60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kalori hesabı zayıflama ile ilgili ne düşünüyorsunuz geçen topiklerde gezinirken rast geldi çok ilginç buldum

bi koşu gittim milyoncuya benim yaramazlara oyuncak aldım hep aynı şeylerden sıkıldılar değişik oyuncak arıyorlar eşşek sıpaları oyun parkı yapıcam onlara birazdan. yemek içinde bulgur pilavı yaptım yanına tavuk var. kocişede pirinç pilavı yapıcam ben pirinç pilavını sevmiyorum doymuyorum çünkü kocişe akşamda karnıyarıkta var. yesin artıkın

hoşgeldin neruşum herşey çok güzel yine afiyeeeeeeetttttttt olsun canım.yerim ben senin tıkortuşunu

mersi petekli balımmmm

öğlen yemekhanede tas kebabı,pilav komposto vardı ama aygün ne yaptıne yaptı söyleyin bana evden bezelye yemeği ve salata getirdi.yemekhanedende yoğurt aldı onu 2 dilim kepek ekmeğiyle yediiiiiiii.

aferin nugiyeeeeeee çok akıllı çooooooooooooooooooook

ohhh mis mis missssss dnegeli sağlıklı lezzetli süperrrrr

evett seviyorummmmm:):):) öyle ayrıntılı eğlenceli oluyooooo ayrıcaaaa üçgen peynir bir sebze değilllllll bilmem farkında mısınnnnnn:):):):):):)

Hımmmmmm hımmmmmmmmmmmmmmm bu kilo aldım vermedim boşvermşliği değildirinşallahhh patatesler tırmalamasın sonraaaa neyyyse hadi afiyet olsun bariiiiiiiiii

evet evet 3-4 gün avr sanırımmm:26: ama işte ben öncesinde davul gibi oluyorum her yerim şişiyo olunca fısss iniyoooo yavaş yavaş öncesinde çok fena şişiyorum yawwww inşallah reglden sonra şöööyleeeee bol bol sağa kaydıra kaydıra yaparım yeni tıckertoşumuuuu:13:

Son düzenleme:

bomboş olacak tabikide çünkü çok değilki zaten yediklerin normal bugün. ama genelde az yiyorsun salatalaylada renklendir arada yemeklerini yeşillik olsun bol bol vc ye çıkman kolaylaşır.yeşillik bu konuda süper biliyosun.eeee şimdi bu sorunun cevabı oldumu :26:

kalori hesabı zayıflama ile ilgili ne düşünüyorsunuz geçen topiklerde gezinirken rast geldi çok ilginç buldum

tabiki öylde zayıflanır zaten bizimde diyetlerin kalorisi belli herkes eski yediğinden daha az kalori alıyor ama biz mesela tatlı yememeye çalışıyoruz yağ vermeyi yavaşlatmasın durdurmasın iştah açmasın diye yoksa hamburger bile yenir ama dediğim gibi o zaman sürekli hesaplama yapılmalı açlık falanda olur o zaman mesela öğlen çok kalorili bişey yesen mesela tatlı yesen akşama belkide bişey yememek zorunda kalırsın kalori hakkın doldu ise. bunları çok iyi hesaplıyorlar kalori hesabı yapanlar

ahhh ahh hep öle ollmazmı zatennn neyse boşverrr bi daha olmazz zatenn fambığımmm

aktarırım gelişmeleri nasıl olsa hep burdayımmmmutluluklarının devamını dilerimmmm
gelişmeleri merak etmem sen sordun die yazdım sadece saol sanada mutluluklar

sağol neruşcum

Son düzenleme:

2 adet küçük elma
5 gr kadar gofret yedim

Son düzenleme:
bu kadar az yemeğe dayandı isem dayanırım aslında :) ama patates kızartması bu yaaaa

istedikten sonra olur canım.bak bana 4 ay olmak üzere şekeri tatlıyı bıraktım,kızartmayı bıraktım bak sana bi tarif vereyim hugocuk vermişti bunu fırında yapılıyo hem sağlıklı patatesleri doğra bir yemek kaşı yağ koy yada koyma ben koymadanda denemiştim.baharat ekle üstüne ben kuru nane karabiber kimyon pul biber sarımsakta ezip koyuyorum hepsini harmanlayıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine koyup pişiriyorum eğer yağsız yaparsan canım yağlı kağıt mutlaka kullan yapışır çünkü

bende öğlen yemeğimi yiyorum
yağı iyice süzülmüş tonbalığı
salata
greyurt+portakal suyu karışımı
2 dilim tam buğday ekmeği
4 mil lesliemide yaptım.bu saate kadar 1 lt su içim.yatana kadar 2.5 olur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…