sen bana yeter artarsın bilenemmmmmmmm kermitim benimişlerim vardı birazzzzzzzzz,malum genç memur çalışşşşşşşşşş dur hesaaaaaaaaaaaabıııı:84:
bu arada anneminde diyeti çok güzel gidiyor.öğle yemeklerimi hazırlıyor eğer akşam yetişemeyeceksem salata yapmaya falan zamanım yoksa saklama kabında yaptığı yemeklerden koyuyor..çok destek oluyor
senin akşam eve gidip eşine laf söylemene gerek kalmadı bence zaten yeterince burda sinirini döküyon kırıp geçiriyon maşşallah
annenin bu yaptıkları çok güzel canım malum çalışıyorsun herzaman fırsatın olmaz yemek hazırlamaya. ben bu sefer inanıyorum vereceksin kilolarını. annende destekçi zaten eşinde destekçi sporada beraber gidiyorsunuz çok güzel vereceksin bakiyim taytları hazırla yaza hee
anladım canımhakikaten medyum olmuş 2 ay sonra verecekmişsin demek hee 2 ay dolmadan vereceğine göre epey şaşırır benim kocişte sen ilk ay 10 kilo verdin ben sıksam 15 veririm sen verdinse bende veririm diyor hatta biara yediklerini kısıyordu kendince tatlı yemicem diyordu güya canı istemiyormuş falan meğer kilo vermeye çalışıyormuş bende dedim yağın az kaslısın ben böyle beyeniyorum dedim baktım ertesi gün tatlı yiyor çok komikler yaaa
annenin bu yaptıkları çok güzel canım malum çalışıyorsun herzaman fırsatın olmaz yemek hazırlamaya. ben bu sefer inanıyorum vereceksin kilolarını. annende destekçi zaten eşinde destekçi sporada beraber gidiyorsunuz çok güzel vereceksin bakiyim taytları hazırla yaza hee
çocuk gibiler
bende annemi istiyorum yaaaaaaaaaaaa,offffffffffff yorgun argın işten dön,ordan okula git,sonra eve gel yemek yap,bide eşine ayrı kendine ayrı yap
gerçi annem burda olsa bana destek yerine köstek olurdu alf aramızda,yağlı yağlı,lezzetlü yemekleri ile beni baştan çıkarırdı,o ayrı mesle.neyse iyi kide annem yok
bende annemi istiyorum yaaaaaaaaaaaa,offffffffffff yorgun argın işten dön,ordan okula git,sonra eve gel yemek yap,bide eşine ayrı kendine ayrı yap
gerçi annem burda olsa bana destek yerine köstek olurdu alf aramızda,yağlı yağlı,lezzetlü yemekleri ile beni baştan çıkarırdı,o ayrı mesle.neyse iyi kide annem yok
en sonunda şunu yaptıracakama bana kaçarı yok artık
dedinya sinirini alıcan nasıl olsa neruşdanonun için didim bende
haydi inşallah..gerçektende canım tatlı istemiyor artık unuttum...açlık aklıma gelmiyor...hamur falanda istemiyorum...yemek desen zaten yiyoruz yani...her türlü sebze ve et,balık,tavuk.meyve..
diyosunnnnnnnn,bişeyde yapsam bari,bak yine kaçtı.nnerudaaaaaaaaaaaaaa hanımmmmmmmmmmmmmm.dombili dersem çııııkkkkkkkkkkk,filinta dersem çıkmaaaaaaaaaaaaa
dombiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kız fambik 5 kilon gitmiş kalmış 4 kilon neyi dert ediyorsun kız daha. maşallahın var bebem
niğde de
aaaaaaaaaaaaaaaaa
bazen kızarım anneme sen çok güzel yemek yapıyorsun dayanamıyorum yiyorum dşyorum..e ne yapayım diyor canım benim...az ye sende diyor ama kim duyarki...bizim hatayın yemek ve tatlılarıda meşhur.googledan antakya sofrası diye yazarsanız bakın neler çıkar...çok ağırdır yemeklerimiz..herşey etli yağlı bademli cevizli tatlılar falan ..sormayın gitsin
:86:şu zıplayark gülen adamın resmini kaldırmışlarmı bulamıyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?