bende yemeğimi erkenden yedim geldim
1 kase şehriye çorbası
1 tavuk budu(fırında kızarmış,yağsız yerlerinden yedim
1 dlm kepek ekmeği
birde tavuğun içinde önecen kızartılmış ve tavukla fırına verilmiş 10 adet küçük patatesler vardı,yidim valla hemde yağlı yağlıydı ama yinede yedim
yoğurtta vardı ama ben yanıma aldım okula gitmeden önece yicem 1 dlm ekmekle beraber.
öğleden sonraki ara öğünümde
1 elma ve 200 ml süt olacak inşalalh!yorum yapmayanı furirim ona göre
teşekkür ettim cicim benim beğenmediğim yemek olmazki hiçiçindeki patates,patlıcanı yağda kızartıyorlar yağlı olur diye yemedim fambımmm
aşk konusu deil aşk kokusu vaaaaarrrrrrrrrrrbu topikte bugün aşşk konusu var
benmerkezcilik:)çocukların kendilerinin gördüğü yaptığı yediği içtiği yada yapmadığı yemediği içmediği şeylerin dierleri tarafından da aynı şeklde algılandığını düşünür örneğin çocuk yaptığı resmi elinde sallayarak telafondaki babasına yaptığı resimi anlatır babsının resim hakkında bilgisi olmadığını görünce çok şaşırır ona göre onun bildiği yaptığı herşeyin karşısındakinide bilmesi gerekir buna ben merkezcilik denir. sennkide onu yapıo gözünü kapatınca sen onu görmüosun sanıo :)Hoşgeldin neruda:)
İnsanın çileden çıktığı zamanlar oluyor. Bazen beni çok korkuttuğunda-baş üstü yere çakılmak üzereyken falan- insan refleks olarak popoya şaplak atıyor ama canını acıtma maksatlı değil tabi.
İnsan kıyamaz ya nasıl dövüyorlar anlamıyorum.
Yaramazlık yaparken yakalanınca hemen gözlerini yumuyor. O beni görmüyor ya öyle yapınca benim de onu görmediğimi sanıyor herhalde :)
cnm öle şey olurmu hiç neden nişanlanıoruz birbirimizi tanımak anlamak için nişanlı kalıouruz evlendikten sonra bunu yaptrmazsa ettrmezse die bişi olamaz karşılıklı oturup konuşman lazım böle bişi söz konusu bile olamaz sen zaten aşırı şeyler istemezsin karşılıklı oturulup konuşulur herşey senn dediğinde olabilr onun dediği de ortası bulunabilir.yemek yapamadın die sana kocan kızmaz korkma zaten gerçi böle yapnlarda varmış ama o tür şeyler sorun oluosa zaten ohooooooo..kızlar ben bazen çok korkuyorum evlenmekten ya yemek yapamazsam,evlenince aşk biterse(gerçi bende bitmez,benimkide kıskanç ya çalıştırmazsa,ya ailesi önceliği olursanişanlı iken sizde böyle miydiniz,aylardır nişanlıyız çooook mutluyum gerçide yinede evliler korkutuyo bazen 180 derece dönüyorlar vs vs diye
afiyet olsun bebikkkk.aferin sanaaaaöğlen yemekhanede tas kebabı,pilav komposto vardı ama aygün ne yaptıne yaptı söyleyin bana evden bezelye yemeği ve salata getirdi.yemekhanedende yoğurt aldı onu 2 dilim kepek ekmeğiyle yediiiiiiii.
afiyet olsun hocahanımcımmmöğleye kadar okulda
100 ml şekersiz çay
200 ml muzlu süt
5 adet limonlu kepekli bisküvi
250 ml su
öğlen menüm
4 yk makarna içerisine 1 yumurta kırdım
1 domates
1 salatalık
1 yaprak sarması
250 ml su
afiyet olsun bebişimmmmmmm.herşey çok güzelllll inşallah regl den sonra tartılırsın ama sanki daha var regl dönemine deilmi yani 3-4 gün var en az ben öle hatrlıorum sonrada ben çünküüüÖpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çitoslaaaaaaaaaaaaaarrrrrr çitooossss adaylarııııııı
Oku oku ancak geldimmmm
neler yedim yazayım hemen
Akşam 4-5yk ızgara çupra
bollll salata
boll rokaa
Sabah kalkınca 500ml su
kahvaltım
2 dilim denge ekmek
2 adet lıght üçgen peynir (ne zamandır yemiyodummm üçgenlerimi)
4 minik domates(ama çeri değil bi boy büyükleri var neyse adı onlardan)
4 minik köy biberi
1. ara:
2 tane kudüs hurması
1 armut
Sonra yeşil çayımı içtim tarçınlı
1lt su içtim şuana kadar
Aslında bugün tartılma günüm ama regl beklentisi içinde olduğumdan inanılmaz şişim yani hafiflik hissediyorum ama çok şişim verdim sanırım ama tartıya yansımayabilir bu şişlikten dolayı ben regl olmadan önce çok şişiyorum parmaklarım bile şiş reglden sonra tartılıcam artık bitsin bikaç gün sonra ama hafifliği hissediyorum inşallah haftaya bol bol sağa kaydırırım tıkırtoşummmu
öğlen yemekhanede tas kebabı,pilav komposto vardı ama aygün ne yaptıne yaptı söyleyin bana evden bezelye yemeği ve salata getirdi.yemekhanedende yoğurt aldı onu 2 dilim kepek ekmeğiyle yediiiiiiii.
