tebrik ederim canım alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kızlar sınawım çok güzel geçti alkisalkisalkis
şimdi geldim ewe sabah tartıldım 64.2 çıktı ben buna bile sewindim çünkü 64.7 den aşağısını göremiyordum 1 haftadır
kırıcam zincirlerimi artık sanırım umarım cuma günü 63.5 falan olurum yaaaaa
ama hiç bişi yemedim daa bu saate kadar bir bardak sütlü sıcak çikolatayla duruyorum malum sınaw telaşı falan yemeği unuttum açta deilim zaten
akşamada kenan konserindeyim ohhhhşakkıdıhihoyyyt çakkıdı çakkıdı
tebrik ederim fıstık...sınavın için
ayrıcam sana dedik dimi?? regl dönemındesın panık yapma bos yere dıye...
63un altını görmen yakındır...
kızlar doğrusu benim midem baya bi küçüldü ve nasıl oldu bilmiroum ama tatlı isteğim de tamemen gitmiş olmasada büyük ölçüde azaldı.
Yürüyüş ve sporu iple çeker oldum. Galiba bilinçaltıma yeni yeni yerleşiyor kilo olayı
Ayrıca doktor ender saraç´ın bir yazısını okumuştum orada her gün koltuğa oturunca kendinizi istediğiniz kiloya ulaşmış halinizle hayal edin ve o enerjiyi bütün vicudunuza vermeye çalışın yazmış. Ben yürüken kendimi manken gibin hayal ediorum artıkın. Olucam da inşallah.
sonuçta hep böyle değildim. 2 Yıl önceki fotolarımda 36 bazen 38 giyen bir ben var. Onu geri is-ti-yo-rum :))
kızlar doğrusu benim midem baya bi küçüldü ve nasıl oldu bilmiroum ama tatlı isteğim de tamemen gitmiş olmasada büyük ölçüde azaldı.
Yürüyüş ve sporu iple çeker oldum. Galiba bilinçaltıma yeni yeni yerleşiyor kilo olayı
Ayrıca doktor ender saraç´ın bir yazısını okumuştum orada her gün koltuğa oturunca kendinizi istediğiniz kiloya ulaşmış halinizle hayal edin ve o enerjiyi bütün vicudunuza vermeye çalışın yazmış. Ben yürüken kendimi manken gibin hayal ediorum artıkın. Olucam da inşallah.
sonuçta hep böyle değildim. 2 Yıl önceki fotolarımda 36 bazen 38 giyen bir ben var. Onu geri is-ti-yo-rum :))
latinsugarcım,midemiz malesef öyle çabuk küçülmüyormuş bende öyle diyordum kendim için ama araştırma yaptım biraz epeyce bi zaman geçmesi gerekiyomuş ama aslında sacma çünkü ben bu saate kadar bir bardak sütlü sıcak çikolata ve 2si 1arada dışında bişi yiyip içmedim cnmda hiç istemiyor midem küçülmemişte ne olmuş yani almıo işte artık
bende senin gibiyim cnm çok komiğim özellikle kısa etek giyince sanki dünyanın en güzel insanı benmişim gibi hissediyorum zayıf alımlı ince narin ohhhsositososito
latinsugarcım,midemiz malesef öyle çabuk küçülmüyormuş bende öyle diyordum kendim için ama araştırma yaptım biraz epeyce bi zaman geçmesi gerekiyomuş ama aslında sacma çünkü ben bu saate kadar bir bardak sütlü sıcak çikolata ve 2si 1arada dışında bişi yiyip içmedim cnmda hiç istemiyor midem küçülmemişte ne olmuş yani almıo işte artık
bende senin gibiyim cnm çok komiğim özellikle kısa etek giyince sanki dünyanın en güzel insanı benmişim gibi hissediyorum zayıf alımlı ince narin ohhhsositososito
abba ne şans . . .
Diyet büfe demek . . .
:asigim:
O büfede çıkan yemekleri bizede bildir canım o zaman bizim için bi fikir olur alternatif olur . . . Malum yoncicimde yapmıyo diet yemek aklımıza yicek bi şey gelmiyo . . .
:çok üzgünüm:
Kaydirigubbakcemile5
canım ben bu sabah yarım simiti zor yedim, yiyemedim hatta,
öğlen de 4-5 kaşık çorba biraz zeytinyağlı börülce yedim hemen doydum. artık saat 3 gibi yoğurt ve Elma yicem. Akşam ya salata ya da biraz makarna. Sen beni önceden görcektin. Yemekten sonra mutlaka tatlımı yerdim öğlen, sonra gelsin makaronlar, bisküviler. eve gidince 2 çeşit yemek arkasından ya pudding ya da kekklava:
ayyy bilsen cok kızıyorum kendime, neden bu kadarına izin verdim diye senağlama
kızlar sınawım çok güzel geçti alkisalkisalkis
şimdi geldim ewe sabah tartıldım 64.2 çıktı ben buna bile sewindim çünkü 64.7 den aşağısını göremiyordum 1 haftadır
kırıcam zincirlerimi artık sanırım umarım cuma günü 63.5 falan olurum yaaaaa
ama hiç bişi yemedim daa bu saate kadar bir bardak sütlü sıcak çikolatayla duruyorum malum sınaw telaşı falan yemeği unuttum açta deilim zaten
akşamada kenan konserindeyim ohhhhşakkıdıhihoyyyt çakkıdı çakkıdı
kızlar kızlar ayyyy çok mutluyum anlatamam yani ne kadar mutlu olduğumu şuan ben bugün epeyce bi yürümüştüm o yüzden sanırım şimdi bir daha tartıldım 63.9 çıktım yaşasınnnnnnnnnnnn
artık 64ü görmek istemiyorum
bide az önce yazcaktım unuttum ewe gelirken apartmanda komşunun kızlarını gördüm aaa özge abla çook zayıflamışsın dedi bende mütawazilik olsun diye yok ya aynıyım dedim ilk defa biri dedi zayıflamışsın diye sewindim hemde çok
allahım inş bu topiktekilerin hepsi ulaşır isteğii kiloya en kısa zamanda
canımm yaa,hiç kıyamaaam :teselli: iyi bilirim regl öncesi o iğrenç psikolojiyieminim kendini patlayacakmış gibi hissediyosundur hem ruhen hem fiziken yediklerini unut şimdilik tatlım,nasıl olsa önümüzdeki günlerde telafi edersin..şöyle mis kokulu,sıcacık ve uzun bir banyo iyi gelecektir sana..
