aaaaa ne güzel yaaa demek okul yıllarında aşık oldun ayyy ne romantiiiiiikkk
afacana bak sennnyemiş yere atmış minik davşan
afiyet olsun.ayyy cnm benm ne şeker yemiştr öle şimdi elmanın üstünde minik diş izleri vardır yada kemrilmiş gibi...1 elma yedim.
Kızım da özendi istedi; birazını yeyip fırlatmış yere.
bende lisede okurkene bizim okula bi yeni öğretmen geldiydi. tabiki benim boy sırık gibi olunca beni büyük sanmış okul bitti üniversiteye gittim bu nasılsa okludaki hocalardan falan bi şekilde telefonumu bulmuş. aradı görüşelim dedi araştırmış beni niyetide ciddiymiş falan. bende şaka yapıyo biri beni işletiyor sandım randevu verdi olur dedim sonra yazık onca yol gelmiş ben gitmedim randevuya uyuyakalmışım gece kızlarla çok çene çalmaktan. bu beklemiş falan benim tel kapalı uyuyorum tabiki. sonra açınca okudum mesajları çok üzülmüştüm öyle bir terbiyesizlik yaptığıma. adam onca yol gelmiş benim için keşke gelmem deseydim. bidahada aramadı zatiine ayıp dimi çocukluk işte madem gitmeyeceksin ne çağırıyorsun onca yol getirtiyorsun insanı çok ayıp çok
Masanın üstüne çıkıp tv kumandasını da yere fırlatınca cezayı aldı, mama sandalyesine bağladım oturuyor.
Öğle yemeğii yedim geldim..
Gene az oldu sanırım ama fil gibi doydum...
3 yk barbunya
3 yk kısır
1 yk havuç
200 ml ayran
Yok be iyimiş aslında şimdi baktım da
benim kızım mayısta 4 yaşıan girecek hala sinirlenince bişeyleri fırlatıyor bu kaçıcı kumandamız hatırlamıyorum bile
Masanın üstüne çıkıp tv kumandasını da yere fırlatınca cezayı aldı, mama sandalyesine bağladım oturuyor.
üniversite hazırlık yılları,dersane hocam kendileri,sözel halimle 30 matematik sorusunda 26 netim vardıyemeyip içmeyip matematik çalışıyodum
Yandık desene. Babası da onu fırlatır vallahi. Mal kıymeti bilmemezliğe hiç dayanamaz.Sonra da sen şımartıyorsun bu çocuğu der de der...
Sinirlenince kafasını vuruyor bir yerlere.
wcye çıktımmmmmmmmmmmmbende wcye çıktıkça tepinecem artıkın
bu belediye başkanı ay çok terbiyesiz çıktı demincek yan sokağa markete gittim. belediye çukur kazmış heç haberim olmadı yürüyordum karşımdada vitrin vardı beyaz baharlık montlar vardı bakıyodum sonra bianda o vitrin kayboldu gözümün önünden. aaaa bi baktım ben çukurun içindeyimvalla allahtan kimseler yoktu sadece sokak köpekleri gördü neyse çıktım çukurdan. isan bi haber verir demi çukur kazdık sen burdan geçecekmisin haberin olsun der yok yani
afiyet olsun.ayyy cnm benm ne şeker yemiştr öle şimdi elmanın üstünde minik diş izleri vardır yada kemrilmiş gibi...
neruuuuuuuuşş hala geçmişi okuyosun sanırım bebeişiiiimmm.hoşgeldinnnnn
benim kızımda emeklemeye başladığı zamanlarda kafasını vururdu duvara,canı acıdıkça dahada hoşuna gidiyodu,bidaha vuruyodu neyse zamanla vazgeçiyor kafa vurmaktan,ama bişeyleri fırlatması hep var malesef,bide odaya kendini kapatıp ağlar sinirlenince,tam genç kız benim ki
bende çok kıskancım..ksıkanırım sevdiğimi..oda beni kıskanır ama hiç belli etmez..bende eskiden belli ederdim baktım hoşuna gidiyor bu yüzden belli etmemeye çalışıyorum.ne kadar başarılıyım bilemiyorum...benimde eşim yakışıklı..geniş ailedeki cevahirin kopyası...küçük büyük herkes ona benzetiyor ilk ben benzetmiştim...eşim bıyıksızdı o zamanlar..çok istedim bıyık bırak birde çenede birazcık sakalı var onun öyle yap dedim..neyse yaptı..inanılmaz benziyor şimdi...ve ben bekarken yıllar önce cevahir emret komutanımda oynuyordu..o zamanlar o diziyi onun için izlerdim kolay kolay böyle sanatçı müptelası olmam ama o çocuğu çok beğenirdim.rabbimin hoşuna gitmiş herhalde banada aynısından verdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?