60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

latin ateşim benim içinde dilek dile . . . bi çapıt bağla bi yerlere böyle kör düğüm yap . . .
yuva dile :asigim: hayırlı, huzurlu bol çocuklu . . .

dilerim canım, başka dilekleri olan varsa söylesin.
ben geçen sene 23 nisanda gittim, dilediğim dilek gerçekleşti
benden sülemesi :asigim:

spor yapmak çok güzel bişey. insan spordan sonra mutlu oluyor. imkanın varsa arayı uzatmadan git yoksa bile evde kendi kendine yapabilirsin :)) o da güzel oluyor.

Tek kelimeyle süper.. Tebrik ederim canım.. Ha-ri-ka..:hooray:[/QUOTE]

Teşekkür ederim :)) Darısı hepinize.

valla tebrik:) 1 ayda 10cm ...muazzamm... su ısınma hareketlerinden söz eder misin?

Isınma hareketleri mesela
1. olduğun yerde 3-5 dakika koş.
2. ilk önce bir bacağını sonra diğer bacağını yana ve öne doğru kaldır 3 dakika tempolu şekilde.
3. Kollarını aynı anda bir yana bir yukarı kaldır yine tempolu şekilde. (bunu yaparken sırayla bacaklarını arkaya doğru itebilirsin yani kaldırabilirsin.) (keşke gösterebilsem iyi anlatamıyor olabilirim.)
4. Kolların yine yukarda gergin bir sağa bir sola. bunu yaparken yine bacaklar arka ya doğru. yani kol sağa gidince sağ bacak arkaya doğru kalkıcak. kollar sola gidince aynı tempoda sol bacakta arkaya doğru kalkıcak.
5. Duvara dönüyorsun. avuç içlerini duvara koyuyorsun. ilk önce sağ bacağını karnına doğru çekip geriye itiyorsun ama düz olucak. geriye iterken bükmemek gerekiyor. ilk önce sağ bacak mesela 10-20 kere sonra sol bacak.

Benim salonda yaptığım hareketlerden 5 tanesi. Anlatamadıysam kusura bakma. Takılan bişey varsa sorabilirsin. İstersen dahada hareketler yazabilirim.

Aynen canım bende 59 a kadar 1000 altına iniim dedim.. Öncesinde kalori hesabı yapmıyordum zaten.. Şimdi bi kaç günlüğüne 1000 üstüne çıkmiim dedim.. Genelde haftasonları daha rahat oluyorum zaten..

Ah sabunumm.. Benim dileğimde senlen aynı valla..Yuva.. hayırlı,huzurlu, bol çocuklu..:asigim:

Çorba içiyoruz canım akşamları . . .

dilerim canım, başka dilekleri olan varsa söylesin.
ben geçen sene 23 nisanda gittim, dilediğim dilek gerçekleşti
benden sülemesi :asigim:

Unutmaaaa delikafadulden o zaman beni latin ateşi . . .

Off ya bende son iki yıldır kiloları hep bu yüzden aldım. Akşam atıştırmaları...

Yonca54 arkadaşımız bi tarif vermişti. onu tekrar yazayım. Elmaları dilim dilim kesiyordu ama yuvarlak dilim. sonra onları fırına veriyordu biraz kurutuyordu. üstüne tarçın atıp cips gibi yiyordu. bende birkere denedim yakmıştım. birdaha denemeye vakit bulamadım ama denicem.

Büyük bardak yağsız süt içebilirsin o da baya tok tutuyor.
Yada yarım kase yoğurda bir elma. Şimdilik benden bukadar. :))

Yani Pırlantam benden çok yaşaaacan valla.. Aynını ben yazacaaadım, benden önce şeettiin... kaydirigubbakcemile3

yemek olarak mı? atıştırmalık mı?

