60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun ve TEBRİKLER.. Nice 500 gr. lar vermeye inşalah...

bende menülerimi yazayım artık

akşam
1 kepçe ezo gelin çorbası (ama çorbanın üstündeki suyundan aldım bulgur pilavı yiyeceğim diye)
6 yk bakla yemeği
4 yk bulgur pilavı
salata
1 dilim uno lıght denge ekmek
sonra bir bardak yarım yağlı tarçınlı süt
2 dilim elma

sabah
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 tane küçük yeşil biber
bir kk tuzsuz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
4 zeytin
bir tane uno lıght denge ekmek

günaydın arkadaşalar.herkese kolay gelsin...

diyetim ve sporum çok iyi gidiyor tek sıkıntım wc 2-3 günde 1 gidebiliyorum..kayısı yedim keten tohumlu yoğurt içtim günde 2-2,5 litre su içiyorum banamısın demiyor..ne yapacam ben durumla..

günaydınnnnn canlarımmmmmmmmmm,nasılsınız güzel hatunlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr,inceldikçe daha da güzeleşecek hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
akşam neler yaptım yazım hemencik okula gitmeden 2 adet mandalina yedimmmm saat 7ye kadar ders vardı,arada 200 ml süt içtim,sonra saat 9da dersim bitti.
eve gidince
1 muz
3 balık kraker
yarım kk kaşar peynir
yedim

saat 10.30da da yattım zaten.

dün wcye çıkamadım,bugunde yine karnım şiş offfffffffff akşam bide muz yedim bugünde çıkamam artık

sabah kahvaltım ise şöyle
1 dlm light ekmek
1 dlm denge ekmek
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
domates

.kuşunun daha iyi olmasına sevindim.ayrıca bu hayvan sevgin ve duyarlılığın içinde çok tebrik ederim :71:

afiyet olsun canım kahvaltın çok güzelakşam menünde güzel ancak bunları saat kaçta yiyorsun yakabiliyormusun yani yatana kadar,akşam ekmeği yemesende olurmuş aslında canımcım ne dersin:44:

aynı dert bende de var,offffffffff bende ne denesem olmuyor

afiyet olsun canım,güzel menü

Afiyet olsun...

Wc sorununu ben de hala çözemedim...

Afiyet olsun Famir.. Dün akşamı da yemek yemeden geçirmişsin..
Böyle böyle bir düzen kuracaksın kendine..
Ayy üniversitedeyken ne çok yerdik balık kraker...
Ah gençlik ah...

gunaydın kızlar.vücudum ödem mi yaptı bilmiyorum bugun birden 60 kilo çıktım.kalktığımda farkettim karnım midem şiş.bildiğiniz şişkinlik giderici yada ödem söktürücü bişey var mı yazarmısınız.adet gunumde yaklastı ondan da olabilir.rahatsız gibiyim bugun (

sağol cimcimecim. sana cimcime diyeyim bari. teşekkürler ilginiz için. 500 gram vermişsin çok sevindim canım

afiyet olsun güzelmiş

günaydın bebişim. sporunun ve diyetinin güzel gitmesine sevindim. allah allah demek keten tohumuda işe yaramadı acep doktoramı gitsen annemdede böyle sorun vardı seneler önce doktora gitmişti biraz düzelmişti

Afiyet olsun ve TEBRİKLER.. Nice 500 gr. lar vermeye inşalah...

çok teşekkür ederim darısı başınıza tüm arkadaşlardan lop lop yağ yok olur inşallah...yarım kilonun gidişi dahi beni öyle mutlu ettiki bugün bir başka hazırlandım.eşim kalkınca bana şaşkın şaşkın bakıyor sabah sabah iyi hazırlanmışsın maşallah dedi.

kızlar 10 kilo verdiğim zaman bir badi almıştım epey sıkıydı o zaman zor olmuştu ve sıkmıştı nefes alamamıştım zayıflayınca giyerim dedim duruyordu dün akşam tesadüf gördüm giydim ve oldu üstelik topladı inanın sanki en fazla 3 kilom vardı fazlalık en fazla yani süper oldum göbek yoktu ayva göbekti. demekki benim o kadar kilo verince toparlanmam gerekliymiş onu anladım bayağı iyiymişim aslında. o kadar yağ gidince sporda olsa demekki çokta toparlanma olmuyor devamlı kilo verdikçe. neyse bakalım bitsinde kilo verme işi toparlanırım sımsıkı olurum

yeşilçay iyidir aslında ödem atar bence iç canım fayda eder

günaydın arkadaşlar
çalışan arkadaşlara hayrlı işler
kahvaltımı yazıyorum
sabah kalkınca
*bir su bardağı ılık süt
kahvaltım ise;
*bir dilim çavdar ekmeği
*yarım kk peynir
*yarım kk kutusu tahin helvası
*bir domates
*maydanoz
*bir çay bardağı mısır gevreği yarım su bardağı süt ile
*bir su bardağı şekersiz kış çayı
çok muolmuş acaba???

famir nugya ebruli kalanchoe priene neruda ycl mountainmist nerdesiniz kızlar yollardamısın hala. şimdiden hepiciğinize günaydın sağlıklı mutlu bol kilo vermeli bir gün geçirmeniz dileği ile

famirrrrrrrr nerde kaldınn kızzzzzzzz:26:

yettimmmmmmmmmmmmm gızzlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Afiyet olsun Famir.. Dün akşamı da yemek yemeden geçirmişsin..
Böyle böyle bir düzen kuracaksın kendine..
Ayy üniversitedeyken ne çok yerdik balık kraker...
Ah gençlik ah...
[/QUOTE]

sağol canım,mecburen böyle oluyorr,bakalım zanla bir düzen oturturum umarım.üniversite yıllarını hiç hatırlatma neler yerdim neler
hersabah
2 poğaca
aralarda tatlıituzlu bizküviler
öğle öğrenci yemekhanesinde 4 çeşit yemek
akşam döner,lahmacun
akşam çayın yanında paket paket çikolatalar ama yinede 52 kiloydum:84::84:Allah Allaaaaaaaaaaaahhh hayret bi durum valla:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…