60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kızlar kimse hiç bişey yazmıyomu? veya benim nettemi bi sorun var?? en son evli barklı kornet yemiş onun suçluluğunu duyuyo kaydirigubbakcemile2 tatlım 1 süper kornette 210 cal. var o yüzden çok üzülme tatlım.yarın 10 dak. fazla spor yaparsın olur biter.kendimizi suçlamıyoruz dimiii -tatlicadiarzu-
iyigeceler canlarım ben yatıyorum artık.hepinize iyi geceler.
MUUUUUJJJJCCCCKKKKKSSSS CANLARIM

kırın kafamı kırın kornet yedim akşam sporundan sonra 1.5 saatte spor yapmıştım halbuki
:1no2: :mymeka: klava:
:teselli: kıyamam ben sanaaa yaa,tamam yemişsen yemişsin nolcak yani!bişey olmaz canım benim,hemen bi tane form çayı iç,yatana kadarda bol bol su..yarın biraz daha dikkatli yersin,olur biteer :icecream: :teselli: (umarım tadını çıkara çıkara yemişsindir kornetini..çünküü 15 gün dondurma yememe cezası aldın kötükedihüso :):):)

sanada iyi geceler canımcım,nişanı kazasız,belasız üstelik seviyeni birdaha belli ederek geçirmene çok sevindim..

Off mavibenek o kadar kötü bir ruh hali içindeyim ki.Bu gün regl olmam gerekiyordu,olmadım.Sanırım bu sıralar belim için fazla ilaç içiyorum,o yüzden gecikti..Ama psikolojimi berbat etti,iştahım da o kadar açık ki.Bu akşam yediklerimi ne siz sorun ne ben söyleyeyim..Yukarıdaki maddeleri sanki benim için yazmışsın..Yarın da bu sayfayı açıp açıp okuyacağım vallahi..kaydirigubbakcemile3

kırın kafamı kırın kornet yedim akşam sporundan sonra 1.5 saatte spor yapmıştım halbuki

Canın sağolsun evlibarklı...Sporunu yapıp da yemen yapmadan yemenden daha iyidir dimi..Sevgiler...kaydirigubbakcemile3

[

canımm yaa,hiç kıyamaaam :teselli: iyi bilirim regl öncesi o iğrenç psikolojiyieminim kendini patlayacakmış gibi hissediyosundur hem ruhen hem fizikenyediklerini unut şimdilik tatlım,nasıl olsa önümüzdeki günlerde telafi edersin..şöyle mis kokulu,sıcacık ve uzun bir banyo iyi gelecektir sana..
umarım en kısa sürede toparlarsın kendini canımcım..

hay allah,şaşkın ben,yediklerimi yazmadımya ben bugün:)hem kural koyuyom kafama göre,hemde kendim uymuyom:)
bugünlük toptan yazayım:yarım dilim ekmek,az peynir,yağsız kaşarlı yarım tost,bi bardak ayran,salatalık,5 kaşık kadar nohut yemeği,şekersiz çay kahve,bi tane elma.
biraz çokmu yemişim ne ben bugün???

benim boy 1.60 canim cüceden hallice kaydirigubbakcemile3

nolaccakyaaaa

bence bu saydiklarin bin kaloriyi gecmezzz

yawww ne is bi aciktim bi aciktimmm ki

gerci en son pazar öglenden sonra yemistim :1shok:

üc günlük dünya yarim dilim ekmek yedim demin simdide ihlamur cayi iciyom bu cay gercekten istah mi kesiyo banami öyle geliyo

Hanımlar topiğimizin toplu sorunu olan simitlerimize ufak bir gönderme . . .
:1closedeyes:

Bu hatun gibin süzüleceğiz inş . . . :Saruboceq:
Hele bi bakın . . .
Simitten eser yok . . .
Lakin çıbık kraker kolları biyenmedim . . . :dilcikar:

valllaa simit sevmiyosan cibik krakeri götür derim ben kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlarrr,

Nassınız bakalım.. Ben biraz sıkıntılıyım.. Omuzum hala geçmedi.. Dolayısıyla sporuma devam edemiyorum.. Buda üzüyor beni.. Ama ne yapalım.. Sağlık herşeyden önemli.

Afiyet olsun canımcığım. Birşey olmaz merak etme, bugün telafi edersin. Sen zaten çok birşey yemiyorsun.

Azıcık yemişsin aplam..

Bende dün yediklerimi yaziim..

Çilekli soya sütü 155 kl
Activia 109 kl
2 tane eti form püsküüt 100 kl
Çorba 80 kl
Müsli bar 122 kl
1 kaşık kadar sebzeli tavuk 150 kl
çilek ve kavun 100 kl
Toplam: 816 kl

oyyyy yirim yirim senin yediğin yarım dilim ekmeğin yarısınıda ben yerim . . .
:1hug:​

Sabunum dün maalesef mus alamadım güselinden yoktu..
bugün alıcam işallah.. Bu sabah müsliyle idare ediim.. Yarın başliicam musa.. Bi musda 100 kalori varmış bu arada aşağı yukarı..hihoyyythihoyyyt

baktım arkada 306 cal yazıyordu senağlama çok pişmanım gözüm dönmüş spordan sonra nasıl yediğimi hatırlamıyorum bile en son yedikten sonra cal. bakmak aklıma geldi senağlama

çoooooooooook bol su içdim bide müsilimden aldım bi daha 55 in altına inene kadar dondurmanın d si yok.öğlen veya sabah yesem bu kadar üzülmezdim bari spordan önce yeseydim.ben kendimi her sabah akşam tartılmak zorunda hissediyorum şimdi tartılıcam kesin 1 kilo almışımdır senağlama

geçmiş olsun canım bugün acill telafi etmem lazım senağlama

ben belini,kolunu,poposunu her yerini beğendim taş gibi hatun :jeyyar:

Günaydın herkese hatunlar...

evlibarklıcığım sen hiç uyumuyonmu :)) Ben evde olsam öğlene kadar uyurum... :))) Maşallahın var...

Günaydın kızlar,
ben akşamları yürüyüş yaptığım için giremiyorum. sabah ilk iş girdim yazdıklarınızı okudum.
yarım simit domates - salatık ile kahvaltı yapacağım birazdan.
şimdiden afiyet olsun bana ve sizlere:)

beğenilmeyecek tek yeri yok bu aplanın yaaa...
daş gibi daşşş kafamçokkarıştı
amaaaa bende fitnesse başlayınca bu apla kadar olmasamda buna yakın olcem bakın görün kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis

kıslaaar mus bulamadım daha doğrusu buldumda antalyada bile ithal muz sattıkları için hani şu devasa boyutlardaki çikitaaa muss denen ot gibi şeyden var.ama bugün akşam işten erken çıkabilirsem yarın sabah kahvaltım hazır.şimdik kendime nesfitt yapcam acıktım yaww cokacimcoook
bugün enercik uyandım bakalım sonu nasıl devam etcek.
çok güzel bi gün sizinle olsun kısssllaaaarrrr hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…