60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzelllllllllllllllllll

bende bendeebende üni son sınıfta görücü usuluü ile tanıştık nişanlandık 1 yıl boyunca nişanlı kaldık sonra evlendik bu günde 7.ayımız oldu şükürler olsun çok mutluyum allah herkesin yuvasına huzur mutluluk versin

ayyyyy çok güldüm gözümde canlandı bian şişko bi teyze amcaya kızıo

Öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çitoslaaaaaaaaaaaaaarrrrrr çitooossss adaylarııııııı

Oku oku ancak geldimmmm

neler yedim yazayım hemen

Akşam 4-5yk ızgara çupra

bollll salata

boll rokaa

Sabah kalkınca 500ml su

kahvaltım

2 dilim denge ekmek

2 adet lıght üçgen peynir (ne zamandır yemiyodummm üçgenlerimi )

4 minik domates(ama çeri değil bi boy büyükleri var neyse adı onlardan)

4 minik köy biberi

1. ara:

2 tane kudüs hurması

1 armut

Sonra yeşil çayımı içtim tarçınlı

1lt su içtim şuana kadar

Aslında bugün tartılma günüm ama regl beklentisi içinde olduğumdan inanılmaz şişim yani hafiflik hissediyorum ama çok şişim verdim sanırım ama tartıya yansımayabilir bu şişlikten dolayı ben regl olmadan önce çok şişiyorum parmaklarım bile şiş reglden sonra tartılıcam artık bitsin bikaç gün sonra ama hafifliği hissediyorum inşallah haftaya bol bol sağa kaydırırım tıkırtoşummmu

Hoşgeldin neruda:)
İnsanın çileden çıktığı zamanlar oluyor. Bazen beni çok korkuttuğunda-baş üstü yere çakılmak üzereyken falan- insan refleks olarak popoya şaplak atıyor ama canını acıtma maksatlı değil tabi.
İnsan kıyamaz ya nasıl dövüyorlar anlamıyorum.
Yaramazlık yaparken yakalanınca hemen gözlerini yumuyor. O beni görmüyor ya öyle yapınca benim de onu görmediğimi sanıyor herhalde :)

kızlar ben bazen çok korkuyorum evlenmekten ya yemek yapamazsam,evlenince aşk biterse(gerçi bende bitmez ,benimkide kıskanç ya çalıştırmazsa,ya ailesi önceliği olursanişanlı iken sizde böyle miydiniz,aylardır nişanlıyız çooook mutluyum gerçide yinede evliler korkutuyo bazen 180 derece dönüyorlar vs vs diye

Doğumdan sonra 25 kilo aldım ama şimdi 20 sini verdim. 5 kilo daha fazlam var. önceleri günlük plates ve koşu bandında 1 saat koşuyordum.ama şimdi sadece enfazlayarım saat koşuyorum. Yemelerimden hiç kesmedim emzirdigim için.. Ama geç saatte yemiyordum

tabii haklısın o başkaa o korkudan ve evet maksat can yakmak değil eminimm ama insanalr çoğu zaman korkularını karşıdakine kızarak gösteriyolar özellikle erkeklerkorkunca hemen bir suçlu ararlar ya da kızarlar sağa sola bağırırlarkadınlar pekçok konuda daha soğuk kanlı ama söz konusu çocuk olunca eminim farklı oluyordur yani o korkunun verdiği bir tepki ve minik bir şaplakkk yeri ayrı onun

Süpermiş gözlerini kapıyoakıllı bıdıkkk maşallahhhh

Öğle yemeğii yedim geldim..
Gene az oldu sanırım ama fil gibi doydum...
3 yk barbunya
3 yk kısır
1 yk havuç
200 ml ayran
Yok be iyimiş aslında şimdi baktım da
afiyet olsun canım

afiyet olsun canım ay bu helveda pek bi ünlendi herkezin kahvaltısında olmaya başladı artık

hoşgeldin neruşum herşey çok güzel yine afiyeeeeeeetttttttt olsun canım.yerim ben senin tıkortuşunu

öğlen yemekhanede tas kebabı,pilav komposto vardı ama aygün ne yaptıne yaptı söyleyin bana evden bezelye yemeği ve salata getirdi.yemekhanedende yoğurt aldı onu 2 dilim kepek ekmeğiyle yediiiiiiii.

öğleye kadar okulda
100 ml şekersiz çay
200 ml muzlu süt
5 adet limonlu kepekli bisküvi
250 ml su

öğlen menüm

4 yk makarna içerisine 1 yumurta kırdım
1 domates
1 salatalık
1 yaprak sarması
250 ml su

Merhaba kızçelerim benim adım artık mountainmist değil amore eterno resimden de anlamışsınızdır

ama ama resmimi daha onaylamamışlar ühüüü

Son düzenleyen: Moderatör:
öğle menü

1 kepçe çorba
6 7 kaşık yoğurt
10 tanecik patates kızartması ince uzun ( normladedolu dolu bir tabak yerdim )

ekmek yok açım

afiyet olsun canımmmm güzel,her sebzenin başınada bir sıfat eklemen lazım dimi,çeri domates,köy biberi,bebiş salatalık,kuduüs hurması,üçgen peynirisıfatsız olunca boş mu geldi domates de geç işte Allah Allahhhhhhhhhhhh

öğlen yemekhanede tas kebabı,pilav komposto vardı ama aygün ne yaptıne yaptı söyleyin bana evden bezelye yemeği ve salata getirdi.yemekhanedende yoğurt aldı onu 2 dilim kepek ekmeğiyle yediiiiiiii.

afiyet olsunda,tas kebanının nesini beğenmedin de yemedin bakim sen

bende yemeğimi erkenden yedim geldim
1 kase şehriye çorbası
1 tavuk budu(fırında kızarmış,yağsız yerlerinden yedim
1 dlm kepek ekmeği
birde tavuğun içinde önecen kızartılmış ve tavukla fırına verilmiş 10 adet küçük patatesler vardı,yidim valla hemde yağlı yağlıydı ama yinede yedim

yoğurtta vardı ama ben yanıma aldım okula gitmeden önece yicem 1 dlm ekmekle beraber.
öğleden sonraki ara öğünümde
1 elma ve 200 ml süt olacak inşalalh!yorum yapmayanı furirim ona göre

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…