bence havuçlarlı ve salatlıkları ince şerit halinde hazırlayıp limonlu & nar ekşili su hazıla. bir bardağın dibine hazırladığın sudan koy sonra salatalık ve havuçları, kıtır kıtır yiyin.
ille cips yicem diosan da, patatesleri cok ince bir şekilde doğra baharat ve cok hafif zeytinağ&su ile harmanlayıp fırına sür. Cipsin en güzel alternatifi
sarı leblebi da olabilir ama sen az tüketmeye çalış yinede

kızlar bu aya yorgiyle ilgili bi anım varki her anlattığım bi garip oluyo valla.eşim evliliğimizin 3. ayında işsiz kaldı.istanbula başka bi firmayla görüşmeye gittik ama görüşme çok kötü geçti.canının sıkıntısı geçsin diye bende onu aldım adaya götürdüm.faytonla gezdik dolaştık falan.sonra hadi dedim aya yorgiye çıkalım. o yokuşu görünce boşver dedi benim gazımla çıktık yukarı.ha bu arada iş yerinden yani görüşmeye gittiği şirkettede sana 1 hafta içinde döneriz demişler.neyse biz çıktık aya yorgiye ben her zamanki gibi bütün dileklerimi diledim tabii dileğimiz o an için belli iş !! neyse indik aşşağı dolaşa dolaşa.ertesi günde adalara tekne turu yapalım diye düşünüyoruzz.neyse vapura binerken uğurun telefonu çaldı ve aramıza hoş geldin hemen antalyaya geçin 10 gün içinde evraklarınızı gönderin antalya bölge sorumlumuz olarak işiniz sizi bekliyo hayırlı olsun dediler.tabii biz kilit !!!
istanbulda yaşayan ve gitme fırsatı olan tüm arkadaşlarım her fırsatta didin valla aya yorgiye.bide üsküdarda aziz hüdayi türbesi var.oranın nurunada inanırım ben.
çok özledim istanbulu yaaa senağlama
benim içinde huzurlu ve rahat bi hayat dileyin nooollluuurrrr :Saruboceq:

teşekkürler tavsiyeleriniz için. ya bu site harika keşke daha önceden keşfetseydim. bu arada diğer forumlara baktım ve elma sirkesi+bal+su ve 1diş sarımsak+su ve cevizle ilgili yazıları gördüm. yarından itibaren bende deneyeceğim. bakalım neler olacak.

acil zayıflama gerekiyo benimde mirmirmirmir dün spora başladım 7km yürüyüş ve yediklerime de dikkat etmeye başladım.en azından akşamlrı hafif şeyler yiyorum,bu akşam makarna salatası yapmayı düşünüyorum garnütürlü yoğurtlu yağsız,aslında rus salatası ama içeriği haifletilmiş olanından,aradan bir saat sonra da yeşil çay.sizce nasıl bayanlar başlangıç olarak birden olmuyo ama en azından bikaç güne yayarak yemekleri azaltmak en doğrusu dimi....

bu arada acil zayıflamak istememin nedeni bir ay sonra düğün var,etkili şeyleri nolur tavsiye edin kızlar,yardım ve desteklerinizi bekliyorum ..sizi seviyorum a.s.

ben herkesin dileklerini yazmaya başladım bile rumuzlarınızla yazıyorum ama önemli olan niyet:)
yuvası olan´a huzur, cocuğu olmayana cocuk, bekara koca, parasıza para, ama hepimize kolay kilo verip geri almamalar :))

cokacimcoookhihoyyytkafamçokkarıştı ahh ahh benimde başım dertte bu kilolarla ne olcak bu halimiz aslında spor yapsam belki biraz sıkılaşma olur ama ahh ben hiç zayıf olamayacakmıyım eşim yaza havuza gitcez diyor ben nasıl girerim havuza artık havuzda beni görenler çekilin tusunami geliyor der .ben ne yapim nerelere başımı vurim bir boğazımı tutamıyorum aslında çok yemiyorum benim derdim akşamları yemek yemek benim kociş geç geliyor işten geç yemek ye yat onu beklemeden yedim bir ara ama o zamanda tadı olmuyo evde çocuk var beraber yemek yemek lazım.oturuncada yiyor insan ben 74 kiloydum rejimle 65 oldum ama şimdi 68 kiloyun . arkadaşlar neden 1.70 boyunda olan 65 kilo iken zayıf görünüyorda1.60 boyu olan niye kilolu görünüyor oda 1 tabak yemek yiyo bende zayıflayan varmı aranızda bari macun mu kullansam acaba bide şu 5 bir yerde varmış faydası olurmu acepppp

Son düzenleme:
bu arada acil zayıflamak istememin nedeni bir ay sonra düğün var,etkili şeyleri nolur tavsiye edin kızlar,yardım ve desteklerinizi bekliyorum ..sizi seviyorum a.s.

