60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya dün akşamüstü katılmıştım aranıza. bugün yeni girdim nete. amma yazışmışsınız kıskandım walla.
ben ölçülerimi vermemiştim galiba boy 1,55 kilo 63-65 arası gidip geliyorum ben de anlamadım. 2 gündür diyetteyim
bugün sabah 1 form bisküvi 1 fincan şekersiz limonlu çay içtim. öğlen az çorba az da tavuk+salata 2-3 yeşil erik yedim şimdilik de 1L su içtim.

ee fena değil heralde ama aklım fikrim yemekte.....

bu arada ben de callanatics olayını merak ettim.flyyy duy sesimi

kızlaar oku oku biteremedim walla ne çok yazmışsınız... :enbuyukkk:

yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş :içelim:
bende regliyim diyetimi önemsemedim..ama takvime bir baktım tatile çıkmama hemen hemen 1 ay kalmış..ama ben yerimde sayıyorum klava:
bu akşamı sadece çorba yiyerek geçireceğim ve 40 dakika da yürüyüş yapacağım..

kızlar doğrusu benim midem baya bi küçüldü ve nasıl oldu bilmiroum ama tatlı isteğim de tamemen gitmiş olmasada büyük ölçüde azaldı.
Yürüyüş ve sporu iple çeker oldum. Galiba bilinçaltıma yeni yeni yerleşiyor kilo olayı
Ayrıca doktor ender saraç´ın bir yazısını okumuştum orada her gün koltuğa oturunca kendinizi istediğiniz kiloya ulaşmış halinizle hayal edin ve o enerjiyi bütün vicudunuza vermeye çalışın yazmış. Ben yürüken kendimi manken gibin hayal ediorum artıkın. Olucam da inşallah.
sonuçta hep böyle değildim. 2 Yıl önceki fotolarımda 36 bazen 38 giyen bir ben var. Onu geri is-ti-yo-rum :))

tebrik ederim fıstık...sınavın için

ayrıcam sana dedik dimi?? regl dönemındesın panık yapma bos yere dıye...

63un altını görmen yakındır...

latinsugarcım,midemiz malesef öyle çabuk küçülmüyormuş bende öyle diyordum kendim için ama araştırma yaptım biraz epeyce bi zaman geçmesi gerekiyomuş ama aslında sacma çünkü ben bu saate kadar bir bardak sütlü sıcak çikolata ve 2si 1arada dışında bişi yiyip içmedim cnmda hiç istemiyor midem küçülmemişte ne olmuş yani almıo işte artık
bende senin gibiyim cnm çok komiğim özellikle kısa etek giyince sanki dünyanın en güzel insanı benmişim gibi hissediyorum zayıf alımlı ince narin ohhhsositososito

SABUNCUMA..

canım ses seda cıkmayınca kımseden ben de aerobik yaptım 40 dk kadar...

anlatayım;
benim o bölgemde sorunum coktu..kılo vermeme ragmen de kurtulamıyordum.. bu arada o bölgeye ''aşk tutamaçları'' diyorlar. cok ilginç deil mi?

1.adım:twist aleti olanlar 2-3 dk kadar onu yapsınlar; olmayanlar... ayakta dik durup bacakları 30 derece acıyla acıp,kalçayı oynatmadan belinizi sağa sola kıvırın.. 100 kadar yapsanız yeter ama beliniz kıvrılacak bacaklar ya da kalca değil... bu ilk kısım ısınmak ve beli esnetmek için..

2.adım. elinize 5kg luk bir dumbell alın, dumbellı olmayanlar 5kg damacana da olur.. ayakta durun gene 30derecelik açıyla acık bacaklar...bir elinizde dumbell diger el ise belinizde..dumbellın olduğu tarafa eğilebildiğinz kadar eğilin ve doğrulun.. baslangıc için her bir tarafa 10ar kez yapamnız bence kafi..

3.adım: duruş gene aynı ayakta.. eller havada balerin gibi nazikçe avuç içleri birbirine bakıyor... önce sağa 10 kez esneyiyoruz kendimizi zorlayarak. 10. esnemede doğrulmuyoruz orda kalıyoruz...daha çok esnemeye çalısıyoruz bir 10 kadar da orda yapıyoruz daha çok sorlayarak..sonra aynı işlem sola...

not:canlarım burundan nefes alıp agızdan verıyoruz... her bir egzersızım nefesli olmalı..

