bu gün sabah 6:30 da kalktım önce güzelce giyindim saçlarımı fönledim....daha sonrada bir güzel makyajımı yaptım.kahvaltımı hazırlayıp paket yaptım.kızımı hazırladım kıreşe bıraktım. iş yerine geldim ve işte
KAHVALTIM:
bir bardak çay,
2 adet zeytim bir küçük domates söğüş doğranmış,
1 kibrit kutusu kadar da peynir.
2 dilim de kepek ekmek
ve şimdide 2. çayımı aldım yudumluyorum.
aaaaaa ayrıca bugün tartıldım aslında dün tartılma günümdü fakat geç kalınca tartılamamıştım.ve 500 gr daha yok olmuş....
güne erken başlamak çok iyidir canım. sende erken kalkıyorsun bende öyle.
bugün öğleden sonra kontrolum birazda işlerim var. gelince anlatırım size geç kalırsam meraklanma balım. bu arada mubişimin durumu iyi çok şükür benimde keyfim yerine geldi. kafeste duruyorlar çıkmak istemiyorlar. yatak odasındalar. sürekli ilgileniyorm. hareketli maşallah. sevimli sevimli bakıyor. ona ayrı düşkünüm. ben kuşçuda hasta yalnız veya terkedilmiş mubişleri alıyorum imkanım olduğunca bakıyorum. bunuda terketmişler hasta diye bundan 1 yıl önce almıştım. onu o halde yanlız görünce dayanamadık eşimle. yürüyemiyordu uçamıyordu ölcekti. eve getirdim sevdik ilgilendik benim diğer kuşlarıda gördü düzeldi 1 yıl sorunsuz geçti. ilk geldiğinde çok zayıftı şimdi topacık oldu ve çok sevimli ve güzel oldu. onu aldığımız gün çok sıkışıktık araba arıyorduk para durumu bozuktu. onu aldık eşime dedimki vardır hayır alalım dedim aldık geldik ve bir hafta sonra eşim sıfır araba aldı para sorunu halloldu mucize gibi oldu. kısmetiyle geldi anlayacağın. o yüzden ben buna çok inanıyorum yanlız kimsesiz terkedilmiş hayvanları alıyorum nasibi yetiyor bize. aslında dahada almak isterdim ama işte 4 taneden fazlaya bakamıyorum keşke imkanım olsaydı ama apartmanda olmuyor çok konuşuyorlar tüm gün. geçen bi tane daha gördüm terketmişler yazık öyle boynu bükük duruyodu ama malesef alamadım o zaman eş kavgası oluyor onada eş almak gerekiyordu bu sefer 6 tane olacaklar fazla olcaktı uyarı almamak için almadım ama aklım kaldı inşallah hayvansever biri sahiplenmiştirde sıcacık bir yuva ve sevgi bulmuştur. imkanı olan herkes böyle yanlız kimsesiz hayvanları alsın derim nasibi yetiyor hayata bağlanıyor çünkü hayvan.
bende menülerimi yazayım artık
akşam
1 kepçe ezo gelin çorbası (ama çorbanın üstündeki suyundan aldım bulgur pilavı yiyeceğim diye)
6 yk bakla yemeği
4 yk bulgur pilavı
salata
1 dilim uno lıght denge ekmek
sonra bir bardak yarım yağlı tarçınlı süt
2 dilim elma
sabah
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 tane küçük yeşil biber
bir kk tuzsuz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
4 zeytin
bir tane uno lıght denge ekmek
günaydın arkadaşalar.herkese kolay gelsin...
diyetim ve sporum çok iyi gidiyor tek sıkıntım wc 2-3 günde 1 gidebiliyorum..kayısı yedim keten tohumlu yoğurt içtim günde 2-2,5 litre su içiyorum banamısın demiyor..ne yapacam ben durumla..
afiyet olsun canım menü güzel ayrıca tebrik ederim senide kiden kilolar için
afiyet olsun canım,güzel menüKahvaltımı da yazayım...
1 kk beyaz peynir
1/2 kk çeçil peyniri
4 zeytin
1 domates
2 ince kahvaltılık biber getirdim ama zehir gibi acıydı yiyemedim.. yandımmmm:84:
ekmek alamadım sabah
form light etimek vardı
ondan yedim 2 tane..
sanırım 1 dilim ekmek yapar küçüktü çünkü..
2 bardak da çay..
300 ml su içtim kahvaltıdan önce..
şimdi bi 300 daha açtım içiyorum..
akşam
1 kepçe ezo gelin çorbası (ama çorbanın üstündeki suyundan aldım bulgur pilavı yiyeceğim diye)
6 yk bakla yemeği
4 yk bulgur pilavı
salata
2 dilim elma
sabah
domates-salatalık
2 tane küçük yeşil biber
bir kk tuzsuz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
4 zeytin
diyetim ve sporum çok iyi gidiyor tek sıkıntım wc 2-3 günde 1 gidebiliyorum..kayısı yedim keten tohumlu yoğurt içtim günde 2-2,5 litre su içiyorum banamısın demiyor..ne yapacam ben durumla..
günaydınnnnn canlarımmmmmmmmmm,nasılsınız güzel hatunlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr,inceldikçe daha da güzeleşecek hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
akşam neler yaptım yazım hemencik okula gitmeden 2 adet mandalina yedimmmm saat 7ye kadar ders vardı,arada 200 ml süt içtim,sonra saat 9da dersim bitti.
eve gidince
1 muz
3 balık kraker
yarım kk kaşar peynir yedim
saat 10.30da da yattım zaten.
dün wcye çıkamadım,bugunde yine karnım şiş offfffffffff akşam bide muz yedim bugünde çıkamam artık
sabah kahvaltım ise şöyle
1 dlm light ekmek
1 dlm denge ekmek
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
domates
akşam
6 yk bakla yemeği
4 yk bulgur pilavı
salata
2 dilim elma
sabah
domates-salatalık
2 tane küçük yeşil biber
bir kk tuzsuz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
4 zeytin
Afiyet olsun ve TEBRİKLER.. Nice 500 gr. lar vermeye inşalah...
aynı dert bende de var,offffffffff bende ne denesem olmuyor
gunaydın kızlar.vücudum ödem mi yaptı bilmiyorum bugun birden 60 kilo çıktım.kalktığımda farkettim karnım midem şiş.bildiğiniz şişkinlik giderici yada ödem söktürücü bişey var mı yazarmısınız.adet gunumde yaklastı ondan da olabilir.rahatsız gibiyim bugun(
famir nugya ebruli kalanchoe priene neruda ycl mountainmist nerdesiniz kızlar yollardamısın hala. şimdiden hepiciğinize günaydın sağlıklı mutlu bol kilo vermeli bir gün geçirmeniz dileği ile
famirrrrrrrr nerde kaldınn kızzzzzzzz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?