Kızlar bu arada öğlen yine spora gitmiştim. Ölçüm günüm bugündü. Karın bölgesinden 10 cm incelmişim bir ayda. Yağ oranım iki ay öncesinde %35 lerdeydi. Şu an %29 :)) ve kilom 63.3 geldi. Tickerımı değiştireyim bari :))
Bir ayda 10 cm. mi? Bravo,mükemmel bir sonuç.Kutlarım canım.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ay herkes spor yapmış boş durmıyım 3e kadar yapiim bari sonra unutma beni yi izlerim warmı izleyen kızlar o diziyi ankarada çekilen tek dizi olduğu için bi ankaralı olarak izliyorum walla sewerek
asuman war o dizide biliomusunuz bilmiyorumda o kızla tanıştım ben bi arkadasımın arkadası bilkent üniversitesinden tesadüfen oldu arkadasımla buluşcaktık ankamall die bi alış weriş merkezinde o da asuman la(yani gülşah gerçek adı)gelmiş öle işte çok şeker bi kız hiç havalı deil
canım bende 55 olunca kocişimin göbişime piercing sözü var offf offf kızlar bi dondurmadan 500 gr alınca çok fazla ümidimi kaybettim
slm kızlar benide aranıza alırmısınız ama lütfen:)
kızlar sınawım çok güzel geçti alkisalkisalkis
şimdi geldim ewe sabah tartıldım 64.2 çıktı ben buna bile sewindim çünkü 64.7 den aşağısını göremiyordum 1 haftadır
kırıcam zincirlerimi artık sanırım umarım cuma günü 63.5 falan olurum yaaaaa
ama hiç bişi yemedim daa bu saate kadar bir bardak sütlü sıcak çikolatayla duruyorum malum sınaw telaşı falan yemeği unuttum açta deilim zaten
akşamada kenan konserindeyim ohhhhşakkıdıhihoyyyt çakkıdı çakkıdı
kızlar kızlar ayyyy çok mutluyum anlatamam yani ne kadar mutlu olduğumu şuan ben bugün epeyce bi yürümüştüm o yüzden sanırım şimdi bir daha tartıldım 63.9 çıktım yaşasınnnnnnnnnnnn
artık 64ü görmek istemiyorum
bide az önce yazcaktım unuttum ewe gelirken apartmanda komşunun kızlarını gördüm aaa özge abla çook zayıflamışsın dedi bende mütawazilik olsun diye yok ya aynıyım dedim ilk defa biri dedi zayıflamışsın diye sewindim hemde çok
allahım inş bu topiktekilerin hepsi ulaşır isteğii kiloya en kısa zamanda
ya dün akşamüstü katılmıştım aranıza. bugün yeni girdim nete. amma yazışmışsınız kıskandım walla.
ben ölçülerimi vermemiştim galiba boy 1,55 kilo 63-65 arası gidip geliyorum ben de anlamadım. 2 gündür diyetteyim
bugün sabah 1 form bisküvi 1 fincan şekersiz limonlu çay içtim. öğlen az çorba az da tavuk+salata 2-3 yeşil erik yedim şimdilik de 1L su içtim.
ee fena değil heralde ama aklım fikrim yemekte.....
bu arada ben de callanatics olayını merak ettim.flyyy duy sesimi
latinsugarcım,midemiz malesef öyle çabuk küçülmüyormuş bende öyle diyordum kendim için ama araştırma yaptım biraz epeyce bi zaman geçmesi gerekiyomuş ama aslında sacma çünkü ben bu saate kadar bir bardak sütlü sıcak çikolata ve 2si 1arada dışında bişi yiyip içmedim cnmda hiç istemiyor midem küçülmemişte ne olmuş yani almıo işte artık
bende senin gibiyim cnm çok komiğim özellikle kısa etek giyince sanki dünyanın en güzel insanı benmişim gibi hissediyorum zayıf alımlı ince narin ohhhsositososito
Kızlar bu arada öğlen yine spora gitmiştim. Ölçüm günüm bugündü. Karın bölgesinden 10 cm incelmişim bir ayda. Yağ oranım iki ay öncesinde %35 lerdeydi. Şu an %29 :)) ve kilom 63.3 geldi. Tickerımı değiştireyim bari :))
Kız delimisin bi dondurmadan okadar kilo alınır mıııı...??? Çıkkıdı çıkkıdı yaptın mı baküüüm???sositososito
Hoşgeldin canım..
Sınavının iyi geçtiğine çok sevindim canım.. Vardiğin kilolar içinde ayrıca teprik ederim. Züpper...:dance:
Aminnn:Saruboceq:
Canım mailini özelden yaz bana sanada göndereyim canım.
Hepimiz zaten çok güzeliz.. Ufacıcık kusurlarda... aaaa.. Bak hepsi gitti bilekaydirigubbakcemile3...
Tek kelimeyle süper.. Tebrik ederim canım.. Ha-ri-ka..:hooray:
Bu gün regl oldum.Düne göre kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür.Desteğin için teşekkürler benekciğim..kaydirigubbakcemile3
Of ya mükemmel bir hatun.kafamçokkarıştıBunların genleri güzel arkadaşlar,yemekle içmekle çok da alakası yok bence..:1rolleyes:
Cahilliğimi bağışlayın ama ben lahana çayını ilk defa duyuyorum.Aktarlarda mı var?:uhm:
Hoşgeldin a.s.
