60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet bende bügün yemk yapamadım zaten canımda istemiyo
2dmates
1salatalık
2büsküvi
1tatlıkaşıgı bal
şkersiz kaven oh valla ii geldi
afiyet olsun kızlar
1saat sporumuyaptım
200de mekijçektim

hosgeldın canım klaylıklar dılıyorum.bebegın galıba resımdekı cok ama cok tatlı nazar degmesın masallah

hoşbulduk tatlım hyr bebişim değil malesef ama inşallah bu bebişe benzer bi bebeğim olsun istiyorum çok şekeeeerr

hoşgeldin canım yediklerini içtiklerini hergün buraya yaz canım bu arada yenimi doğum yaptın canım sen:26:

hoşbulduk canım daha 4 aylık evliyim ama bebiş olmadan zayıflayım istiyorum bu kiloların üstüne eklmek çok kötü olur benim için

merhaba kızlar nasılsınız ? keyifler nasıl ? Umarım herşey yolundadır

Son düzenleme:
afiyetolsun harikabendeakşamyemegi planlıyom
ara yapaım ben de
1 mandalina
20 tane beyaz leblebi..
afiyet olsun canım
bir ara verdim çalışmaya bir yeşil elma bir fincan şekersiz çay
afiyetolsun

hoşbulduk canım daha 4 aylık evliyim ama bebiş olmadan zayıflayım istiyorum bu kiloların üstüne eklmek çok kötü olur benim için
ooooooo yenigelin var allah mesut etsin innşlah tez zamanda zayıflar alırbebegini kucagına
merhaba kızlar nasılsınız ? keyifler nasıl ? Umarım herşey yolundadır

h.g nasılsın

ooooooo yenigelin var allah mesut etsin innşlah tez zamanda zayıflar alırbebegini kucagına

h.g nasılsın

hoşbuldum bitanem çok şükür çok çok iyiyim hayata dair herşey çok şükür yolunda... bahar geldi buralara hava çok güzel.

öğleden sonra okulda 100 ml şekersiz çay
3-4 tane eti hoşbeş gofret

şimdi evde
1 kuru incir
4 fındık
4 kaju
35 beyaz leblebi
ve tabikiiiiiiiiiiiiiiiiii 500 ml su

kızlar çoğu kişi beyaz leblebi yediğini yazmış. faydasını ve günde kaç tane yememiz gerektiğini yazabilirmisiniz? zayıflamada önerileriniz neler?

menün çok şık hocahanım
ve de tebrikler

afiyet olsun canım
aman aman allah iyilik vesin canım burda kara kış va çok soguk yagmurlu
amin hepimize canımcım.
afiyet olsun tam senlik

teşekkürler bitanem

Son düzenleme:
[/B]
kızlar çoğu kişi beyaz leblebi yediğini yazmış. faydasını ve günde kaç tane yememiz gerektiğini yazabilirmisiniz? zayıflamada önerileriniz neler?

Beyaz Leblebinin Faydaları
■Neredeyse yok denecek kadar az yağ içerir ve içinde bulunan yağlar vücuda yararlıdır.
■Tokluk hissi verir. Bu sebeple diyet yapanlar için kilo kaybına yardımcıdır.
■Asit fazlasını alır, mideyi rahatlatır.
■Anne sütünü artırır.

[/COLOR][/B]

Son düzenleme:

şimdi 250 ml sütün içerisine 1 küçük kare bitter çikolata karıştırdım içiyorum

teşekkürler canım afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…