saol bebişimmmmmmmaaaaaaaaaaaaa hissedilmezmi hiç hoşgeldin canım bende tam seni sorcaktım arkadaşlara sen gelmişsinkolay gelsin canım
Merhaba kızlaaaaaaaar...
dün bu saatlerden beri giremedim beni merak edenler olmuş spor arkadaşım ycl cim sormuş dün akşam evde net yoktu bugünde işte net gitti gelince de geçmişi okudum oku oku bitmedim amma da yazmışsınız kısss....
kalanchoe kardeşim çok teşekkür ederim sayenizde biz bu işi ögrendik galiba maşallahh tü tü tüherşey güzel gidiyor..
hugocukcumm tebrik ederim hayatım kaç kilo verdiini çok merak ediyordum ben vermişim gibi sevindim devamı da artık senin için çocuk oyuncağı canım ama yag oranını çok düşürme gebe kalman konusunda sıkıntı yaşayabilirsin gerçi doktorun seni bu konuda uyarır sanıyorum... eşinin kıskanması konusunda bana da bazen " bak çok kilo verdin hala da veriyorsun zaten sarışınsın da biri miri bakar yolda kırarım bacaklarını çok güzelleşme " diyo. iş seyahatlerim esnasında daha çok kıskançlık yapacağa benzerbilmiyo ki deli dünyanın öteki ucuna da gitsem ben onu kalbimde taşıyorum deli manyak işte nooolcak
akşam evde net olmadığı için dün kaldığım yerden menülere devam edeyim...
akşam eve gidince 4 kaşık susuz kıymalı karnıbahar yemeği yedim yattım..
bu sabah kalkınca : 07.10 bir bardak ılık süt iki adet kuru kayısı
kahvaltı : 07.40
1 adet sahanda yumurta
1 adet domates
2 yk fasulye salatası
1 kupa şekersiz çay
ara : 20 beyaz leblebi 5 adet badem yarım keçiboynuzu
ögle yemeği : 1 kepçe kuru fesillllye 3 yk pilav bol salata 2 kepçe tavuk suyu çorba
ara : 15.30 6 yk yogurt 1 adet portakal
akşam yemeği olarak ta çıkmadan :
6 yk fasulye salatam 1 dilim ekmeğim var her allahın günü salata yiyor gibi oluyorum ama tavuk çıkarmayı unuttum buzluktan bugün et günümdü çünkü sporum var. onun yerine ton balıgı da yiyemiyorum ofiste koku yapıyor artık idare etçeeniz..
bu arada sabah sütünün yerine su içicem.kuru neyveler tuvaletı konusunda çok işe yarıyor ama süt çok gaz yapıyor onun yerine yogurt yerim bugün sporda 60 dk eliptik 120 twistim var akşam giremem ama şimdiden yaziim dediydimmmm
tarçınlı muz ve sütü biliyorm ama canım istemedi.bu arada ankarada fazla phalı olmayan iyi bir diyetisyen bileniniz varmı diye sorduydum ama kimseden ses çıkmadı huuuuu :84::84::84::84::84::84:
kızlar 1 kilo vermişim
tam olarak bugün ki menüm
sabah:
1 kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz roka
1.5 dilim tam buğday ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:
3 adet kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
öğle:
1 kepçe şehriye çorba
1 adet orta boy patetes sufle(patetes ouyk içinde tavuk harcı vardı)
3 yk yoğurt
1 kepekli ekmek
ara:
1 adet elma
1 fincan yeşilçay
akşam:
6 yk pırasa
3 yk yoğurt
1 adet kepekli ekmek
kızlar 1 kilo vermişim
sabah:
1 kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz roka
1 fincan şekersiz çay
ara:
3 adet kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
öğle:
1 kepçe şehriye çorba
3 yk yoğurt
1 kepekli ekmek
ara:
1 adet elma
1 fincan yeşilçay
akşam:
6 yk pırasa
3 yk yoğurt
1 adet kepekli ekmek
ahh neruşuummmmm vahhh neruşummmmm yaktılarrrrrrrrrrrrrr biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,bu genç yaşta diyetlere soktular biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
eee hadi affettim seni,barışalımmmm
süt içiyorum şinci
birazdan hazırlanıcam okula gidicem,öffffffffffffffff vede pöffffffffffffffffffffff
şimdiden iyi akşamlar dileyeyimde,son dakka göremiyorum sizi,koştur koştur
ben artık size yetişemez oldum ütü yapıorum
kimsede yokluğumu hissetmemiş zatennn
Merhaba kızlaaaaaaaar...
dün bu saatlerden beri giremedim beni merak edenler olmuş spor arkadaşım ycl cim sormuş dün akşam evde net yoktu bugünde işte net gitti gelince de geçmişi okudum oku oku bitmedim amma da yazmışsınız kısss....
kalanchoe kardeşim çok teşekkür ederim sayenizde biz bu işi ögrendik galiba maşallahh tü tü tüherşey güzel gidiyor..
hugocukcumm tebrik ederim hayatım kaç kilo verdiini çok merak ediyordum ben vermişim gibi sevindim devamı da artık senin için çocuk oyuncağı canım ama yag oranını çok düşürme gebe kalman konusunda sıkıntı yaşayabilirsin gerçi doktorun seni bu konuda uyarır sanıyorum... eşinin kıskanması konusunda bana da bazen " bak çok kilo verdin hala da veriyorsun zaten sarışınsın da biri miri bakar yolda kırarım bacaklarını çok güzelleşme " diyo. iş seyahatlerim esnasında daha çok kıskançlık yapacağa benzerbilmiyo ki deli dünyanın öteki ucuna da gitsem ben onu kalbimde taşıyorum deli manyak işte nooolcak
akşam evde net olmadığı için dün kaldığım yerden menülere devam edeyim...
