60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm ara öğünde az olmuş sen emziriosun daha çok yemen lazım bence sanki öğlende salata ve yoğurt olsaydı keşke. günde 2 subardağı yoğurt süt unutma cnm[/QUOTE]

evet yoğurt konusunda haklısında beni birisiyle karıştırdın emzirmiyorum.bebişim yok ki

afiyet olsun canım
afiyet olsun farmasi
afiyet olsun canım

afiyet olsun fambığım.canım küçük bi sandviç yapsan peynir domates biber olsa içinde kepekli falanda satılıyo olabilir mesela fazla büyükte değiller.

Son düzenleme:
sabah oldu bı kere.ogleyın yıyecek bısey bulamadım o yuzden boyle.salata sıparıs ettım kusuyordum az daha degısık baharatlar falan koymuslar.saat 4 gıbı cok acıkcam ne yıyeyım sızce.7.30 da ewde luyorum ancak sonra gozum donuyo cok acıkmıs oluyorum.

sağol dadlum,leblebi falan yerim bide sanıırm

afiyet olsun canım

afiyet olsun fambığım.canım küçük bi sandviç yapsan peynir domates biber olsa içinde kepekli falanda satılıyo olabilir mesela fazla büyükte değiller.

her akşam her akşam yiyemem ki ama onuda ,hafta içi her akşam okulum var artıkın

her akşam her akşam yiyemem ki ama onuda ,hafta içi her akşam okulum var artıkın

canım bı gun sandavıc yersın bı gun bol salata bı gun cacık falan.ben yogurtun ıcıne salatalık dogruyorum nane koyuyorum.su koymuyorum.ıı oluyor.yada zeytınyaglı bı yemek yapıp koyamamızmısın cantana saklama kabında.

Son düzenleme:

her akşam yeme sende
1.gün=sandviç
2.gün=kepekli galete
3.gün=meyve
4.gün=çok az çerez
5.gün=ayran yada küçük yoğurtlardan yiyebilirsen yada eti form suntalar varya ondan olabiler
bak senin için liste hazırladım daha ne idim ne edeyim süle süle derken sülüman akıma geldi

havadan mıdır nedir bugün hiç ama hiç keyfim yok.. 12.10 da ögle yemeği yedim 1 dilim ekmek 4 yk susuz bezelye ve bol salata.. 13.30 da ek olarak yanımda getirdiğim karnıbahar yemeği ile bir kaşık yogurt yedim. normalde bıraktığım kahveyi bugün istedim mutfaktan. yalnız şekerli yapmışlar ama içiyorum uykum var bugün...

birazdan gözdoktoruna gidicem ofiste ruhum bunaldı erkenden evde olacam bugün en azından...

eve gelince görüşürüz, size yine yazarım o zaman. akşam da sporuma geri dönüyorum..

sağol cicim evet bu güzel oldu,ayaküstü yenecek güzel aparatifler olmuşteşekkür ediyorum canımcım

afiyet olsun canımmmmmmmm

afiyet olsun neruşumm
kaçamağın gözüne gözüne vurmuşsun ama afiyet olsun, yaramasın inşallah :)))

ben de öğle yemeğimi yazayım hemencik
10 kadar sarma ( çok ince sarılmıştı )
1 dilim denge ekmek
1 kepçe mercimek çorbası
karnıyarık yapmıştım ama patlıcanların hiç tadı yokmuş, harcını yedim bende
3-4 yk kıymalı harç
1 kase pul biberli yoğurt

çok mu olmuşki?

slm kızlar bende 65 kiloyum boyumda 1.60 sizlerinde desteğinizle zayıflamak istiyoruuuummm. abur cubur ve özellikleeeeee kola denen beladan kurtulabilirsem zayıflayabilirim umarım. çarşamba nasipse sporada başlıyorummm.

slm kızlar bende 65 kiloyum boyumda 1.60 sizlerinde desteğinizle zayıflamak istiyoruuuummm. abur cubur ve özellikleeeeee kola denen beladan kurtulabilirsem zayıflayabilirim umarım. çarşamba nasipse sporada başlıyorummm.

hosgeldın canım klaylıklar dılıyorum.bebegın galıba resımdekı cok ama cok tatlı nazar degmesın masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…