baktım arkada 306 cal yazıyordu senağlama çok pişmanım gözüm dönmüş spordan sonra nasıl yediğimi hatırlamıyorum bile en son yedikten sonra cal. bakmak aklıma geldi senağlama
çoooooooooook bol su içdim bide müsilimden aldım bi daha 55 in altına inene kadar dondurmanın d si yok.öğlen veya sabah yesem bu kadar üzülmezdim bari spordan önce yeseydim.ben kendimi her sabah akşam tartılmak zorunda hissediyorum şimdi tartılıcam kesin 1 kilo almışımdır senağlama
geçmiş olsun canım bugün acill telafi etmem lazım senağlama
Günaydın kızlar,
ben akşamları yürüyüş yaptığım için giremiyorum. sabah ilk iş girdim yazdıklarınızı okudum.
yarım simit domates - salatık ile kahvaltı yapacağım birazdan.
şimdiden afiyet olsun bana ve sizlere:)
canım uyumak nerdeeeeeeeee o kadar stresim varki inan 6 dan sonra uyuyamıyorum
beğenilmeyecek tek yeri yok bu aplanın yaaa...
daş gibi daşşş kafamçokkarıştı
amaaaa bende fitnesse başlayınca bu apla kadar olmasamda buna yakın olcem bakın görün kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis
kıslaaar mus bulamadım daha doğrusu buldumda antalyada bile ithal muz sattıkları için hani şu devasa boyutlardaki çikitaaa muss denen ot gibi şeyden var.ama bugün akşam işten erken çıkabilirsem yarın sabah kahvaltım hazır.şimdik kendime nesfitt yapcam acıktım yaww cokacimcoook
bugün enercik uyandım bakalım sonu nasıl devam etcek.
çok güzel bi gün sizinle olsun kısssllaaaarrrr hihoyyyt
bende bu akşam muz alıp yiyeyim bari yarın sabah dan itibaren.
Allahım ya yedik yedik şiştik şimdi de napıos:))
Flyyy şekercik sabahları bizim buralar çok tenha çıkamıyorum evimi topluyorum bende
sabah çok az bi kahvaltı yaptım sonra uzun zamandır almadığım reductil hapımı aldım o beni kurtarır heralde
bu arada fazladan 1 dondurma yiyerek 500 gr almışım
Canım oda şişliktir iner yarına merak etme.. Evini toplarken de müzik açıp oynayabilirsin.. Sorun diil...kaydirigubbakcemile3
Özellikle ütü yapmak çok eğlenceli oluyor.. Oynaya oynaya ütü...
Ünide bana derlerdi senin kadar keyifli ütü yapan birini daha bilmiyoruz diye...:dance:sositosositosositososito
canım en nefret ettiğim şey ütü yapmak ve bulaşık yıkamak.Allahtan bulaşıkları bulaşık makinası yıkıyor ama ütü olayı beni kasıyor kaydirigubbakcemile3
hehe.. Benim taktiği dene bak..kaydirigubbakcemile3
Sabunum dün maalesef mus alamadım güselinden yoktu..
bugün alıcam işallah.. Bu sabah müsliyle idare ediim.. Yarın başliicam musa.. Bi musda 100 kalori varmış bu arada aşağı yukarı..hihoyyythihoyyyt
kıslaaar mus bulamadım daha doğrusu buldumda antalyada bile ithal muz sattıkları için hani şu devasa boyutlardaki çikitaaa muss denen ot gibi şeyden var.ama bugün akşam işten erken çıkabilirsem yarın sabah kahvaltım hazır.şimdik kendime nesfitt yapcam acıktım yaww cokacimcoook
bugün enercik uyandım bakalım sonu nasıl devam etcek.
çok güzel bi gün sizinle olsun kısssllaaaarrrr hihoyyyt
bende bu akşam muz alıp yiyeyim bari yarın sabah dan itibaren.