10dkyı gecmıyor inanın bana...

umarım anlatabbılmısımdır.. takılana yardım ederım...
ben bır aydır yapıyorum haftada 5 kere..
bir ay dogru yapıp da ,her nefes alıs verısınde o bölgede taşşş gibi kaslarını hissetmeyen gelsin yanıma....

motivasyonuna bayıldım...
sakın bozma...
darısı başımıza...

bir de sabuncum bu egzersizler yanlardan bele ve obliks kaslarını sekıl verıyorlar...ortada göbek kalıyor yumusak olarak.. onun ıcınde alt karın egzersızlerı yapıyorum 2 haftadır...istersen sen hepsını bırden yapabılırsın.. yoksa portakal göbekli oluyorsun:ecrin_bebek:

canım ben bu sabah yarım simiti zor yedim, yiyemedim hatta,
öğlen de 4-5 kaşık çorba biraz zeytinyağlı börülce yedim hemen doydum. artık saat 3 gibi yoğurt ve Elma yicem. Akşam ya salata ya da biraz makarna. Sen beni önceden görcektin. Yemekten sonra mutlaka tatlımı yerdim öğlen, sonra gelsin makaronlar, bisküviler. eve gidince 2 çeşit yemek arkasından ya pudding ya da kekklava:

ayyy bilsen cok kızıyorum kendime, neden bu kadarına izin verdim diye senağlama

anlaşıldı bu topicte bi tek benim iştahım çoooooooooook açık
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

kızlar selem ıkı gunudr gıremıyorum ne sorun varsa. sıze bırsey sorucam, sukur kı 65 ın altına dustum ben neguzel. yanı 70 e degılde artık 60 a daha yakınım.. su anda 64.6 kılom nasıl degıstırcem bılen varmı. forumu takıp ettım yanı kılol cızelgesı forumunu ben analayamadım.. bılen varsa yardımcı olun lutfen. hemen degıstıreyım kı gorunce hosuma gıtsın

canım yarınki diyet menüsü bu. aslında normal yemekleri tusuz ve yağsız yapıolar bence
Yani tuz kesinlikle olmuyo
yayla çorbası
ıspanak
Pilav

salata büfesi

z.y. Brokoli

kısır
ıspanak tarator
cacık
turşu
havuç
k.lahana

Son düzenleme:

ewet insan önceden yediklerine çok sinirleniyor bende duble iskender yediğimi hatırlıyorum bi keresinde hatta arkasınada künefe offf şimdi utanıyorum ya nasıl yenir duble iskender

ay herkes spor yapmış boş durmıyım 3e kadar yapiim bari sonra unutma beni yi izlerim warmı izleyen kızlar o diziyi ankarada çekilen tek dizi olduğu için bi ankaralı olarak izliyorum walla sewerek
asuman war o dizide biliomusunuz bilmiyorumda o kızla tanıştım ben bi arkadasımın arkadası bilkent üniversitesinden tesadüfen oldu arkadasımla buluşcaktık ankamall die bi alış weriş merkezinde o da asuman la(yani gülşah gerçek adı)gelmiş öle işte çok şeker bi kız hiç havalı deil

Sınavının güzel geçmesine sevindim. :))

diyetdaşım. bana yetiştin. valla başa baş gidiyoruz. ama ben tickerımı hala değiştirmedim. korkuyorum çünkü sanki 63 değilmişim gibi geliyor.

Kızlar bu arada öğlen yine spora gitmiştim. Ölçüm günüm bugündü. Karın bölgesinden 10 cm incelmişim bir ayda. Yağ oranım iki ay öncesinde %35 lerdeydi. Şu an %29 :)) ve kilom 63.3 geldi. Tickerımı değiştireyim bari :))

Bu gün regl oldum.Düne göre kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür.Desteğin için teşekkürler benekciğim..kaydirigubbakcemile3

Of ya mükemmel bir hatun.kafamçokkarıştıBunların genleri güzel arkadaşlar,yemekle içmekle çok da alakası yok bence..:1rolleyes:

gunaydn bayanlar..bende dun aksam lahana yağı ve lahana çayı aldım..bu seferde bunlarla başlayayım dıyete dedım......kaydirigubbakcemile2

Cahilliğimi bağışlayın ama ben lahana çayını ilk defa duyuyorum.Aktarlarda mı var?:uhm:

slm kızlar benide aranıza alırmısınız ama lütfen:)

Hoşgeldin a.s.

Yanılıyorsun evlibarklı.Benim de iştahım felaket.Regl durumları malum.Ama bol bol su içip,midemi doldurmaya pardon kandırmaya çalışıyorum..senağlama

Canım akşam çorba olayı çok güzel oluyo . . .
Hafif oluyo . . .
Ben yapıyorum yaklaşık 1 hafta oldu bakalım bu cuma tartılacağım bi yansıması olacak mı tartıya . . .

Canım kilo çizelgesi yapsana sende kendine . . .
Şöyle latin esintili bi şi . . .

CADIARZU hmmmm denenecek bu fiu . . .

o zaman anlaşıldı profil resmindeki o daş gibin göbek senin . . . kaydirigubbakcemile3

Cicişim iştah hususunda kimse beni geçemezzzz . . .
cokacimcoook

süper . . .

kıs kop kop yapıcaksın demek bu akşam :sm_cool: kenan ı bizim içinde izle . . .
O da çok zayıfladı . . .
yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…