60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada anneminde diyeti çok güzel gidiyor.öğle yemeklerimi hazırlıyor eğer akşam yetişemeyeceksem salata yapmaya falan zamanım yoksa saklama kabında yaptığı yemeklerden koyuyor..çok destek oluyor

annenin bu yaptıkları çok güzel canım malum çalışıyorsun herzaman fırsatın olmaz yemek hazırlamaya. ben bu sefer inanıyorum vereceksin kilolarını. annende destekçi zaten eşinde destekçi sporada beraber gidiyorsunuz çok güzel vereceksin bakiyim taytları hazırla yaza hee

senin akşam eve gidip eşine laf söylemene gerek kalmadı bence zaten yeterince burda sinirini döküyon kırıp geçiriyon maşşallah

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pardon bu değildiiiii,
ama nugicim ben kime laf söylüyorum kime kime,aşkolsun ama çok üzüldüm bak şimdi

bende annemi istiyorum yaaaaaaaaaaaa,offffffffffff yorgun argın işten dön,ordan okula git,sonra eve gel yemek yap,bide eşine ayrı kendine ayrı yap
gerçi annem burda olsa bana destek yerine köstek olurdu alf aramızda,yağlı yağlı,lezzetlü yemekleri ile beni baştan çıkarırdı,o ayrı mesle.neyse iyi kide annem yok

çocuk gibiler

haydi inşallah..gerçektende canım tatlı istemiyor artık unuttum...açlık aklıma gelmiyor...hamur falanda istemiyorum...yemek desen zaten yiyoruz yani...her türlü sebze ve et,balık,tavuk.meyve..

en sonunda şunu yaptıracak ama bana kaçarı yok artık
dedinya sinirini alıcan nasıl olsa neruşdan onun için didim bende

kız fambik 5 kilon gitmiş kalmış 4 kilon neyi dert ediyorsun kız daha. maşallahın var bebem

annen hangi şehirde:26:

en sonunda şunu yaptıracak ama bana kaçarı yok artık
dedinya sinirini alıcan nasıl olsa neruşdan onun için didim bende

diyosunnnnnnnn,bişeyde yapsam bari,bak yine kaçtı.nnerudaaaaaaaaaaaaaa hanımmmmmmmmmmmmmm.dombili dersem çııııkkkkkkkkkkk,filinta dersem çıkmaaaaaaaaaaaaa
dombiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bazen kızarım anneme sen çok güzel yemek yapıyorsun dayanamıyorum yiyorum dşyorum..e ne yapayım diyor canım benim...az ye sende diyor ama kim duyarki...bizim hatayın yemek ve tatlılarıda meşhur.googledan antakya sofrası diye yazarsanız bakın neler çıkar...çok ağırdır yemeklerimiz..herşey etli yağlı bademli cevizli tatlılar falan ..sormayın gitsin

haydi inşallah..gerçektende canım tatlı istemiyor artık unuttum...açlık aklıma gelmiyor...hamur falanda istemiyorum...yemek desen zaten yiyoruz yani...her türlü sebze ve et,balık,tavuk.meyve..

tabiki tatlım herşeyi yiyoruz dengeli. tatlı yeme 2 ay zaten sonra kendinde istemezsin gerisi kolay zaten işi bozan tatlılardı şekerdi o da gitti zaten tamadır sen şimdi kendine bi tayt al dursun dolabında bakarsın arada gaza gelirsin çünkü ben badi almıştım s beden çok sıkıydı. 10 kilo verince ilk giydim çok sıktı nefes alamadım evelsi gün giydim oldu çok sevindirik oldum gerçi eşim dışarda giydirmez ama olsun evde giyeyrim. bahara incecik montlar giyeceğim açık renkli geçecek bu mevsim benim için koyu rekten bıktım artık senelerce. bembeyaz martılar gibi olacağım bu yaz :86:

diyosunnnnnnnn,bişeyde yapsam bari,bak yine kaçtı.nnerudaaaaaaaaaaaaaa hanımmmmmmmmmmmmmm.dombili dersem çııııkkkkkkkkkkk,filinta dersem çıkmaaaaaaaaaaaaa
dombiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:86:şu zıplayark gülen adamın resmini kaldırmışlarmı bulamıyorum:26:

bilmemmi gördüm biliyorum. baklavalarınız falan künefeleriniz süpermiş okudum. eşimde iskenderunda okumuş derki köşe başı kebapçıdır der çok lezzetliymiş öyle der. kğnefeler kebaplar süperdir orda yersen çanakkaledekileri yemezsin beyenmezsin der. içli köfteler falan off off.

:86:şu zıplayark gülen adamın resmini kaldırmışlarmı bulamıyorum:26:

çok komiksin ya o zıplayark gülme ifadesi değildi bence,işi deliliğe vurma ifadesiydi,çıldırma,kafayı tozutma durumlarımda kullanıyorum ben onu,bu arada sorunun ceveavı kaldırmışlar olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…