allahtan bişey olmadı canımda acımadı belediye çukuruna girdim çıktım sadece
Günaydın herkese,
Dünkü akşam yemeğim;
2 kepçe kıymalı nohut yemeği
1 dilim ekmek
Boool miktarda salata
ara;
1 küçük muz
ara ;
1 bardak yağsız süt
Kahvaltım;
1 dilim ekmek
1 yumurta ile peynirli omlet
1 çay kaşığı tereyağ
birkaç minik domates
5 zeytin
1 kupa yeşil çay
Hugocuk, hiç tatlı yemedim
Famir, tuvalette uzun süre oturmak gerekiyor bazen. Ben de çok işim varsa oturmuyorum şunu yapmam lazım falan diye kafam meşgulse...
Mesela akşam yemeğinden sonra kitap,dergi,laptop ne olursa alıp tuvalete gir. Rahatsız etmeyin beni de :)
merhaba herkesebugün çok mutluyum.yaklaşık 1.5 aydır burdayım o kadar uğraşmama rağmen kilo veremiyordum.kilom sabitlemişti.yada 100 gr verip ertesi gün alıyordum.bugün tartıda yarım kilo verdiğimi gördüm.üstelik reglmede 1-2 gün var.65.5 kilo geldim. çok şükür 65 li kiloları görmeye başladım.inşallah kilo vermeye devam ederim.bu mutlulukla hemen yediklerimi yazıym.
akşam 19.00 da
1 kepçe domates çorbası
4 tane tavuk kanadı
1.5 dilim tam buğday ekmeği
limonlu yağsız salata
saat 9.30 da
2/3 elma
1/2 portakal
1 bardak su saat 23.00 da yattım.
sabah kahvaltıdan önce 2 bardak su
sabah kahvaltım 9.00 da
4 cherry domates
3 tane yeşil zeytin
1 kk liğt peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tane salatelık
ve büyük bir kupa şekersiz çay içtiim.
biraz önce 2 tam ceviz yedim.
araöğün olarak üzerine tarçın serptim1/2 nar yedim.aşureyi çok severim.tarçın serpince ilk kaşıkta biraz aşure yiyomuşum gibi hisstetim..
artık öğlene de bakıcaz .hiç bişey bulamazsam dünden kalma karnıbahar var yoğurtla onu yerim artık.
canım haftada 3 gün yap sporu bence. karnın yumuşamışsa yağlarda eriyordur. ve sen koşu bandı kullanmaya başladın düzenli dolayısıyla kasın artıyodur. benşmde oluyo mesela bazen koşuyorum ertesi gün tartılıyorum 1 kilo fazla çıkıyo sinir oluyodum meğer kas artıyormuş. sen yağlarına bak canım. bacakların incelmiş göbeğinde gidiyordur pantolonlar düştüğüne göre demekki yağların eriyor. valla canım kilo verme böyle işte yavaş yavaş gidiyor kas versek hızlı gitse dahamı iyi canım. benimde bazı pantolonlarım var mesela eskiden bi ara kas vermiştim o zaman küçük beden oluyodu mesela onlar olmuyor daha ama o zamnalar o pantalonu giydiğimde ordan burdan yağ fışkırırdı şlimdi ise giyiyorum düğmesi kapanmıyor ama ordan burdan yağ fışkırmıyor. umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir. sen yağlarının yoğun olduu yerleri kontrol et her hafta hergğn değil kafayı yersin her hafta bak bakalım fark oluyormu.
Hugocuk geçmiş olsun.. Çok güldün mü.. ben öyle düşünce çok gülüyorum kendime ya...
