60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım
saol nugimmm

afiyet olsun canım yemeğin gayet güzel.tatlı krizin için tarçın cnm tarçınnnnnnnnnnn başka bişiye gerek kalmayacak zatennn. ya süte karştr iç yada sütlü kahve tarçın iç yada muz doğra tabğa üzerine tarçın serp afiyetle ye tatlı krizi mrizi klmazzz.

ebrulicim annen sana çok güzel destek oluyor canım. eşin napıyo zayıflama devam ediyormu seninle beraber canım

nugişim nihayet senin kilona indim bende artıkın kilo kardeşiyiz demii

evet canım hatta 600 gr da eksiksin benden.ama tabiki senin yağ verdiğini bilmek avantaj ben veriyorum ama yağmı kasmı bilemiyorum çok zor verdiğime göre yağdan gidiyordur diyorum çok çabuk verseydim kasdan giderdi diye düşünüyorum

benimde öyle o zaman

galiba hugocuğa özelden yazdı sanırsam :26:

heeeeeeee herkese özelden takılıyo zaten,ya da msnden geçen gün bir tebrik fırtınası koptu burda nerudaya(bak neruş demiyorum çünkü sitemliyim).ne olduysa artık msnden yazıştığı kankileriyle kutlama yaptılar,tebrikleri kabul etti neruda hanım daen sonunda şunu yaptıracak ama banakaçarı yok artık

evet kolay vermiyorsun birde az yemiyorsun o da önemli kas verecek bişey yok ortada. sende 79 kilodan 67 kiloya düştün 12 kilo hiçte az değil bence. çok güze yaza 60 kilolay inersin bence

ebrulicim annen sana çok güzel destek oluyor canım. eşin napıyo zayıflama devam ediyormu seninle beraber canım

evet canım oda kesti akşam yemeklerini hocası öyle dedi ona..spordan gelince sadece meyve birtek öğle yemeği ve sabah kahvaltısı yapıyorum.akşam benim sporum yoktu onun vardı..canım benim ya akşam öyle aç geliyorki saat 9.30 gibi.meyve soydum eşime resmen saldırı zavallım bir ara parmağı yiyecekti korktum...bak gör dedim ne zormuş değilmi..diyet yapmak.yok diyo hiç zor değil diyor...külliyen yalan nerdeyse ölecek...bu arada oda kilo vermeme şaşırıyor bana destek olsun dün sporda bir bayan hocaya anlatırken duydum 2 ay olumş 1 kilo bile verememiş diyor..sadece sıkılaşma varmış diyor....banada sabırlı ol 2.ay 3 kilo vereceksin diyor medyum sanki.....bu arada aanneyi babayı unuttu varsa yoksa sporumuz diyoruz..keşke daha önce başlasaydık anladın sen hugocuk

hem sen nerdeydin bakem:82:yazdım buraya bilen varmı diye emme benden başka bi kişi bilenem merak etmemiş seni

sen bana yeter artarsın bilenemmmmmmmm kermitim benimişlerim vardı birazzzzzzzzz,malum genç memur çalışşşşşşşşşş dur hesaaaaaaaaaaaabıııı:84:

bu arada anneminde diyeti çok güzel gidiyor.öğle yemeklerimi hazırlıyor eğer akşam yetişemeyeceksem salata yapmaya falan zamanım yoksa saklama kabında yaptığı yemeklerden koyuyor..çok destek oluyor

senin akşam eve gidip eşine laf söylemene gerek kalmadı bence zaten yeterince burda sinirini döküyon kırıp geçiriyon maşşallah

anladım canım hakikaten medyum olmuş 2 ay sonra verecekmişsin demek hee 2 ay dolmadan vereceğine göre epey şaşırır benim kocişte sen ilk ay 10 kilo verdin ben sıksam 15 veririm sen verdinse bende veririm diyor hatta biara yediklerini kısıyordu kendince tatlı yemicem diyordu güya canı istemiyormuş falan meğer kilo vermeye çalışıyormuş bende dedim yağın az kaslısın ben böyle beyeniyorum dedim baktım ertesi gün tatlı yiyor çok komikler yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…