60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy sorma farmasicim inş. hayırlısıyla büyürde evimin neşesi olur rabbim tüm isteyenlere nasip etsin öpüyorum ben cıkım artık

tamam canım
ay sen hamilesin diye insan yediğini yazmaya da korkacak ya

iyi akşamlar arkadaşlar bugün yediklerim 9:30 3 bardak şekersiz kış çayı 1 dilim çavdar ekmeği zeytin peynir 11:30 1 tane elma 13:00 4 kaşık brokoli ve brüksel lahanasından salata 16:00 6 kaşık tavuklu arpa şehriye salatası 3 tane sarma 2 kk büyüklüğünde kazandibi 1 patatesli gül böreği 18.00 1 şişe sade maden suyu

afiyet olsun canım mavlimmmmmmmmmmm

afiyet olsun canım mavlimmmmmmmmmmm
farmasicim sağol canım normalde moralim bozulunca daha çok yerdim ama 2 gündür hayret bu sefer yemek yiyesim gelmedi akşam yediklerimide komşudaydım zorla yedim hatta yedikten sonra ağır geldi eve gelip maden suyu içtim

yok canımcım yok siz yazın ben canımın istediğini yiyorum annem sağolsun
arkadaşım öncelikle Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip etsincanım sen bizim yediklerimizi okuma genede neolur neolmaz yorumlara bak sadece

arkadaşlar sabah kahvaltım acele oldu işe geç kalmıştım
bir kase sütlü mısır gevreği yedim
ara öğün olarak bir elma

öğle yemeğinde
3 yk kuru fasülye
4 yemek kaşığı ıspanak
4 yk yoğurt
yarım dilim ekmek
çok mu oldu bilemedim

ara öğün olarak bir elma

akşam yemeğinde ise
4 yk kuru fasülye
bol salata

Canım afiyet olsun öğle yemeğin hiç de çokk değil gayet güzelll akşam yemeğin de günlük yoğurt hakkını yediğin için yoğurt yememişsin sanırım o da güzell sabah evet kötü olmuş zaten sen de farkındasın yarın şööle zengin bir kahvaltı yaparsannn o da telafi olmuş olurrr ayrıca aralarda biraazcık beyaz leblebi falan da yiyebilirsin yemekten sonra da bir meyve daha

kızlar akşam yemeğinden yaklaşık 30 - 40 dk önce

3 kk kadar yaş pasta
1/2 kk kadar acı badem kurabiyesi yedim

akşam menüm

1 tavuk pirzola
3 yk makarna
2 adet kaşarlı mantar
2 yk yoğurt
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber

Son düzenleme:

teşekkür ederim canm
biraz snra br kivi yiyeceğim
dün alacaktım beyaz leblebi bulamadım
bugün çok yoğundum işte elmamı biile zor yyedim

akşam yemeğim
yemekten önce 1 bardak su
1 kepçe kremalı tavuk çorbası
6 kaşık yumurtalı ıspanak(kıymasız)
2 dilim tam buğday ekmeği
yemekten sonra 1 bardak su
biraz önce de
bir fincan liğt süte 1 tk nescafe yaptım.(şekersiz) ve bir tane browni (eti'nin) yedim. yarım kilo verdim ya hemen şımardım.şımarığım ben şımarık

Canım ama nedennnn yaaaa nedennnnzaten en büyük hata buuu verdim diye yemek ama bir günden bişey olmazzz inşallah arkasını getirmezsin de güzel güzel gider tüm kilolar bak kurtulucazz tüm fazlalıklardan hepberaber inşallah sağlıkla canımmm lütfen bunu bir ödül kabul edip yola devam diyelim

Bir de kremalı çorbaları içme istersen onlar çok kalorili kremalı içmemek lazım datlummm

teşekkürederim :) evet bundan sonra artık buradayım hergün :) leslie nedemek ben bilmiyorum ?

bu arada bu akşam eve geldim annem fırında balık yapmıştı palamut yarım palamut ve salata yedim. ondan 1 saat snrada 1 elma yedim...