tebrk ederim bebişim ben o sorunu çözdüm hemen sana ve dier bu sorunu yaşayanlara duyrulurrr.keten tohumu ......wcye çıktımmmmmmmmmmmmbende wcye çıktıkça tepinecem artıkın
cnm zaten öle yapıoruz lii mesela ben 7.5 kilo kadar verdim ama hem verirken hemde şu an korumadayken hiç bişiden vazgeçmedim bu dönem içinde neler yedim neler ama abartmadan iskenderler, yaşpastalar, adana urfalar,etli pideler, börekler, kurabiyeler vs vs. ama hepsini bi günde deil tabi haftada bir veya 2 vede az az oturupda 2-3 tane börek yemedim mesela ucundan kopardım 1-2 kk kadar.tatlılar da öle. ve öle yapmayada devam ediorum inş. ölede devam edicem zaten sağlıksız olduğunu bildiğimz şeyleri yememeye çalşıorum en son ne zman kola içtim mesela hatrlamıorum zaten sevmezdim.mesela en son ne zman bi yağlı bi poğaça yedim hatrlamıorum onun dışındaki masum sayılabilcek şeyleri ucundan koparıp yiyebilioruz.önemli olan kendini vücudunu tanımak sağlılı beslenmeyi bilmek cnmcanım bence 57 cıkıyosa 57 nin fazla altına düşme derim özelliklede hamilelik düşünüyorsan bünyen cok zayıf düşer vitaminsiz kalırsın ve hamılelıkte normalden daha fazla kılo almana sebep olabılır.birde hamılelık düşünmeye başladığında folik asit filan kullanırsan daha iyi olur bebiş için ben öyle yapmıstım hamıle kalmadadn once daha ıyı etkı yapıyomus cunku benımde bmi 60-61 gösteriyor idealim ama ben ilk etapta 65 olsam öpüp başıma koycam.birde kılo veren arkadaslar artık alıstıklarını ve bundan sonrakı hayatlarında da saglıklı beslenmeye devam edeceklerını yani aburcubur tarzı yıyeceklerden uzak duracakalrını söylüyorlar ya bana cok zor ve uzak gelıyo bu yanı kılo versem bıle bu tarz seylerden vazgecmek ıstemıyorum ben yaa en basıtı bı yere gıdıyosun mesela dün ablamdaydım yemegı yoktu pide yaptırdılar ve yedım yemesem o sofradan tat almak cok zor bırlıkte yemek keyıflı bısey dısardada aynı esımle bı avm ye gıdınce oturup yemenın zevkı cok hos yanı ben bunlardan vazgecmek ıstemıyorum kı haa belkı dozunda yemeyı öğrenebilirim inşallah
darısı banaa
banada vermişti ilaç hemde bitkisel. ama onu içince yapıosun içmeyince yok hemde içince bi kaç gün sonra ishal yaptı beni wc den çıkamadım bu seferdeeFamir bana da fayda etmedi form çay...
üstelik şöyle oldu.. tuvaletim geldi ama yapamadım.. daha kötü oldum...
Çok zorda kalınca ilacım var doğumda dr. vermişti.. onu içiyorum...
Teşekkür ederm canım...
evet söylüyordun biliyorum..
ben de evden getirmeye başlamıştım yemek işte az olmasın diye..
İşte hormonlarım düzenli olmadığı için böyle sorunlar olabilirmiş..
mesela beyaz ekmek yemem lazımmış arada...
Neyse bakalım... çözülecek inşallah...
afiyet olsun cnm çok güzel.ben ne kadar otursamda olmuodu ama keten tohumu ile çözdüm sonunda.pilates yaptınmı güzel di bu günde valla ben çok sevdimmmGünaydın herkese,
Dünkü akşam yemeğim;
2 kepçe kıymalı nohut yemeği
1 dilim ekmek
Boool miktarda salata
ara;
1 küçük muz
ara ;
1 bardak yağsız süt
Kahvaltım;
1 dilim ekmek
1 yumurta ile peynirli omlet
1 çay kaşığı tereyağ
birkaç minik domates
5 zeytin
1 kupa yeşil çay
Hugocuk, hiç tatlı yemedim
Famir, tuvalette uzun süre oturmak gerekiyor bazen. Ben de çok işim varsa oturmuyorum şunu yapmam lazım falan diye kafam meşgulse...
