60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımcım ülkerin normal çubuk krakeri 166 kalori onu yesen daha iyihem diyet bisküviler pek tavsiye edilmiyor biliyorsun ,çok yemmeye çalış.altın başakların 3 tanesi 1 dlm ekemk ediyor ona göre hesapla istersen

slm kızlarr yaaa 12.30 da dr.kontrolüm vardı aaa bi baktım saat 12 olmuş hemen koştr koştr hazırlandım bişi dmeden çıktım.
aramıda geckmeli yaptım
1 kupa tarçınlı yeşil çay
25 beyaz leblebi
5 yer fıstığı

olsun arada olur öyle şeyler isteyerek olmamş mecburiyetten olmuş bebik

Afiyet olsun Famircim..
Bizde de börek vardı ben almadım tabi... o kadar doğal gelmiş ki söylememişim bile..
akşam için aperatif de zor ya.. gerçi sen akşamları zaten az yiyip erken yatıyordun di mi canım..
Meyvedenbaşka bişi gelmiyor aklıma da..

canım üniversite hastanelerinde bu işi güzel yapıyorlar istersen ara eğer diyetisyen varsa gidersin hem tahlillde yaparlar karaciğer tahlilide yaparlar o da çok önemli çünkü karaciğerde işlev bozukluğu falan varsa o da çok etkili oluyo kilo vermede

afiyet olsun canımmm,iştahsızım demişsin umarım hastalık belirtisi değildir,ve umarım akşam evde acısını çıkarmazsın aç olduğun için,dikkatli ol

Ya hastalık olmazsa süper olur.. bebekle hasta olmak çok zor.. bi şişkinlik hissediyorum canım ya anlayamadım.. enginarı yedim ki akşam saldırmayayım..

enginar çok faydalı canım mümkün olduğu sürece yemeni tavsiye ederim

Ben çok seviyorum.. Çok da yerim yazın..
portakal suyuyla haşlıyorum.. üzeri için de havuç, bezelye, mısır falan haşlıyorum ...
Güzel oluyor...

afiyet olsun nerudacığım.yap canım yap hakkındır bende bu ay kaçamak yaptım bilerek ama.her ay yapıcam kaçamak karar aldım bende

slm kızlar
bugün burası baya kalabalık
ben aranıza yeni katıldım yaza kadar kilolarımı vermek istiyorum
günlük 1200 kalorilik bir diyet düşünüyorum
inşallah en kısa zamanda istediğimiz kilolara ulaşırız :97:

afiyet olsun canım
slm kızlar valla döktürmüşünüz herkese afiyet olsun
benimaramda
2çubuk
1yeşil elma

afiyet olsun canım

hoşgeldin canım.sen geçenlerdede yazmıştın buraya yanlış hatırlamıyorsam:26:

öğle yemeğim
7 yk taze bezelye yemeği(evden getirdim)
3 yk yoğurt (evden getirdim)
1 dilim normal ekmek
şimdi yazarken aklıma geldide bir dilim daha ekmek yesem olurmuş bence

afiyet olsun cnm
sabah güzel ama öğlen çok az olmuş yemek dolma yeseydin 1 orta boy dolma sakın içinde pirinç var die yemedim deme tabiki olcak.bende evde yaptığımda yarısnına pirinç yarısını bulgur koyuourm. tabiki yicez herşeyden

canım sabah çok fazla olmuş 4 dilim ekmek günde kaç dilim yiosunki zaten sanki ekmek hakkın şimdiden bitmiş gibi:44: öğlende çok az olmuş yemek yok neden acaba?

canım o kıtır kutur tatsız tuzsuz şeyleri yiceene kuru erik kayısı incir leblebi taze meyve ye.leblebi acaip tok tutuo mesela .hem o gdiyet büzküvileri fln da ekmek hakkından düşüceksin onun yerine ekmek yers,n güzel güzel ohhhh

afiyet olsun bebişim akşama ton balıklı salata yitebilrsn bol yoğurtla yada tavuk varsa evde ekmeksiz tavuk sote yapab,lrsn o da doyurucu ama o saatte yermiisn b,lmem

slm kızlar valla döktürmüşünüz herkese afiyet olsun
benimaramda
2çubuk
1yeşil elma
afiyet olsun cnm

ara öğün 4 adet kuru kayısı öğle yemeği
*2 dilim çavdar ekmeği
*8 yk taze fasülye

cnm ara öğünde az olmuş sen emziriosun daha çok yemen lazım bence sanki öğlende salata ve yoğurt olsaydı keşke. günde 2 subardağı yoğurt süt unutma cnm

nerudacığım bebişim afiyet olsun bu arada seni atlamışım.
hafta sonu bende bir kaçamaklar yaptım sorma.yediğim tatlıları yazmak istemiorum adıyla sanıyla canı çeken olur vs. die ama gerşekten yedim valla. gerçi her hafta sonu yapıorum ama bu hafta sonu baya bi çeşitli olduu
yeni gelenler hoşgeldniz. ben biraz işlerime bakayım.öğle yemeğimi yazmaya gelirim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…