yok yok devam ettirmem canım.akşama kadar iki tane bebiş ve ev işleri,beni çok yordu.bebeleri uyuttum.eşimde büyük oğlumuda alıp hasta ziyareine gitti.ne kadar zamandır ilk defa bir kaç saat evde yalnız kaldım.kafa dinledim.keyif yaptım.ondan böyle oldu.çorbada hazır çorbalardan.aslında ben pek tavuk çorbası filan sevmem eşim için yapmıştım.genelde mercimek tarhana yayla domates yada şehriye çorbasını kendim yaparım.ama 1-2 tane evde hazır çorba bulunduruyorum.acil durumlar için.bugünde sizlerden kopamadım.evimide eşim gelmek üzereyken toparladım.yemeğimide geç saatte yaptım.onun için hazır çorba kullandım.neyseki evimide yemeğimide eşim gelmeden hallettim.onun için öyle oldu datlum.

Akşam menüm;
17:30 civarı çorba içmiştim. 1 tabak+1 kepçe
19 da ;
1 dilim ekmek
1 tabak kıymalı nohut yemeği
Lahana salatası

Nohutu çok yedim.Eşim sadece salata yedi,nohut ta bitmedi. Yarın öğlen de nohut yemem lazım

Afiyet olsun salatalıklar için.
Yazın kilo veriyor olsak akşam aralarımız salatalık olurdu hep :)
Biz de kızımla pazara gittik bugün. Sadece kendi ürünlerini satan bir amca var,ondan köy yumurtası alıyorum sarıları sarı değil turuncu renk :)
Tatloşum pazara vardığımız an uyudu,eve dönünce uyandı.Pazarı gözlemleyemedi, bir daha ki sefere artık...

Afiyet olsun.Pastırma sucuğa niye yağ koyuyorsun ki.Kısık ateşte tava
da yaparsan sucuğun yağı ile kızarırlar zaten.Başka türlü mü yapıyorsun?

Afiyet olsun. Bol çeşit ama dengeli :)

Afiyet olsun tatlım gayet güzelll ben de yazmıştım sana bişeyler ama sayfalar hızlı akıyor arada kaynadı sanırım,hoşgeldin tekrar bulursam paylaşırım tekrar buralarda

Lesli bir kardiyo jimnastik nette vıdeoları var aratırsan bulabilirsin diyetsayfam.com sitesinde var

Sağol prıenecim salatıklar süperdi ay evet yazınz aten yiyecek daha çok şey var ayrıca salata yeek de yazın daha keyifli eller donmuyo salata yaparken yaza da kalan tekne kazıntısı fazlalıkları verirken bol bol yeriz salatalıkkk ya daaa hepsi gitmiş oluuur dengelemek için yeriz bol bol yaz kolay ya çok çabuk gidiyo kilolar

Ohh anne kız gezdiniz demek diycektim ama pıtırcık seni yalnız bırakmış göremedi demek pazarı neyse artık birdahakine inşallah

Ay evet turuncu sarılı yumurta ben de çok severimm yazın ayvalıkta pazardan alıyoduk hep nefiss olur

iyi akşamlar kızlar
aksam yemegım
1 kasık makarna
2 tane avuc ıcı patateslı pogaça
ıkı dılım turp

ee kızlar nasılsınız

canım biraz karbonhdirat sengini bir akşam yemeği olmuş keşke sabah falan yeseydin abri poğaçaları akşam yiyince daha zararlı yani hiç sebze yoğurt falan da yokkk çok canın istedi sanırım ama sağlıksız olmuş epey

Hımmmmmmmmmmmm tamam o zaman ödül diyelim biz ona kibarca:):):)

Son düzenleme:
Amaninggggg akşam yemeğimi yazmamışım

4yk kıymalı ıspanak yemeği

2 yk z.yağlı kereviz

1 kase yoğurt

1tk etli biber dolması

1 pasta tabağı salata

bugun evdeydım gec kalkınca karıstı pogacalarada dayanamadım aralarda kayısılı yoğurt yedım ondan didim ah ahh ne zaman verıcem ben bu kıloları nese acıkmaya başlıyorum ben ıyısı uyuyım kızlar ıyı geceler hepınıze öpuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…