Kızlaaar hepinizeeee sağlıklı,mutlu,huzurlu,güzelliklerle doluuu ve fazla kilolarıızdan hepberaber sağlıkla kurtulduğumuz bir hafta diliyorummmmm:13:
Lütfen kimse moralini bozmasın bu süreçte moral-motivasyon çok önemliii ve burada hepberaber kurtuluyoruz fazla kilolardan ve devam edip sabılra,azimle,inançla kurtulucazz hepsindennnn yeter ki birbirimizmotive edelimm birbirimizin hep yanında olalımmmm gidecekkk yapışık değiller ya bu kilolar
Ben pazar günü başlarda sher pazr yaptığım ama neredeyse 1 aydır doğru düzgün yapmadığım bir şey yaptım KAÇAMAKbaşlarda hafta içi ve cumartesileri dikakt edip pazarları yiyodum canım ne isterse ama 1 aydır nerdeyse pek yapmamıştım bu pazar yine yapayım dedim ageyt bilşinçli bir şekilde keyifle canımın istediklerinde yedimmm
Yani burger kıngde nuggets menü yedim mesela ama ekmeklibir menü değil de nuggets menü tercih ettim ve yanında da ayran içtimpatae skızartması yedim ama bolcaaaa
Sonra akşam da 5-6 prinç patlaklı draje,5-6 bonibon bir şarap bardağı da lıght sütle ve 1 kapak muz likörü ile yapılmış muz likörlü süt içim kii bayılırımmm kendilerine
Pazarları geç kahvaltı yapıyorum 1 gibi yaptım kahvaltıyı dolayısıyla 2 öğün oldu arada değişiklik iyi oluyor kahvaltıda da normal hergünkü kahvaltıma ek olarak 1 büyük dilim yumurtalı ekmek, 1,5kk fıstıklı tahin helvası, 1,5kk hellim peyniri,2tk kavurma, 2tk cevizli zeytin li bir kahvaltılık 2 ince dilim salam yedim yani 2 öğün aa öğünlerde kaçamkalrım oldu dışardaydım 3 saat falan dolaştım dışarda epeyyürüdüm kaçamklı,hareketli güzel bir pazar geçirdim çokşükürmutluyummmmmm
Bu sabah da kaldığım yerden devam ediyorummm
kalkınca
1 hac hurması 500ml su
kahvaltım
1 dilim çok tahıllı ekmek
1,kk yağsız beyaz peynir
5 çeri domates
1 salatalık
Bol maydonoz
kahvaltı sonrası yeşil çayımı içtimm
ara öğünümde
1 portakal yedimmmm:13:
Kızlaaar hepinizeeee sağlıklı,mutlu,huzurlu,güzelliklerle doluuu ve fazla kilolarıızdan hepberaber sağlıkla kurtulduğumuz bir hafta diliyorummmmm:13:
Lütfen kimse moralini bozmasın bu süreçte moral-motivasyon çok önemliii ve burada hepberaber kurtuluyoruz fazla kilolardan ve devam edip sabılra,azimle,inançla kurtulucazz hepsindennnn yeter ki birbirimizmotive edelimm birbirimizin hep yanında olalımmmm gidecekkk yapışık değiller ya bu kilolar
Ben pazar günü başlarda sher pazr yaptığım ama neredeyse 1 aydır doğru düzgün yapmadığım bir şey yaptım KAÇAMAKbaşlarda hafta içi ve cumartesileri dikakt edip pazarları yiyodum canım ne isterse ama 1 aydır nerdeyse pek yapmamıştım bu pazar yine yapayım dedim ageyt bilşinçli bir şekilde keyifle canımın istediklerinde yedimmm
Yani burger kıngde nuggets menü yedim mesela ama ekmeklibir menü değil de nuggets menü tercih ettim ve yanında da ayran içtimpatae skızartması yedim ama bolcaaaa
Sonra akşam da 5-6 prinç patlaklı draje,5-6 bonibon bir şarap bardağı da lıght sütle ve 1 kapak muz likörü ile yapılmış muz likörlü süt içim kii bayılırımmm kendilerine
Pazarları geç kahvaltı yapıyorum 1 gibi yaptım kahvaltıyı dolayısıyla 2 öğün oldu arada değişiklik iyi oluyor kahvaltıda da normal hergünkü kahvaltıma ek olarak 1 büyük dilim yumurtalı ekmek, 1,5kk fıstıklı tahin helvası, 1,5kk hellim peyniri,2tk kavurma, 2tk cevizli zeytin li bir kahvaltılık 2 ince dilim salam yedim yani 2 öğün aa öğünlerde kaçamkalrım oldu dışardaydım 3 saat falan dolaştım dışarda epeyyürüdüm kaçamklı,hareketli güzel bir pazar geçirdim çokşükürmutluyummmmmm