Mesela akşam yemeğinden sonra kitap,dergi,laptop ne olursa alıp tuvalete gir. Rahatsız etmeyin beni de :)
Sağol Hülya. Şu anda sabitledim sayılır kiloyu.Biraz verip biraz alıyorum, hem kaçamaklar yüzünden hem de hamile kalmadan önce uzun süre 59 kilodaydım.Hemen altına düşemeyebilirim.afiyet olsun canım çok güzel ee nerlerdesin kilo durumun nasıl
ayy çok sevindim canım tatlı yemediğine. bak bugünü atlat gerisi kolay. şimdilerde bolca su içmek isteyebilirsin öyle oluyormuş insülin direnci aşağıya çekiliyormuş su istiyormuş insanın canı geçici bişey bendede ilk ay çok oldu.canım bana diyetisyen kakao verdi magnezyum için şu keklere pastalara konan kakaolar varya şekersiz onların bazılarının üzerinde içilebilir yazıyor onlardan al sende süte ekle sıcacık iç valla ben bayıldım süper kesiyo tatlı ihtiyacını. veya sütlü türk kahveside keser. meyve yemeğide ihmal etme. 3 veya 4 porsiyon meyve ye canım. bak biraz sık dişini zaten bikaçgün sonra canında çekmez. şöyle 1-2 ay sık dişini insülin direnci düşsün o zaman göbekte erir hem hemde tatlı yesende bizim gibi mesela 1 çay kaşığı tahğinpekmez tatlı olarak yeter sana. çünküm böyle olmasaydı ben vazgeçemezdim ben günde 1 büyük pasta yerdim coladan vazgeçemezdim susadıkça cola içerdim ailemde çok kızardı vazgeçemezdim. biz böyle oldysak nugişle beraber sen daha rahat bırakırsın bebik
merhaba herkesebugün çok mutluyum.yaklaşık 1.5 aydır burdayım o kadar uğraşmama rağmen kilo veremiyordum.kilom sabitlemişti.yada 100 gr verip ertesi gün alıyordum.bugün tartıda yarım kilo verdiğimi gördüm.üstelik reglmede 1-2 gün var.65.5 kilo geldim. çok şükür 65 li kiloları görmeye başladım.inşallah kilo vermeye devam ederim.bu mutlulukla hemen yediklerimi yazıym.
akşam 19.00 da
1 kepçe domates çorbası
4 tane tavuk kanadı
limonlu yağsız salata
saat 9.30 da
2/3 elma
1/2 portakal
sabah kahvaltım 9.00 da
4 cherry domates
3 tane yeşil zeytin
1 kk liğt peynir
1 tane salatelık
araöğün olarak üzerine tarçın serptim1/2 nar yedim.aşureyi çok severim.tarçın serpince ilk kaşıkta biraz aşure yiyomuşum gibi hisstetim..
artık öğlene de bakıcaz .hiç bişey bulamazsam dünden kalma karnıbahar var yoğurtla onu yerim artık.
tamam hügocuğum anladım canım,bende kendimi ölçeyim öyleyse bel,basen ,göbek,göğüs farkı öyle takip edeyim.sağol canımmmmmmmmmmmmm
ama nasıl ölçüyorsunuz anlatın bana bakim,göbeği nerden ölçüyoruz,göğüsü çamaşırsızmı ölçüyoruz deyin banabakem
akşam 19.00 da
1 kepçe domates çorbası
4 tane tavuk kanadı
limonlu yağsız salata
saat 9.30 da
2/3 elma
1/2 portakal
sabah kahvaltım 9.00 da
4 cherry domates
3 tane yeşil zeytin
1 kk liğt peynir
1 tane salatelık
akşam 19.00 da
1 kepçe domates çorbası
4 tane tavuk kanadı
limonlu yağsız salata
saat 9.30 da
2/3 elma
1/2 portakal
sabah kahvaltım 9.00 da
4 cherry domates
3 tane yeşil zeytin
1 kk liğt peynir
1 tane salatelık
acımadıki acımadiki deyip geçseydi ozamanallahtan bişey olmadı canımda acımadı belediye çukuruna girdim çıktım sadece
benimkinin işyerinde hatun yok hep erkek var. benim hiç hoşuma gitmezarıza çıkarırım hoşlanan birini duysam zaten kıskanndırmaya çalışıyo eşim beni kıskancım ben kıskancım sevdiğime beyeni ile bakan gözleri oyarım
benimkinin işyerinde hatun yok hep erkek var. benim hiç hoşuma gitmezarıza çıkarırım hoşlanan birini duysam zaten kıskanndırmaya çalışıyo eşim beni kıskancım ben kıskancım sevdiğime beyeni ile bakan gözleri oyarım
tebrk ederim bebişim ben o sorunu çözdüm hemen sana ve dier bu sorunu yaşayanlara duyrulurrr.keten tohumu ......ilk gün 1 kere yaptım 2. gün 2 kere yaptım Allah a şükür.bugün 3.gün bakalım 3 kez yapabilcekmiyim deeeeeeermişimm