Allahım ya yedik yedik şiştik şimdi de napıos:))
ben belini,kolunu,poposunu her yerini beğendim taş gibi hatun :jeyyar:
beğenilmeyecek tek yeri yok bu aplanın yaaa...
daş gibi daşşş kafamçokkarıştı
amaaaa bende fitnesse başlayınca bu apla kadar olmasamda buna yakın olcem bakın görün kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis
Edersin canım.. Bugün ekstradan bi 15 dakka danset. Müziği aç sonuna kadar, oh evdesinde, bi güzel oyna. Bak dondurma falan kalmaz..kaydirigubbakcemile3
Afiyet olsun latinşekerim.. cokacimcoook
Ne güzel yaa bende hani erken kalkiim yürüyüş yapiim diye saati 6ya kuruyorum.. Erken kalkii yüriim diye ama mümkün diil.. 7 de zor kalkıyorum yataktan..senağlama
fitnessciler de çok behalı burda yaww... Gidiodum bi ara.. Kapattı gittiğim yer.. Diğer yerler hep çok pahalı..laelaelaelaelae
Evet yarın başlıyorum sabahları mus yemeeeeee...cokacimcoook
Canım oda şişliktir iner yarına merak etme.. Evini toplarken de müzik açıp oynayabilirsin.. Sorun diil...kaydirigubbakcemile3
Özellikle ütü yapmak çok eğlenceli oluyor.. Oynaya oynaya ütü...
Ünide bana derlerdi senin kadar keyifli ütü yapan birini daha bilmiyoruz diye...:dance:sositosositosositososito
çok mutsuzum...
cok uyuyorum bu ara sanırım su göz rahatsızlıgım yüzünden..
sabah pilatesi kacırdım...
utanıyorum kendımden...
aksam 1de yatıp 10.30da kalkmak insani bir özellik midir?
kendımı kahvaltı yerıne bardak brokoli corbasıyla cezalandırıyorum...
baska ne gıbı cezalar versem acaba?
fikri olan?
Yemesi içmesi güzeldi ama işte...kaydirigubbakcemile3
O yüzden bundan sonra yeme alışkanlıklarımızı değiştirmemiz lasım ki bir daha yiyip yiyip şişmeyelim..:CüvCüv:
çok mutsuzum...
cok uyuyorum bu ara sanırım su göz rahatsızlıgım yüzünden..
sabah pilatesi kacırdım...
utanıyorum kendımden...
aksam 1de yatıp 10.30da kalkmak insani bir özellik midir?
kendımı kahvaltı yerıne bardak brokoli corbasıyla cezalandırıyorum...
baska ne gıbı cezalar versem acaba?
fikri olan?
bu arada Flycım,
senın vıdeoları ındırmak ıcın mailimi actım...
canım benım pilates ve saglam spor gecmısım var... hayatımın her döneminde sporla haşır neşir oldum ben o yuzden süperinden basladım ındırmeye...
part1 i indirdim ama winrar yokmus ben de..
o lazımmıs...
onu indrcem
Ebet kısçeler benimle birlikte yarın 4 hatun mus diyetine başlıyor . . .
Gazamız mübarek olsun . . .
kaydirigubbakcemile5
Ben işe yarayacağını düşünüyorum . . .
:1ninca:
Hiç yoktan ilk öğüne musla başlamak bağırsaklarımızı müthiş rahatlatacaktır ki bu diete çok faydalı . . .
Poposuda göselmiş hakkaten . . . :jeyyar:
İnş :Saruboceq: saracığım . . .
Canımcığım sen bize gönderttiğin programı niye uygulamıyosun fitnısçı fitnıscı aranıyosun ?
Bende bi ahbaba indirttim cd yapcek bana . . . yerimseniben
Göynleklerimi göndertiyorum hemen sana apsylen fılayyyy . . . :1ninca:
Canımcığım sende bahsetmişsin mazeretin var demek ki viçutunun bu dinlenceye ihtiyacı var . . .
a.s.
bu bankalar benı deli edıyor...
6 yıldır calıstıgım banka 45 lira kart kullanma aidatı koymus extreme...
her yıl bunlarla mı ugrasıcam
aradım kapatın kartımı dedım...
hallettim.. haftaya gerı ödeyecekler...
kızlar sakın vermeyın bu aidat paralarını..
hakları yok
kızlar bugünkü öğle menüsü
domates çorbası, ızgara piliç şiş ve zeytin yağlı börülce
Uygun mudur?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?