umarım en kısa sürede toparlarsın kendini canımcım..
gunaydn bayanlar..bende dun aksam lahana yağı ve lahana çayı aldım..bu seferde bunlarla başlayayım dıyete dedım......kaydirigubbakcemile2
slm kızlar benide aranıza alırmısınız ama lütfen:)
anlaşıldı bu topicte bi tek benim iştahım çoooooooooook açık
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
kızlaar oku oku biteremedim walla ne çok yazmışsınız... :enbuyukkk:
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş :içelim:
bende regliyim diyetimi önemsemedim..ama takvime bir baktım tatile çıkmama hemen hemen 1 ay kalmış..ama ben yerimde sayıyorumklava:
bu akşamı sadece çorba yiyerek geçireceğim ve 40 dakika da yürüyüş yapacağım..
SABUNCUMA..
canım ses seda cıkmayınca kımseden ben de aerobik yaptım 40 dk kadar...
anlatayım;
benim o bölgemde sorunum coktu..kılo vermeme ragmen de kurtulamıyordum.. bu arada o bölgeye ''aşk tutamaçları'' diyorlar. cok ilginç deil mi?
1.adım:twist aleti olanlar 2-3 dk kadar onu yapsınlar; olmayanlar... ayakta dik durup bacakları 30 derece acıyla acıp,kalçayı oynatmadan belinizi sağa sola kıvırın.. 100 kadar yapsanız yeter ama beliniz kıvrılacak bacaklar ya da kalca değil... bu ilk kısım ısınmak ve beli esnetmek için..
2.adım. elinize 5kg luk bir dumbell alın, dumbellı olmayanlar 5kg damacana da olur.. ayakta durun gene 30derecelik açıyla acık bacaklar...bir elinizde dumbell diger el ise belinizde..dumbellın olduğu tarafa eğilebildiğinz kadar eğilin ve doğrulun.. baslangıc için her bir tarafa 10ar kez yapamnız bence kafi..
3.adım: duruş gene aynı ayakta.. eller havada balerin gibi nazikçe avuç içleri birbirine bakıyor... önce sağa 10 kez esneyiyoruz kendimizi zorlayarak. 10. esnemede doğrulmuyoruz orda kalıyoruz...daha çok esnemeye çalısıyoruz bir 10 kadar da orda yapıyoruz daha çok sorlayarak..sonra aynı işlem sola...
not:canlarım burundan nefes alıp agızdan verıyoruz... her bir egzersızım nefesli olmalı..
10dkyı gecmıyor inanın bana...
umarım anlatabbılmısımdır.. takılana yardım ederım...
ben bır aydır yapıyorum haftada 5 kere..
bir ay dogru yapıp da ,her nefes alıs verısınde o bölgede taşşş gibi kaslarını hissetmeyen gelsin yanıma....
bir de sabuncum bu egzersizler yanlardan bele ve obliks kaslarını sekıl verıyorlar...ortada göbek kalıyor yumusak olarak.. onun ıcınde alt karın egzersızlerı yapıyorum 2 haftadır...istersen sen hepsını bırden yapabılırsın.. yoksa portakal göbekli oluyorsun:ecrin_bebek:
anlaşıldı bu topicte bi tek benim iştahım çoooooooooook açık
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
canım yarınki diyet menüsü bu. aslında normal yemekleri tusuz ve yağsız yapıolar bence
Yani tuz kesinlikle olmuyo
yayla çorbası
ıspanak
Pilav
salata büfesi
z.y. Brokoli
kısır
ıspanak tarator
cacık
turşu
havuç
k.lahana
ay herkes spor yapmış boş durmıyım 3e kadar yapiim bari sonra unutma beni yi izlerim warmı izleyen kızlar o diziyi ankarada çekilen tek dizi olduğu için bi ankaralı olarak izliyorum walla sewerek
asuman war o dizide biliomusunuz bilmiyorumda o kızla tanıştım ben bi arkadasımın arkadası bilkent üniversitesinden tesadüfen oldu arkadasımla buluşcaktık ankamall die bi alış weriş merkezinde o da asuman la(yani gülşah gerçek adı)gelmiş öle işte çok şeker bi kız hiç havalı deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?