60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir ayda 10 cm. mi? Bravo,mükemmel bir sonuç.Kutlarım canım.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bir ayda 10 cm. mi? Bravo,mükemmel bir sonuç.Kutlarım canım.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Evet canım şaka gibi dimi :)) Valla hem öğlen hem akşam mekik çekiyorum 50 ye yakın. O mekikler hareketler boşa gitmemiş. Bide boğazı kısınca oluyomuş.

Bu arada kızlar size ufak bir bilgi hocamdan öğrendim. Hemen mekik çekmeye başlanınca pek faydası olmuyormuş. Yani öncesinde biraz vücudu ısındırmak lazımmış. Bende öyle yapmıştım :))

Ben bu sabah 30 dakika yürüdüm:

sonra

Sabah:
Bol beyaz peynir
Yağsız biber közlemesi (Bazı hazır biber közlemelerinin içinde ayçiçek yağı var)
1,5 light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Ara:
7-8 tane yeşil erik

Öğlen:
1 kase yağsız süte nesfit

Akşam da bir kase mercimek çorbası içicem.Yatmaya yakın da bir elma yiyebilirim..Sabah biraz peynir fazla kaçtı ama canım çok istedi...

kıslaaar sabhatan beri pc başına geçemedim şimdi yazdıklarınızı okudum.ne güzel haberler var yaaa çok mutlu oldum ohh ohhh
yaa bende fitnese başlayacağım benimde yağımı falan herbişeylerimi ölçceklermi öylee:) çok sevindim yaa. istanbuldaki fitness fiyatlarını çok iyi biliyorum istanbulda yaşarken 2005 yılında kadıköy moda da bi yere gidiyodum te te o zaman 200 veriyodum aylık.ama çok güzeldi yaa
yine güzel olcak hem burası dahada ucusss (100 lira aylık)
muz ve çilek araştırıyorum kızlar netten.yani onlar hakkında bilgi araştırıyorum kaydirigubbakcemile3 muz da çilekte cilt ve kilo verme için çok ideal besinlermiş.muz özellikle kabuklarınıda yüzümüze sürdüğümüzde hani bu açık olan kocaman kocaman gözenekler varya işte onları toparlıyormuş ohhh hem zayıflıycam hem güzelleşcem sengözlerimebaksanab
bugün yediklerimide yazayım
sabah 1 kayısılı form
3 bardak su ve 2 bardak bitki çayıyla başladım güne
10 gibi nesfitimi yedim
ara öğün olarak ezilen çileklerimi robottan geçirmiştim
küçük bi kase çilek püresi yedim
öğlende canım yemek yemek istemedi bende kayısılı form bisküvi ile bitki çayı içtim
birazdan activia yiycem akşamada hazır kremalı mantar çorbam var ondan bi kase yiycem bide fırsatım olursa patates salatası yapmayı düşünüyorum.uzun zamandır patates yemiyorum

kızlar bu arada dün diyetisyenimle konuştum bu iştahımın bi açılıp bi kapanmasını sordum.mide küçülmesi olayına geldik mide kasları en kolay kaslarmış bünyede
biraz az yersen hemen küçülürmüş ama azcık abartırsan hemen genişlermiş.hemen dediğim sürede atıyorum 1 hafta çok sıkı diyet yaptın bizim gibi hemen küçülmeye başlarmış
büyümeside aynı şekilde :) küçüldü yani mideler kıslaaarrr alkisalkisalkis

bu arada pazara kadar tartılmıycam bakalım ne oldu bizim kilolara valla her gün inceldiğimi hissediyorum ama kilo değişmiyosa kafaları yirim valla

hiç kaçırmam valla şuan unutma beniyi izliyorum

canım bende 55 olunca kocişimin göbişime piercing sözü var offf offf kızlar bi dondurmadan 500 gr alınca çok fazla ümidimi kaybettim

Kız delimisin bi dondurmadan okadar kilo alınır mıııı...??? Çıkkıdı çıkkıdı yaptın mı baküüüm???sositososito

slm kızlar benide aranıza alırmısınız ama lütfen:)

Hoşgeldin canım..

Sınavının iyi geçtiğine çok sevindim canım.. Vardiğin kilolar içinde ayrıca teprik ederim. Züpper...:dance:

Aminnn:Saruboceq:

Canım mailini özelden yaz bana sanada göndereyim canım.

Hepimiz zaten çok güzeliz.. Ufacıcık kusurlarda... aaaa.. Bak hepsi gitti bilekaydirigubbakcemile3...

