canım bademciklerin çok hassas olmalı bence sen terli olarak üşütüyor olabilirsin benim de bademciklerim hassas hemen şişer ama terli kalmamaya çalışıyorum hemen ya sıcak duşa giriyorum ya üstüme bişiler geçiriyorum bence biraz dikkat edersen belki bişi olmaz. mesela çalışırken camları kapalı tut. ben açıyorum oksijen gelsin diye mesela ama balkon kapısını da açarsam omuzlarım tutuluyor bende kulunç var..
tebrikleeeeeeeeer famircimm demiştik bak sana form çayı işe yarar diye özellikle aç karna tüketirsen daha faydasını görürsün bana öyle oluyo çünkü ........oleeeyy famir wc ye çıkmışşş 3 gün 3 gece dügünler yapılsın kurbanlar kesilsin halka kavurmalı pilav dagıtılsııııın
bu belediye başkanı ay çok terbiyesiz çıktı demincek yan sokağa markete gittim. belediye çukur kazmış heç haberim olmadı yürüyordum karşımdada vitrin vardı beyaz baharlık montlar vardı bakıyodum sonra bianda o vitrin kayboldu gözümün önünden. aaaa bi baktım ben çukurun içindeyimvalla allahtan kimseler yoktu sadece sokak köpekleri gördü neyse çıktım çukurdan. isan bi haber verir demi çukur kazdık sen burdan geçecekmisin haberin olsun der yok yani
çoksevindim adına fambikkkkkkk rahatlamışındır
tşkler kalonchem sanda afiyet olsunçok güzel bi menü sporunda koaly gelsin tbrkler canım
tebrikleeeeeeeeer famircimm demiştik bak sana form çayı işe yarar diye özellikle aç karna tüketirsen daha faydasını görürsün bana öyle oluyo çünkü ........oleeeyy famir wc ye çıkmışşş 3 gün 3 gece dügünler yapılsın kurbanlar kesilsin halka kavurmalı pilav dagıtılsııııın
darısı banaa
eeee tebrikleri kabul edersin şimdi sen ilk tebrik benden olsun bakalım.tebrik ederim cnım inşallah hep böyle devam eder sorun çıkmaz
nihahahaha seni denemek istedim bakiyim tatlı yemek isteyecekmisin diye dedim anladın sen oniiimaşallah çokta istikrarlısın eferin sana
Günaydın herkese,
Dünkü akşam yemeğim;
2 kepçe kıymalı nohut yemeği
1 dilim ekmek
Boool miktarda salata
ara;
1 küçük muz
ara ;
1 bardak yağsız süt
Kahvaltım;
1 dilim ekmek
1 yumurta ile peynirli omlet
1 çay kaşığı tereyağ
birkaç minik domates
5 zeytin
1 kupa yeşil çay
Hugocuk, hiç tatlı yemedim
Famir, tuvalette uzun süre oturmak gerekiyor bazen. Ben de çok işim varsa oturmuyorum şunu yapmam lazım falan diye kafam meşgulse...
Mesela akşam yemeğinden sonra kitap,dergi,laptop ne olursa alıp tuvalete gir. Rahatsız etmeyin beni de :)
iyiym canım güzel yüzünü gördüm burda havada kapalı içim açıldı valla. akşam eşimin kskançlıklarıyla tripleriyle uğraştım ama sabah konuştuk neyseki hallettik sorun yok
bu belediye başkanı ay çok terbiyesiz çıktı demincek yan sokağa markete gittim. belediye çukur kazmış heç haberim olmadı yürüyordum karşımdada vitrin vardı beyaz baharlık montlar vardı bakıyodum sonra bianda o vitrin kayboldu gözümün önünden. aaaa bi baktım ben çukurun içindeyimvalla allahtan kimseler yoktu sadece sokak köpekleri gördü neyse çıktım çukurdan. isan bi haber verir demi çukur kazdık sen burdan geçecekmisin haberin olsun der yok yani
Günaydın herkese,
Dünkü akşam yemeğim;
2 kepçe kıymalı nohut yemeği
1 dilim ekmek
Boool miktarda salata
ara;
1 küçük muz
ara ;
1 bardak yağsız süt
Kahvaltım;
1 dilim ekmek
1 yumurta ile peynirli omlet
1 çay kaşığı tereyağ
birkaç minik domates
5 zeytin
1 kupa yeşil çay
Hugocuk, hiç tatlı yemedim
Famir, tuvalette uzun süre oturmak gerekiyor bazen. Ben de çok işim varsa oturmuyorum şunu yapmam lazım falan diye kafam meşgulse...
