60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın nugicim şaşırdım seni görünce kahvaltım: 1 yumurta sahanda 1 yemek kaşığı yağ ile kızartılmış 1 dilim peynir 1 çay kaşığı tahinpekmez 1 dilim kepek ekmeği

sağlıklı mutlu huzurlu günler dileğimle kızlar ....
bugün oldukça yoğun bir gün olacak benim dersim yok ama hususi işlerim çok o yüzden bugünü sanırım epeyce dışarda geçireceğim. il merkezine filan da gitmem gerekecek .annemi de yanıma alır gezdiririm işlerimizi halleder inşallah geliriz. burası yağmurlu ama çok sakin ılık bir hava var ben böyle havaları da çok seviyorum ya
çok öpüyorum kızlar kolaylıklar diliyorum

dün akşam kendime ödül olarak

1 kk afyon kaymaklı cevizli revani verdim

kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
2 çay kaşığı bal
1.5 kk beyaz peynir
4 zeytin
2 ceviz
1 domates
250 ml şekersiz çay

famir nugya ebruli kalanchoe priene neruda ycl mountainmist nerdesiniz kızlar yollardamısın hala. şimdiden hepiciğinize günaydın sağlıklı mutlu bol kilo vermeli bir gün geçirmeniz dileği ile

günaydın nugicim şaşırdım seni görünce kahvaltım: 1 yumurta sahanda 1 yemek kaşığı yağ ile kızartılmış 1 dilim peynir 1 çay kaşığı tahinpekmez 1 dilim kepek ekmeği

Günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrr.....
Afiyet olsun....

günaydın balımaslında her sabah 6 da kalkıyorum kızımın okulu için ama kahvaltı hazırla yap etrafı topluyorum birazda vaktim olmuyordu sabah vaktim olduğu için gireyim dedim

günaydın farmasi kahvaltı güzel afiyet olsun ne ödülüydüki bu :26: sen zaten hergün tatlı yemiyonmu

sabah:
1 domates
1 salatalık
1 köy biberi
1kk peynir
3 zeytıin
maydanoz
roka
1.5 kepekli ekmek
1 fincan şekersiz çay

ara:1 adet elma

öğle:
1 kepçe çorba
4 yk kadar yoğurt
yedim.(sigara böreği ve dolma yapmışlardı onları yemedim ekmek de kepekli yoktu yemedim)

ara:1 portakal
1 fincan yeşil çay

akşam:
6 yk ıspanak
3 yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek

dün bunalrı yemiştim 45 dk spor yaptım sonra eve geldim
1 kepek ekmek
1 kepçe çorba içtim

canım öğle çok az akşam az olmuş biraz daha birşeyler ekle menüye
sen istemeseydin olmazdı ama şükür bu zamana kadar sorunsuz geldik canım merak etme o tatlı olayına çözüm bulacağım ben yeterki yağlar gitsin gerisi kolay

evet canım şükürler olsun.birdaha almayalım inşallah kiloları

günaydın balımaslında her sabah 6 da kalkıyorum kızımın okulu için ama kahvaltı hazırla yap etrafı topluyorum birazda vaktim olmuyordu sabah vaktim olduğu için gireyim dedim

güne erken başlamak çok iyidir canım. sende erken kalkıyorsun bende öyle.

