aynen canım disiplini elden bırakmıyorus, asla ve katiyen
bunun sonunda kendimi Nine West den cok güzel bir ayakkabı ile ödüllendireceğim
Hepimiz Mus güzelleri olacaazz...
Sabunum gömlekleri bekliyorum...kaydirigubbakcemile3
Size gönderttiğim programı ben uyguluyorum canımcığım.. 6 seans yaptım. 21e tamamlayacağım hayırlısıyla..
2 gündür omuzm sebebiyle yapamıyorum maalesef.. Bugün daha iyi gibi. Bu akşam devam etmeyi planlıyorum. 21 seans sonunda ölçülerimi yazacağım sizede kuzucuklarım..
Ayrıca senin konuşmanı yerim ben Sabunum.. Çok tatlısın sen..kaydirigubbakcemile3:1hug:
kızlar bugünkü öğle menüsü
domates çorbası, ızgara piliç şiş ve zeytin yağlı börülce
Uygun mudur?:)
aynen canım disiplini elden bırakmıyorus, asla ve katiyen
bunun sonunda kendimi Nine West den cok güzel bir ayakkabı ile ödüllendireceğim
bu bankalar benı deli edıyor...
6 yıldır calıstıgım banka 45 lira kart kullanma aidatı koymus extreme...
her yıl bunlarla mı ugrasıcam
aradım kapatın kartımı dedım...
hallettim.. haftaya gerı ödeyecekler...
kızlar sakın vermeyın bu aidat paralarını..
hakları yok
Nişanlımında bana 57 olunca Zeki den bikini sözü var, ama umarım sözünde durur..
Beni öle daşşş gibin görünce, çamura battı yan yattı yapıcak gibi geliyor bana ama hayırlısı..kaydirigubbakcemile3
Yani bende gıcık oluyorum bu bankalara.. Sürekli yeni bişeyler çıkarıyorlar insanları soymak için...klava:
Çok sağlıklı görünüyor canım börülce mörülce . . .
Börülceyi nasıl pişirdiğinide anlat bari . . .
yerimseniben
Nişanlımında bana 57 olunca Zeki den bikini sözü var, ama umarım sözünde durur..
Beni öle daşşş gibin görünce, çamura battı yan yattı yapıcak gibi geliyor bana ama hayırlısı..kaydirigubbakcemile3
canım bende 55 olunca kocişimin göbişime piercing sözü var offf offf kızlar bi dondurmadan 500 gr alınca çok fazla ümidimi kaybettim
slm kızlar benide aranıza alırmısınız ama lütfen:)
canım ben pişirmedim börülceyi, yemekhanemizin aşcısı yapmış
valla ben o konuda cok şansılıyım, hem normal yemek hem diyet yemek büfemiz var.
Ama o kadar boğazıma düşkünüm ki, bugüne kadar hep normal büfeden yimek yedim.
Diyet yemekleri tatsız tusuz
delikafadulden
hoşbulduk cnm hedefine sadece 2 kilo kalmış bunu nasıl başardın tavsiyelerini bekliyorum:)
boyum 1,75 ,69 kiloyum acilen zayıflamalıyım kendimi kötü hissediyorum.Rejim yanında sirkeli su günlükte 30-45 dk arası yürüyüş yapıyoum evliyim ve çalışıyorum spora zamanım olmuyo malesef ama sizin sayenizde zayıflayacam buna inanıyorum aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır yazılarınızı okuyorum
kızlae simit dedğiniz o belin altında,kalcanın üstünde kalan kısım mı?
o kısımsa eger ben cok müzdariptim oralardan...
kendi gelistrdgm bir kac egzersiz tekniği ile kurtuldum...
buğün güne 1 kepekli peynirli tost ile başladım 3 bardak da yeşil çay içtim.Çaykurun yeşil çayı tadı çok güzel zayıflatmasının yanında insanı rahatlattığınada inanmaktayım.
kaydirigubbakcemile3
Cicişşşş bi dondurma aldırır mı heç yarım kilo yani aaaa . . .
Su o su . . .
o haşikio haş iki o . . .
Hoşgeldiniz . . .
a.s.
kızlar sınawım çok güzel geçti alkisalkisalkis
şimdi geldim ewe sabah tartıldım 64.2 çıktı ben buna bile sewindim çünkü 64.7 den aşağısını göremiyordum 1 haftadır
kırıcam zincirlerimi artık sanırım umarım cuma günü 63.5 falan olurum yaaaaa
ama hiç bişi yemedim daa bu saate kadar bir bardak sütlü sıcak çikolatayla duruyorum malum sınaw telaşı falan yemeği unuttum açta deilim zaten
akşamada kenan konserindeyim ohhhhşakkıdıhihoyyyt çakkıdı çakkıdı
kızlar kızlar ayyyy çok mutluyum anlatamam yani ne kadar mutlu olduğumu şuan ben bugün epeyce bi yürümüştüm o yüzden sanırım şimdi bir daha tartıldım 63.9 çıktım yaşasınnnnnnnnnnnn
artık 64ü görmek istemiyorum
bide az önce yazcaktım unuttum ewe gelirken apartmanda komşunun kızlarını gördüm aaa özge abla çook zayıflamışsın dedi bende mütawazilik olsun diye yok ya aynıyım dedim ilk defa biri dedi zayıflamışsın diye sewindim hemde çok
allahım inş bu topiktekilerin hepsi ulaşır isteğii kiloya en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?