canım hoşgeldin aramıza
ilk başta öyle azaltmakla olmuyo bu diyet olayı.aynı sigarayı bırakmak gibi.ya tam başlıyosun yada hep aynı gidiyo.o yüzden kendine uygun bi diyet programı hazırla ve hemen başla.
mesela ben 1,5 ayda 7 kilo verdim.bizim topikte herkes yavaş yavaş istediği kiloya ulaşıyo zaten.bu nasıl oldu.sebze haşlamaları yiyorum.sebze haşlıyorum üzerine yağsız yoğurt döküp yiyorum.baharatla tatlandırıyorum bazen.gayette zevkli oluyo
sabah kahvaltılarındada ya uno light ekmekli ufak bi kahvaltı yada nestle nesfit yiyorum.ara öğünlerde meyve yada form bisküvi.
ve tabii nivea body dinamik sabahlarrrr kaydirigubbakcemile2
böyle bi diyette hem sağlığından olmuyorsun hemde harbiden çok güzel zayıflıyosunn şakkıdı

Ah sabunumm.. Benim dileğimde senlen aynı valla..Yuva.. hayırlı,huzurlu, bol çocuklu..:asigim:

Latin ateşim bak fılayımında dileği aynı kaydirigubbakcemile5 bizi aklında tutman daha kolay . . .
çoçuğu bende çok seviyorum fılay böle mini mini arkamda sağımda solumda mümkün kılar rabbim inşAllah . . . :Saruboceq:

ben herkesin dileklerini yazmaya başladım bile rumuzlarınızla yazıyorum ama önemli olan niyet:)
yuvası olan´a huzur, cocuğu olmayana cocuk, bekara koca, parasıza para, ama hepimize kolay kilo verip geri almamalar :))

Amin . . .

Hoşgeldiniz . . .
a.s.

Biraz önce nette dolaşırken buldum,sizlerle paylaşmak istedim

SEYLAN DıYETı ıLE AYDA 9 KıLO VERıN

................................................

Köri, Seylan diyetinde öğlen ve akşam menüsünde yer alan et ve sebzelerde pişirme esnasında pirinçlerde ise pişirdikten sonra serpme yöntemiyle uygulanıyor.

SABAHLARI ÖZELLıKLE ZENCEFıL
Seylan diyetinde kahvaltı öğününüzde taze ananas yer alıyor.Ananas tercih etmenizi öneriyorum. Gerek ananas gerekse ananasın alternatifi olabilecek greyfurdu bir tatlı zencefil ile tüketmelisiniz. Ananas kan dolaşımını hızlandırmak,vücutta ki sodyum oranını düşürmek kolesterolü düşürmek, tansiyonu düzenlemek ve kan yağlarını azaltmak gibi faydalı işler yapıyor.Buda yüksek tansiyon,kalp hastalıkları,kolesterol gibi problemlerin ve hastalıkların risk oranını düşürmektedir.Taze Ananasın zayıflamada zencefille birlikte kullanımı metabolizmayı hızlandırması bakımından oldukça önemli bir etki mekanizması yaratıyor.Zencefil aynı zamanda bağışıklık sistemini güçlendirmektedir.Buda özellikle mevsim dönümlerinde hastalıklara karşı koruyucu etki sağlamaktadır.

TARÇIN
Seylan diyetinde ara öğünlerin mucizesi ise tarçın.Toz tarçın ara öğün meyvelerinin üzerinde kullanılırken çubuk tarçını demleme yöntemi ile çay olarak tüketmenizi öneriyorum.Ayrıca çubuk tarçın yemekleri pişirirkende kullanmanız geren bir baharat. Mide rahatsızlıklarına iyi gelir,kan şekerini dengeler.Tarçının bu özelliği son yıllarda araştırma konusu olmuş ve şeker hastalığı üzerindeki faydaları gözlenmiştir.

REZENE
Seylan diyetinde Öğlen ve akşam menülerinizin ana yemeklerini oluştururken kullanmanız önerilen bir başka baharat rezenedir.Rezene sindirimin düzenlemesinde etkili bir güce sahiptir. Eski Mısır ve eski Mezopotamya’da sağlığın anahtarı olarak bilinirdi.Seylan diyetinde de önemli yer alan rezeneyi pişirme esnasında akşam yemeklerinde bolca kullanacağız.Böylelikle hazmı kolaylaştırıcı etkisi ile şişkinliklerinizden kurtulmanıza da yardımcı olacak.

