hosgeldın canım klaylıklar dılıyorum.bebegın galıba resımdekı cok ama cok tatlı nazar degmesın masallah
hoşgeldin canımyediklerini içtiklerini hergün buraya yaz canım bu arada yenimi doğum yaptın canım sen:26:
afiyetolsun harikabendeakşamyemegi planlıyomKızlar öğle yemeğim
1 borcam kapağı karışık yeşil salata
3yk haşlanmış kuru fasulye
1 kutu lıhgt ton balığı
HEPSİ BİRLEŞTİ NESİFFF SALATAM OLDUUU
ayrıca 1 kase lıght yoğurt
1 dilim uno denge ekmek
afiyet olsun canımara yapaım ben de
1 mandalina
20 tane beyaz leblebi..
afiyetolsunbir ara verdim çalışmaya bir yeşil elma bir fincan şekersiz çay
ohh oh afiyet olsun balım
süper olmuş
benim de canım salata çekti walla
akşam yapayım bari :)))
sanada afiyet olsun canım
canım bu adreste yapıyosun
Weight Loss - Diet Ticker
sonra ticker bittikten sonra son çıkan bcc diye başlayan bi kutucuk var, o kutucukta 2. satırı ] bu işarete kadar kopyalayıp profil sayfanda çizelge yazan yere yapıştırıyosun
bu arada 10 tane yabanmersini yedim, çok güzelmiş bu mersin, çok sevdim ben bunu :))
ooooooo yenigelin var allah mesut etsin innşlah tez zamanda zayıflar alırbebegini kucagınahoşbulduk canım daha 4 aylık evliyim ama bebiş olmadan zayıflayım istiyorum bu kiloların üstüne eklmek çok kötü olur benim için
merhaba kızlar nasılsınız ? keyifler nasıl ? Umarım herşey yolundadır
ooooooo yenigelin var allah mesut etsin innşlah tez zamanda zayıflar alırbebegini kucagına
h.g nasılsın
hoşbuldum bitanem çok şükür çok çok iyiyim hayata dair herşey çok şükür yolunda... bahar geldi buralara hava çok güzel.
öğleden sonra okulda 100 ml şekersiz çay
3-4 tane eti hoşbeş gofret
şimdi evde
1 kuru incir
4 fındık
4 kaju
35 beyaz leblebi
ve tabikiiiiiiiiiiiiiiiiii 500 ml su
menün çok şık hocahanımslm kıııııııııııııızzlaaaaaaaaaaaaaaarrr herkese günaydııııııııınnnnnnnnn
herkesin haftasonu güzel geçmiştr
kahvaltımı yazayım
1 kupa şekersiz çay
2 dilim kepek ekmek
15 kk peynir çeşitleri
4 zyetn
nane maydonoz dereotu
2k uru kayısı 2 kuru erik
1 çay kaşığı acı sos
2 yk yoğurt
1tk pekmez
pilates vakti gelior geçmişi okuyamadım henüz yiyip içenlere afiyet olsun kilo veren varsa tebrk ederim.
bu arada hafta sonu kaçamaklarım oldu . tatlı yediöm tabikide.
bi haber daha 100 gr. daha gtimiş kendi kendine tickerımı bende sağa kaydırayım barii 56.6 olmuşum
hepinizi öptümmm
kızlar ben haftasonu biraz kaçamak yaptım.ama hızlı kilo veriyorum diye biraz da yavaslamasını istiyorum hemde sevdiğim seylerden mahrum kalmamak için.bugun tekrar dikkat ediyorum ama
1kk kadar light peynir
1 dilim kepek ekmeği
1 çeri domates
1 zeytin
1 bardak şekersiz çay içtim
ara öğünde 1 kivi yedim
amin hepimize canımcım.aman aman allah iyilik vesin canım burda kara kış va çok soguk yagmurlu
afiyet olsun tam senlik
Selam kizlar ayrilan olursa beni de araniza alirmisiniz
kızlar çoğu kişi beyaz leblebi yediğini yazmış. faydasını ve günde kaç tane yememiz gerektiğini yazabilirmisiniz? zayıflamada önerileriniz neler?
[/B]
Beyaz Leblebinin Faydaları
■Neredeyse yok denecek kadar az yağ içerir ve içinde bulunan yağlar vücuda yararlıdır.
■Tokluk hissi verir. Bu sebeple diyet yapanlar için kilo kaybına yardımcıdır.
■Asit fazlasını alır, mideyi rahatlatır.
■Anne sütünü artırır.
[/COLOR][/B]
hoşbulduk canım daha 4 aylık evliyim ama bebiş olmadan zayıflayım istiyorum bu kiloların üstüne eklmek çok kötü olur benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?