bugün öğleden sonra kontrolum birazda işlerim var. gelince anlatırım size geç kalırsam meraklanma balım. bu arada mubişimin durumu iyi çok şükür benimde keyfim yerine geldi. kafeste duruyorlar çıkmak istemiyorlar. yatak odasındalar. sürekli ilgileniyorm. hareketli maşallah. sevimli sevimli bakıyor. ona ayrı düşkünüm. ben kuşçuda hasta yalnız veya terkedilmiş mubişleri alıyorum imkanım olduğunca bakıyorum. bunuda terketmişler hasta diye bundan 1 yıl önce almıştım. onu o halde yanlız görünce dayanamadık eşimle. yürüyemiyordu uçamıyordu ölcekti. eve getirdim sevdik ilgilendik benim diğer kuşlarıda gördü düzeldi 1 yıl sorunsuz geçti. ilk geldiğinde çok zayıftı şimdi topacık oldu ve çok sevimli ve güzel oldu. onu aldığımız gün çok sıkışıktık araba arıyorduk para durumu bozuktu. onu aldık eşime dedimki vardır hayır alalım dedim aldık geldik ve bir hafta sonra eşim sıfır araba aldı para sorunu halloldu mucize gibi oldu. kısmetiyle geldi anlayacağın. o yüzden ben buna çok inanıyorum yanlız kimsesiz terkedilmiş hayvanları alıyorum nasibi yetiyor bize. aslında dahada almak isterdim ama işte 4 taneden fazlaya bakamıyorum keşke imkanım olsaydı ama apartmanda olmuyor çok konuşuyorlar tüm gün. geçen bi tane daha gördüm terketmişler yazık öyle boynu bükük duruyodu ama malesef alamadım o zaman eş kavgası oluyor onada eş almak gerekiyordu bu sefer 6 tane olacaklar fazla olcaktı uyarı almamak için almadım ama aklım kaldı inşallah hayvansever biri sahiplenmiştirde sıcacık bir yuva ve sevgi bulmuştur. imkanı olan herkes böyle yanlız kimsesiz hayvanları alsın derim nasibi yetiyor hayata bağlanıyor çünkü hayvan.

Kahvaltımı da yazayım...
1 kk beyaz peynir
1/2 kk çeçil peyniri
4 zeytin
1 domates
2 ince kahvaltılık biber getirdim ama zehir gibi acıydı yiyemedim.. yandımmmm:84:
ekmek alamadım sabah
form light etimek vardı
ondan yedim 2 tane..
sanırım 1 dilim ekmek yapar küçüktü çünkü..
2 bardak da çay..
300 ml su içtim kahvaltıdan önce..
şimdi bi 300 daha açtım içiyorum..

akşam yemeğimi yedim de geldim
*8 yk taze fasülye
*bir kase dolusu yoğurt
herkese afiyet olsun
afiyet olsun canım az olmuş menü çorba ve salatada yeseydin keşke
dalgınlıktan ekmek almayı unutmuşum. 1 dilim ekmek kalmış. sabah yerim dedim onun yerine 2 kepçe çorba yarım bardak yoğurt 3 kaşık bulgur 6 kaşık pırasa yemeği yedim ekmek yokti
afiyet olsun balım diyecek birşeyim yok

canım anlatımın ve bilgi için teşekkürler

bu gün sabah 6:30 da kalktım önce güzelce giyindim saçlarımı fönledim....daha sonrada bir güzel makyajımı yaptım.kahvaltımı hazırlayıp paket yaptım.kızımı hazırladım kıreşe bıraktım. iş yerine geldim ve işte
KAHVALTIM:
bir bardak çay,
2 adet zeytim bir küçük domates söğüş doğranmış,
1 kibrit kutusu kadar da peynir.
2 dilim de kepek ekmek

ve şimdide 2. çayımı aldım yudumluyorum.

aaaaaa ayrıca bugün tartıldım aslında dün tartılma günümdü fakat geç kalınca tartılamamıştım.ve 500 gr daha yok olmuş....

Son düzenleme:

sevindim canım iyi olmasına maşşallah diyelimde nazar değmesin sevap işliyosun canım varmı bundan ötesi.bugün kontrol günün doğru valla merakla beklicem canım seni

afiyet olsun canım güzel menü

afiyet olsun canım menü güzel ayrıca tebrik ederim senide kiden kilolar için

sevindim canım iyi olmasına maşşallah diyelimde nazar değmesin sevap işliyosun canım varmı bundan ötesi.bugün kontrol günün doğru valla merakla beklicem canım seni

sağol canım teşekkür ederiz yumacık adına. bu arada adı yumak çünkü tombik bir tüy yumağıdır kendisi yuvarlanır durur birde cermin diye bağırıyor bişey aradığı zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…