60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım fasulye yemeğin daha bitmedi mi

evet neruşum sorma arkadaş ilk getirdiğinde yedik bişey anlamadık ebyenemdik ay sonra bi alıştık bağımlısı olduk valla kıza sipariş üzerine sipariş verdik. garibim onca yoldan gelirdi bize koşa koşa biz elindeki poşetlere bakardık acaba ne kadar kömbe getirdi diye. derdi artık siz beni değil kömbeyi özlemişsiniz derdi

tarçınlı muz ve sütü biliyorm ama canım istemedi.bu arada ankarada fazla phalı olmayan iyi bir diyetisyen bileniniz varmı diye sorduydum ama kimseden ses çıkmadı huuuuu :84::84::84::84::84::84:

kızlar 1 kilo vermişim
tam olarak bugün ki menüm
sabah:
1 kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz roka
1.5 dilim tam buğday ekmek
1 fincan şekersiz çay

ara:
3 adet kuru kayısı
1 fincan yeşil çay

öğle:
1 kepçe şehriye çorba
1 adet orta boy patetes sufle(patetes ouyk içinde tavuk harcı vardı)
3 yk yoğurt
1 kepekli ekmek

ara:
1 adet elma
1 fincan yeşilçay

akşam:
6 yk pırasa
3 yk yoğurt
1 adet kepekli ekmek

tarçınlı muz ve sütü biliyorm ama canım istemedi.bu arada ankarada fazla phalı olmayan iyi bir diyetisyen bileniniz varmı diye sorduydum ama kimseden ses çıkmadı huuuuu :84::84::84::84::84::84:

ankarada diyetisyen sıkıntısı var herkes ankarada diyetisyen arıyor sen bulursan arkadaşlarada söyle gitsinler canım

ahh neruşuummmmm vahhh neruşummmmm yaktılarrrrrrrrrrrrrr biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,bu genç yaşta diyetlere soktular biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
eee hadi affettim seni,barışalımmmm
süt içiyorum şinci
birazdan hazırlanıcam okula gidicem,öffffffffffffffff vede pöffffffffffffffffffffff
şimdiden iyi akşamlar dileyeyimde,son dakka göremiyorum sizi,koştur koştur

menülerin çok güzel canım tebrik ederim 1 kiloda gitmiş

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,azcık tepinemde öyle gidem öyleyse

afiyet olsun fambık pambık güle güle

ben artık size yetişemez oldum ütü yapıorum
kimsede yokluğumu hissetmemiş zatennn

ama ama ammaaaa olur muuuuu valla ben de bir ara yoktum yeni geldimmmmsen famire söyleee benim arkamdan konuşmaktan farketmemiş olabilir yokluğunu

Süpersinnn canım her şey çok güzellllll afiyet olsun gidecek tüm fazla kilolarrrrr kurtulucaz hepsinden hepberaber canım azimle,sabırla,inançla!!başka yolu yokkk:13::13:

nihahaha çok sevindim canım tebrikler

inşallah nihancım gelirsin canım. yaw kızlar internette ankarada diyetşsyen arayın tavsiyelere yorumlara bakın muhakkak ordada vardır ilgilenen işini güzel yapan

ama ama ammaaaa olur muuuuu valla ben de bir ara yoktum yeni geldimmmmsen famire söyleee benim arkamdan konuşmaktan farketmemiş olabilir yokluğunu

kız bari sabaha kadar barışık duralım,sabırsız sabribende burda çalışıyom heralde,iş yerindeyiz demi Allah Allah yoklamamı yapıyoruz burda,bi ara bende yoktum,zati bir kermit nugim sormuş benide,benide arayan soran yok yaniofffffff ağız tadıyla gidemedim he,bak yine gırılm gırım gırmaştım ay pardon gırıldım

evet neruşcum fambığa hak veriyorum yoğunluktan bi ara yoktu bile topikte çalışıyodu yani.ama laf aramızda arkandanda konuştu hani

hoşgeldin canım özlettin. canım diyetisyen 2 kilo yağ verebilirsin artık en fazla daha aşarısı az olur dedi. ama canım şu da var valla yağlar gidiyor kaslar kalıyor. bakalım artık o ayarlar bişeyler

tamam canım diyetisyenin de uyarmış işte seni bak..maşallahh tü tü tüüüü nazar değmesinnn
afiyet olsun canım fasulye yemeğin daha bitmedi mi
kıss bacımmm ben size demedim mi fesilye salatama takmayın deyüüü. napim evde tek başınayım bir su bardağı haşlamıştım ye ye bitmedi meret yawww. bu ara da kilo vermişsin tebrik ederim hayatım haftada bir mi tartılıyorusun sen de

Süpersinnn canım her şey çok güzellllll afiyet olsun gidecek tüm fazla kilolarrrrr kurtulucaz hepsinden hepberaber canım azimle,sabırla,inançla!!başka yolu yokkk:13::13:
saol bebeeem valla hepsi sizin desteklerinizle oluyo hakkınızı ödeyemem inşallah 52 ye kadar düşücem allahın izni ile bebek adımları ile yavaaş yavaş kurtulcam yıllardır taşıdığım bu agır kilo bavullarını. bizde ince ve zarif kadınlar olacaz oleyyy

cnm geçen birisi hacettepe tıp taki diyetsyenleri önermişti bilmiorumnasıldır.ankarada diyetsyen arayan çok ama bence iyi bir araştrın mutlaka vardır koskoca ankarada yoksa ,iyi bir dityetsyen başka bi yerde de yok tur yani.iyi araştırın .dier kızlarda gtiğinz diyetsyen kötüyse hepsi deildir heralde canlarım moralinizi bozmayınn vardır birilerii

afiyet olsun cnm menülern çok hoş zaten dün sölemiştim sana ve mountainst e çok güzel gidiosunuz ide vereceğin belliydi tebrk ederim

saol bebişimmm fambığın kulağın çekelim yarın ozmannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…