afiyet olsun farmasi
afiyet olsun nugya .ara meyve elmamıda yedim şimdii
afiyet olsun nugya .
kızlar görüşmek üzere kendinize iyi bakın
güzel o zaman menülerini atlamadan fazla azaltmadan yersen olur canım bu iş
günaydın hanımlar nasılsınız bugünnnn ee tabi bugün hafta sonu uyuyanlar var henüz uyuyunda güzelce dinlenin bakemmmmm menülerimi yazayım
akşam
1 kepçe tarhana çorbası
bk tabağında neruşşşşbol salata içinde (80 gr lık ton balığı vardı)
1 yk ayran yoğurdu
saat 9:45 te bir bardak tarçınlı süt
11 de bir tane elma
sabah
ılık suyumu içmeyi unuttum
domates-salatalık
4 tane zeytin
1 kk tuzsuz peynir
1 dilim uno lıght ekmek
1 yumurta
afiyet olsun kuzum
neruşcum herzamanki gibi güzel ne diyebilinirki
günaydın kızlar sabah sabah erkenden saat 07 :30 -08 :00 de gelmiştim kimse yoktu .nasılsınız bakalım?
ben çok şükür iyiyim koruma programım da çok şükür yolunda gidiyor
sabah kalkınca
1/ 2 elma yedim
500 ml ılık su içtim
kahvaltım
1 dilim beyaz ekmek
1.5 çay kaşığı bal
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 yeşil biber
100 ml şekersiz çay
bu pazardan itibaren bu hafta köklü değişime gidiyorum kızlar araöğünüm sürekli meyve idi,kuru yemiş kuru incire çevircem...ekmeğimide kepekli yada çavdarlı ekmeğe çevircem....sporu her akşam yapıyorum haftada 2 gün 45 dk diğer günler yarım saat ama hergün onda nasıl bir düzenleme yapayım bilemedim
kahvaltıdan sonraki 1-1.5 saat içerisinde
500 ml su
2 siyah kuru üzüm
3 fındık
5 antep fıstığı
canım bu konuda inan bilgim yok ama benim boyum 1:53 yani ben bile 55 e insem yeter diyorum.ama işte o kiloya gelince nasıl olur bilmiyorum.senin boyun 1: 60 sa yani 55 iyi gibi ama canım bu şunada bağlı aslında eğer yağ verirsek daha iyi olur yani yanlardn önden arkadan fırlamaz yağlarımız vücut daha güzel görünür .ama eğer kas verirsek mutlaka yağlar gözükücek fışkırıcak yanlardan.kilo vermiş gözükürüz ama kasdan vermişizdir yağlar duruyordur.yağdan verdiysen eğer bazen tartıya yansımıyor aynı kiloda gözüküyorsun oysaki ama vücudunda toparlanma oluyo yağlar eriyo yavaş yavaş.yanlış bilgide vermek istemiyorum.bence ilk önce yağını kasını ölçtürebilirsen bi yerde ölçtür yağ miktarını öğren kaçmış ona göre kaça düşeceğin belli olur ama dediğim gibi ölçtürmek için diyetisyene gitmen gerekir heralde yada belki bazı eczanelerdede oluyor bu ölçen makinalar.canım kusura bama belki karışık anlattım ama sormak istediğin olursa yine sor anlatırım eğer bilgim varsa
ohhh misss afiyet olsunnnnevvett araöğünüm olan portakalımıda yedimmm :))
şimdi
200 ml çilekli süt
1 paket mavi-yeşil light çubuk kraker
neruşşşşşşşşşşşşşşşşşş hoşgeldin geçmişi oku bakalım yazarsın şimdiii
ara meyve elmamıda yedim şimdii
birde ben önceden direkt yüzden verirdim birde yüzüm küçük oldugu halde şimdi direkt göbekten verdim bu yağın gitmesine işarettir inşallah
Canım sporu haftada 3 gün 45dk 1 saat arası yapabilirsin bir de zaten falzan az göbek için en iyisi senin düzenli plates yapman einim çok farkeder ki onu da zaten yapıyomuşsun
56 ile başladım şuan 53 üm yağ mı verdim kas verdim onu bulmaya çalışıyorum nasıl anlarımki neruda
Yani tabii onu en iyi uzmanlar bilirrr ben ancak tahmini bişey söyleyebilirim tatlım ama demişsin yüzüm çökmedi göbek gitti diye bu şkeilde olunca genelde yağ veriliyor diyor uzmanlar bir de sağlıklı besleniyosun kilon da az zaten yağın belki de çok yoktur spor da yapıyosun yüzün de çkmemiş yüzden verilince genelde kas gidiyor sağlıksız deniyor demek ki senin yüz çökmediyse göbekten gidiyosa e spor-sağlıklı beslenme de var bence yağ veriyorzundur tatlım ama en iyi ölçtürmek tabii yine de
Vücudun direniyordur bence benimkide oyle yarın tartılacağım bakalım ne olacak.
