60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldiiiiiiim..
yavvv kızlar olmazki..böylede yapılmazki..
ne çok muhabbet etmişsiniz öyle..
banane yaa,muhabbetten uzak kalmak istemiyom benokulu mu kırsam..napsam.. :uhm: delikafadulden

Hoşgeldin canımcığım evet bu gün düştü çenemiz . . .
Çok fena . . .

:roflol:​

yeni arkadaşlarımız gelmiş aramıza,hoşgelmişler a.s. amaa hiçkimse topiğimizin kurallarını hatırlatmamış:
1-ne yendi,ne içildi yazılacaaaak
2-asla moraller bozulmayacaaaak
3-kilo verenler kıskanılmayacak(nazar etme ne olur,çalış seninde olur prensibi gereğince:)
4-zayıflayamama psikolojisine girilmeyecek,stres yapılmayacaaaak
5-sağlıksız hiçbiryöntem uygulanmayacaaaak
6-mutlaka ama mutlaka mutlu mutlu zayıflanacaaaaak
7-asla pes edilmeyecek,hedefe ulaşmadan havlu atılmayacaaaak
8-ve en önemlisi BU TOPıĞıN BAĞIMLILIK YAPTIĞI,BıR GıRENıN BıDAHA ÇIKAMAYACAĞI GERÇEĞı UNUTULMAYACAAAAAK:):):)

oyyyy kralıçammmm .. .. ..
:asigim:

hanımlar eti nin sticks çikeletasının nane şekerlisinden dattım . . .
bayıldım . . .
nane bu kadar mı yakışır çikeletaya ya . . .

sewiyoruz seni benek ablaaaakaydirigubbakcemile5

ben geldiiiiiiim..
yavvv kızlar olmazki..böylede yapılmazki..
ne çok muhabbet etmişsiniz öyle..
banane yaa,muhabbetten uzak kalmak istemiyom benokulu mu kırsam..napsam.. :uhm: delikafadulden

Bugün hakkkkkaten çok konuştuk yawwww...kaydirigubbakcemile3 Ama gerçekten keşke sende aramızda olsaydın aplam..

banada msj atın callenetics için noooooollllluuuurrrrrr çabuk çabuk

Bende istiyorum bende :)))))) Herkese iyi akşamlar :))

Canlarım özelden maillerinizi gönderin bana gönderiim sizede..

Canımsın aplamsınn beneklimsinn...Şeniz
Ha bi de harikasın...:asigim:

Yoncam boyun kaçtı senin? Sanırım sen yazdında ben kaçırdım..

Derincim senin yaş ve boyun eksik..

Vintage, Melek ve Mucizesi, Emoşum, bide Yarem de nekadardır girmiyorlar... Onlarda eksikler...

Onun dışında listemiz tam tıkır :))))

BENDE SıZı ÇOOOOOOOOOOOK SEVıYORUM KIZLAR a.s. DÜNYAMA AÇTIĞINIZ FARKLI,SAMıMı VE SICACIK PENCERE ıÇıN HEPıNıZE BıNMıLYONTANE TEŞEKKÜR...

BENDE SİZİ ÇOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM KIZLAR a.s. DÜNYAMA AÇTIĞINIZ FARKLI,SAMİMİ VE SICACIK PENCERE İÇİN HEPİNİZE BİNMİLYONTANE TEŞEKKÜR...

a.s.a.s.a.s.MMMMUUUUUUUUUCCCCCCCCCKKKKKKKKKKKSSSSSSSSSa.s.a.s.a.s.

Şeniz:asigim:Şeniz

kıslaaar bende sizi çok seviyorum valla bak.. yorgunluktan ölüyorum kafamı koyduğum yerden kaldıramıyorum ama bu halde bile neler olmuş neler bitmiş okuyum diye kıvranıyorum :)
BENEK çim yazdıklarının hepsi unutulmaz şeyler zaten ama bu sonuncusu kesinlikle çoook doğru.BU TOPıK BAĞIMLILIK YAPIYOOOO
FLYYY cım canım benim benim maili biliyosun zaten banada gönder o adını tam söyleyemediğim pilatese benzeyenin daha iyisini -tatlicadiarzu-
kızlarr ben azıcık avcumun içini bile doldurmayan kabak çekirdeği yedim.bişey olmas dimiiii delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…