60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıss bacımmm ben size demedim mi fesilye salatama takmayın deyüüü. napim evde tek başınayım bir su bardağı haşlamıştım ye ye bitmedi meret yawww. bu ara da kilo vermişsin tebrik ederim hayatım haftada bir mi tartılıyorusun sen de

ben de tekim o yüzden kaçgün ıspanak yedimm insan bıkıyor vallaaa. daha yeni başladım tam olarak 1 hafta oldu ilk tertıldım canım her hafta tartılır mıyım bilmiyorum .evdeki tartının pili bitti en kısa zamanda pil alacağım o zaman daha düzenli olur ölçümler.yalnız benim ihtiyacım olan bu forummuş aç kalmadan zayıflıyorumm yahuu çok güzell

afiyet olsun cnm menülern çok hoş zaten dün sölemiştim sana ve mountainst e çok güzel gidiosunuz ide vereceğin belliydi tebrk ederim:

valla sizin desteklerinizle oluyor emeği geçen herkese geçeceklere teşekkürler yaşasıınnn

nesguikcim siyahtan kilo belli değil pek ama sanırım üst bölgende üste alıyorsun kilo. 2 sim,t çok fazla canım ama neyse olan olmuş alışırsın sende bzim gibi bizde hatalar yaptık canım

67 kiloyum (((
2 simit yedim az önceee (((
göbek basen için plates yapıyorum...
güzel foto canım :)))
boy kaç ?bide kilo çizelgesi yapsan daha güzel olur. kızlar da söylemiş ama iki simiti nasıl yedin be canım

süper canımm tebrik ederim. ilk hafta bu kadar iyi kilo vermen son derece normal. boy kaçtı senin ? kilolarımız aşağı yukarı aynıymış. şimdi kilo verme hızın düşmesin diye sporda yapmak lazım yapıyor musun ?
ben her allahın günü tartının üstündeydim neruşşş bana bi fırça çekti korkudan tartıyı sakladım hehehe artıkın sadece salı günleri tartılciim ve o zaman tıkırımın değiştiriciim

Ben de çok severim kakaolu sütü.Şekersiz balsız yine sever miyim deneyeceğim.
Dil kursuna giderken her gün 1 kez kakaolu süt alırdım makinadan :)

Geçmiş olsun. Benim de dün başım ağrıdı. Temizlik günleri hep migrenim tutuyor. Temizlik maddelerinin kokusu yapıyor. Nasıl bir kimyacıyımsam :)

Gelmek istiyorum antakyaya ben dee... Yemek,içmek,gezmek... Görümcemler mayısta gelecekler ama biz çocukla göze alamadık Uçakla gitsek araba koltuğu,arabası falan...

prienecim yapında ne varmış kız senin neden 36 giyemezmişsinkine anlamadım kuzum :26:

Ben 38 e razıyım zaten. Popom dar bir popo değil ne yazık ki.Leğen kemiği faktörü hugocuk.

67 kiloyum (((
2 simit yedim az önceee (((
göbek basen için plates yapıyorum...

Ben kapadığın yüzünü hafızamdan tamamladım nesquik, hoşgeldin.
2 simit çok olmuş. Buradaki menülere göre ayarlama yapabilirsin.

kızlar ayrılık vakti geldi çattı ama ben size doyamadım kiii.
artık yarına kadar en güzel günler ennn güzel geceler sizin olsun esen kalın efemmmmmmmm

selam kızlar ck hastayımmmm
yatıyorum ayaga kalkacak halım yok sımdı dıyetıme nası devam etcem ben napmalıyımmm bı akıl verınnnn

boy 1,65 canım haftanın 3 günü spor yapıyorum salonda.ama bu hafta 4 gün gidiyorum üst üste sonra haftasonu yokum çünkü.gerçi gittiğim yerde de bol yürüyüş yapma şansım var

boy 1,65 canım haftanın 3 günü spor yapıyorum salonda.ama bu hafta 4 gün gidiyorum üst üste sonra haftasonu yokum çünkü.gerçi gittiğim yerde de bol yürüyüş yapma şansım var

bir de öğle yemeğine gitmeden tartıldım o yüzden evdeki tartı olunca sabah aç karnına cve wc ye çıkınca tartılmak daha net ölçü verir. bende haftada 1 tartılırım

eskiden bende yerdim 2 simit zor değil yenebiliyüürr
ben eskiden de olsa yeniden de olsa yiyemem 2 simit kilolarımı tatlılara borçluydum ama şimdi onlar bana borçlu hepsiii gttiiiiii Allah aaa şükürler olsunnnnn

selam kızlar ck hastayımmmm
yatıyorum ayaga kalkacak halım yok sımdı dıyetıme nası devam etcem ben napmalıyımmm bı akıl verınnnn
cnm bol bol sıvı al bitki çayları iç kuşburnu ekinezya içine çubuk tarçın ve karanfil ile tane kararbiber koy. birde sıcak çorba iç geçen haftalarda bende hastaydım 3-4 fincan değişk bitki çaylarıyla bol sıvıyla attım cnm geçmiş olsunn.normal yemene devam et.börek çörek götürme ama normal sebze yemeği çorba salata et tavuk yemeklere devamm

ıhlamur iç şekersiz. sonra portalak ye. tavuksuyu çorbada iyidir. geçmiş olsun canım
cok saol canımm
cnm bol bol sıvı al bitki çayları iç kuşburnu ekinezya içine çubuk tarçın ve karanfil ile tane kararbiber koy. birde sıcak çorba iç geçen haftalarda bende hastaydım 3-4 fincan değişk bitki çaylarıyla bol sıvıyla attım cnm geçmiş olsunn.normal yemene devam et.börek çörek götürme ama normal sebze yemeği çorba salata et tavuk yemeklere devamm
dıkkate alıcam tatlımmmm annem mercımek corbası yapmıstı olur ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…