ok dasti:)süperrrrtamamdır kukilatam,her durumda karın içerde,sadece göğsüm azcık şişip iniyor ve kaburgalarımı her durumda hissediyorum
ok dasti:82:
afiyet olsun canımmmmmerhaba kızlar
öğleye kadar okulda yediklerim içtiklerim
ara:100 ml sıcak çikolata
ara: 200 ml muzlu süt
5 adet limonlu-kepekli bisküvi
öğlen menüm
çok soğuk buralar o nedenle sadece sıcacık çorba içmek istedim
1 dilim kıtır ekmek
2 kepçe mercimek çorbası
selam totişlerduşumu aldım markete gittim. valla canım kıymalı makarna çekti yaptım yağını az koydum evde kepekli makarnada yokmuş marketleri dolandım bulamadım bende beyaz makarnayı haşladım kıymalı sarımsaklı soğanlı bahatarlı az yağlı bir sos yaptım yiyeceğim malumya diyete ara verdim özlediğim şeyleri yiyeyim dedim
akşam içinde yazdan dondurucuya attığım taze börülceyi çıkardım haşlayıp akşam zeytinyağı sarımsak ekler salata gibi yaparım çok severimde taze börülceye bu şekilde
merhaba kızlar
öğlen menüm
1 dilim kıtır ekmek
2 kepçe mercimek çorbası
selam totişlerduşumu aldım markete gittim. valla canım kıymalı makarna çekti yaptım yağını az koydum evde kepekli makarnada yokmuş marketleri dolandım bulamadım bende beyaz makarnayı haşladım kıymalı sarımsaklı soğanlı bahatarlı az yağlı bir sos yaptım yiyeceğim malumya diyete ara verdim özlediğim şeyleri yiyeyim dedim
akşam içinde yazdan dondurucuya attığım taze börülceyi çıkardım haşlayıp akşam zeytinyağı sarımsak ekler salata gibi yaparım çok severimde taze börülceye bu şekilde
afiyet olsun canımcımmerhaba kızlar
öğlen menüm
1 dilim kıtır ekmek
2 kepçe mercimek çorbası
ohh ohhh afiyet bal şeker olsun kilo olmasın inşallahselam totişlerduşumu aldım markete gittim. valla canım kıymalı makarna çekti yaptım yağını az koydum evde kepekli makarnada yokmuş marketleri dolandım bulamadım bende beyaz makarnayı haşladım kıymalı sarımsaklı soğanlı bahatarlı az yağlı bir sos yaptım yiyeceğim malumya diyete ara verdim özlediğim şeyleri yiyeyim dedim
bende makarna yedim uzun bir aradan beri ilk defa pek sevmemdekestane hakkında ne düşünüyosun hugocuk :86:
bilgim yok tatlım üstelik çokta severim
Öğle yemeğim;
1 dilim ekmek
1 tabak terbiyeli,kıymalı kereviz buğday çorbası (yağsız ve kıvamı koyu değil)
1 kepçe kıymalı nohut yemeği (içine turşu acı biber doğradım)
lahana salatası
yemeğimi yedim
3 yk bulgur pilavı
3 yk et kavurma
salata
yedimm
yemekteysen iş yerindeki kadınalrdan biri 47 yaşında,150 boyunda ve 45 kilo nekadar yerse yesin gram almayan cinslerden kendisi
bana diyorki sen geldiğinden beri(yeni yerime başlayalı 1,5 ay oldu )diyetteyim diyorsun ama bakıyorumda 1 gram bile verdiğin yok diyor
bende 5 kilo verdim dedim
aaaaaa hiç farkedilmiyo valla diyooo,bir 5 kilo daha vereyimde ozaman farkedersiniz dedim
şimdi kavga etsem laf soksan akşama kadar karşımda oturuyo,zaten kavga etsem dahada hoşuna gidecek sinirlendirdim diye iyisimi hiç bulaşmamak dedim
aayyyy sinir oldum ama kendi yaşına başına kuru buruşuk haline bakmıyor,bu yaşında hala kıskançlık peşinde
bayılıyorum senin bol sebzeli yemeklerine çok sağlıklı yapıyorsun canım
bıktım artık bıktım :84: kilolar yüzünden gençliğimi yaşayamadım bıktım artık yağlardan artık bir gram yağ görmek istemiyorum dayanamıcam valla bıçakla kesip atarım valla delirdim artık bu yaz ince rengarenk şeyler giyicem artıkk yağ yok yağlara ölümyaza 60 olucam herkes versin kiloları heytt beee kim tutar bizi bu yaza ince rengatrenk cıvıl cıvıl olucaz hadi kızlar coşunnnn kuduruuuuuuun
gunaydın kızlar moralım cok bozuk sınır var ustumde gunlerdır aglıyorum yarın dıyetısyen var yuzunu bıle gormek ıstemıyorum ama dunyanın parasını verdım gıdıp haddını bıldıreyım dıyorum. esımde kızıyor nıye takıyorsun ınsanların soyledıklerını dıye ama takıyorum ıste.bu haftam cok kotu gectı.belkıde verdıgım 1 kıloyu gerı aldım oysa kı tekrar toparlanmam lazım motıvasyna ıhtycm var.