Bu sabah da kaldığım yerden devam ediyorummm
kalkınca
1 hac hurması 500ml su
kahvaltım
1 dilim çok tahıllı ekmek
1,kk yağsız beyaz peynir
5 çeri domates
1 salatalık
Bol maydonoz
kahvaltı sonrası yeşil çayımı içtimm
ara öğünümde
1 portakal yedimmmm:13:
canım eskdien yapılıyordu ama şu var diyetisyene giden var veya herkes bazen kilo veremiyo falan moral bozukluğuda oluyor. zaten zayıflayanlar çizelgeni yeniliyor kilo verdiğini söylüyor hepimiz haber alıyoruz biliyoruz yediklerimizide sürekli yazdığımız için daha çok motive olunuyor. herkes yazıyor yediklerini dolayısıyla kaçamak riski çok az oluyor
Nerudacım sana yazdığım cvp
günaydın neruşum o kadar çok kilo verdinki böyle bir kaçamak hakkındır bebem hele birde 3 saat dolaşmışsın daha ne olsun canım benim
neruşummmmmmmmmmm günaydın dadlummmmmm,öaledim seni kızzzzz,kaaçamaklarnda belini kırmışın maşşlahhhhhh,mutluysan sorun yok,çokda güzel veriyorsun zaten sen.
sana bugünkü seranatımı şöyle yapmak istiyorum
http://www.youtube.com/watch?v=aYReppz7sLw:16::16::16::16::16:
Afiyet olsun canım...
Arada yapılan ve bilinçli olan kaçamakların zararlı değil motive edici ve yararlı olduğunu düşünüyorum...
Ben henüz öyle ciddi bir kaçamak yapmadım ama önce kilo varediğimi görmek istiyorum..
sonra ben de bi kaçamak yapacağım...
nihancım üzülme ankara büyük şehir birsürü diyetisyen vardır başkasına gidersin ankadarda diyetisyen diye netten ara yorumlara bak tavsiyelere. burdada birsürü diyetisyen var ama hepsi iyi değil ölçüm yapmıyorlar falan bende o yüzden buna gidiyorum sonuçlarda güzel. ama daha önce gidipte memnun olmadığım çok oldu bıraktım yani
hugocum bitanem günaydın geçmiş olsun kuşa canım..bende de 4 tane japon vardı.bitanesi bir akşam baktım ki ölmüş tamda benimde regl dönemimdi .hadi beni tuttu bi ağlama sinirlerim bozuldu.aradan zaman geçti 1 tanesi daha öldür yine üzüldüm sonra ben üzülüyorum diye eşim aldı yeğenlerime götürdü...sinirlerim bozuluyordu...seninkide düzelir inşallah..yazık rabbim onada can vermiş...
bu arada dün dola yedim pirinçliydi diye akşam kendimi zor zaptettim..bağlayanacaktım kendi kendimi bişey yemeyeyim diye.acayip iştahım acıktı.neyse atlattıp...bugün daha önce gittiğim diyetisyenimin bana verdiği diyete başladım çok güzel kilo vermiştim.inşallah bu defada öyle olucak.bu arada spordan dolayı müthiş incelme var.herkes farkediyor...çok sevindim.
sabah 2 bardak ılık su
1 dilim k.ekmeği
penir
4 zeytin
y.biber marul domates
ara elma ve yeşil çay
öğle salata
6 y.k.sebze uemeği ıspanak
1 kase çorba
1 dilim ekmek yiycem
s
hugocuk sağol desteğin için.demek seninde gidipte memnun kalmadıgın diyetisyenler oldu.bunu duyunca ne yalan söyleyım biraz rahatladım.belki bende zamanla dogru kişiyi bulurum:92:
esw sana özelden bikaç şey sordum:26:
herkes yediklerini yazıyor ve yorum yapıyoruz birbirimize böyle olunca beslenmelerde düzene giriyor yanlışlar yavaş yavaş düzeliyor. yeni gelen arkadaşlar sizlerde yazın yediklerinizi eksiksiz kaçamaklarıda yazın bir süre sonra hatalar düzelmeye başlıyor zaten
tabiki tatlım neler var. burda bi diyetisyen gaden l.. diye bir bitki çayı var arkadaşımı onunla zayıflattı ölçüm yok bişey yok birde özel diyetisyendi dünya para verdi çok kilo verdirdi ama yağ verdirdiğini sanmam. neler var hayatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?