afiyet olsun canımBu arada bugün ben de bi hal var.. Yemek yemek istemiyorum..
Öğlen menümü yazayım..
2 yk çorba (çünkü kötüydü)
2 yk kadar patlıcan,kabak kızartma.. (yağını süsdüm ama yağlı diye gene de hepsini yiyemedim)
2 yk yoğurt
doymamaış olmam gerekiyor..
Yanıma enginar getirmiştim evden..
Ama çok tok hissediyorum kendimi...
afiyet olsun farmasi
okulda öğleye kadar
200 ml çay
200 ml muzlu süt
2 tane maviyeşil light kepekli limonlu bisküvi
öğleyin
1.5 yumurta (tavada)
4 zeytin
1 dilim beyaz ekmek
1/2 domates
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu
afiyet olsun canımmerhaba herkese
sabah:
1 domates
1 salatalık
1 köy biberi
1kk peynir
3 zeytıin
maydanoz
roka
1.5 kepekli ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:1 adet elma
öğle:
1 kepçe çorba
4 yk kadar yoğurt
yedim.(sigara böreği ve dolma yapmışlardı onları yemedim ekmek de kepekli yoktu yemedim)
yemeğimi yedim geldimmmmm
1 kase yayla çorba(pirinçli)
salata
1 yk kadar yemeğin içindeki kıymalar(kıymalı pataes yemeği vardı pataes yemek istemediğim için sadece kıymalarını yedim)
2 dlm ekmek(ekmek çok oldu sabahtan beri toplamda 4 dlm yemiş oldummm,çorbamda pirinçliydi,ekmek hakkımı fazlasıya bitirmiş oldun böylece)
kadayıf sarması vardı tatlı olarak almadım tabiki,gözüm bile kalmıyor artık yufffffffffffffiiiiiaynı karalılığı çarşamba günkü börektede göstermek dileğiyle
akşam okula gidicem yanımda 200 ml süt ve 3 mandalina getirmiştim,ders bitene kadar onlarla idare etcem artık,dersler başladığı için akşamları yürüyüş yapamıcam,sadece haftasonları yapabilirm artık
bu arada kızlar okuldan en erken 8 gibi çıkıyorum en geçde 9 da ben o saate kadar neler yiyebilirim aparatif ,az kolarili ve doyurcu bişeyler söyleyin bana çünkü akşam eve gidince birşey yiyemem,direk yatağa yatarım.
Afiyet olsun Famircim..
Bizde de börek vardı ben almadım tabi... o kadar doğal gelmiş ki söylememişim bile..
akşam için aperatif de zor ya.. gerçi sen akşamları zaten az yiyip erken yatıyordun di mi canım..
Meyvedenbaşka bişi gelmiyor aklıma da..
afiyet olsun canım
afiyet olsun fambığım.canım küçük bi sandviç yapsan peynir domates biber olsa içinde kepekli falanda satılıyo olabilir mesela fazla büyükte değiller.
her akşam her akşam yiyemem ki ama onuda ,hafta içi her akşam okulum var artıkın
afiyet olsun eebrulicim
dostlarım bu cızelgeyı nasıl ılerletecegım verdıgım 900 gr mı duseyım dımı ama
her akşam her akşam yiyemem ki ama onuda ,hafta içi her akşam okulum var artıkın
her akşam yeme sende
1.gün=sandviç
2.gün=kepekli galete
3.gün=meyve
4.gün=çok az çerez
5.gün=ayran yada küçük yoğurtlardan yiyebilirsen yada eti form suntalar varya ondan olabiler
bak senin için liste hazırladım daha ne idim ne edeyimsüle süle derken sülüman akıma geldi
nerudacığım bebişim afiyet olsun bu arada seni atlamışım.
hafta sonu bende bir kaçamaklar yaptım sorma.yediğim tatlıları yazmak istemiorum adıyla sanıyla canı çeken olur vs. die ama gerşekten yedim valla.gerçi her hafta sonu yapıorum ama bu hafta sonu baya bi çeşitli olduu
yeni gelenler hoşgeldniz. ben biraz işlerime bakayım.öğle yemeğimi yazmaya gelirim inş.
sağol cicim evet bu güzel oldu,ayaküstü yenecek güzel aparatifler olmuşteşekkür ediyorum canımcım
Kızlaaar hepinizeeee sağlıklı,mutlu,huzurlu,güzelliklerle doluuu ve fazla kilolarıızdan hepberaber sağlıkla kurtulduğumuz bir hafta diliyorummmmm:13:
Lütfen kimse moralini bozmasın bu süreçte moral-motivasyon çok önemliii ve burada hepberaber kurtuluyoruz fazla kilolardan ve devam edip sabılra,azimle,inançla kurtulucazz hepsindennnn yeter ki birbirimizmotive edelimm birbirimizin hep yanında olalımmmm gidecekkk yapışık değiller ya bu kilolar
Ben pazar günü başlarda sher pazr yaptığım ama neredeyse 1 aydır doğru düzgün yapmadığım bir şey yaptım KAÇAMAKbaşlarda hafta içi ve cumartesileri dikakt edip pazarları yiyodum canım ne isterse ama 1 aydır nerdeyse pek yapmamıştım bu pazar yine yapayım dedim ageyt bilşinçli bir şekilde keyifle canımın istediklerinde yedimmm
Yani burger kıngde nuggets menü yedim mesela ama ekmeklibir menü değil de nuggets menü tercih ettim ve yanında da ayran içtimpatae skızartması yedim ama bolcaaaa
Sonra akşam da 5-6 prinç patlaklı draje,5-6 bonibon bir şarap bardağı da lıght sütle ve 1 kapak muz likörü ile yapılmış muz likörlü süt içim kii bayılırımmm kendilerine
Pazarları geç kahvaltı yapıyorum 1 gibi yaptım kahvaltıyı dolayısıyla 2 öğün oldu arada değişiklik iyi oluyor kahvaltıda da normal hergünkü kahvaltıma ek olarak 1 büyük dilim yumurtalı ekmek, 1,5kk fıstıklı tahin helvası, 1,5kk hellim peyniri,2tk kavurma, 2tk cevizli zeytin li bir kahvaltılık 2 ince dilim salam yedim yani 2 öğün aa öğünlerde kaçamkalrım oldu dışardaydım 3 saat falan dolaştım dışarda epeyyürüdüm kaçamklı,hareketli güzel bir pazar geçirdim çokşükürmutluyummmmmm
Bu sabah da kaldığım yerden devam ediyorummm
kalkınca
1 hac hurması 500ml su
kahvaltım
1 dilim çok tahıllı ekmek
1,kk yağsız beyaz peynir
5 çeri domates
1 salatalık
Bol maydonoz
kahvaltı sonrası yeşil çayımı içtimm
ara öğünümde
1 portakal yedimmmm:13:
slm kızlar bende 65 kiloyum boyumda 1.60 sizlerinde desteğinizle zayıflamak istiyoruuuummm. abur cubur ve özellikleeeeee kola denen beladan kurtulabilirsem zayıflayabilirim umarım. çarşamba nasipse sporada başlıyorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?