60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevindim canım. en az 45 en fazla 1 saat yaparsın. bazen 45 bzen 50 bazen 55 bazen 60 dakika olur
evet hugocukcum en çok bir saat en az 45 ama elimden geldiğince bir saat yapmak istiyorum. bugün eve erken geldim bir saat gayet uygun oldu zaten 3 gün ara vermiştim. eliptik bir saat sürdü ama arada ocaktaki yemege baktım telefon çaldı onunla konuştum vs ara ara nefeslendim yani.. bu arada kuşçukların nasıl ? seni çok iyi anlıyorum benimde bir kedi kızım var siyam cinsi canım o benim birtanemm

oo spor arkadaşım güzel çalışmışsın bu akşam .. bende 1 saat eliptik yaptım bundan sonra haftada 3 gün yogun çalışcamm bravo sana

bir müddet öyle dene canımcım saç kurutmamak bana da yaramaz .
kendine dikkat et bitanem.

ıslak saçla çıkmak kimseye iyi gelmezki bitanem gerçi ben saçım kuruyor sanıyordum demek ki kurumuyormuşş. tşk canım düşündüğün için

Afiyet olsun ve geçmiş olsun canım..
Valla eliptikte 1 saati de ayrıca tebrik ederim..
ben 15 dakikadan fazla dayanamıyorum..
Hergün tartılmama kararı da çok yerinde olmuş....

sagol canım teşekkür ederim. bu vesile ile anladım ki hayatta en önemli şey saglık hem bedenen hem ruhen.... ben de devamlı yapmıyorum zaten ara ara yapıyorum nefeslenerek. ama bu aralarda bedenimi sogutmuyorum, bi kaç saniye içinde tekrar dönüyorum spora bir süre yavaş tempoda kısa süreki olara hızlı tempoda çalışıyorum hızlanmam lazım cunku yag yakmam için kalp atışlarımın 120 civarı olması gerekiyor. bir saat uzun süre bu arada çok sevdiğim dizilerimi izliyorum arka arkaya bölümleri sıralıyorum.. netten indirdiğim için sorun değil spor yaptığımı bile unutuyorum. spor yaparken sıkılanlara tavsiye ederim

Kızlar hepinize merhaba;
Bugün yediklerimi yazmıyorum çünkü yaz yaz bitmez
10 gündür aralıksız 1 saat 6km.de yürüdüm. Yazdıklarımı görünce az yiyorsun dediniz, ama ben gram vermedim. Çok demorolize oldum. Tartıyı sakladı eşim, acaba psikolojik mi? Çok tartılıyorum ben
Yarından itibaren yazacağım.

selam çıtırlarrr
bugun yedıklerım
sabah 1 kase nesfıt
arada bır yesıl elma
oglen balık,salata ve corba
arada yarım elma ve bır k-bar gofret (90 kalorı olanlardan)
aksam 4 yk bamya yemegı 4 yk yogurt ve bır dılım kepeklı ekmek
bugunku menumu begendımmm

haa bırde aksam 7-9 arası tenıse gıttımmmmm

canım bazen benımde oyle oluyor cok sinirim bozuluyo ama dıyorum kı kendıme bu işin en buyuk anahtarı sabırrr
hem ayrıca az yemek degıl onemlı olan sık yemek bugun tv ye ahmet marankı cıktı onu ızledım dıyo kı mutlaka 3 saatte bır bıseyler yenmelı dıyorrr
moralını bozma mesela benım vucudum oyle kı ılk bır ay hıc kılo veremem ama sonra sapır sapır gıder kılolar . napıyomusuzzzz bıdaa umutsuzluk yapmıyomusuzzzz

tesekkurederım bılgıler ıcın süperolmuş

Ay canım çok teşekkür ederim yarın gene umutla başlayacağım

gercekten sabır ancak benım dusuncem zayıfladıktan sonra yerım zaten tatlarını bılıyorum oluyo yada bı hafta yapmadım sonra tekrardan yapsaydım su kadar kılo verırıdım sonradan uzulmemek ıcınde yemıyorum yanı bı hafta sonradanda keske yemeseydım dememek ıcın bıraz karısık oldu ama bu sekılde dusundugum ıcın dıyetteyım tabıkı buranında cok faydası var bı bagımlılgı var tek basına olmuyo gercekten

neruda tebrik ederim çok bilinçli ve sağlıklı bi biçimde göndermişsin fazlalıklarını :81:

Çok teşekkür ederim lınguıst yolu yarıladım çokşükür bir bukadar daha giderse inşallah sağlıkla o zaman ben de kendimi tebrik edicem ama bi 10kg daha varrrr durmak yoook yola devammmm:13:

merhaba arkadaşlar ben burda yeniyim herkese ii akşamlar bende bu gruba giriyorum ama azmin elinden hiçbişi kurtulmaz verecez inşallah:)bende sizdnim

Hoşgeldiiiinnn hepsi gidecek fazla kiloların hepberaber sağlıkla göndericz canım inşallah:13:

akşam yemegim
bol salata
bitane 80lik lightton balıgı
2tane çigköfteetsiz

Afiyet olsun xxy

Canım afiyet olsunnn herşey çokk güzel krep birazz olumsuz ama as yağlı yapmışsın ah bi de kepekli undan olsaaa çokk süper olurduuu ama afiyet olsun