öğleye kadar okulda
100 ml şekersiz çay
200 ml muzlu süt
250 ml su
öğlen menüm
1 domates
1 salatalık
1 yaprak sarması
250 ml su
Merhaba kızçelerim benim adım artık mountainmist değil amore eterno resimden de anlamışsınızdır
ama ama resmimi daha onaylamamışlar ühüüü
bende yemeğimi erkenden yedim geldim
1 kase şehriye çorbası
1 dlm kepek ekmeği
birde tavuğun içinde önecen kızartılmış ve tavukla fırına verilmiş 10 adet küçük patatesler vardı,yidim valla hemde yağlı yağlıydı ama yinede yedim
yoğurtta vardı ama ben yanıma aldım okula gitmeden önece yicem 1 dlm ekmekle beraber.
öğle menü
1 kepçe çorba
6 7 kaşık yoğurt
10 tanecik patates kızartması ince uzun ( normladedolu dolu bir tabak yerdim)
ekmek yok açım
hayrlı olsun cnm ama neden nedennn bendesoruorumm?Merhaba kızçelerim benim adım artık mountainmist değil amore eterno resimden de anlamışsınızdır
ama ama resmimi daha onaylamamışlar ühüüü
afiyet olsun bebişşşşşşşş..yağlıydı maddem neden yedin o samannnnnbende yemeğimi erkenden yedim geldim
1 kase şehriye çorbası
1 dlm kepek ekmeği
yorumumu yapıyorum herzamanki gibi yine şimdi hemene güzel tam bir fambık klasiği işte afiyet olsunnnnnn
öğleye kadar okulda
100 ml şekersiz çay
200 ml muzlu süt
250 ml su
öğlen menüm
1 domates
1 salatalık
1 yaprak sarması
250 ml su
hayrlı olsun cnm ama neden nedennn bendesoruorumm?
afiyet olsun bebişşşşşşşş..yağlıydı maddem neden yedin o samannnnnfambıkkkk?
neyse boşver yemişsin artıkkk boşverr
afiyet olsun canım
niye klasikkk,ya nugiiiiiiiiiiiiiiiiii ama ama nedennnnnnnnnn,herbişeyden yedim işte daha ne yapayım de bana deeeeeeeeee
klasik derken bana göre az yiyorsunya onun için öle yazdım:87:
bu kadarcık patates zararlı olur mu nugya çok çok az yedim
hugocuk geçmiş olsun senin başına gelen olay komikmiş ama ben türk telekomun derin çukuruna düşüyordum az daha. bacagım ve elim sıyrıldı çok kanadı. eşim o zaman izmire yeni gitmişti ve ben regl öncesi dönemdeymiş o kadar korkmuştum ki yarım saat telf da aglamıştım eşime..Hugocuk geçmiş olsun.. Çok güldün mü.. ben öyle düşünce çok gülüyorum kendime ya...
kızlar hugocuk sapıttı galiba göbegini taciz ediyo hahatatlım şimdilik sen en fazla yağının olduğu yeri karnını içeriye çekmeden ölç canım. yanlız şu da var zamanla yağlar eridikçe deri yumuşamadan dolayı gevşiyor ve ölçümde fazla çıkıyor . ben şöle yapıyorum genel olarak hergün karnıma ordaki yağlara bakıyorum elliyorum azıkta seviyorum okşuyorum. kafayı yedimde ondan
hugocuk geçmiş olsun senin ="teal"]hugocukcumm karnım yumuşamış bu yaglar eriyor demek mi oluyor oleeeyy. bide popomdaki kemikler acıyo kemik erimiiceene gore demek ki benim eliptik bisikletin gidonu totişe mi batıyo ne
tamam iyi olmuş bu böyle amore amore ama neden:26:
hayrlı olsun cnm ama neden nedennn bendesoruorumm?
canım ayda bir ye bence gerçi ben hiç yemiyorum kaç aydır.patateste nişasta olduğu için iştahı çabuk açtığı söyleniyor.dün işyerinde yemekhanemizdede vardı kızatma ama ben evden getirdim yemedim.eğer dayanabilirsen yememeye çalış canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?