60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkes yediklerini yazıyor ve yorum yapıyoruz birbirimize böyle olunca beslenmelerde düzene giriyor yanlışlar yavaş yavaş düzeliyor. yeni gelen arkadaşlar sizlerde yazın yediklerinizi eksiksiz kaçamaklarıda yazın bir süre sonra hatalar düzelmeye başlıyor zaten

Kızlaaar hepinizeeee sağlıklı,mutlu,huzurlu,güzelliklerle doluuu ve fazla kilolarıızdan hepberaber sağlıkla kurtulduğumuz bir hafta diliyorummmmm:13:

Lütfen kimse moralini bozmasın bu süreçte moral-motivasyon çok önemliii ve burada hepberaber kurtuluyoruz fazla kilolardan ve devam edip sabılra,azimle,inançla kurtulucazz hepsindennnn yeter ki birbirimizmotive edelimm birbirimizin hep yanında olalımmmm gidecekkk yapışık değiller ya bu kilolar

Ben pazar günü başlarda sher pazr yaptığım ama neredeyse 1 aydır doğru düzgün yapmadığım bir şey yaptım KAÇAMAK başlarda hafta içi ve cumartesileri dikakt edip pazarları yiyodum canım ne isterse ama 1 aydır nerdeyse pek yapmamıştım bu pazar yine yapayım dedim ageyt bilşinçli bir şekilde keyifle canımın istediklerinde yedimmm

Yani burger kıngde nuggets menü yedim mesela ama ekmeklibir menü değil de nuggets menü tercih ettim ve yanında da ayran içtimpatae skızartması yedim ama bolcaaaa

Sonra akşam da 5-6 prinç patlaklı draje,5-6 bonibon bir şarap bardağı da lıght sütle ve 1 kapak muz likörü ile yapılmış muz likörlü süt içim kii bayılırımmm kendilerine

Pazarları geç kahvaltı yapıyorum 1 gibi yaptım kahvaltıyı dolayısıyla 2 öğün oldu arada değişiklik iyi oluyor kahvaltıda da normal hergünkü kahvaltıma ek olarak 1 büyük dilim yumurtalı ekmek, 1,5kk fıstıklı tahin helvası, 1,5kk hellim peyniri,2tk kavurma, 2tk cevizli zeytin li bir kahvaltılık 2 ince dilim salam yedim yani 2 öğün aa öğünlerde kaçamkalrım oldu dışardaydım 3 saat falan dolaştım dışarda epeyyürüdüm kaçamklı,hareketli güzel bir pazar geçirdim çokşükür mutluyummmmmm

Bu sabah da kaldığım yerden devam ediyorummm

kalkınca

1 hac hurması 500ml su

kahvaltım

1 dilim çok tahıllı ekmek

1,kk yağsız beyaz peynir

5 çeri domates

1 salatalık

Bol maydonoz

kahvaltı sonrası yeşil çayımı içtimm

ara öğünümde

1 portakal yedimmmm:13:

günaydın neruşum o kadar çok kilo verdinki böyle bir kaçamak hakkındır bebem hele birde 3 saat dolaşmışsın daha ne olsun canım benim

neruşummmmmmmmmmm günaydın dadlummmmmm,öaledim seni kızzzzz,kaaçamaklarnda belini kırmışın maşşlahhhhhh,mutluysan sorun yok,çokda güzel veriyorsun zaten sen.
sana bugünkü seranatımı şöyle yapmak istiyorum
http://www.youtube.com/watch?v=aYReppz7sLw:16::16::16::16::16:

Afiyet olsun canım...
Arada yapılan ve bilinçli olan kaçamakların zararlı değil motive edici ve yararlı olduğunu düşünüyorum...
Ben henüz öyle ciddi bir kaçamak yapmadım ama önce kilo varediğimi görmek istiyorum..
sonra ben de bi kaçamak yapacağım...

Öncelikle teşekkür ederim cvp verdiğin için canım...

