60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hanımlar nasılsınız bugünnnn ee tabi bugün hafta sonu uyuyanlar var henüz uyuyunda güzelce dinlenin bakemmmmm menülerimi yazayım
akşam
1 kepçe tarhana çorbası
bk tabağında neruşşşş bol salata içinde (80 gr lık ton balığı vardı)
1 yk ayran yoğurdu
saat 9:45 te bir bardak tarçınlı süt
11 de bir tane elma
sabah
ılık suyumu içmeyi unuttum
domates-salatalık
4 tane zeytin
1 kk tuzsuz peynir
1 dilim uno lıght ekmek
1 yumurta

akşam yemeğinde bulgur pilavı yedim 4 kaşık yanındada tavuk baget yedim 2 tane. birazdanda kakaolu sütümü içerim ilerleyen saatlerdede meyve yerim
afiyet olsun kuzum

neruşcum herzamanki gibi güzel ne diyebilinirki

çok güzel canım afiyet olsun
ıyı aksamlar kızlar
aksamkı menum 18:45
1 kase domates corbası
1 yk musakka
2 yk yogurt
bıdılım büskıvılı pasta
canım az olmuş menü,doydunmuki bununla sen:26:musakkanında yağını aldır öyle ye tatlım afiyet olsun
hoşgeldin canım sabah kahvaltında ekmek yok bence yenmeli.sabah ve öğlen önemli öğlen tavuk yemişsin akşama yemene gerek yoktu sebze yemeği yiyebilirdin bir öğününde et varsa diğer öğünün sebze olsun canım.bizde puanlama yok canım herkez yediklerini yazıyor buraya varsa yaptığı sporu kaçamağı varsa onuda yazıyor bizde değerlendirip yorum yapıyoruz.kiloyu verdiği zaman yazıyor buraya bizde tebrik ediyoruz.burayı takip edersen eğer menülerini daha düzeltebeilirsin canım
abovvvvv nettin kız neyse olan olmuş keki 2 dilim değilde bir dilim kısırıda 1 kase değilde yarım porsiyon yeseydin keşke canım .artık dengelemeye çalış diğer öğünlerinde
ya ben nıye kılo veremıyorum 10 gun oldu offfffffffffffffffffff bı kılo verdım zannettım yoo yıne aynı

verirsin canım sabırlı ol sadece en öenmli şey bu çünkü yılmak yok 10 gündür veremiyom diyon da ka ç haftalardır veremeyen var ama sonucunda veriyorlar burda.

gunaydın kızlar;

sabah kalkınca 2 su bardagı su + 1 kk
kahvaltı: yarım su bardagı süt
çavdar ekmegınden tost (içine salça surdum )

saol canım yıyrum normalde ama acele cıktım. bugun dıyetısyen kontrloum var sanırım veremedım kılo

olsun canım üzülme her hafta vericez diye birşey yok diyetisyeninde söyler ilk başlarda çabuk verilir sonrasında yavaşlar ve sonrasın dıraklama dönemi olur ve tekrar vermeye başlarsın bende spor olmadığı için bende çok zor veriyorum canım bir ayı geçti heralde şu anda veremedim düşün yani yarın tartılıcam bakalım verebildimmi.işyerindede sürekli oturuyorum zor tabi ama eninde sonunda veriyorum yani yılmak yok canım hep beraber elele verip vericez kilolarımızı

günaydın kızlar sabah sabah erkenden saat 07 :30 -08 :00 de gelmiştim kimse yoktu . nasılsınız bakalım?
ben çok şükür iyiyim koruma programım da çok şükür yolunda gidiyor

sabah kalkınca

1/ 2 elma yedim
500 ml ılık su içtim

kahvaltım

1 dilim beyaz ekmek
1.5 çay kaşığı bal
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 yeşil biber
100 ml şekersiz çay

inşallah bebek. cok tesekkur ederım destegın ıcın.

günaydın farmasi afiyet olsun menü güzel

afiyet olsun nugya listeler çok şık
mavlicim durmak yılmak yok yola hemen kaldığımız yerden devam bitanem
günaydın kızlarrrrrrrr

56 kilo ile başladım akşam tartıldım 53 üçüm
ama hedefim 50 kilo
acayip motive oldum 45 dk leslie ve plates yaptım:86:

çok güzel canım devamı gelsin inşallah

çok güzel canım devamı gelsin inşallah [/QUOTE]

EEE inşallah geliyo zaten boyum 1,60 elli mi olayım 48 mi kararsızım

bu pazardan itibaren bu hafta köklü değişime gidiyorum kızlar araöğünüm sürekli meyve idi,kuru yemiş kuru incire çevircem...ekmeğimide kepekli yada çavdarlı ekmeğe çevircem....sporu her akşam yapıyorum haftada 2 gün 45 dk diğer günler yarım saat ama hergün onda nasıl bir düzenleme yapayım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…