60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen canım disiplini elden bırakmıyorus, asla ve katiyen
bunun sonunda kendimi Nine West den cok güzel bir ayakkabı ile ödüllendireceğim

:asigim:

Canım mus cildide çok güzelleştiren bi meyve . . .

kızlar bugünkü öğle menüsü
domates çorbası, ızgara piliç şiş ve zeytin yağlı börülce
Uygun mudur?:)

Çok sağlıklı görünüyor canım börülce mörülce . . .
Börülceyi nasıl pişirdiğinide anlat bari . . .
yerimseniben​

Mükemmel bacaklar için birkaç öneri..

Yürüyüş yaparken topuklarınıza basmak yerine parmak uçlarınıza basmayı deneyin, topuklarınızı yere değdirmemeye çalışın.
Bu, gövdenizin biraz öne eğilmesine ve tüm bacağınızın, özellikle de uyluk kemiğinin ön kısmının çalışmasını sağlar.
Bu şekilde 5 dakika koşun.
Sağ ayağınızla ileri doğru büyük bir adım atın.
Sağ dizinizin doğru bir açıyla bükülmesi gerekiyor.
Daha sonra sol bacağınızla da büyük bir adım atın. Yine vücudunuz hamle eder pozisyonunda olsun.
Yine parmak uçlarınızla koşun; ama ileri doğru her adımınızda dizlerinizi mümkün olduğu kadar yukarı çekmeye çalışın. Topuklarınızı yere değdirmeyin. Böylece baldırlarınızı ciddi biçimde çalıştırmış olursunuz.
30 saniye çalışıp, 30 saniye dinlenerek beş kez bu hareketi tekrarlayın.
Parmak uçlarınızda koşmaya devam edin, ancak bu sefer her adımınızda topuklarınızı kalçanıza değdirmeye çalışın.
Baldırlarınızın arka kısmını çalıştıracak bu hareketi 30 saniye süreyle beş kez tekrarlayın.

aynen canım disiplini elden bırakmıyorus, asla ve katiyen
bunun sonunda kendimi Nine West den cok güzel bir ayakkabı ile ödüllendireceğim

Nişanlımında bana 57 olunca Zeki den bikini sözü var, ama umarım sözünde durur..
Beni öle daşşş gibin görünce, çamura battı yan yattı yapıcak gibi geliyor bana ama hayırlısı..kaydirigubbakcemile3

Yani bende gıcık oluyorum bu bankalara.. Sürekli yeni bişeyler çıkarıyorlar insanları soymak için...klava:

canım bende 55 olunca kocişimin göbişime piercing sözü var offf offf kızlar bi dondurmadan 500 gr alınca çok fazla ümidimi kaybettim

Çok sağlıklı görünüyor canım börülce mörülce . . .
Börülceyi nasıl pişirdiğinide anlat bari . . .
yerimseniben​

canım ben pişirmedim börülceyi, yemekhanemizin aşcısı yapmış
valla ben o konuda cok şansılıyım, hem normal yemek hem diyet yemek büfemiz var.
Ama o kadar boğazıma düşkünüm ki, bugüne kadar hep normal büfeden yimek yedim.
Diyet yemekleri tatsız tusuz
delikafadulden

boyum 1,75 ,69 kiloyum acilen zayıflamalıyım kendimi kötü hissediyorum.Rejim yanında sirkeli su günlükte 30-45 dk arası yürüyüş yapıyoum evliyim ve çalışıyorum spora zamanım olmuyo malesef ama sizin sayenizde zayıflayacam buna inanıyorum aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır yazılarınızı okuyorum

buğün güne 1 kepekli peynirli tost ile başladım 3 bardak da yeşil çay içtim.Çaykurun yeşil çayı tadı çok güzel zayıflatmasının yanında insanı rahatlattığınada inanmaktayım.

kaydirigubbakcemile3

canım bende 55 olunca kocişimin göbişime piercing sözü var offf offf kızlar bi dondurmadan 500 gr alınca çok fazla ümidimi kaybettim

Cicişşşş bi dondurma aldırır mı heç yarım kilo yani aaaa . . .
Su o su . . .
o haşikio haş iki o . . .

slm kızlar benide aranıza alırmısınız ama lütfen:)

Hoşgeldiniz . . .
a.s.

