60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar,

yarım simit
1 kk peynir
2 dilim salam
1 bardak şekersiz çay

ile güne başladım, simitin lezzetini aldığı susamlar sabah sabah kalori limitimi doldurduğu için gün içinde light bisküvilerimden atıştıracağım

farmasicim dun sana yazmıstım ama sanırım görmedinsen diyet boyunca ballı sirkeli su içmişmiydin diye sormustum canııım

canımcım bence yaz,yani sen bilirsin tabi ama en azından tatlılardan,kızartmalardan,aburcuburdan uzak durmanı ,kendini kontrol etmeni sağlar.hem de senden ayrılmamamış oluruz

evet evet yazayım bence de..
ben de sizden ayrılmak istemiyorum..

Gece uyuyamadığım için sabah da geç kalktım kahvaltı hazırlayamadım kendime..
Kahvaltım şöyle oldu
yarımdan az simit
1 kk beyaz peynir
1/2 domates
2 bardak çay..

kendisi uzun boylu mavi gözlü kumral yakışıklıdır. burnu hep havadadır bu zaman kadar benden hep üstün görüyordu kendini sanırım şimdilerde yaşıda ilerledikçe bende zayıfladım arıza çıkarmaya başladı. hem zayıflamamı istiyor hemde arıza çıkarıyor pisişik karmaşık düşünceler bunlar. off neyse hiç zayıfladım diye üzülemeyeceğim kendi bilir herşeyi yaptım yeter artık sabrında sınırı var

farmasicim dun sana yazmıstım ama sanırım görmedinsen diyet boyunca ballı sirkeli su içmişmiydin diye sormustum canııım

kusura bakma canımcım sayfalar çok uçuyor ben de üstün körü bakıveriyorum çoğu zaman
evet çok faydasını gördüm canım uygun bir beslenme programıyla gerçekten kilo verdiriyor.

akşam yemeğim
1.5 kepçe sebze çorbası
4 yk yer elması yemeği
1 yk brüksel lahanası
2 yk yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek

herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzereee:79:
afiyet olsun canım güzel menü
canım keşke yemeseydin bak şimdi akşama ne yiyecem diye düşünüyosun önemli olan burda sabır canım.neyse geçmişe çare yok artık olmuş olan
Selam kızlarr aramı yazmamıştım

1 fincan beyaz leblebi

1 avuç yaban mersini
afiyet olsun neruşum
hülya kafam karıştı kız listenden sabah az olmuş biraz fazlalaştır bakem.bu arada tebrik ederim canım giden gr lar için

afiyet olsun canım öğleye çorba ve ekmek ekleyebilirdin.akşamada sebze yemeği

afiyet olsun canım,bence artık diyet modundan çık 1 simit ye ,aralarını düzenli yap,ağır kızarmalardan,cipslerden,tatlılardan,çikolatalaradn uzakdur,yemeklerini biz 6 kaşık yiyorsak sen 8-9 kaşık ye,pilavı 4 kaşık ye ne bilim biraz daha artır ama sütünü,yoğurdunu,meyveni,sebzeni yine düzenli olark tüket biizm yaptığımız gibi ama seninkilerin mikatrı fazla olsun
akşamalrıda spor yparsan yediklerini yakar ve kilo veririsin zaten,uzun vadede olur belki ama yinede verirsin

erkekler cin gibi oluyor. hele yaşı büyük erkekler dahada cin oluyorlar valla ha başedemiyorsun

afiyet olsun ozamna çok geldiğini düşünmüyorsan:97:Allah Allah hemende savunmaya geçmişşş

canım benım kıyamam sana.esın senı kıskanıyor besbellı.bence de kızların dedıgı onun yanında dıyetten bahsetme artık sıkılmısta olabılır.sen dogal olarak basardıgın ıcın sımarabılırsın (ben olsam sımarrırdım) bunu ıstemıyor olabılır sen ona normal davran dıyetten bahsetme bence.onu sevdıgını goster ona.opuyorum

canım neden ayrılıyorsun kı anlamadım ben yoğun işlerim dolayısıyl abırcok yazıyı kacırıyorum

akşam menüm

1 yaprak sarma
1 kepçe mercimek çorbası
2 kk kadar beyaz ekmek
2-3 dilim domates
2-3 dilim salatalık
3 yk yoğurt
afiyet olsun farmasi

afiyet olsun canımöğle yemeğine sebze yemeğide koysaydın keşke.

benım eşimde ıyıdır bana yardımcıdır ama cok fenadır aynı zamanda kılo versem benımkı ne hallere gırer acaba kendı 108 kılo

evet canım artık o konuda bişey demeyeceğim ben ama geri kalanlarıda vereceğim hamilelik öncesi ne kadar zayıf olsam o kadar iyi. bu hafta dinleniyorum ama önümğzdeki hafta diyetede sporada aynen devam edicem allahın izni ile. şımarmak değilde şu aralar çok mutluyum zayıfladım diye güzelleştiğiminde farkındayım mutluyum tabikide. bunu farketti geçmiştede söylediği sözler var bana karşı o yüzden böyle davrandı. demin konuştuk sorun yok neşeliydi. aynen zayıfladım diye popişim kalktı diye düşündü ondan dedi ama yok öyle bişey. sizlede burda devamlı yazışıyorum artık tanıyorsunuz beni hiçte öyle havalanmış kendini beyenip başkalarını küçümseyecek biri olmadığımı biliyorsunuz. herkes kilo verir sorun değil sadece zaman lazım sorunu bulup çözmek lazım çalışma lazım o kadar bunu herkes başarabilir ve burdada herkes başarıyor öyle atla deve bir durum değil yani abartılacak kadar isteyen emek veren herkes zayıflar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…