60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar bende 65 kiloyum boyumda 1.60 sizlerinde desteğinizle zayıflamak istiyoruuuummm. abur cubur ve özellikleeeeee kola denen beladan kurtulabilirsem zayıflayabilirim umarım. çarşamba nasipse sporada başlıyorummm.

babystar öğrenebildin mi şu kilo çizelgesini kaydırmayı

hayır tatlım cevap yazan olmadı

ekmek yemesende olurmuş ama yinede fazla değil canım,afiyet olsun

Son düzenleme:
slm kızlar bende 65 kiloyum boyumda 1.60 sizlerinde desteğinizle zayıflamak istiyoruuuummm. abur cubur ve özellikleeeeee kola denen beladan kurtulabilirsem zayıflayabilirim umarım. çarşamba nasipse sporada başlıyorummm.

hoşgeldin canım yediklerini içtiklerini hergün buraya yaz canım bu arada yenimi doğum yaptın canım sen:26:

ekmek yesende olurmuş ama yinede fazla değil canım,afiyet olsun

sağol canım ya
aslında doymamaıştım sofradan kalktığımda

izinde yediklerimin acısı çıkıyo sanırım
daha fazla yememe rağmen çok daha çabuk acıkıyorum çünkü

öğle yemeğim kızlar
1.5 kepçe mercimk çorbası
1 kase kılçıkları ayıklanmış ızgara çupra ( dünden kalmıştı ölçemedim tam miktarını)
1 kase bol limonlu roka
1 kuru incir ( tatlı olarak)

dr. um düzenli olarak ayak bakımı yaptrmamı söledi verdiği kremleride kullanrak tabi. şimdi oraya gtcem kızlar.
birde gttiğim hastanede dr.u beklerken birde naktımki karşımdaki kapıda tv lerde doktor programlarında gördüğümz çok sevimli şeker çok güzel bir diyetsyen:) ( adını vermeyeyim)gülümsedi bana hafifiçe hastasını davet etti içeri. nerdeyse hemen atlayacaktım ben bunları yaptım böle kilo verdim yağ kas oranımı merak ediorum die :) ama yapmadım tabii.inşallah gideceğim zman ona giderim yerini tesadüfen de olsa öğrendim

Canım tam kahvaltını görünce süperr diycektim ama öğle yemeği hiç olmamış,keşke dolma yeseydin bir tane, yan, sabze falan da yok ama dolma yesen çok çok iyi olurdu kararında olmak kaydıyla herşeyi yiyoruzz ama yine de afiyet olsun lütfen eski arkadaşların menülerini takip et ve örnek almaya çalış Allah kourusun gıdasız kalma kuşum:13:

Afiyet olsun fambikooom nuginin senin için önerilerine bayıldımmmm bence hepsi de tam atıştırmalık ve sağlıklı kolay gelsin tatlım yoğunluk başlıyor demek yine

ara öğün 4 adet kuru kayısı öğle yemeği
*2 dilim çavdar ekmeği
*8 yk taze fasülye

Tatlım afiyet olsun ama keşke evet yoğurt da olsaymış mutlaka yanında bulundurmaya çalış balım

afiyet olsun nerudacığım.yap canım yap hakkındır bende bu ay kaçamak yaptım bilerek ama.her ay yapıcam kaçamak karar aldım bende

öğle yemeğim
7 yk taze bezelye yemeği(evden getirdim)
3 yk yoğurt (evden getirdim)
1 dilim normal ekmek
şimdi yazarken aklıma geldide bir dilim daha ekmek yesem olurmuş bence

Sağol nugiciiiiim:13:bence arada şaşırtmak lazım menün de süperrr

senin enn doğal hakkınn e ben de arada şaşırtıyorum di mi ama

furdim oniii furdim oniiiii dibine dibine ama arada olur di miii şaşırtıyoruzzzz

hayır tatlım cevap yazan olmadı

Canım tıcker için oluştururken girilen parolanın hatırlanması lazım ama ben mesela kilom eksildikçe girip yeniden tıcker yapıyorum çünkü zaten şeklini de değiştiriyorum tıcker yaptığıı z sayfaya girip baştan yapıcaksınız canım

afiyet olsun canım güzel menü.

Kızlar öğle yemeğim

1 borcam kapağı karışık yeşil salata

3yk haşlanmış kuru fasulye

1 kutu lıhgt ton balığı

HEPSİ BİRLEŞTİ NESİFFF SALATAM OLDUUU

ayrıca 1 kase lıght yoğurt

1 dilim uno denge ekmek

afiyet olsun.neruda bu verdiğin kiloları ne kadar sürede verdin süpersin. darısı başımıza..

Bu karışımı dün akşam yaptım.Çokda kötü değildi.DÜN AKŞAMDAN BU YANA 1 bardak içiyorum her öğün umarım işe yarar.

Tartım dijital ve kaliteli bişi olmasına rağmen bu sabah ard arda 3 tartılmamda 3 ayrı sonuç aldım.En Güzel sonun:65,5 di.sabak aç karnına giyinmeden tartıldım umarım doğrudur.

Canım ticker factory sitesinden yapıyorum ama sana anlatmaya kalksam beceremem..
siteye girip ordan okuyarak buluyorum..
Bayağdır da değiştirmedim o yüzden de bilmiyoum ama sitede ayrıntılı anlatan bi bölüm var sanırım..

ohh oh afiyet olsun balım
süper olmuş
benim de canım salata çekti walla
akşam yapayım bari :)))

canım bu adreste yapıyosun
Weight Loss - Diet Ticker

sonra ticker bittikten sonra son çıkan bcc diye başlayan bi kutucuk var, o kutucukta 2. satırı ] bu işarete kadar kopyalayıp profil sayfanda çizelge yazan yere yapıştırıyosun

bu arada 10 tane yabanmersini yedim, çok güzelmiş bu mersin, çok sevdim ben bunu :))

kız senin harflerde benim harfler gibi birbirine karışmaya başlamışafiyet olsun dombili dom domumbende 1 mandalina yidim şinci,aynen şöyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…