60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tşkler cicişim sizlerin sayesinde

sen yine iyi farkettin ekmek olmaduğını nugi 3 ay sonra diyo hülya niye ekmek yok diye
azcıkda nugiyle uğraşayım bugun

iyi unutmazsın artık aylarca bunu hatırlatır durursun yüzüme vurursun beni kurutursun sen bunu sürdürürsün pek gözel oldu kafiyeli hemide

arkadaşlar ben öğle yemeğine gidiyorum bakalım benim güzel annam bana ne yemek yapmış güzel elleriyle..yiyip geleyim..zaten çok açıom nedense bugün..midemde 2 işçi var sanki kazı yapıyorlar

bi dakka doğru analmışmıyım tekrar ediyorum,kontrollllllllll
şimdi
nefes alırken göğsüm azcık şişiyor karnımı içeri çekiyorum,o an kaburgalarımı hissediyorum zaten
nefes verirken karnımı içeri çekmeyi bırakıyorum,kaburgalarımı hissetmiyorum pek
doğrumudur hocam

Pilates yaptım,
Şekersiz elma-ayva kompostomu yedim içtim.
Acıktım.
Öğlen ne yesem ki...
Şu nohutu bitirsem mi bitirmesem mi.
Bitirirsem o da beni bitirecek bitirmezsem atılacak...
Off.

günaydın arkadaşlar
nasılsınız
buraya başlayalı 1 hafta oldu ve ilk kilomu verdim
bu sabah tartıldığımda 1.4kilo eksik çıktım yaşasınnnnnnnn

Bravo, aynen devam...

ekemek yemiyorum canım ben
helvayı biliyorum am dayanamıyom en sonunda agzımı tatlandırıyorrum vazgeçmedim o huyumdan

1 lokma helva kahvaltıda normal bence.
Ama bana ekmek yememen ve ana öğünlerin pek sağlıklı gelmiyor açıkçası.

iyi unutmazsın artık aylarca bunu hatırlatır durursun yüzüme vurursun beni kurutursun sen bunu sürdürürsün pek gözel oldu kafiyeli hemide

yok herzman söylersem tadı çıkmaz şöleeeee can alıcı zamanları kollarrrr,yeri geldimiyi söylerimmmmmmm
yok öyle hep bana hep neruşa

arkadaşlar ben öğle yemeğine gidiyorum bakalım benim güzel annam bana ne yemek yapmış güzel elleriyle..yiyip geleyim..zaten çok açıom nedense bugün..midemde 2 işçi var sanki kazı yapıyorlar
güle güle cnm bakalım ne çıkıcak bahtına

hayır fambıkcımmmm
her halukarda karın içeride nefes alırkende verirkende alırken dediğin doğru göğsün şişiokarnını çekiosun verirkende karnını içeri çekmeyi asla bırakmıosun zaten püf nokta orası bırakırsan içine çekmeyi şişer karnın havayla dolar kaburgan açılır.bırakmıosun içine çekmeyi şişmiş olan göğsün aşağıya inior ok;?

tamamdır kukilatam,her durumda karın içerde,sadece göğsüm azcık şişip iniyor ve kaburgalarımı her durumda hissediyorum
ok dasti:82:

2 gündür evde yeşil mercimek yiyiroum bugü öğlende mercimek var :)benim ekmeğim beyaz ekmek sadece kabuklarını yiyorum ama,ara öğünlerdede hep meyve tüketiyorum artık değişiklik yapayım diyorum,kuru incir ve kayısı alayım birde çavdarlı ekmek,yarın buranın pazara çıkcam kısmetse...kızlar kestane yiyen var mı kestanede alayım diyorum

kestanenin 3 tanesi 1 dlm ekmek ediyor diye biliyorum,yinede araştır istersen kalorili bişey

canım benim bazal metabolizma hızım 1269 kcal
yavaş mı değil mi ben pek anlamıyorum

elbette canik ebru şallı hergün pilates yaparken beş ana prensipte gösteriyor ve 1 ayda düzenli yaparsan kapanıyiii
ebru şallının pilates videosuna bak bi tane ilk başta gösteriyor anlatıyor

ordan yapıyodum zaten ben pilatesi, yeniden başlıcam inşallah

geçmiş olsunn :) afiyet olsun hemde :)

neruşşş benim yumrutalarımı bulacam diye,satır satır,harf harf okuyon heralde
hadi ben yemeğe gidiyorum,öptüm hepiciğinizi,herkese afiyet ,bal ,şeker olsun,azcık yemeklerle tıka basa doyun inşallah

neruşşş benim yumrutalarımı bulacam diye,satır satır,harf harf okuyon heralde
hadi ben yemeğe gidiyorum,öptüm hepiciğinizi,herkese afiyet ,bal ,şeker olsun,azcık yemeklerle tıka basa doyun inşallah

amiiiiinnnnnnnnnnnn:)) senin içinde geçerli olsun duaların :)

merhaba kızlar

öğleye kadar okulda yediklerim içtiklerim

ara:100 ml sıcak çikolata
ara: 200 ml muzlu süt
5 adet limonlu-kepekli bisküvi

öğlen menüm

çok soğuk buralar o nedenle sadece sıcacık çorba içmek istedim

1 dilim kıtır ekmek
2 kepçe mercimek çorbası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…