Yanılıyorsun evlibarklı.Benim de iştahım felaket.Regl durumları malum.Ama bol bol su içip,midemi doldurmaya pardon kandırmaya çalışıyorum..senağlama
bende anlamadım canım valla tartı bi günde 500 gr arttı kaydirigubbakcemile3
bende anlamadım canım valla tartı bi günde 500 gr arttı kaydirigubbakcemile3
hihikaydirigubbakcemile3
Şişlikdir o canım merak etme.. 1-2 güne iner..
Evet canım şaka gibi dimi :)) Valla hem öğlen hem akşam mekik çekiyorum 50 ye yakın. O mekikler hareketler boşa gitmemiş. Bide boğazı kısınca oluyomuş.
Bu arada kızlar size ufak bir bilgi hocamdan öğrendim. Hemen mekik çekmeye başlanınca pek faydası olmuyormuş. Yani öncesinde biraz vücudu ısındırmak lazımmış. Bende öyle yapmıştım :))
nerdesiniz kızlar?
kendı kendıme konusuyormusum gıbı hıssettım kendımı...
bu arada SABUNCUM, cok güldürdün beni... keskem o bel benım olsa ama benım tavsıyemle olabılır...laf aramızda benımkı de ondan azıcık daha fazla... ama baasen yok mu? öffff öffffffffff
canım bende 1000 kalorilik rejim yapmaya çalışıyorum. Fazla kaçırdığımı hissettiğim an akşam yürüyüşümü ya uzatıyorum ya da bayırlı yoldan eve gidiorum. dağ, bayır çıkmak acayip iyi gelio.
bu hafta sonu da aya yorgiye gidicem büyükada da. hem dilek dilerim hem de baya bi spor yapmış olurum sositososito
kıslaaar sabhatan beri pc başına geçemedim şimdi yazdıklarınızı okudum.ne güzel haberler var yaaaçok mutlu oldum ohh ohhh
yaa bende fitnese başlayacağım benimde yağımı falan herbişeylerimi ölçceklermi öylee:) çok sevindim yaa. istanbuldaki fitness fiyatlarını çok iyi biliyorum istanbulda yaşarken 2005 yılında kadıköy moda da bi yere gidiyodum te te o zaman 200 veriyodum aylık.ama çok güzeldi yaa
yine güzel olcak hem burası dahada ucusss (100 lira aylık)
muz ve çilek araştırıyorum kızlar netten.yani onlar hakkında bilgi araştırıyorum kaydirigubbakcemile3 muz da çilekte cilt ve kilo verme için çok ideal besinlermiş.muz özellikle kabuklarınıda yüzümüze sürdüğümüzde hani bu açık olan kocaman kocaman gözenekler varya işte onları toparlıyormuş ohhh hem zayıflıycam hem güzelleşcem sengözlerimebaksanab
bugün yediklerimide yazayım
sabah 1 kayısılı form
3 bardak su ve 2 bardak bitki çayıyla başladım güne
10 gibi nesfitimi yedim
ara öğün olarak ezilen çileklerimi robottan geçirmiştim
küçük bi kase çilek püresi yedim
öğlende canım yemek yemek istemedi bende kayısılı form bisküvi ile bitki çayı içtim
birazdan activia yiycem akşamada hazır kremalı mantar çorbam var ondan bi kase yiycem bide fırsatım olursa patates salatası yapmayı düşünüyorum.uzun zamandır patates yemiyorum
kızlar bu arada dün diyetisyenimle konuştum bu iştahımın bi açılıp bi kapanmasını sordum.mide küçülmesi olayına geldik mide kasları en kolay kaslarmış bünyede
biraz az yersen hemen küçülürmüş ama azcık abartırsan hemen genişlermiş.hemen dediğim sürede atıyorum 1 hafta çok sıkı diyet yaptın bizim gibi hemen küçülmeye başlarmış
büyümeside aynı şekilde :) küçüldü yani mideler kıslaaarrr alkisalkisalkis
bu arada pazara kadar tartılmıycam bakalım ne oldu bizim kilolara valla her gün inceldiğimi hissediyorum ama kilo değişmiyosa kafaları yirim valla
nerdesiniz kızlar?
kendı kendıme konusuyormusum gıbı hıssettım kendımı...
bu arada SABUNCUM, cok güldürdün beni... keskem o bel benım olsa ama benım tavsıyemle olabılır...laf aramızda benımkı de ondan azıcık daha fazla... ama baasen yok mu? öffff öffffffffff
canım bende 1000 kalorilik rejim yapmaya çalışıyorum. Fazla kaçırdığımı hissettiğim an akşam yürüyüşümü ya uzatıyorum ya da bayırlı yoldan eve gidiorum. dağ, bayır çıkmak acayip iyi gelio.
bu hafta sonu da aya yorgiye gidicem büyükada da. hem dilek dilerim hem de baya bi spor yapmış olurum sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?