Düzenli besleniyoruz,spor yapıyoruz, bunlar yüzsüz misafir ama en sonunda gidecekler biz vazgecccmeyelim[/QUO
gunaydın kızlar ya sımdıye kadar yaptım sımdıden sonra bırakmakta sıtemıyorum :2:
nese sabah 10:00 da
1 saat fıtnees
4 tane zeytın
2 dılım cavdar ekmegı
1 tane haslanmıs yumurta
3 dılım domates 3 dılım salata
1 kupa yesıl cay
1 tatlı kasıgı bal bıcak ucu tereyağı
Tatlım afiyet olsun öncelikle kavaltın çok güzelllltereyağ bıçak ucu bişey değil ama yine de yani ben en azından fazlalıkalrın büyük br kızmı gidene kadar yağ oranım da yüksektir diye düşünerek yağlı çerezler,zeytin ve tereyağ falan yeemeye çalışıyorum yani sen de sürekli yemiyosun tereyağ biliyorum da hani söyleek sitedim
Ayrıca tabii ki vazgeçmek yokkk aç kalmıyoruz sağlıklı besleniyoruz ve bu zaten yaşam tarzımız olmalı ve kilolar gelirken kolay ama giderken okadar kolay değil elbette direniyolarrrr ama biz daha inatçıyız ve sabırla!!! azimle inançla göndericez hepsini asla pes etmek yokk tatlım gidecek hepsi de sağlıkla inşallah:13:
sende kendine çoook iyi bak ince farmasiyediklerin löp löp yağ olmasın inşallah
Çok güzel olmuş nugicimmmm şaşırtmak iyidir arada yani bence dediğim gibi yine ekmeğini falan ye ama sabah ye öğlen ye akşam karbonhidrat almamaya çlış sonuçta gün içinde yine alırsın listene göre alman gereken miktarda, yani bi de uzunz amandır 7 dilim diyodun gerçi bilmiyoru 7 dilim tüketiyomusun emind eğilim ama bence 1-2 dilim düşür öyle çokdeğil nekadar karbonhidrat alıyosan 1 dilim ya da 2 dilime denk gelecek şekilde eksilt bence ve yediiğin karbonhidratları da sabah ve öğlen ye yani sağlıksız olmaz bence alıcaksın yine alman gerekeni ama sabah ve öğlen ya da mesela yemeklerini 1yk eksiltebilirsin bence bunlar olunca biraz farkeder diyetisyenler de listelerde değişiklik yapıyor sonuçta hem de abartı bişey yapmıycaksın ki 1 -2 dilim sadece
mersi datlummmmm dün biraz çok yedim gibi geldi regl dolyasıyla sürekli yedim bişeyler ama abartmamışım sanırım
Afiyet olsun cınımmmm çok güzel tabii ki
Canım sporu haftada 3 gün 45dk 1 saat arası yapabilirsin bir de zaten falzan az göbek için en iyisi senin düzenli plates yapman einim çok farkeder ki onu da zaten yapıyomuşsun
ohhhh ye ye zayıflaaaa ohhhhhhhhhhhhh yedikçe metabolizma hızlandığından daha çabuk yeme isteği de duyuyoruz aslında ve güzel bişeyyy yiycez yiycezzz vericeeeeez inşallah tüm fazlalıkları sen de koruycaksın tabii ya da istersen de zaten verirsin:13:
Nasıl da anlatmış bıcır bıcırrrranlatışını severim seninnnn düşünceli düşünceli bideee
ohhh misss afiyet olsunnnncanı meyve yerken yanında ya 1-2 kuru yemiş ya da 1-2 kaşık yoğurt yersen daha tok tutuyor ve metabolizmayı hızlandırmk için etkiliymişş dene istersen bazen
ohh aralarrr kraliçesi farmisyoooooafiyet olsun
geldiiiiiiiiiiim okuduuuuuuuuuuuum yazıyoruuuuuum
afiyet olsun cicimmmmm
Çok güzel olmuş nugicimmmm şaşırtmak iyidir arada yani bence dediğim gibi yine ekmeğini falan ye ama sabah ye öğlen ye akşam karbonhidrat almamaya çlış sonuçta gün içinde yine alırsın listene göre alman gereken miktarda, yani bi de uzunz amandır 7 dilim diyodun gerçi bilmiyoru 7 dilim tüketiyomusun emind eğilim ama bence 1-2 dilim düşür öyle çokdeğil nekadar karbonhidrat alıyosan 1 dilim ya da 2 dilime denk gelecek şekilde eksilt bence ve yediiğin karbonhidratları da sabah ve öğlen ye yani sağlıksız olmaz bence alıcaksın yine alman gerekeni ama sabah ve öğlen ya da mesela yemeklerini 1yk eksiltebilirsin bence bunlar olunca biraz farkeder diyetisyenler de listelerde değişiklik yapıyor sonuçta hem de abartı bişey yapmıycaksın ki 1 -2 dilim sadece
mersi datlummmmm dün biraz çok yedim gibi geldi regl dolyasıyla sürekli yedim bişeyler ama abartmamışım sanırım
Afiyet olsun cınımmmm çok güzel tabii ki
ohhhh ye ye zayıflaaaa ohhhhhhhhhhhhh yedikçe metabolizma hızlandığından daha çabuk yeme isteği de duyuyoruz aslında ve güzel bişeyyy yiycez yiycezzz vericeeeeez inşallah tüm fazlalıkları sen de koruycaksın tabii ya da istersen de zaten verirsin:13:
Nasıl da anlatmış bıcır bıcırrrranlatışını severim seninnnn düşünceli düşünceli bideee
ohhh misss afiyet olsunnnncanı meyve yerken yanında ya 1-2 kuru yemiş ya da 1-2 kaşık yoğurt yersen daha tok tutuyor ve metabolizmayı hızlandırmk için etkiliymişş dene istersen bazen
ohh aralarrr kraliçesi farmisyoooooafiyet olsun
geldiiiiiiiiiiim okuduuuuuuuuuuuum yazıyoruuuuuum
afiyet olsun cicimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?