afiyet olsun bebikkkkkk.süper süperrrr
afiyet olsun cicişimmm
oturduğun yerde de yapabilrsn bence elleri kaldırmak gerekmez ama yerdeki daha etkili oluo iş yernde de nefes al ver verirken karnını şişrme ellerini kaldırma yoksa napıo bu fambıkkk dellendimi demesinlerrevde yerdeki elleri arkaya doğru uzatılanı yaparsın cnm alışırsın sonra.arada bende kaçırıorum mesela her zman nefesi öle tutmak çok zor zmanla oluo aama
tebrk ederim cnm ee ne kaldı şurda hedefine ulaşmaya
sen yine iyi farkettin ekmek olmaduğını nugi 3 ay sonra diyo hülya niye ekmek yok diye
azcıkda nugiyle uğraşayım bugun
afiyet olsun bebikkkkkk.süper süperrrr
afiyet olsun cicişimmm
oturduğun yerde de yapabilrsn bence elleri kaldırmak gerekmez ama yerdeki daha etkili oluo iş yernde de nefes al ver verirken karnını şişrme ellerini kaldırma yoksa napıo bu fambıkkk dellendimi demesinlerrevde yerdeki elleri arkaya doğru uzatılanı yaparsın cnm alışırsın sonra.arada bende kaçırıorum mesela her zman nefesi öle tutmak çok zor zmanla oluo aama
tebrk ederim cnm ee ne kaldı şurda hedefine ulaşmaya
neyse bende sorayım o zaman hülya neden ekmek yemiyosun..ciddi ciddi merak ettim
prienecim kilosunu takma bence sağlığı yerinde ise önemli değil. doktorlarda diyor ufaktan kilosu az diye iştah açıcı şuruplar veriyorlar çocuk ilerde kilolu oluyor diyorlar. sağlıklı ise takma canım çünkü bende çocukken çok zayıftım annem hep iştah şuruplarıyla büyüttü beni bak sonuçları bunar oldu
günaydın arkadaşlar
nasılsınız
buraya başlayalı 1 hafta oldu ve ilk kilomu verdim
bu sabah tartıldığımda 1.4kilo eksik çıktım yaşasınnnnnnnn
ekemek yemiyorum canım ben
helvayı biliyorum am dayanamıyom en sonunda agzımı tatlandırıyorrum vazgeçmedim o huyumdan
iyi unutmazsın artık aylarca bunu hatırlatır durursunyüzüme vurursun beni kurutursun sen bunu sürdürürsün pek gözel oldu kafiyeli hemide
bende aslandır dedim,burçdaşımdır beni aslan halimle ancak aslanlarım anlar dedim ama sen nettinn,neruşşşşşla bir oldunnnnnnnnn(neruşa takılmadan edemem ben edemeeeeeeeeemmmmm)
güle güle cnm bakalım ne çıkıcak bahtınaarkadaşlar ben öğle yemeğine gidiyorum bakalım benim güzel annam bana ne yemek yapmış güzel elleriyle..yiyip geleyim..zaten çok açıom nedense bugün..midemde 2 işçi var sanki kazı yapıyorlar
bi dakka doğru analmışmıyım tekrar ediyorum,kontrollllllllll
şimdi
nefes alırken göğsüm azcık şişiyor karnımı içeri çekiyorum,o an kaburgalarımı hissediyorum zaten
nefes verirken karnımı içeri çekmeyi bırakıyorum,kaburgalarımı hissetmiyorum pek
doğrumudur hocam
hayır fambıkcımmmm
her halukarda karın içeride nefes alırkende verirkende alırken dediğin doğru göğsün şişiokarnını çekiosun verirkende karnını içeri çekmeyi asla bırakmıosun zaten püf nokta orası bırakırsan içine çekmeyi şişer karnın havayla dolar kaburgan açılır.bırakmıosun içine çekmeyi şişmiş olan göğsün aşağıya inior ok;?
2 gündür evde yeşil mercimek yiyiroum bugü öğlende mercimek var :)benim ekmeğim beyaz ekmek sadece kabuklarını yiyorum ama,ara öğünlerdede hep meyve tüketiyorum artık değişiklik yapayım diyorum,kuru incir ve kayısı alayım birde çavdarlı ekmek,yarın buranın pazara çıkcam kısmetse...kızlar kestane yiyen var mı kestanede alayım diyorum
eswcim 1200 kalori banada az geldi senin metabolizman bu kadarmı yavaşmış. 1400 bile az sanki sonuçta sporunda var çokmu yavaşmış senin metabolizman. önce 1400 sonra 1200. ya az gelirse bu kalori yine kas verirsin o zaman sen yağ vermezsin fazla. valla canım istersen başka bi diyetisyen bul netten araştır yorumlara bak istersen zaten kas kaybın oldu daha önce dahada olursa yani yazık o zaman emeklerine
elbette canikebru şallı hergün pilates yaparken beş ana prensipte gösteriyor ve 1 ayda düzenli yaparsan kapanıyiii
ebru şallının pilates videosuna bak bi tane ilk başta gösteriyor anlatıyor
kestanenin 3 tanesi 1 dlm ekmek ediyor diye biliyorum,yinede araştır istersen kalorili bişey
Günaaaaaaaaaaaaaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn balkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr hepinize öpücükleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr sağlıklı mutlu huzurlu bir gün diliyorummmm içimiz sıcacık olsunnn yağlarımız gitsinnn tüm fazla kilolardan kurtulalım innnnşallah sağlıklaaaaaaaaaaaa:13::13:
Hemen kahvaltımı yazayımmm, regl dolayısıyla biraz daha zengin tuttum kahvaltıyı ayrıca arada da tarçınlı muz yiycemmm(dün akşam regl oldummm belliydi zaten biraz erken oldu ama olsun rahatladım yawww biraz ağrım ama olsun ayrıca ben regl olunca ayıptır söööööölemesi wc sayıma artar bağırsaklarım harekete geçer bu da iyi tabii )
Kahvaltım
3 adet eti form mısır-prinç patlaklı yuvarlak şeylerden (3 tanesi 1 dilim ekmek kalorisinde)
2 adet lıght üçgen peynir
1tk yağ ve 2 ince dilim salamla yapılmış omlet
2 minik domates
1 salatalık
2 köy biberi
1 kivi
2 tk pekmez
kahvaltıdan sonra yeşil çayımı içtimmm şimdi biraz geçmişe bakayımmmmm famir beni çekiştirmişmiii arkamdan neler yumurtlamışşşşşşbakayımmm yumrutlamak ya da yumurtlamamk işte bütün mesele buuu
neruşşş benim yumrutalarımı bulacam diye,satır satır,harf harf okuyon heralde
hadi ben yemeğe gidiyorum,öptüm hepiciğinizi,herkese afiyet ,bal ,şeker olsun,azcık yemeklerle tıka basa doyun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?