Abba ne şans . . .
Diyet büfe demek . . .
:asigim:
o büfede çıkan yemekleri bizede bildir canım o zaman bizim için bi fikir olur alternatif olur . . . malum yoncicimde yapmıyo diet yemek aklımıza yicek bi şey gelmiyo . . .
:çok üzgünüm:

hoşbulduk cnm hedefine sadece 2 kilo kalmış bunu nasıl başardın tavsiyelerini bekliyorum:)

papaya aslında en büyük etken burası buradaki arkadaşlarla olan beraberlik sanırım . . .
bu bi bilinç yarattı bende ve dikkat ettim yediklerime özellikle . . .
ben diet listeleri ile hiç ilgilenmedim beni sıkıntıya sürüklüyor bi programın içinde olmak değil de yiyip içtiğini programlı yemek daha mantıklı geldi bana hep . . .
spor yapamasamda hareket kattım hayatıma . . .

öle . . .

kaydirigubbakcemile5

öncelikle hosgeldiniz...

hedefinize en kısa zamanda ulasmanız dileğiyle...

bu foruma gelıp de sonuç alamayan olmadı..

hepimiz hedeflerimize yaklastık..

basarısız olacağınızı asla düsünmüyorum

kızlae simit dedğiniz o belin altında,kalcanın üstünde kalan kısım mı?

o kısımsa eger ben cok müzdariptim oralardan...

kendi gelistrdgm bir kac egzersiz tekniği ile kurtuldum...

kızlae simit dedğiniz o belin altında,kalcanın üstünde kalan kısım mı?

o kısımsa eger ben cok müzdariptim oralardan...

kendi gelistrdgm bir kac egzersiz tekniği ile kurtuldum...

Evet canım böbreklerde . . .
Seni dinliyoruz . . .
:1ninca:​

buğün güne 1 kepekli peynirli tost ile başladım 3 bardak da yeşil çay içtim.Çaykurun yeşil çayı tadı çok güzel zayıflatmasının yanında insanı rahatlattığınada inanmaktayım.

canım öncelikle hoş geldin inş wericez kilolarımızı
canım o kadar yeşil çay içme istersen günde 2 fincandan fazlası zararlı diolar çünkü seninde dediğin gibi fazlasıyla rahatlattığı için vücuda dışarıdan bir uyarıcı alınmış gibi hissettiriyomuş

kızlar sınawım çok güzel geçti alkisalkisalkis
şimdi geldim ewe sabah tartıldım 64.2 çıktı ben buna bile sewindim çünkü 64.7 den aşağısını göremiyordum 1 haftadır
kırıcam zincirlerimi artık sanırım umarım cuma günü 63.5 falan olurum yaaaaa
ama hiç bişi yemedim daa bu saate kadar bir bardak sütlü sıcak çikolatayla duruyorum malum sınaw telaşı falan yemeği unuttum açta deilim zaten
akşamada kenan konserindeyim ohhhhşakkıdıhihoyyyt çakkıdı çakkıdı

kaydirigubbakcemile3

Cicişşşş bi dondurma aldırır mı heç yarım kilo yani aaaa . . .
Su o su . . .
o haşikio haş iki o . . .

Hoşgeldiniz . . .
a.s.

yarın çıkar ortaya sumu yoksa yağmı diye. eğer suysa varya dünyalar benim olur kaydirigubbakcemile3

oh konserde yakarsın valla bisürü kalori ohh ohhh :dance:

kızlar kızlar ayyyy çok mutluyum anlatamam yani ne kadar mutlu olduğumu şuan ben bugün epeyce bi yürümüştüm o yüzden sanırım şimdi bir daha tartıldım 63.9 çıktım yaşasınnnnnnnnnnnn
artık 64ü görmek istemiyorum
bide az önce yazcaktım unuttum ewe gelirken apartmanda komşunun kızlarını gördüm aaa özge abla çook zayıflamışsın dedi bende mütawazilik olsun diye yok ya aynıyım dedim ilk defa biri dedi zayıflamışsın diye sewindim hemde çok
allahım inş bu topiktekilerin hepsi ulaşır isteğii kiloya en kısa zamanda

tebrik ederim canım alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hemen değiştirdim çizelgemi görmemişler gibi ama napiim en son 5 sene önce bir markette tartılmıştım 64 küsür çıkıp şok olmuştum yani ne zaman 63 olduğumu bile bilmediim için görmemişlik demek yanlış olmaz aslında
:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…