bu arada etıform un kepeklı cubuk krakerını aldım.kalın olandan.bır paket (50 gr) 186 kalorıymıs.tadını cok sevdım cok doyurucu yememde sakınca var mıdır sızce.saat 5 den sonrakı krızde bundan yıyebılırmıyım ve ne kadar ?
Öğle yemeğine ek olarak
enginar yedim şimdi..
:84::84:benim bugünkü beslenme şeklim çok kötü oldu.sabah geç kalınca kahvaltı da evde kaldı sadece çekmecemde iki küçük elma vardı onu yedim.öğlen yemeğinede gidemedim ,bankada işim vardı bankaya gittim..okadar acıkmıştımki dayanamadım yarım tırnaklı ekmek tavuk döner yaptırdım yedim.buda benim kaçamağım oldu bugün.yarımdı ama çok büyük değildi 2,5 dilim keğek ekmeği yan yana koyalım o kadar.:84:birde doymadım. ama bir şey yemeyeceğim.:18::18:
yemeğimi yedim geldimmmmm
1 kase yayla çorba(pirinçli)
salata
1 yk kadar yemeğin içindeki kıymalar(kıymalı pataes yemeği vardı pataes yemek istemediğim için sadece kıymalarını yedim)
2 dlm ekmek(ekmek çok oldu sabahtan beri toplamda 4 dlm yemiş oldummm,çorbamda pirinçliydi,ekmek hakkımı fazlasıya bitirmiş oldun böylece)
kadayıf sarması vardı tatlı olarak almadım tabiki,gözüm bile kalmıyor artık yufffffffffffffiiiiiaynı karalılığı çarşamba günkü börektede göstermek dileğiyle
akşam okula gidicem yanımda 200 ml süt ve 3 mandalina getirmiştim,ders bitene kadar onlarla idare etcem artık,dersler başladığı için akşamları yürüyüş yapamıcam,sadece haftasonları yapabilirm artık
bu arada kızlar okuldan en erken 8 gibi çıkıyorum en geçde 9 da ben o saate kadar neler yiyebilirim aparatif ,az kolarili ve doyurcu bişeyler söyleyin bana çünkü akşam eve gidince birşey yiyemem,direk yatağa yatarım.
ne deyım bilmiyorumki bu durumda ayrı bir felaketmişaslında tek suçlu irademe sahip olamayıp bunlara ınanıp umut baglayan bene sanırım:)yanlış bişeyler oldugunu anlayıp hala umut etmek ne kadar saçma
bide daha önceki cevapta ınternetten araştır falan demiştin.ben zaten internetin kurbanıyım tatlımordaki yorumlara kanıp gittim malesef.en ıyısı giden birilerini bulup karar vermek
afiyet olsun canımmm,iştahsızım demişsin umarım hastalık belirtisi değildir,ve umarım akşam evde acısını çıkarmazsın aç olduğun için,dikkatli ol
enginar çok faydalı canım mümkün olduğu sürece yemeni tavsiye ederim
Kızlaaar hepinizeeee sağlıklı,mutlu,huzurlu,güzelliklerle doluuu ve fazla kilolarıızdan hepberaber sağlıkla kurtulduğumuz bir hafta diliyorummmmm:13:
Lütfen kimse moralini bozmasın bu süreçte moral-motivasyon çok önemliii ve burada hepberaber kurtuluyoruz fazla kilolardan ve devam edip sabılra,azimle,inançla kurtulucazz hepsindennnn yeter ki birbirimizmotive edelimm birbirimizin hep yanında olalımmmm gidecekkk yapışık değiller ya bu kilolar
Ben pazar günü başlarda sher pazr yaptığım ama neredeyse 1 aydır doğru düzgün yapmadığım bir şey yaptım KAÇAMAKbaşlarda hafta içi ve cumartesileri dikakt edip pazarları yiyodum canım ne isterse ama 1 aydır nerdeyse pek yapmamıştım bu pazar yine yapayım dedim ageyt bilşinçli bir şekilde keyifle canımın istediklerinde yedimmm
Yani burger kıngde nuggets menü yedim mesela ama ekmeklibir menü değil de nuggets menü tercih ettim ve yanında da ayran içtimpatae skızartması yedim ama bolcaaaa
Sonra akşam da 5-6 prinç patlaklı draje,5-6 bonibon bir şarap bardağı da lıght sütle ve 1 kapak muz likörü ile yapılmış muz likörlü süt içim kii bayılırımmm kendilerine
Pazarları geç kahvaltı yapıyorum 1 gibi yaptım kahvaltıyı dolayısıyla 2 öğün oldu arada değişiklik iyi oluyor kahvaltıda da normal hergünkü kahvaltıma ek olarak 1 büyük dilim yumurtalı ekmek, 1,5kk fıstıklı tahin helvası, 1,5kk hellim peyniri,2tk kavurma, 2tk cevizli zeytin li bir kahvaltılık 2 ince dilim salam yedim yani 2 öğün aa öğünlerde kaçamkalrım oldu dışardaydım 3 saat falan dolaştım dışarda epeyyürüdüm kaçamklı,hareketli güzel bir pazar geçirdim çokşükürmutluyummmmmm
Bu sabah da kaldığım yerden devam ediyorummm
kalkınca
1 hac hurması 500ml su
kahvaltım
1 dilim çok tahıllı ekmek
1,kk yağsız beyaz peynir
5 çeri domates
1 salatalık
Bol maydonoz
kahvaltı sonrası yeşil çayımı içtimm
ara öğünümde
1 portakal yedimmmm:13:
ara öğün 4 adet kuru kayısı öğle yemeği
*2 dilim çavdar ekmeği
*8 yk taze fasülye
afiyet olsun canımslm kızlarr yaaa 12.30 da dr.kontrolüm vardı aaa bi baktım saat 12 olmuş hemen koştr koştr hazırlandım bişi dmeden çıktım.