Mesela akşam yemeğinden sonra kitap,dergi,laptop ne olursa alıp tuvalete gir. Rahatsız etmeyin beni de :)
teşekkürler,teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrtebrikelri kabul ediyorum valla nugi,ne hallere düştüm Allahım
tşk ederim canım...ama çok normal değilmi kıskanması..boşver kıskansın..aklındaki kıskanmadan geçirdiği zamanları kafasından silip atmış oldun...onada hak vermek lazım arda fit oldu karısı...arada laf sokmalar olacak..benimki spor salonunda 10 dk kaybolsan hemen dibinde bitiyor..çünkü bayanlı erkekli spor yapıyoruz....neyse çeneside sustu...
ya açıklaman doğru da,hügonun espri yaptığı belli zaten,ciddi ciddi açıklama yapınca acaba espri olduğunu niye farketmediki dedimdimdi bende
içimde kalmasın dışa vurayım dedim bende :86:
iyiym canım güzel yüzünü gördüm burda havada kapalı içim açıldı valla. akşam eşimin kskançlıklarıyla tripleriyle uğraştım ama sabah konuştuk neyseki hallettik sorun yok
canım haftada 3 gün yap sporu bence. karnın yumuşamışsa yağlarda eriyordur. ve sen koşu bandı kullanmaya başladın düzenli dolayısıyla kasın artıyodur. benşmde oluyo mesela bazen koşuyorum ertesi gün tartılıyorum 1 kilo fazla çıkıyo sinir oluyodum meğer kas artıyormuş. sen yağlarına bak canım. bacakların incelmiş göbeğinde gidiyordur pantolonlar düştüğüne göre demekki yağların eriyor. valla canım kilo verme böyle işte yavaş yavaş gidiyor kas versek hızlı gitse dahamı iyi canım. benimde bazı pantolonlarım var mesela eskiden bi ara kas vermiştim o zaman küçük beden oluyodu mesela onlar olmuyor daha ama o zamnalar o pantalonu giydiğimde ordan burdan yağ fışkırırdı şlimdi ise giyiyorum düğmesi kapanmıyor ama ordan burdan yağ fışkırmıyor. umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir. sen yağlarının yoğun olduu yerleri kontrol et her hafta hergğn değil kafayı yersin her hafta bak bakalım fark oluyormu.hügocuğum geçen hafta 64,5 çıkmıştım dün tartıldım 65,4 çıktım.salı akşamı wcye çıkmıştım ,çarşamaba sabahı tartıldım 1 kilo fala geldimmmm.yani wcden kaynaklanmıyor fazla çıkmam.ama neden dolayı analmadım,kilo vermemiş olmam da sıkıntı değil ama çok çıkıyor olmam canımı sıktı,eee bensana dedim ya hatta ayda bir mi tartılayım diye hügooooooooooooooo,unutuyon heeeeeeeeeeeeoooohh saçınıda çektim içim yumuşadı
eskiye göre fark var tabi hissediyorum uzun vadede ama haftalık hissetmiyorum tabi,göbekte sarkma yok biraz toparlandı,ekiye göre biraz yumuşak sanki ,sertliği ve yumuşaklığını tam farkemiyorum eski halimi unuttum benpantalonum belimden düşüyo,yazlık pantolonumu giydim 2 ahfat önce çuval gibi oldu bacaklarımda incelmiş yani,ama kilo aynı hatta fazla.
artık akşamalrı sporda yapamıyorum,sadecee hafta sonları yapıcam,yeterli olurmu okdarı hügocuğummmmm
Geçmiş olsun. Allah korumuş...
Önce kilo ver kilo ver, şimdi de kıskançlık.Oh ne güzel hayat...
Durumu eşitlemek istiyorsa kendi de kilo versin. Benimki yakında beni sollayacak.
Sabahları şık şık işe gidişini seviyorum. İş yerinde ondan hoşlanan hatunlar bile olabilir ama bu benim hoşuma gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?