kız nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yoksa benim mide bu hazımsızlıktan dolayımı şiş
sabah kahvaltım.
2 dilim üzüm çekirdeği unundan yapılmış ekmek,
1 çay kaşığı kadar peynir.yarım söğüş domades,
2 bardak çay.
arkadaşlar eğer bu ekmeği bulursanız almanızı tavsiye ederim çünkü felaket tok tutuyor.
afiyet olsun canımmbidaha bidaha hatırlatmak istemem ama kardeşin nasıl,sormadan da geçemiyorum
olur canım ayda bir tartılırsın vücudundaki değişikliklere bakarsın anlarsın zaten
sabah kahvaltım.
2 dilim üzüm çekirdeği unundan yapılmış ekmek,
1 çay kaşığı kadar peynir.yarım söğüş domades,
2 bardak çay.
arkadaşlar eğer bu ekmeği bulursanız almanızı tavsiye ederim çünkü felaket tok tutuyor.
teşekkür ederim sorduğun için yarın gebeliği sollandıracaklar bende bu akşam yola çıkıyorum yanına gideğim hemen gidecektim ama otobüslerde de uçaktata yer bulamadım artık aktarmalı gideceğim.
yarın öncelikle aminoysentez yapacaklar bebekten sıvı alınacak yani genetikmi yoksa kromonalmi onu öğrenmek için daha suni sancı ile gabeliğe son verecekeler.kardeşim çok kötü durumda yaşayacağını bilsem doğururum herşeye rağmen diyiyor ama doktorlar doğsada 6 aydan fazla yaşayamaz demişler.mecburen birde anne karnında birden ölebilir oda anne için tehlikeli anlayacağın pek iç açıcı değil durum.ama ne yapabiliriz allahın taktiri bunu da yaşamak varmış.
hıh bildim dimek aynı bensin yaa bende kızımın akşamdan kıyafetlerini hazırlıyorum ya eldiveni yok olur yada üstüne giyeceği kıyafet ara dur okuldan sonra anneme geliyor kıyafetler çıkıyor ama biri bi odada biri bi odadabide hatırlasa nereye koyduğunu şimdi içini döktünya bene azcuk rahatlayivemişindir gari :90: dimi
teşekkür ederim sorduğun için yarın gebeliği sollandıracaklar bende bu akşam yola çıkıyorum yanına gideğim hemen gidecektim ama otobüslerde de uçaktata yer bulamadım artık aktarmalı gideceğim.
yarın öncelikle aminoysentez yapacaklar bebekten sıvı alınacak yani genetikmi yoksa kromonalmi onu öğrenmek için daha suni sancı ile gabeliğe son verecekeler.kardeşim çok kötü durumda yaşayacağını bilsem doğururum herşeye rağmen diyiyor ama doktorlar doğsada 6 aydan fazla yaşayamaz demişler.mecburen birde anne karnında birden ölebilir oda anne için tehlikeli anlayacağın pek iç açıcı değil durum.ama ne yapabiliriz allahın taktiri bunu da yaşamak varmış.
hugocuk
helal olsun sana...tebrik ederim.diyetisyen açısından çok şanslısın....ama sende iradelisin maşallah...
bide kıskandımmmmm
dietisyene ne kadarda bi kontrole gidiyosun....artık sıyırdım belki çanakkaleye gelirim:)
kızlar hepinize günaydınlaaar
cimcimecim canım çoook geçmiş olsun, inşallah kardeşin bi an önce toparlar kendini
hugocum cevap için tekrar teşekkürler canımcım :)
ben de bu sabah 1 kase kflakesle kahvaltı yaptım, sade olanıydı, için etarçın attım biraz
dün akşam yemeginde de 4 yk kıymalı makarna
5 yk bezelye yemeği
1 kase yoğurt yemiştim
ayrıca yatana kadar 2 elma ve 1 fincan sütlü türk kahvesi içtim
bide 40 dk uzaya gittiydim :)))
bugün öğleyin eve gitmicem, yanımda makarna ve bezelye getirdim bide ayran alırım tamam :)))
ayrıcaaaa bugün annem geliyoooooooooo, çokk mutluyum :))))))))))
heeeeeeeeeee pek bir rahatladım içimin yağları eridikız öle kolay geçmez sinirim akşam mutlaka bi laf etmem lazım
kızlar hepinize günaydınlaaar
cimcimecim canım çoook geçmiş olsun, inşallah kardeşin bi an önce toparlar kendini
hugocum cevap için tekrar teşekkürler canımcım :)
ben de bu sabah 1 kase kflakesle kahvaltı yaptım, sade olanıydı, için etarçın attım biraz
dün akşam yemeginde de 4 yk kıymalı makarna
5 yk bezelye yemeği
1 kase yoğurt yemiştim
ayrıca yatana kadar 2 elma ve 1 fincan sütlü türk kahvesi içtim
bide 40 dk uzaya gittiydim :)))
bugün öğleyin eve gitmicem, yanımda makarna ve bezelye getirdim bide ayran alırım tamam :)))
ayrıcaaaa bugün annem geliyoooooooooo, çokk mutluyum :))))))))))
iyi ama sakin konuş sinirli konuşma eşine tatlıya bağla yani sonunuhem unutulmuş sonuçta insanlık hali fambımm yapcak bişey yok olan olmuş
benim vücudum çok orantısızdı direk üsteydi çok şekilsizdi. valla yağlar bir gitti şimdi süper oldu. zaten dün karşıdan gelirken bana beyeni ile baktığını anladım ama meğer beni tanımamış. tanıyınca çok sevindi sonuçta kendi başarısı. çok mutlu oluyor desteği güleryüzü çayı kahvesiyle süper ötesi birisi. çok memnunum ömür boyu işime yarayacak şeyler öğrendim hastalık bişey olmazsa allah korusun dahada kilo almam artık ben
Allah yardımcınız olsun,çok zorrrrr gerçekten.Anneliği tadanlar için çok daha zor,insan bir tuhaf oluyor.Rabbim kardeşini size bağışlasın,birdaha aynı acıları yaşatmasın inaşşalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?