şaka bi yana hemnkullan cnm ben ne yaptysam olmamıştı ama keten işi bitrdiii
cnm zaten öle yapıoruz lii mesela ben 7.5 kilo kadar verdim ama hem verirken hemde şu an korumadayken hiç bişiden vazgeçmedim bu dönem içinde neler yedim neler ama abartmadan iskenderler, yaşpastalar, adana urfalar,etli pideler, börekler, kurabiyeler vs vs. ama hepsini bi günde deil tabi haftada bir veya 2 vede az az oturupda 2-3 tane börek yemedim mesela ucundan kopardım 1-2 kk kadar.tatlılar da öle. ve öle yapmayada devam ediorum inş. ölede devam edicem zaten sağlıksız olduğunu bildiğimz şeyleri yememeye çalşıorum en son ne zman kola içtim mesela hatrlamıorum zaten sevmezdim.mesela en son ne zman bi yağlı bi poğaça yedim hatrlamıorum onun dışındaki masum sayılabilcek şeyleri ucundan koparıp yiyebilioruz.önemli olan kendini vücudunu tanımak sağlılı beslenmeyi bilmek cnm
banada vermişti ilaç hemde bitkisel. ama onu içince yapıosun içmeyince yok hemde içince bi kaç gün sonra ishal yaptı beni wc den çıkamadım bu seferdeecnm beyaz ekmeği hepimizn yemesi lazım zaten sadece esmer ekmek deil arada beyaz ekmek yenmesi gerektiğini 1 deil 2 deil bi çok diyetsyenden duydum ben cnm
afiyet olsun cnm çok güzel.ben ne kadar otursamda olmuodu ama keten tohumu ile çözdüm sonunda.pilates yaptınmı güzel di bu günde valla ben çok sevdimmm
priene afiyet olsun canım
geçmiş olsun bebeişimmm ama nazar mı değdi yoksammmm:26:allahtan bişey olmadı canımda acımadı belediye çukuruna girdim çıktım sadece
afiyet olsun cnm tebrk ederim ne güzel devamı nı nasip etsin Allahmerhaba herkesebugün çok mutluyum.yaklaşık 1.5 aydır burdayım o kadar uğraşmama rağmen kilo veremiyordum.kilom sabitlemişti.yada 100 gr verip ertesi gün alıyordum.bugün tartıda yarım kilo verdiğimi gördüm.üstelik reglmede 1-2 gün var.65.5 kilo geldim. çok şükür 65 li kiloları görmeye başladım.inşallah kilo vermeye devam ederim.bu mutlulukla hemen yediklerimi yazıym.
akşam 19.00 da
1 kepçe domates çorbası
4 tane tavuk kanadı
limonlu yağsız salata
saat 9.30 da
2/3 elma
1/2 portakal
sabah kahvaltım 9.00 da
4 cherry domates
3 tane yeşil zeytin
1 kk liğt peynir
1 tane salatelık
tatlım şimdilik sen en fazla yağının olduğu yeri karnını içeriye çekmeden ölç canım. yanlız şu da var zamanla yağlar eridikçe deri yumuşamadan dolayı gevşiyor ve ölçümde fazla çıkıyor . ben şöle yapıyorum genel olarak hergün karnıma ordaki yağlara bakıyorum elliyorum azıkta seviyorum okşuyorum. kafayı yedimde ondan
zamanla azalıyo yağlar acele yok. birde işte pilatesinde çok ama çok faydası oluyo göbek için imkanın olsada aslında haftada 4 gün pilates yapabilsen karın falan kalmaz valla 1 ayda süper sonuçlar alınıyo. evde internetin varsa oradan ebru şallının tv8 in internet sitesinde hergün pilates videolarını ekliyorlar onları yapsan akşamları yarım saat hafta sonlarıda koşu bandı olsa göbek 1 aya çok fark eder canım
yemeyi sevdiğimiz için kiloluyuz zaten,kalabalıkda yemeyi sevdiğimiz için,sinirliyken kendimizi yatıştırmak için bu hepimiizn sorunu.bende kalabalık bir ortamda yerim zayıflayınca abartılıda olabilir ama ardından sonraki 3-4 gün dikkat eder dengelerim diye düşüyorum,ogün hamur işini abartıysam o 3-4 gün ekmeklerimi mikatardan az tüketirim,yada tatlı yediysem diğer 1 hafat tatlı yememeye çalışırım.bunu yapmalıyız,yoksa ömür boyu diyet yap dur,kısır döngü
tamam hügocuğum anladım canım,bende kendimi ölçeyim öyleyse bel,basen ,göbek,göğüs farkı öyle takip edeyim.sağol canımmmmmmmmmmmmm
ama nasıl ölçüyorsunuz anlatın bana bakim,göbeği nerden ölçüyoruz,göğüsü çamaşırsızmı ölçüyoruz deyin banabakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?