akşam eve gidince 4 kaşık susuz kıymalı karnıbahar yemeği yedim yattım..
bu sabah kalkınca : 07.10 bir bardak ılık süt iki adet kuru kayısı
kahvaltı : 07.40
1 adet sahanda yumurta
1 adet domates
2 yk fasulye salatası
1 kupa şekersiz çay
ara : 20 beyaz leblebi 5 adet badem yarım keçiboynuzu
ögle yemeği : 1 kepçe kuru fesillllye 3 yk pilav bol salata 2 kepçe tavuk suyu çorba
ara : 15.30 6 yk yogurt 1 adet portakal
akşam yemeği olarak ta çıkmadan :
6 yk fasulye salatam 1 dilim ekmeğim var her allahın günü salata yiyor gibi oluyorum ama tavuk çıkarmayı unuttum buzluktan bugün et günümdü çünkü sporum var. onun yerine ton balıgı da yiyemiyorum ofiste koku yapıyor artık idare etçeeniz..
bu arada sabah sütünün yerine su içicem.kuru neyveler tuvaletı konusunda çok işe yarıyor ama süt çok gaz yapıyor onun yerine yogurt yerim bugün sporda 60 dk eliptik 120 twistim var akşam giremem ama şimdiden yaziim dediydimmmm
nihahaha çok sevindim canım tebriklerkızlar 1 kilo vermişim
sabah:
1 kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz roka
1 fincan şekersiz çay
ara:
3 adet kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
öğle:
1 kepçe şehriye çorba
3 yk yoğurt
1 kepekli ekmek
ara:
1 adet elma
1 fincan yeşilçay
akşam:
6 yk pırasa
3 yk yoğurt
1 adet kepekli ekmek
menülerin çok güzel canım tebrik ederim 1 kiloda gitmiş
teşkürrr alemsiniz yaaayuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,azcık tepinemde öyle gidem öyleyse
ama ama ammaaaa olur muuuuu valla ben de bir ara yoktum yeni geldimmmmsen famire söyleee benim arkamdan konuşmaktan farketmemiş olabilir yokluğunu
kız bari sabaha kadar barışık duralım,sabırsız sabribende burda çalışıyom heralde,iş yerindeyiz demi Allah Allah yoklamamı yapıyoruz burda,bi ara bende yoktum,zati bir kermit nugim sormuş benide,benide arayan soran yok yani offfffff ağız tadıyla gidemedim he,bak yine gırılm gırım gırmaştım ay pardon gırıldım
hoşgeldin canım özlettin. canım diyetisyen 2 kilo yağ verebilirsin artık en fazla daha aşarısı az olur dedi. ama canım şu da var valla yağlar gidiyor kaslar kalıyor. bakalım artık o ayarlar bişeyler
kıss bacımmm ben size demedim mi fesilye salatama takmayın deyüüü. napim evde tek başınayım bir su bardağı haşlamıştım ye ye bitmedi meret yawww. bu ara da kilo vermişsin tebrik ederim hayatım haftada bir mi tartılıyorusun sen deafiyet olsun canım fasulye yemeğin daha bitmedi mi
saol bebeeem valla hepsi sizin desteklerinizle oluyo hakkınızı ödeyemem inşallah 52 ye kadar düşücem allahın izni ile bebek adımları ile yavaaş yavaş kurtulcam yıllardır taşıdığım bu agır kilo bavullarını. bizde ince ve zarif kadınlar olacaz oleyyySüpersinnn canım her şey çok güzellllll afiyet olsun gidecek tüm fazla kilolarrrrr kurtulucaz hepsinden hepberaber canım azimle,sabırla,inançla!!başka yolu yokkk:13::13:
cnm geçen birisi hacettepe tıp taki diyetsyenleri önermişti bilmiorumnasıldır.ankarada diyetsyen arayan çok ama bence iyi bir araştrın mutlaka vardır koskoca ankarada yoksa ,iyi bir dityetsyen başka bi yerde de yok tur yani.iyi araştırın .dier kızlarda gtiğinz diyetsyen kötüyse hepsi deildir heralde canlarım moralinizi bozmayınn vardır birileriitarçınlı muz ve sütü biliyorm ama canım istemedi.bu arada ankarada fazla phalı olmayan iyi bir diyetisyen bileniniz varmı diye sorduydum ama kimseden ses çıkmadı huuuuu :84::84::84::84::84::84:
afiyet olsun cnm menülern çok hoş zaten dün sölemiştim sana ve mountainst e çok güzel gidiosunuz ide vereceğin belliydi tebrk ederimkızlar 1 kilo vermişim
sabah:
1 kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz roka
1 fincan şekersiz çay
ara:
3 adet kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
öğle:
1 kepçe şehriye çorba
3 yk yoğurt
1 kepekli ekmek
ara:
1 adet elma
1 fincan yeşilçay
akşam:
6 yk pırasa
3 yk yoğurt
1 adet kepekli ekmek
ama ama ammaaaa olur muuuuu valla ben de bir ara yoktum yeni geldimmmmsen famire söyleee benim arkamdan konuşmaktan farketmemiş olabilir yokluğunu
Süpersinnn canım her şey çok güzellllll afiyet olsun gidecek tüm fazla kilolarrrrr kurtulucaz hepsinden hepberaber canım azimle,sabırla,inançla!!başka yolu yokkk:13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?