60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydn bayanlar..bende dun aksam lahana yağı ve lahana çayı aldım..bu seferde bunlarla başlayayım dıyete dedım......kaydirigubbakcemile2

Edersin canım.. Bugün ekstradan bi 15 dakka danset. Müziği aç sonuna kadar, oh evdesinde, bi güzel oyna. Bak dondurma falan kalmaz..kaydirigubbakcemile3

Afiyet olsun latinşekerim.. cokacimcoook

canım uyumak nerdeeeeeeeee o kadar stresim varki inan 6 dan sonra uyuyamıyorum

Ne güzel yaa bende hani erken kalkiim yürüyüş yapiim diye saati 6ya kuruyorum.. Erken kalkii yüriim diye ama mümkün diil.. 7 de zor kalkıyorum yataktan..senağlama

fitnessciler de çok behalı burda yaww... Gidiodum bi ara.. Kapattı gittiğim yer.. Diğer yerler hep çok pahalı..laelaelaelaelae

Evet yarın başlıyorum sabahları mus yemeeeeee...cokacimcoook

bende bu akşam muz alıp yiyeyim bari yarın sabah dan itibaren.
Allahım ya yedik yedik şiştik şimdi de napıos:))

Flyyy şekercik sabahları bizim buralar çok tenha çıkamıyorum evimi topluyorum bende
sabah çok az bi kahvaltı yaptım sonra uzun zamandır almadığım reductil hapımı aldım o beni kurtarır heralde
bu arada fazladan 1 dondurma yiyerek 500 gr almışım

Yemesi içmesi güzeldi ama işte...kaydirigubbakcemile3

O yüzden bundan sonra yeme alışkanlıklarımızı değiştirmemiz lasım ki bir daha yiyip yiyip şişmeyelim..:CüvCüv:

Canım oda şişliktir iner yarına merak etme.. Evini toplarken de müzik açıp oynayabilirsin.. Sorun diil...kaydirigubbakcemile3
Özellikle ütü yapmak çok eğlenceli oluyor.. Oynaya oynaya ütü...
Ünide bana derlerdi senin kadar keyifli ütü yapan birini daha bilmiyoruz diye...:dance:sositosositosositososito

canım en nefret ettiğim şey ütü yapmak ve bulaşık yıkamak.Allahtan bulaşıkları bulaşık makinası yıkıyor ama ütü olayı beni kasıyor kaydirigubbakcemile3

çok mutsuzum...

cok uyuyorum bu ara sanırım su göz rahatsızlıgım yüzünden..

sabah pilatesi kacırdım...

utanıyorum kendımden...

aksam 1de yatıp 10.30da kalkmak insani bir özellik midir?

kendımı kahvaltı yerıne bardak brokoli corbasıyla cezalandırıyorum...

baska ne gıbı cezalar versem acaba?

fikri olan?

bu arada Flycım,

senın vıdeoları ındırmak ıcın mailimi actım...

canım benım pilates ve saglam spor gecmısım var... hayatımın her döneminde sporla haşır neşir oldum ben o yuzden süperinden basladım ındırmeye...

Sabunum dün maalesef mus alamadım güselinden yoktu..
bugün alıcam işallah.. Bu sabah müsliyle idare ediim.. Yarın başliicam musa.. Bi musda 100 kalori varmış bu arada aşağı yukarı..hihoyyythihoyyyt

Ebet kısçeler benimle birlikte yarın 4 hatun mus diyetine başlıyor . . .
Gazamız mübarek olsun . . .
kaydirigubbakcemile5

Ben işe yarayacağını düşünüyorum . . .
:1ninca:
Hiç yoktan ilk öğüne musla başlamak bağırsaklarımızı müthiş rahatlatacaktır ki bu diete çok faydalı . . .

ben belini,kolunu,poposunu her yerini beğendim taş gibi hatun :jeyyar:

Poposuda göselmiş hakkaten . . . :jeyyar:

İnş :Saruboceq: saracığım . . .

Canımcığım sen bize gönderttiğin programı niye uygulamıyosun fitnısçı fitnıscı aranıyosun ?
Bende bi ahbaba indirttim cd yapcek bana . . . yerimseniben

Göynleklerimi göndertiyorum hemen sana apsylen fılayyyy . . . :1ninca:

Canımcığım sende bahsetmişsin mazeretin var demek ki viçutunun bu dinlenceye ihtiyacı var . . .
a.s.

Yemesi içmesi güzeldi ama işte...kaydirigubbakcemile3

O yüzden bundan sonra yeme alışkanlıklarımızı değiştirmemiz lasım ki bir daha yiyip yiyip şişmeyelim..:CüvCüv:

aynen canım disiplini elden bırakmıyorus, asla ve katiyen
bunun sonunda kendimi Nine West den cok güzel bir ayakkabı ile ödüllendireceğim

bu bankalar benı deli edıyor...

6 yıldır calıstıgım banka 45 lira kart kullanma aidatı koymus extreme...

her yıl bunlarla mı ugrasıcam

aradım kapatın kartımı dedım...

hallettim.. haftaya gerı ödeyecekler...

kızlar sakın vermeyın bu aidat paralarını..

hakları yok

Canım sen ona çok uyumak mı diyosun yaaa... Ben 1 de yatsam 11 den evvel zati kalkamam

Bence hareketleri tanımak için falan yinede başlangıç programından başlaman daha iyi olur bana sorarsan canım..

part1 i indirdim ama winrar yokmus ben de..

o lazımmıs...

onu indrcem

Winrar lazım evet. Ama dosyayı açabilmek için bütün partlarını indrmen lazım canım..
Msn varsa ordan sana yardımcı olabilirim canım..

Hepimiz Mus güzelleri olacaazz...
Sabunum gömlekleri bekliyorum...kaydirigubbakcemile3
Size gönderttiğim programı ben uyguluyorum canımcığım.. 6 seans yaptım. 21e tamamlayacağım hayırlısıyla..
2 gündür omuzm sebebiyle yapamıyorum maalesef.. Bugün daha iyi gibi. Bu akşam devam etmeyi planlıyorum. 21 seans sonunda ölçülerimi yazacağım sizede kuzucuklarım..

Ayrıca senin konuşmanı yerim ben Sabunum.. Çok tatlısın sen..kaydirigubbakcemile3:1hug:

canım bende bankacıydım ya benim çalıştığım banka asla iade etmiyordu. ama şuan kart kullandığım banka bana ve eşime de aidat yansıtmış aradım dün akşam paşa paşa iade ediceklermiş

kızlar bugünkü öğle menüsü
domates çorbası, ızgara piliç şiş ve zeytin yağlı börülce
Uygun mudur?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…