günaydın bebişim. sporunun ve diyetinin güzel gitmesine sevindim. allah allah demek keten tohumuda işe yaramadı acep doktoramı gitsen annemdede böyle sorun vardı seneler önce doktora gitmişti biraz düzelmişti
günaydın arkadaşalar.herkese kolay gelsin...
diyetim ve sporum çok iyi gidiyor tek sıkıntım wc 2-3 günde 1 gidebiliyorum..kayısı yedim keten tohumlu yoğurt içtim günde 2-2,5 litre su içiyorum banamısın demiyor..ne yapacam ben durumla..
günaydınnnnn canlarımmmmmmmmmm,nasılsınız güzel hatunlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr,inceldikçe daha da güzeleşecek hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
akşam neler yaptım yazım hemencik okula gitmeden 2 adet mandalina yedimmmm saat 7ye kadar ders vardı,arada 200 ml süt içtim,sonra saat 9da dersim bitti.
eve gidince
1 muz
3 balık kraker
yarım kk kaşar peynir yedim
saat 10.30da da yattım zaten.
dün wcye çıkamadım,bugunde yine karnım şiş offfffffffff akşam bide muz yedim bugünde çıkamam artık
sabah kahvaltım ise şöyle
1 dlm light ekmek
1 dlm denge ekmek
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
domates
çok teşekkür ederim darısı başınıza tüm arkadaşlardan lop lop yağ yok olur inşallah...yarım kilonun gidişi dahi beni öyle mutlu ettiki bugün bir başka hazırlandım.eşim kalkınca bana şaşkın şaşkın bakıyor sabah sabah iyi hazırlanmışsın maşallah dedi.
günaydın eebrulicim aslına bakarsan canım yapcak bişeyimiz yok gibi bende aynı durumdayım senelerdir hep böyle.sabah hattabende düşündüm vc ye çıktım ama 2 gün çıkamamıştım 3.gün çıkmış oldum.birde şöyle oluyor galiba ben mesela sebze ve sürekli salata yediğim zaman vc ye hergün çıkıyorum ama artık bu alışkanlık oldu vücut tembelleşti çıkamıyorum artık.yani ne yersek yada ne içersek belli bir süre sonra vücut alışıyor ve aynı reaksiyonu gösteriyor.
aynı dert bende de var,offffffffff bende ne denesem olmuyor
afiyet olsun canım kahvaltın çok güzelakşam menünde güzel ancak bunları saat kaçta yiyorsun yakabiliyormusun yani yatana kadar,akşam ekmeği yemesende olurmuş aslında canımcım ne dersin:44:
7 de yiyorum canım.ama benim zaten günlük 7 dilim ekmek hakkım var ben çoğunluk zaten günlük 3 dilim yiyorum ve 2 haftaya yakın zamandır pilav ara ara yiyorum yemekhanede yemiyorum zaten makarna pilav.yatma saatimde değişiyo bazen 11 bazen 12 gibi yatıyorum.
yettimmmmmmmmmmmmm gızzlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Afiyet olsun Famir.. Dün akşamı da yemek yemeden geçirmişsin..
Böyle böyle bir düzen kuracaksın kendine..
Ayy üniversitedeyken ne çok yerdik balık kraker...
Ah gençlik ah...
yettimmmmmmmmmmmmm gızzlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Afiyet olsun Famir.. Dün akşamı da yemek yemeden geçirmişsin..
Böyle böyle bir düzen kuracaksın kendine..
Ayy üniversitedeyken ne çok yerdik balık kraker...
Ah gençlik ah...
sağol canım
afiyet olsun güzelmiş
günaydın arkadaşlar
çalışan arkadaşlara hayrlı işler
kahvaltımı yazıyorum
sabah kalkınca
*bir su bardağı ılık süt
kahvaltım ise;
*bir dilim çavdar ekmeği
*yarım kk peynir
*yarım kk kutusu tahin helvası
*bir domates
*maydanoz
*bir çay bardağı mısır gevreği yarım su bardağı süt ile
*bir su bardağı şekersiz kış çayı
çok muolmuş acaba???
sağol canım
canım sen sabahtan süt ve yoğurt hakkını bitirmişsin bile.kalkınca neden süt içiyorsunki ılık su içsen dahada faydasını görürsün.tahin helvasınıda hergün değilde aralarda ye bence dünde vardı galiba sendemi gördüm başkasının menüsümüydü tam hatırlamıyorum ama
günaydın kızlar 2 gündür acayip midem yanıyor özellikle sabahları neden acaba yada gecmesı ıcın ne yapabılırım fıkrı olan var mı?:26:
sabah kalkınca su olacaktı sütü yanlış yazmışım
daha üst ve yoğurt hakkım var yani
tahin helvasını çay kaşığı kadar ancak yemişimdir.
tatlısız olmuyo ama ya
çok severim tahin helvasını
günaydın kızlar 2 gündür acayip midem yanıyor özellikle sabahları neden acaba yada gecmesı ıcın ne yapabılırım fıkrı olan var mı?:26:
tamam canım.valla ben 3 ay ne şeker ne tatlı hiç yemedik hugocukla beraber şimdi bu ay başladım sadece pazar günleri kahvaltıda 2 çay kaşığı tahin pekmez karışımı yada çökokrem yiyorum onun dışın yemiyorum.yani tutabiliyoruz biz kendimizi tabi canım sana kalmış birşey bu sen kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?