Tek kelimeyle süper.. Tebrik ederim canım.. Ha-ri-ka..:hooray:

bende anlamadım canım valla tartı bi günde 500 gr arttı kaydirigubbakcemile3

benimki kanmıyor valla yemeeeeeeeeeek diye bağıyor ama ben cezalıyım bugün çok azcık yiycem

Bende şimdiye kadar yediklerimi yaziim bakiim..

Sabah müsli yedim light sütle 120kl
sütlü nescafe 35 kl
Öğlen sebzeli pay yedim bi parça kaç kalori olduğunu bilmiyorum ama :çok üzgünüm:
1 de ayran içtim yanında 140 kl (ayran ne kadar çok kaloriliymiş yaww)
Akşamada artık allah kerim.. Hafif bişeyler yerim.

valla tebrik:) 1 ayda 10cm ...muazzamm... su ısınma hareketlerinden söz eder misin?

ben de yazayım yedıklerımı...

sabah 1 bardak brokoli corbası 50cal, çeyrek dl kepek ek. 12cal.

ara.sekersiz,sütsüz nescafe ve 2dl kepeklı bis. 50cal..

ögle:bir tabak kabak yemegı.cok az z.yaglı ve bulgurlu ... iki kasık da yogurt 200cal de bu etse tahmini..

aksama da ızgara 150gr tavuk yagsız ve bol salata dusunuyorum... belkim bir kadeh de dusuk alkollu meyve sarabı(sarabın da diyetine düstüm ya :) bunlarda etse etse 400cal eder en fazlaeder dimi?

1000cal cıvarı beslenıyorum gunde ıkı gunde yarım kılo verdım 15gun kadar hıc kacamaksız ve sporu aksatmadan böyle beslenmeyi planlıyorum. 63ü görunce (2.5kg kaldı) gene 1500cal e cıkıcam...

saglıksız bır yöntem ama yoksa kılo verılmıyor ya...

mavibenekın yöntemı cok mantıklı... her 2-3 kg dan sonra azıcık kacamak yapmak bırkac gun bır hafta ara vermek sonra devam etmek

nerdesiniz kızlar?

kendı kendıme konusuyormusum gıbı hıssettım kendımı...

bu arada SABUNCUM, cok güldürdün beni... keskem o bel benım olsa ama benım tavsıyemle olabılır...laf aramızda benımkı de ondan azıcık daha fazla... ama baasen yok mu? öffff öffffffffff

canım bende 1000 kalorilik rejim yapmaya çalışıyorum. Fazla kaçırdığımı hissettiğim an akşam yürüyüşümü ya uzatıyorum ya da bayırlı yoldan eve gidiorum. dağ, bayır çıkmak acayip iyi gelio.
bu hafta sonu da aya yorgiye gidicem büyükada da. hem dilek dilerim hem de baya bi spor yapmış olurum sositososito

yanlız sürekli yapma 1000calllık diyetı vucut cok alısmasın tas catlasa 15gun... sonra azıcık arttır yoksa bı zaman sonra kılo vermek ıcın 500cal lik diyet yapmak zorunda kalırsın...ayrıcam spora devam kaydirigubbakcemile3

Canım ezilmiş çilekleri robottan geçirme mantığını çok biyendim . . .
Ne güzel, ziyan olmamış . . .
Ve miğde hakkında verdiğin bilgiler çok faydalı . . .

Canım bence bayanda basen olmalı eccük :jeyyar: taş gibi karın ve eccük basen gayet şık bir tablo . . .

latin ateşim benim içinde dilek dile . . . bi çapıt bağla bi yerlere böyle kör düğüm yap . . .
yuva dile :asigim: hayırlı, huzurlu bol çocuklu . . .

bi de aklıma geldi.
ben 2 elma, 1 limon, bir rulo tarçın, bir t.k. tane karabiber ve bir t.k karanfili 2,5 litre su ile kaynatıp çay niyetine içiyorum sizinle paylaşmasaydım vicdan azabı çekerdim, çay niyetine içiyorum ama acayip dengeleyici, özellikle tarçın ve karanfil kan şekerini dengeliyor. Galiba o yüzden de tatlı isteğim azaldı. bilhassa akşam yemeğini ben en geç 18:30 yiyorum ondan sonra acıkmıyorum o çayı içtiğimden beri
Belki size de bir faydası olur.
paylaşmak istedim

ya ben çok acıktım bir form bisküvi daha yiyeceğim benim midem ne zaman küçülcek
bide esas sorun akşam eşim atıştırmayı çok sever ben de. zaten bu kiloları öyle aldım. akşam da tutarsam boğazı mı tamam
akşam yiyebileceğimiz hafif bişeyler var mı tavsiye edeceğiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…