70-79 topiğindeyken biz her hafta yapıyoduk hatta rekabet olayı kilo vermeyi de hızlandırıyordu...Ama yemeden içmeden değil de spora başlama ya da abur cuburdan kesme şeklinde üstümüzde bi etkisi oluyordu. Mesela birkaç kişi kendine rakip seçti ve rakipler 1 hafta için birbiriyle yarışıyolar ama bu tatlı bi rekabet haline geliyor...Yani ben 1 saat yürüdüm ya da 100 tane mekik çektim sen de yap falan şeklinde

Tabii ki herkes her hafta kilo veremez illa ki duracağımız dönemler olacak ama en azından kim ne kadar kilo veriyor kıyaslama açısından aynı süre içindeki değişim ele alınmış oluyor. Kilo değişimlerini herkes çizelgesinde gösteriyor fakat kiloların ne kadar sürede verildiğine dair hiç bişey yok yani 3 ayda mı 1 kilo verildi yoksa 1 haftada mı orasına çizelge açıklık getiremiyor...

Bu sırada ankarada diyetisyen arayışında olan arkadaşımız için hacettepe'nin diyetisyenlerine gitmesini önerebilirim...En azından ilgililer ve gözlerimle gördüm muayene odasında hasta varken nasıl bi yaklaşıma sahip olduklarını...Ayrıca çok detaylı bi tartıları var yağ su ölçümü kas ölçümü vs. yapıyo hem de vücudun her bölgesi için ayrı ayrı özet raporda gösteriyor...Fakat önceden randevu alınması gerekiyor bildiğim kadarıyla hemen gitmeniz pek mümkün değil galiba

Nerudacım sana yazdığım cvp

Canım yani bizler çoğumuz örnek listelerden kilo veren arkadaşların menülerinden esinlenerek kendimize en uygun listeyi oluşturmaya çalışıyoruz ama sen emzirdiğin için ben sana önermek istedim olisteyi çünkü senin durumun farklı yani riskli bişey yapmanı istemem sonuçta uzman listesi ben yine de onu uygulamanı öneririm amayine de bzı eklemelr ypabilirsin ama oldukça da iyi görünüyorrr bence dene derimm ayrıca rica ederimburada amaç birbirimize faydalı olmakkk birbirimizden detsek almak ve birbirimizi motiv ederek hepberaber kilo vermekkk inşallah da hepberaberrr kurtulucaz tatlım tüm falza kilolarımızdannn sağlıkla inşallaahhhh:13:

günaydın neruşum o kadar çok kilo verdinki böyle bir kaçamak hakkındır bebem hele birde 3 saat dolaşmışsın daha ne olsun canım benim

Sağol hugocukcuğummm daha bi okadar var ama arada kaçamak yapıyorum ben böyle daha motive oluyorum ve vücudu şaşırtmak da 1 gün süreyle de olsa iyi oluyor inşallah da böyle böyle kalan fazlalıklar da gidecekkk sağlıkla sağol bebişimmm

Ben de seni özeldimmm guzuuummmm he valla yidimmmm arada ben yapıyorum biliyosunn şaşırtmak iyidiiiiiirrrr daha bir bukadar var vermem gereken ama gidenler gibiiiii kalanlar daaa ayyynen yolcu inşallahhh sağlıkla tüm fazlalıklarr gidecek kuşumm inşallahhh hepimiz de beraberce kurtulucazzz inşalla tüm fazla kilolardannnn:13:

Serenatını yirimmmm çok mersi fombiliğimmmm:13:

Bence deeeee ödül niyetineee güzelce ver tatlım fazlalıkalrı ve yap bence deeee inşallahhh:13:

Bu arada bugün ben de bi hal var.. Yemek yemek istemiyorum..
Öğlen menümü yazayım..
2 yk çorba (çünkü kötüydü)
2 yk kadar patlıcan,kabak kızartma.. (yağını süsdüm ama yağlı diye gene de hepsini yiyemedim)
2 yk yoğurt
doymamaış olmam gerekiyor..
Yanıma enginar getirmiştim evden..
Ama çok tok hissediyorum kendimi...

okulda öğleye kadar

200 ml çay

200 ml muzlu süt
2 tane maviyeşil light kepekli limonlu bisküvi

öğleyin

1.5 yumurta (tavada)
4 zeytin
1 dilim beyaz ekmek
1/2 domates
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu

Son düzenleme:
merhaba herkese
sabah:
1 domates
1 salatalık
1 köy biberi
1kk peynir
3 zeytıin
maydanoz
roka
1.5 kepekli ekmek
1 fincan şekersiz çay

ara:1 adet elma

öğle:
1 kepçe çorba
4 yk kadar yoğurt
yedim.(sigara böreği ve dolma yapmışlardı onları yemedim ekmek de kepekli yoktu yemedim)

hugocuk sağol desteğin için.demek seninde gidipte memnun kalmadıgın diyetisyenler oldu.bunu duyunca ne yalan söyleyım biraz rahatladım.belki bende zamanla dogru kişiyi bulurum:92:

esw sana özelden bikaç şey sordum:26:

afiyet olsun eebrulicim

tabiki tatlım neler var. burda bi diyetisyen gaden l.. diye bir bitki çayı var arkadaşımı onunla zayıflattı ölçüm yok bişey yok birde özel diyetisyendi dünya para verdi çok kilo verdirdi ama yağ verdirdiğini sanmam. neler var hayatta

benım bugunku menum ;

kalkınca 2su bard su+ 3 k.kayısı
kahvaltı ; 4 dılım k.ekmegı (tost yaptım 2 tane acele cıktım ewden cok ınce oldugu ıcın 4 dılım oldu )
ara ; 1 portakal
ogle; ezogelın corbası 1 kase + bol salata

bu arada ısyerınde saat 3-4 gıbı bır ara ogun olarak meyve yıyorum 6 da cıkıyorum bayılacak gıbı oluyrum. ewe gıtmemde 7.30 u buluyor. bana bu arada ne onerırsınız yoldaşlarım.

:84::84:benim bugünkü beslenme şeklim çok kötü oldu.sabah geç kalınca kahvaltı da evde kaldı sadece çekmecemde iki küçük elma vardı onu yedim.öğlen yemeğinede gidemedim ,bankada işim vardı bankaya gittim..okadar acıkmıştımki dayanamadım yarım tırnaklı ekmek tavuk döner yaptırdım yedim.buda benim kaçamağım oldu bugün.yarımdı ama çok büyük değildi 2,5 dilim keğek ekmeği yan yana koyalım o kadar.:84:birde doymadım. ama bir şey yemeyeceğim.:18::18:

bu arada etıform un kepeklı cubuk krakerını aldım.kalın olandan.bır paket (50 gr) 186 kalorıymıs.tadını cok sevdım cok doyurucu yememde sakınca var mıdır sızce.saat 5 den sonrakı krızde bundan yıyebılırmıyım ve ne kadar ?

yemeğimi yedim geldimmmmm
1 kase yayla çorba(pirinçli)
salata
1 yk kadar yemeğin içindeki kıymalar(kıymalı pataes yemeği vardı pataes yemek istemediğim için sadece kıymalarını yedim)
2 dlm ekmek(ekmek çok oldu sabahtan beri toplamda 4 dlm yemiş oldummm,çorbamda pirinçliydi,ekmek hakkımı fazlasıya bitirmiş oldun böylece)
kadayıf sarması vardı tatlı olarak almadım tabiki,gözüm bile kalmıyor artık yufffffffffffffiiiiiaynı karalılığı çarşamba günkü börektede göstermek dileğiyle
akşam okula gidicem yanımda 200 ml süt ve 3 mandalina getirmiştim,ders bitene kadar onlarla idare etcem artık,dersler başladığı için akşamları yürüyüş yapamıcam,sadece haftasonları yapabilirm artık
bu arada kızlar okuldan en erken 8 gibi çıkıyorum en geçde 9 da ben o saate kadar neler yiyebilirim aparatif ,az kolarili ve doyurcu bişeyler söyleyin bana çünkü akşam eve gidince birşey yiyemem,direk yatağa yatarım.

ne deyım bilmiyorumki bu durumda ayrı bir felaketmişaslında tek suçlu irademe sahip olamayıp bunlara ınanıp umut baglayan bene sanırım:)yanlış bişeyler oldugunu anlayıp hala umut etmek ne kadar saçma

bide daha önceki cevapta ınternetten araştır falan demiştin.ben zaten internetin kurbanıyım tatlımordaki yorumlara kanıp gittim malesef.en ıyısı giden birilerini bulup karar vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…