60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet neruş doğru demiş değişiklik arada olmalı ama işte miktarını nasıl ayarlıcaz kendi başımıza orası problem bence dediğin gibi ani düşüşler yapma birde artıkın spora başla hafta sonları yap fambik gibi sende canceğizim

canım bence sağlıksız bir liste olmuş ya

iyi akşamlar kızlar ,afiyet olsun yemek yiyeceklere

10 da evde olucaksın büyük ihtimal yorgun olup yatarsın o yüzden 1 bardak ılık süt tok tutar hem de rahatsız etmez.az yemezlik yapma yiyerek kilo vericez unutma yoksa karbonhidrarata saldırırız.

kızlar menüm nasılllll

eveeeeeeet maalesef kötü bişey yapıyosunnn ama zararın neresinden dönersek karrrr benim de en büyük sorunum tatlıydı ama sağolsun hem buradaki arkadaşların önerileri hem de kilo verme sevinci bastırdı bu isteği öneriler şöyle bizler tatlı birşey yemek isteyince, Türk kahveli tarçınlı süt içiyoruzzz çok güzel kesiyor tatlı isteğini ayrıca yoğurt-portakal tarçın karşımı da vazgeçilmezimiz şimdi hugocuğun diyetisyeni kakao vermiş ona şu pastalara dökülen şekersi den süte koyup içiyo o da çok kesiyomuş tatlı isteğiini yani bunları deneyebilirsin nesquık şekerli sonuçta yeme bence

Kızlar ara öğün bildiriyorum

2 dilim ayva
1 dilim ananas
10 adet beyaz leblebi

Kızım uyanacak birazdan çalışan arkadaşlar az kaldı haftasonu başlamak üzere

Afiyet olsun cicimmmm çok güzelll

afiyet olsun neruşum güzel canımda ıspanak yemeği çekti şimdi

yapp hemen yapp hafta sonuuu çok güze oluyo ben de bayılırım yoğurtla

akşam yemeğinde bulgur pilavı yedim 4 kaşık yanındada tavuk baget yedim 2 tane. birazdanda kakaolu sütümü içerim ilerleyen saatlerdede meyve yerim

akşam yemeğinde bulgur pilavı yedim 4 kaşık yanındada tavuk baget yedim 2 tane. birazdanda kakaolu sütümü içerim ilerleyen saatlerdede meyve yerim

Afiyet olsun hugocukcuğum ben de kakao buldum akşama içicemsütle ben dr.otker buldum üzerinde pasta kekler için ayrıca su ya sütle de içebilirsiniz yazıyodu sanırım olur:26:

Ben de bugünkü menümü tam olarak yazayım gerçi akşam yemeğimi 20.30 gibi yiyiorumama belli yani yazayım ben

sabah kalkınca 500ml su

kahvaltı

3 tane eti form mısır-prinç patlaklı yuvarlak( 3 tanesi 1 dilim ekmek)

2 tane lıght üçgen peynir

1 adet yumurta ve 2 dilim salamla yapılmış 1tk z.yağlı omlet

2 köy biberi

1 salatalık

2 minik domates

1 kivi

2tk pekmez(regl sebebiyle)

1.ara: 1 muz-2yk yoğurt tarçın karıştırdım yedim

öğlen

4yk kıymalı ıspanak yemeği

3-4 dal haşlanmış 1tkz yağlı boll limonlu karnıbahar

1 kase yoğurt

1 dilim çok tahıllı ekmek

2. ara: Minik bir dilim çavdar ekmeği

1 elma

akşam:

4yk kıymalı ıspanak yemeği

3-4 dal yağsız! boll limonlu haşlanmış karnıbahar

1 kase yooort

Afiyet olsun şekerim, ben de öğlen akşam menümüz aynı olsa farkedermi diyecektim.

Afiyet olsun takip ediyorum seni cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…