aaaaa o zaman bu demektirki ben hülyayı 3 aydır iyi takip edemiyorum.
senden başka kimse yorum yapmıyo yediklerime artıkınçok mu iyiyim yoksa fanamı anlamdım gitti
fambımm 2-3 gün içeceksin herzaman hemen etki etmez bazı şeyler senin bünyen farklı anlasana farklı olmasa çıkardın hergün vc ye
senden başka kimse yorum yapmıyo yediklerime artıkınçok mu iyiyim yoksa fanamı anlamdım gitti
hah işte anlarsın artık gıymetimi ,değerimi,güzelliğimi seksiliğimi
günaydınnn günaydınlarrr mutlu günlerrrr topicimin güzel kızlar nasılsınız bakalım bugün ???
ben çok iyiyim hava bozuk ama iyi modda olmaya çalışıyorumm canlarımm..
akşam eve gidince 60 dakika eliptikle çalıştım 120 dakika twist yaptım sporu haftada 3 yapıyordum şimdi 3 ü 1 saat iki si 30 dk beş kez yapıcam kilo verme hızım biraz artsın istiyorum.bide bu metoşumu hızlandırıcı içeceği yapıcam. haftasonu karabiberimi karanfilimi alıp hazırlamıştım haftasonu onu yapıp içmeye başliim bari olmuyo böle...
oo süpermiş arkadaşım bende yukarıda yazdığım gibi yapıyordum yazdığım gbi yapmaya başlicam. ben sporsuz verdim bu kiloları ama kas kaybetmek ve oramın buramın sarkmasını istemiyorum. hedefim ilk etapta 67 yi sabitlemek ki kendisi eşimle tanıştığımdaki kilomdur bana durmadan sen artık tanıştığımız zamandaki gibi çıtır değilsin yaşlandın diyordu şimdi bakıyo çıldırıyo tabi hügocukcuumun eşi gibi gerçi bizimki şakayla karışık sölüyordu ama yine de insanın canı sıkılmıyor değil.. kendisi 184 boyunda 98 kilo artıkın o düşünsün akşam konuştuk bende başladım diyor görücizz tabi becerebilirse
sonraki hedefim bir çok kişinin dediği ideal kilom 65 ama tabi öyle değil bmi hesaplarında hep 57 çıkıyor 165 boyundayım.ama ben onun üzerine bi beş kilo filan daha verip 52 gibi sabitlemek istiyorum ki hamilelikte çok kilo almmiim .. tabii allah verirde planladığımızda hamile kalırsam
kız sen bizim biricik fambıkımızsın seni çok seviyoruz ne yesen gözümüze batmıyo yavrukuşummıncıklayayım senin yanacıklarını
benene ya benene,hamen çıkmak istiyorum ben.akaşm koştur koştur gitiim aldım markete,hevesle
ben anlamam,böyle sözcüklerle beni yumuşatamazsınnnnnnnnbana yorum yapmıyosunuz kilo alıyom gittikçe heeeeeeeeeeeee:84::84:
bak 2 gündür sabahları çıkıyordum vc ye düyalar benim oluyodu bugün tık yok bendedegüzelim bizim bünyemiz farklı bulunmaz hint kumaşı bizimkiler
hööööööööööööööööönnnnnnnnnnnnnnnnkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!gıymetini,değerini,güzelliğini bilirim amma gerisine karışmam
ya canım senin durumun zor bişey doktora gitsene hep kabızsın tabiki alırsın canım
heeeeeeee bencede az bulunanlar gıymatlı olur di mi,dünyanın kanunu böle
diyosunnnnnnnnnnnnpeki herzamanki gibi karışan karışsın o zaman
günaydıııııııııınnnk kızlaaaaaaaaaaaarrr
herkese hayırlı günlerrrrrr
kahvaltım
1 kupa şekersiz çay
2 dilim tahıllı ekmek
4 zeytn
1 çeri domates
maydonoz dere otu
1 havuç 1 taze soğan 1 kk peynir ve 1 yumurta ile yapılmış olmlet
1 tk pekmez
3 tk yoğurt 1/2 tk keten tohumu ile
1tk acı sos
pilates gelsinnn şimdiiii
ben anlamam,böyle sözcüklerle beni yumuşatamazsınnnnnnnnbana yorum yapmıyosunuz kilo alıyom gittikçe heeeeeeeeeeeee:84::84:
bak 2 gündür sabahları çıkıyordum vc ye düyalar benim oluyodu bugün tık yok bendedegüzelim bizim bünyemiz farklı bulunmaz hint kumaşı bizimkiler
sen kilomu alıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?