prienecim kilosunu takma bence sağlığı yerinde ise önemli değil. doktorlarda diyor ufaktan kilosu az diye iştah açıcı şuruplar veriyorlar çocuk ilerde kilolu oluyor diyorlar. sağlıklı ise takma canım çünkü bende çocukken çok zayıftım annem hep iştah şuruplarıyla büyüttü beni bak sonuçları bunar oldu
günaydın arkadaşlar
nasılsınız
buraya başlayalı 1 hafta oldu ve ilk kilomu verdim
bu sabah tartıldığımda 1.4kilo eksik çıktım yaşasınnnnnnnn
Herkese günaydıın.
2 gündür akşamları yediğim 1 tabak nohut yemeği bana kilo aldırıyor
Famiir, avatarındaki benim ben...
Tatlıyı da kestim güya.
Neyse akşamları yemiycem nohut falan.
Kahvaltım;
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
domates
1 dilim ekmek
1 kupa yeşil çay
1 kivi yiyeceğim şimdi
günaydınnnnn şekerler nasılsınız bugün inşallah iyisinizdir bizleri soracak olursanız sağlığınıza duacıyızmektup gibi oldu neyse menülerimi yazayım
akşam
1 kepçe tarhana çorbası
7 yk kereviz yemeği
4-5 kaşık yoğurt
4 yk bulgur pilavı
3 lokma kepekli ekmek
ilerleyen saatlerde bir tane elma
sabah
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
bir dilim uno denge lıght ekmek
heeeeeeee yumrutladımmm al sana yumrutay pardon yumruk
Allah Allah işi gücü yok bem yumrutumla uğraşıyo ya
afiyet olsun neruşum çok güzel menü
evet neruşcum balım çok güzel maşşlah enerji dolu
afiyet olsun..sana günaydın bizde öğle oldum canım...inşallah yarında ben uyuycam bu saatte kadar
evet kızlar çoksevinçliyim eskiden giydigim herşey oluyo hatta 55kiloyken giydim 36beden pontolunum bile oluyo amabirazcık beli sıkı 2kiloversem tam olacak kapanıyo ama birazcık sıkıyo maşşlah hepimize
bende aslandır dedim,burçdaşımdır beni aslan halimle ancak aslanlarım anlar dedim ama sen nettinn,neruşşşşşla bir oldunnnnnnnnn(neruşa takılmadan edemem ben edemeeeeeeeeemmmmm)
geçmiş olsunn :) afiyet olsun hemde :)
kızlar cımm ben çıkıorum çok sıkıldım
kuziyle dolaşcaz birazz.evden tost yapıp koycam çantama kalorisiz ızgara et tavuk vs de yiyebilrm ama çantamdaolsun bişiler dierekten.ara öğünlerimide attım çantama gelince yazarım yedklerimi öpüldünüzzz
Ne ayıp ya diyet yaptığını söyleyen birine 1 gram bile veremedin demek.
Pes diyorum.
Bunlar sana itici güç olsun,seni görünce başı önde gezsin inşallah.
evet tatlım çok sinir bozucu banada derlerdi eskiden çok üzülüyordum insanın bianda şevki kırılıyor ne ayıp şeyler bunlar. ne olacaktı yani iskeletinmi kalacaktı bianda. hem sanane ne diye burnunu sokuyorsun. troit hastasıdır fil gibi her bir gram almaz onlar kesin onlardandır o benimde vardı öyle bir arkadaşım bir kupa nescafeye 7 küp şeker atardı devamlı acıktım acıktım der fil gibi yerdi bir gram almazdı bunula övünürdü bize laf çarpıtırdı meğer troit hastasıymış fazla çalışıyormuş troitleriyemeğimi yedim
3 yk bulgur pilavı
3 yk et kavurma
salata
yedimm
yemekteysen iş yerindeki kadınalrdan biri 47 yaşında,150 boyunda ve 45 kilo nekadar yerse yesin gram almayan cinslerden kendisi
bana diyorki sen geldiğinden beri(yeni yerime başlayalı 1,5 ay oldu )diyetteyim diyorsun ama bakıyorumda 1 gram bile verdiğin yok diyor
bende 5 kilo verdim dedim
aaaaaa hiç farkedilmiyo valla diyooo,bir 5 kilo daha vereyimde ozaman farkedersiniz dedim
şimdi kavga etsem laf soksan akşama kadar karşımda oturuyo,zaten kavga etsem dahada hoşuna gidecek sinirlendirdim diye iyisimi hiç bulaşmamak dedim
aayyyy sinir oldum ama kendi yaşına başına kuru buruşuk haline bakmıyor,bu yaşında hala kıskançlık peşinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?