slm kızlar bende 65 kiloyum boyumda 1.60 sizlerinde desteğinizle zayıflamak istiyoruuuummm. abur cubur ve özellikleeeeee kola denen beladan kurtulabilirsem zayıflayabilirim umarım. çarşamba nasipse sporada başlıyorummm.
babystar öğrenebildin mi şu kilo çizelgesini kaydırmayı
afiyet olsun neruşumm
kaçamağın gözüne gözüne vurmuşsun ama afiyet olsun, yaramasın inşallah :)))
ben de öğle yemeğimi yazayım hemencik
10 kadar sarma ( çok ince sarılmıştı )
1 dilim denge ekmek
1 kepçe mercimek çorbası
karnıyarık yapmıştım ama patlıcanların hiç tadı yokmuş, harcını yedim bende
3-4 yk kıymalı harç
1 kase pul biberli yoğurt
çok mu olmuşki?
slm kızlar bende 65 kiloyum boyumda 1.60 sizlerinde desteğinizle zayıflamak istiyoruuuummm. abur cubur ve özellikleeeeee kola denen beladan kurtulabilirsem zayıflayabilirim umarım. çarşamba nasipse sporada başlıyorummm.
evet cnm seni mevhibe ile karştrdım soryy:)
cnm ilk başta yaptığın gibi bütün bilgileri yeniden girerek tekrar kontrol paneline yapıştrarark yapıcaksındostlarım bu cızelgeyı nasıl ılerletecegım verdıgım 900 gr mı duseyım dımı ama
afiyet olsunhavadan mıdır nedir bugün hiç ama hiç keyfim yok.. 12.10 da ögle yemeği yedim 1 dilim ekmek 4 yk susuz bezelye ve bol salata.. 13.30 da ek olarak yanımda getirdiğim karnıbahar yemeği ile bir kaşık yogurt yedim. normalde bıraktığım kahveyi bugün istedim mutfaktan. yalnız şekerli yapmışlar ama içiyorum uykum var bugün...
birazdan gözdoktoruna gidicem ofiste ruhum bunaldı erkenden evde olacam bugün en azından...
eve gelince görüşürüz, size yine yazarım o zaman. akşam da sporuma geri dönüyorum..
afiyet olsun bebiş. senn diyet listesinden naber? d,yetsyene yollmıştın ya bişi gelmedimi cvp. normalde bu menü bana çok gelir ama senn günlük kalori ihtiyacına göre iyi olabilr belki die ondan şeyettim:44:afiyet olsun neruşumm
1 dilim denge ekmek
1 kepçe mercimek çorbası
3-4 yk kıymalı harç
çok mu olmuşki?
hoşgeldin cnm b,zleri ve burayı takipedrek menülerini sporunu paylaşırsan buraya yardımcı olmaya çalşırızslm kızlar bende 65 kiloyum boyumda 1.60 sizlerinde desteğinizle zayıflamak istiyoruuuummm. abur cubur ve özellikleeeeee kola denen beladan kurtulabilirsem zayıflayabilirim umarım. çarşamba nasipse sporada başlıyorummm.
ekmek yesende olurmuş ama yinede fazla değil canım,afiyet olsun
zayıflama ilacı kullanan oldu mu
merhaba herkese
sabah:
1 domates
1 salatalık
1 köy biberi
1kk peynir
3 zeytıin
maydanoz
roka
1.5 kepekli ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:1 adet elma
öğle:
1 kepçe çorba
4 yk kadar yoğurt
yedim.(sigara böreği ve dolma yapmışlardı onları yemedim ekmek de kepekli yoktu yemedim)
yemeğimi yedim geldimmmmm
1 kase yayla çorba(pirinçli)
salata
1 yk kadar yemeğin içindeki kıymalar(kıymalı pataes yemeği vardı pataes yemek istemediğim için sadece kıymalarını yedim)
2 dlm ekmek(ekmek çok oldu sabahtan beri toplamda 4 dlm yemiş oldummm,çorbamda pirinçliydi,ekmek hakkımı fazlasıya bitirmiş oldun böylece)
kadayıf sarması vardı tatlı olarak almadım tabiki,gözüm bile kalmıyor artık yufffffffffffffiiiiiaynı karalılığı çarşamba günkü börektede göstermek dileğiyle
akşam okula gidicem yanımda 200 ml süt ve 3 mandalina getirmiştim,ders bitene kadar onlarla idare etcem artık,dersler başladığı için akşamları yürüyüş yapamıcam,sadece haftasonları yapabilirm artık
bu arada kızlar okuldan en erken 8 gibi çıkıyorum en geçde 9 da ben o saate kadar neler yiyebilirim aparatif ,az kolarili ve doyurcu bişeyler söyleyin bana çünkü akşam eve gidince birşey yiyemem,direk yatağa yatarım.