Rica ederimmm tatlım eminim demliğinde de çok şık durmuşlardırafiyet olsunnn menü de süperr ayrıcaaa

canım anlıyorum senı
o sekılde aklıma geldıgınde bende hep şöyle dusunuyorum zamanında coook yedım bunlardannnn
ve su anda o zamanları telafı edıyorummm
hem dıyorum kı kılo benı cok mutsuz edıyor gercekten kendıme bu kotulugu yapmamalıyım.
canım bıde soyle bısey var hıc yemeyeceksın dıye bısey yok belkıde kendını bu kadar frenledıgın ıcın saldırıyosundur bı anda . canın cok ıstedıgınde ye ama bı kasık ye
yada cannın tatlıyı cok ıstedıgınde bı kasık pekmez iç hem cok sekerlı hem bogazını yakıyo ya anında vazgecıyosunnn

canım anlıyorum senı
o sekılde aklıma geldıgınde bende hep şöyle dusunuyorum zamanında coook yedım bunlardannnn
ve su anda o zamanları telafı edıyorummm
hem dıyorum kı kılo benı cok mutsuz edıyor gercekten kendıme bu kotulugu yapmamalıyım.
canım bıde soyle bısey var hıc yemeyeceksın dıye bısey yok belkıde kendını bu kadar frenledıgın ıcın saldırıyosundur bı anda . canın cok ıstedıgınde ye ama bı kasık ye
yada cannın tatlıyı cok ıstedıgınde bı kasık pekmez iç hem cok sekerlı hem bogazını yakıyo ya anında vazgecıyosunnn

Ttatlım bazen şaşırtmak iyidir ama bazennnn bugünü bir şaşırtma günü olarak kabul et ve yarın kaldığın yerden yola devammm bu iş sabır,azim,istikrar ve inanç işi 10günde gitmez bi de bakışsın 15.gündee hooop birsürü gitmiş yeter ki sağlıkla gitsin tatlım, emziren anne diyetini de uygula benceeee ve sabırla bu işi halledeceğinden eminnnn oll yapışık değil ki bu kilolar bizee illa ki gidecek ama unutma farmasi de hep der 1 günde almadık ki 1 günde gitsin e 10günde de almadık ki 10günde gitsinnnn sakınnn moraliniz bomza bugün de yemişsin afiyet olsunnnnn yarın yeni bir gün fazlalıklardan hepberaber kurtulmaya devam edeceğimizzzz güzel bir gün olacak canım inşallah:13:

Ben deeeee:13:

merhaba
bu sabah tartıldım. 63,800 çıktı kilom. ben henüz çok tecrübeli değilim. arada ne yenir falan. ama haftaya pazartesiye kadar tartılmayacağım. bir neruda nın tavsiye ettiği egzersizler vardı onları yapmaya çalışacağım haftada 3 gün. bakalım neler olacak.

bir de şunu sormak istiyorum akşam kaçtan sonra birşey yemiyorsunuz. peki çok acıkırsanız birşey yiyor musunuz yoksa aç aç yatıyor musunuz.

Iyi aksamlar bende ilk paylasimimi yapayim
aksam:
bir tabak firinda hamsi(az yag ve baharat ile firinda kizardi)
bol yesil salata
bir bardak limonata (hazir)
iki saat sonra (bir elma)
az once komsum pogaca yapmis gondermisti dayanamadim bir tane yedim
bu gunluk bu kadar

selammmm.
geçen hafta regl dönemim olmasına ve 1-2 gün bayaaaaa bi kaçamak yapmama rağmen 1.5 kilo vermişim.9 ündür tartılmamıştım.kesin aldım diye çıktım ama 1.5 kilo gitmiş.çok sevindim.
bugünki listem
sabah yarım kepek ekmeine beyaz peynirli tost-bol yeşillk,açık çay,5-6 zeytin
öğlen
zeytinyağlı baklaa 1 porsiyon
1 su bardağı yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 bardak portakal suyu-3-4 adet form diyet bisküvi
akşam
tavuk haşlama-bol salata yedim
arada kaçamak yaptım 1 dilim kek yedim
şimdide yeşil çay içiyorum.
sporu çok aksattım son günlerde:44:

bir de şunu sormak istiyorum akşam kaçtan sonra birşey yemiyorsunuz. peki çok acıkırsanız birşey yiyor musunuz yoksa aç aç yatıyor musunuz.

cnm akşam yemek işini en geç 7 de bitir.sonra yine ara öğün yapıyorum ben ve çoğu kişide öyle yapıyor.
meyve,süt yada senin tercihine bağlı hafif bi ara öğün yapabilirsin ama yemeğini ne kadar erken yersen o kadar iyi olur.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bugün vaktim vardı yazayım dedim 6:30 kızımı gönderdim kahvaltımı hazırladım şimdi birazdan yaparım hazırlanıp işe giderim kahvaltımı yaptıktan sonra yazayım menümü herkeze güzel hayırlı mutlu bir gün diliyorummmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…