Özellikle zor kilo veren ve metabolizması yavaş çalışanlar için seylan diyeti .. Devamı>>

BALIK
Öğünlerde başta taze tuna(ton) balığı olmak üzere,mezgit,somon yada deniz ürünleri cenneti olan ülkemizin çupra ve levreğini tercih edebilirsiniz.Balığı akşam yemeklerinde özel baharat karışımlarıyla birlikte ağırlıklı buğulama yada fırında pişirme yöntemi ile tüketmenizi öneriyoruz.

HıNDı YA DA TAVUK
Balığa alternatif olarak hindi yada tavuk göğüs yiyebilirsiniz.Haftada bir yada iki kez kırmızı et tüketebilirsiniz.Yine pişirme esnasında başta köri olmak üzere zencefil,rezene,zerdeçal,karabiber karışımlarını yada bunlardan ikisini kullanarak öğününüzü hazırlayın.

SEYLAN ÇAYI
Özellikle sindirim sisteminde düzenleyici ve hazmı kolaylaştırıcı etkisi vardır. ıyi bir antioksidandır.Vücutta metabolizma sonucu oluşan zararlı maddelerin atımını sağlar. ıçeriğindeki i kafein metabolizmayı hızlandırır ve kilo vermeye yardımcı olur.

Sabah:
1 dilim taze ananas( yada greyfurt),2 çay kaşığı zencefil,1 katı yumurta yada 60 gr.yağsız beyaz peynir, şekersiz siyah yada yeşil çay

Ara: 1 elma rendesi üzerine 1 tatlı kaşığı tarçın yada 1 armut üzerine tarçın

Öğlen: Körili soslu kabak, haşlanmış körili esmer pirinç ( sebze alternatifi olarak soya fasulyesi, patlıcan, brokoli, karnabahar ve koyu yeşil yapraklı sebzeler tercih edilebilir)

Ara: demlenmiş çubuk tarçından çay, 1 dilim taze ananas yada yarım greyfurt yada 1 küçük muz,2 adet diyet bisküvi

Akşam: Balık biftek ya da baharatlı hindi veya tavuk göğüs; yeşil salata; 1 dilim kepek yada tam buğday ekmeği

Gece: 1 avuç leblebi ya da yağsız bir bardak süt

KÖRıLı KABAK

1 adet kabak, 2 adet yeşil biber,1 büyük soğan, 2 domates,1 tatlı kaşığı köri,1 çay kaşığı zencefil,tane karabiber yada 1 çay kaşığı karabiber

Soğan ve biberi rendelenmiş domates suyunda öldürün içine baharatları ilave edip kabakları ekleyin. Biraz su ilave edip Orta ateşte pişirin

Esmer kabuklu pirinci suda haşlayın. Soğuyunca üzerine bir miktar köri serpin.

BALIK BıFTEK

Mezgit yada dilimlenmiş taze ton balığını bir kasede baharat ve sirke ile birlikte marine edin.
*Köri rezene, karabiber, kırmızı biber, az miktar sirkeyi bir kapta çok az suya karıştırın 15 dakika balığı bekletin. Diğer tarafta 1 tatlı kaşığı ayçiçeği yağında soğan ve sarımsağı öldürün, marine edilmiş balığı koyun biraz pişirip marine ettiğiniz suyu ekleyin.Pişmeye yakın çubuk tarçın ve 2 dilim limon koyun.

Dr. ısmail Ağar

(Kaynak mynet)

tekrar hoşbulduk arkadaşlar boyum 1.74 kilom 72 idi 3 haftada 69 za düştüm 3 kilo verdim sadece ama beni görenler zayıflamışsın diyo sanırım boyum uzun diye kilolarımı fazla göstermiyorum ama ben 36 beden incecik bir bayan olmak istiyorum herkesin istediği gibi vücudum kilo almaya müsait birde 3 yıllık evliyim yavaş yavaş hamile olmam gereken zamn yaklaşıyo gibi o yüzden acilen zayıflarım bu kiloyla hamile kalırsam vinç le taşırlar heralde beni doğum da yardım edin ama lütfen:) buğün yediklerim sabah kepekli ekmek tost.arada 3 bardak yeşil çay öğlen bir tane içliköfte o kadar akşama ya çorba yada meyve sadece.bazen burgur veya piriç haşlayıp yoğurtla karıştırıyorum tadı çok güzel tavsiye ederim .ha bu arada sabah ve akşam sirkeli suyumu ihmal etmiyorum.her kese bol kilo vermeler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…