:teselli: kıyamam ben sanaaa yaa,tamam yemişsen yemişsin nolcak yani!bişey olmaz canım benim,hemen bi tane form çayı iç,yatana kadarda bol bol su..yarın biraz daha dikkatli yersin,olur biteer :icecream: :teselli: (umarım tadını çıkara çıkara yemişsindir kornetini..çünküü 15 gün dondurma yememe cezası aldın kötükedihüso :):):)kırın kafamı kırın kornet yedim akşam sporundan sonra 1.5 saatte spor yapmıştım halbuki
:1no2: :mymeka:klava:
sanada iyi geceler canımcım,nişanı kazasız,belasız üstelik seviyeni birdaha belli ederek geçirmene çok sevindim..kıslaaar bende sizi çok seviyorum valla bak.. yorgunluktan ölüyorum kafamı koyduğum yerden kaldıramıyorum ama bu halde bile neler olmuş neler bitmiş okuyum diye kıvranıyorum :)
BENEK çim yazdıklarının hepsi unutulmaz şeyler zaten ama bu sonuncusu kesinlikle çoook doğru.BU TOPıK BAĞIMLILIK YAPIYOOOO
FLYYY cım canım benim benim maili biliyosun zaten banada gönder o adını tam söyleyemediğim pilatese benzeyenin daha iyisini -tatlicadiarzu-
kızlarr ben azıcık avcumun içini bile doldurmayan kabak çekirdeği yedim.bişey olmas dimiiii delikafadulden
yeni arkadaşlarımız gelmiş aramıza,hoşgelmişler a.s. amaa hiçkimse topiğimizin kurallarını hatırlatmamış:
1-ne yendi,ne içildi yazılacaaaak
2-asla moraller bozulmayacaaaak
3-kilo verenler kıskanılmayacak(nazar etme ne olur,çalış seninde olur prensibi gereğince:)
4-zayıflayamama psikolojisine girilmeyecek,stres yapılmayacaaaak
5-sağlıksız hiçbiryöntem uygulanmayacaaaak
6-mutlaka ama mutlaka mutlu mutlu zayıflanacaaaaak
7-asla pes edilmeyecek,hedefe ulaşmadan havlu atılmayacaaaak
8-ve en önemlisi BU TOPİĞİN BAĞIMLILIK YAPTIĞI,BİR GİRENİN BİDAHA ÇIKAMAYACAĞI GERÇEĞİ UNUTULMAYACAAAAAK:):):)
kırın kafamı kırın kornet yedim akşam sporundan sonra 1.5 saatte spor yapmıştım halbuki
canımm yaa,hiç kıyamaaam :teselli: iyi bilirim regl öncesi o iğrenç psikolojiyiOff mavibenek o kadar kötü bir ruh hali içindeyim ki.Bu gün regl olmam gerekiyordu,olmadım.Sanırım bu sıralar belim için fazla ilaç içiyorum,o yüzden gecikti..Ama psikolojimi berbat etti,iştahım da o kadar açık ki.Bu akşam yediklerimi ne siz sorun ne ben söyleyeyim..Yukarıdaki maddeleri sanki benim için yazmışsın..Yarın da bu sayfayı açıp açıp okuyacağım vallahi..kaydirigubbakcemile3
Canın sağolsun evlibarklı...Sporunu yapıp da yemen yapmadan yemenden daha iyidir dimi..Sevgiler...kaydirigubbakcemile3
[
Yoncam boyun kaçtı senin? Sanırım sen yazdında ben kaçırdım..
Derincim senin yaş ve boyun eksik..
Vintage, Melek ve Mucizesi, Emoşum, bide Yarem de nekadardır girmiyorlar... Onlarda eksikler...
Onun dışında listemiz tam tıkır :))))
kıslaaar bende sizi çok seviyorum valla bak.. yorgunluktan ölüyorum kafamı koyduğum yerden kaldıramıyorum ama bu halde bile neler olmuş neler bitmiş okuyum diye kıvranıyorum :)
BENEK çim yazdıklarının hepsi unutulmaz şeyler zaten ama bu sonuncusu kesinlikle çoook doğru.BU TOPİK BAĞIMLILIK YAPIYOOOO
FLYYY cım canım benim benim maili biliyosun zaten banada gönder o adını tam söyleyemediğim pilatese benzeyenin daha iyisini -tatlicadiarzu-
kızlarr ben azıcık avcumun içini bile doldurmayan kabak çekirdeği yedim.bişey olmas dimiiii delikafadulden
hay allah,şaşkın ben,yediklerimi yazmadımya ben bugün:)hem kural koyuyom kafama göre,hemde kendim uymuyom:)
bugünlük toptan yazayım:yarım dilim ekmek,az peynir,yağsız kaşarlı yarım tost,bi bardak ayran,salatalık,5 kaşık kadar nohut yemeği,şekersiz çay kahve,bi tane elma.
biraz çokmu yemişim ne ben bugün???
valllaa simit sevmiyosan cibik krakeri götür derim ben kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kırın kafamı kırın kornet yedim akşam sporundan sonra 1.5 saatte spor yapmıştım halbuki
hay allah,şaşkın ben,yediklerimi yazmadımya ben bugün:)hem kural koyuyom kafama göre,hemde kendim uymuyom:)
bugünlük toptan yazayım:yarım dilim ekmek,az peynir,yağsız kaşarlı yarım tost,bi bardak ayran,salatalık,5 kaşık kadar nohut yemeği,şekersiz çay kahve,bi tane elma.
biraz çokmu yemişim ne ben bugün???
oyyyy yirim yirim senin yediğin yarım dilim ekmeğin yarısınıda ben yerim . . .
:1hug:
ya kızlar kimse hiç bişey yazmıyomu? veya benim nettemi bi sorun var?? en son evli barklı kornet yemiş onun suçluluğunu duyuyo kaydirigubbakcemile2 tatlım 1 süper kornette 210 cal. var o yüzden çok üzülme tatlım.yarın 10 dak. fazla spor yaparsın olur biter.kendimizi suçlamıyoruz dimiii -tatlicadiarzu-
iyigeceler canlarım ben yatıyorum artık.hepinize iyi geceler.
MUUUUUJJJJCCCCKKKKKSSSS CANLARIM
:teselli: kıyamam ben sanaaa yaa,tamam yemişsen yemişsin nolcak yani!bişey olmaz canım benim,hemen bi tane form çayı iç,yatana kadarda bol bol su..yarın biraz daha dikkatli yersin,olur biteer :icecream: :teselli: (umarım tadını çıkara çıkara yemişsindir kornetini..çünküü 15 gün dondurma yememe cezası aldın kötükedihüso :):):)
Günaydın kızlarrr,
Nassınız bakalım.. Ben biraz sıkıntılıyım.. Omuzum hala geçmedi.. Dolayısıyla sporuma devam edemiyorum.. Buda üzüyor beni.. Ama ne yapalım.. Sağlık herşeyden önemli.
Afiyet olsun canımcığım. Birşey olmaz merak etme, bugün telafi edersin. Sen zaten çok birşey yemiyorsun.
Azıcık yemişsin aplam..
Bende dün yediklerimi yaziim..
Çilekli soya sütü 155 kl
Activia 109 kl
2 tane eti form püsküüt 100 kl
Çorba 80 kl
Müsli bar 122 kl
1 kaşık kadar sebzeli tavuk 150 kl
çilek ve kavun 100 kl
Toplam: 816 kl
Günaydın herkese hatunlar...
evlibarklıcığım sen hiç uyumuyonmu :)) Ben evde olsam öğlene kadar uyurum... :))) Maşallahın var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?