60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın bebişim. sporunun ve diyetinin güzel gitmesine sevindim. allah allah demek keten tohumuda işe yaramadı acep doktoramı gitsen annemdede böyle sorun vardı seneler önce doktora gitmişti biraz düzelmişti

bilmiyorum canım ya..bir ara yine olmuştu bende diyetisyene sordum kuru kayısı vermişti..e ben kuru kayısı yesemde oluyorum yemessemde

günaydın eebrulicim aslına bakarsan canım yapcak bişeyimiz yok gibi bende aynı durumdayım senelerdir hep böyle.sabah hattabende düşündüm vc ye çıktım ama 2 gün çıkamamıştım 3.gün çıkmış oldum.birde şöyle oluyor galiba ben mesela sebze ve sürekli salata yediğim zaman vc ye hergün çıkıyorum ama artık bu alışkanlık oldu vücut tembelleşti çıkamıyorum artık.yani ne yersek yada ne içersek belli bir süre sonra vücut alışıyor ve aynı reaksiyonu gösteriyor.

afiyet olsun fambıkcık

tebrikler canımmmmmmmmmmmmm,o kadar kalabalığız ki maşşlah ancak okuyup,cevap verebiliyoruz kusura bakma.azcık sevinelim öleyse di mi ama

evet salatada yiyorum öğle ve akşamları..dün sabahta marul domates yeşil biber yedim ama boşşşş

ben günde 2 kere bazen 3 çıkıyorum ketentohumu sayesinde. bugün regl olduğumdan sabahtan beri 3 kere çıktım ben çok faydasını gördüm ama bilmemki kerkeste aynı etki olmuyo heralde

aynı dert bende de var,offffffffff bende ne denesem olmuyor

ahhh evet aynı sorun bende de var aslında benim kilo alma sebeplerimden biride bu çünkü fazla yiyen biri değilim ama kabızlık poroblemi yüzünden alıyorum.kenten tohumunu bende aldım 1 hafta kullandım ama hiç bir faydası olmadı aksine bir hafta çıkamadım ve karnımda bir sancı ve şişkinlik vardı.ölüyordum sancıdan.yeşil çay ve biberiye çayı içtim bir kaç gün o beni biraz düzeltti.
:44::44:

afiyet olsun canım kahvaltın çok güzelakşam menünde güzel ancak bunları saat kaçta yiyorsun yakabiliyormusun yani yatana kadar,akşam ekmeği yemesende olurmuş aslında canımcım ne dersin:44:

7 de yiyorum canım.ama benim zaten günlük 7 dilim ekmek hakkım var ben çoğunluk zaten günlük 3 dilim yiyorum ve 2 haftaya yakın zamandır pilav ara ara yiyorum yemekhanede yemiyorum zaten makarna pilav.yatma saatimde değişiyo bazen 11 bazen 12 gibi yatıyorum.

sinameki içseniz kızlar o da musil gibi yapıyo veya evde olunca artık baktınız olmuyor hafta sonları yapcak bişey yoksa azcık musil içiverin

en iyi ayarlamayı sen kendin yaparsın zaten canımcım,bu nedenle kilolarında gayet güzel gitti ve gidecek.ben akşam yediğim zaman yakamıyorum malesef bu nedenle akşamı yemek yiyerek geçirmiyorumm,geçenlerde bir diyetisyen ramazan ayında nası güneş doğduktan batana kadar birşey yemiyorsanz,diyetteykende tam tersini yapın yani doğduktan batana kadar kadar olan dzamn diliminde yiyin hava kararınca bırakın demişti.

sağol canım,mecburen böyle oluyorr,bakalım zanla bir düzen oturturum umarım.üniversite yıllarını hiç hatırlatma neler yerdim neler
hersabah
2 poğaca
aralarda tatlıituzlu bizküviler
öğle öğrenci yemekhanesinde 4 çeşit yemek
akşam döner,lahmacun
akşam çayın yanında paket paket çikolatalar ama yinede 52 kiloydum:84::84:Allah Allaaaaaaaaaaaahhh hayret bi durum valla:44:[/QUOTE]

bende yaa gece yarısı patates kızartmaları makarnalar of of offffffff

sağol canım,mecburen böyle oluyorr,bakalım zanla bir düzen oturturum umarım.üniversite yıllarını hiç hatırlatma neler yerdim neler
hersabah
2 poğaca
aralarda tatlıituzlu bizküviler
öğle öğrenci yemekhanesinde 4 çeşit yemek
akşam döner,lahmacun
akşam çayın yanında paket paket çikolatalar ama yinede 52 kiloydum:84::84:Allah Allaaaaaaaaaaaahhh hayret bi durum valla:44:[/QUOTE]

bende yaa gece yarısı patates kızartmaları makarnalar of of offffffff ki ne offf

afiyet olsun güzelmiş
sağol canım

canım sen sabahtan süt ve yoğurt hakkını bitirmişsin bile.kalkınca neden süt içiyorsunki ılık su içsen dahada faydasını görürsün.tahin helvasınıda hergün değilde aralarda ye bence dünde vardı galiba sendemi gördüm başkasının menüsümüydü tam hatırlamıyorum ama

sabah kalkınca su olacaktı sütü yanlış yazmışım
daha üst ve yoğurt hakkım var yani
tahin helvasını çay kaşığı kadar ancak yemişimdir.
tatlısız olmuyo ama ya
çok severim tahin helvasını

günaydın kızlar 2 gündür acayip midem yanıyor özellikle sabahları neden acaba yada gecmesı ıcın ne yapabılırım fıkrı olan var mı?:26:

gunaydın kızlar;

aksam gec kaldıgım ıcın ıspanak yapamadım. 1 kase tarhana corbası(yagsız)
salata
2 dılım peynır
1 dılım kepek ekmegı

gece yarım bardak tarcınlı sut

sabah ;
kalkınca 2 adet kuru kayısı
2 su bardagı su

kahvaltım;

cerı domates,maydonoz
2 dılım çavdar ekmegı
erzıncan tulumu,ızmır tulumu, tel peynır (hepsınden 1kk = 3 kk )
(peynıre cok duskunum ) cok mu oldu bılmıyorum
2 adet zeytın
1 tk bal

tamam canım.valla ben 3 ay ne şeker ne tatlı hiç yemedik hugocukla beraber şimdi bu ay başladım sadece pazar günleri kahvaltıda 2 çay kaşığı tahin pekmez karışımı yada çökokrem yiyorum onun dışın yemiyorum.yani tutabiliyoruz biz kendimizi tabi canım sana kalmış birşey bu sen kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle olsun

haklısın yememem lazım ama dayanadım
bundan sonra dikkat edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…