ara öğün 4 adet kuru kayısı öğle yemeği
*2 dilim çavdar ekmeği
*8 yk taze fasülye
afiyet olsun nerudacığım.yap canım yap hakkındır bende bu ay kaçamak yaptım bilerek ama.her ay yapıcam kaçamak karar aldım bende
öğle yemeğim
7 yk taze bezelye yemeği(evden getirdim)
3 yk yoğurt (evden getirdim)
1 dilim normal ekmek
şimdi yazarken aklıma geldide bir dilim daha ekmek yesem olurmuş bence
nerudacığım bebişim afiyet olsun bu arada seni atlamışım.
hafta sonu bende bir kaçamaklar yaptım sorma.yediğim tatlıları yazmak istemiorum adıyla sanıyla canı çeken olur vs. die ama gerşekten yedim valla.gerçi her hafta sonu yapıorum ama bu hafta sonu baya bi çeşitli olduu
yeni gelenler hoşgeldniz. ben biraz işlerime bakayım.öğle yemeğimi yazmaya gelirim inş.
afiyet olsun neruşumm
1 dilim denge ekmek
1 kepçe mercimek çorbası
3-4 yk kıymalı harç
çok mu olmuşki?
hayır tatlım cevap yazan olmadı
öğle yemeğim kızlar
1.5 kepçe mercimk çorbası
1 kase kılçıkları ayıklanmış ızgara çupra ( dünden kalmıştı ölçemedim tam miktarını)
1 kase bol limonlu roka
1 kuru incir ( tatlı olarak)
dr. um düzenli olarak ayak bakımı yaptrmamı söledi verdiği kremleride kullanrak tabi. şimdi oraya gtcem kızlar.
birde gttiğim hastanede dr.u beklerken birde naktımki karşımdaki kapıda tv lerde doktor programlarında gördüğümz çok sevimli şeker çok güzel bir diyetsyen:) ( adını vermeyeyim)gülümsedi bana hafifiçe hastasını davet etti içeri. nerdeyse hemen atlayacaktım ben bunları yaptım böle kilo verdim yağ kas oranımı merak ediorum die :) ama yapmadım tabii.inşallah gideceğim zman ona giderim yerini tesadüfen de olsa öğrendim
ara yapaım ben de
1 mandalina
20 tane beyaz leblebi..
Kızlar öğle yemeğim
1 borcam kapağı karışık yeşil salata
3yk haşlanmış kuru fasulye
1 kutu lıhgt ton balığı
HEPSİ BİRLEŞTİ NESİFFF SALATAM OLDUUU
ayrıca 1 kase lıght yoğurt
1 dilim uno denge ekmek
tabıkı tatlım burda bı arkadasımız paylaşmıstı ısmını hatırlamıyorum
20 tane top karabiber
20 tane karanfil
1 tane yeşil elma
1 dal tarçın
1 adet limon
yapilişi
limonla elmayı kabuklarıyla bırlıkte dogruyoruz 1 lıtre suyun ıcıne elma lımon tarcın karanfıl butun mazemeleri atıp ocakta 35 veya 40 dk kaynatıyoruz sonra blendırdan gecırdım uc öğün içtım
ARKADASLAR BU KARISIMI KIM YAZMISTİUNUTTUM
afiyet olsun canım.ben bugün ara öğün yiyemiyorum çünkü birşey yanımda getirmedim.canım ya şu ticker ları nasıl yapıp paylaşıyorsunuz ben bunu bir türlü beceremedim.yardımcı olursan çok sevinirim..
Kızlar öğle yemeğim
1 kutu lıhgt ton balığı
1 dilim uno denge ekmek
afiyet olsun canım.ben bugün ara öğün yiyemiyorum çünkü birşey yanımda getirmedim.canım ya şu ticker ları nasıl yapıp paylaşıyorsunuz ben bunu bir türlü beceremedim.yardımcı olursan çok sevinirim..
Kızlar öğle yemeğim
1 kutu lıhgt ton balığı
1 dilim uno denge ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?