aramıda geckmeli yaptım
1 kupa tarçınlı yeşil çay
25 beyaz leblebi
5 yer fıstığı
slm kızlar valla döktürmüşünüz herkese afiyet olsun
benimaramda
2çubuk
1yeşil elma
afiyet olsun canım .salata yğurt yada çorba olsaydı keşke gerçi bugün benimde yoktu ama akşam eve geç geldiğim için fazla birşey hazırlayamadım.
slm kızlar
bugün burası baya kalabalık
ben aranıza yeni katıldım yaza kadar kilolarımı vermek istiyorum
günlük 1200 kalorilik bir diyet düşünüyorum
inşallah en kısa zamanda istediğimiz kilolara ulaşırız :97:
okulda öğleye kadar
200 ml çay
200 ml muzlu süt
2 tane maviyeşil light kepekli limonlu bisküvi
öğleyin
1.5 yumurta (tavada)
4 zeytin
1 dilim beyaz ekmek
1/2 domates
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu
sabah güzel ama öğlen çok az olmuş yemek dolma yeseydin 1 orta boy dolma sakın içinde pirinç var die yemedim dememerhaba herkese
sabah:
1 domates
1 salatalık
1 köy biberi
1kk peynir
3 zeytıin
maydanoz
roka
1.5 kepekli ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:1 adet elma
öğle:
1 kepçe çorba
4 yk kadar yoğurt
yedim.(sigara böreği ve dolma yapmışlardı onları yemedim ekmek de kepekli yoktu yemedim)
canım sabah çok fazla olmuş 4 dilim ekmek günde kaç dilim yiosunki zaten sanki ekmek hakkın şimdiden bitmiş gibi:44: öğlende çok az olmuş yemek yok neden acaba?benım bugunku menum ;
kalkınca 2su bard su+ 3 k.kayısı
kahvaltı ; 4 dılım k.ekmegı (tost yaptım 2 tane acele cıktım ewden cok ınce oldugu ıcın 4 dılım oldu)
ara ; 1 portakal
ogle; ezogelın corbası 1 kase + bol salata
bu arada ısyerınde saat 3-4 gıbı bır ara ogun olarak meyve yıyorum 6 da cıkıyorum bayılacak gıbı oluyrum. ewe gıtmemde 7.30 u buluyor. bana bu arada ne onerırsınız yoldaşlarım.
canım o kıtır kutur tatsız tuzsuz şeyleri yiceene kuru erik kayısı incir leblebi taze meyve ye.leblebi acaip tok tutuo mesela .hem o gdiyet büzküvileri fln da ekmek hakkından düşüceksin onun yerine ekmek yers,n güzel güzel ohhhhbu arada etıform un kepeklı cubuk krakerını aldım.kalın olandan.bır paket (50 gr) 186 kalorıymıs.tadını cok sevdım cok doyurucu yememde sakınca var mıdır sızce.saat 5 den sonrakı krızde bundan yıyebılırmıyım ve ne kadar ?
afiyet olsun bebişim akşama ton balıklı salata yitebilrsn bol yoğurtla yada tavuk varsa evde ekmeksiz tavuk sote yapab,lrsn o da doyurucu ama o saatte yermiisn b,lmemyemeğimi yedim geldimmmmm
1 kase yayla çorba(pirinçli)
salata
1 yk kadar yemeğin içindeki kıymalar(kıymalı pataes yemeği vardı pataes yemek istemediğim için sadece kıymalarını yedim)
2 dlm ekmek(ekmek çok oldu sabahtan beri toplamda 4 dlm yemiş oldummm,çorbamda pirinçliydi,ekmek hakkımı fazlasıya bitirmiş oldun böylece)
kadayıf sarması vardı tatlı olarak almadım tabiki,gözüm bile kalmıyor artık yufffffffffffffiiiiiaynı karalılığı çarşamba günkü börektede göstermek dileğiyle
akşam okula gidicem yanımda 200 ml süt ve 3 mandalina getirmiştim,ders bitene kadar onlarla idare etcem artık,dersler başladığı için akşamları yürüyüş yapamıcam,sadece haftasonları yapabilirm artık
bu arada kızlar okuldan en erken 8 gibi çıkıyorum en geçde 9 da ben o saate kadar neler yiyebilirim aparatif ,az kolarili ve doyurcu bişeyler söyleyin bana çünkü akşam eve gidince birşey yiyemem,direk yatağa yatarım.
afiyet olsun cnmslm kızlar valla döktürmüşünüz herkese afiyet olsun
benimaramda
2çubuk
1yeşil elma
ara öğün 4 adet kuru kayısı öğle yemeği
*2 dilim çavdar ekmeği
*8 yk taze fasülye
hoşgeldin canım.sen geçenlerdede yazmıştın buraya yanlış hatırlamıyorsam:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?