Kızlarcımmmm hepinize merhabaaaaa güzelliklerle dolu bir haftasonu diliyorummmm
Saat 8.30da kalktımmm 9.30da kahvaltımı yaptımmmm biraz ev işleriyle uğraştımmm ve geldiiiimmmm
sabah kalkınca
1 kudüs hurması 500ml su
kahvaltım
2 adet lıght üçgen peynir
2 minik dilim çavdar ekmeği(fırından aldım dilimlettim orda fırın ekmeğinin dilimleri daha ufak oluyor malum)
2 adet minik domates
1 salatalık
2 köy biberi
1,5 adet minik sosis ızgara(hani şu kokteyl olanlardan bir sosisin yarısı kadar gibi olan miniklerden)
kahvaltı sonrası yeşil çayımı içtimmm birazdan da ara yapıcam 1 elma yerim sanırım:26:
Kızlarcımmmm hepinize merhabaaaaa güzelliklerle dolu bir haftasonu diliyorummmm
Saat 8.30da kalktımmm 9.30da kahvaltımı yaptımmmm biraz ev işleriyle uğraştımmm ve geldiiiimmmm
sabah kalkınca
1 kudüs hurması 500ml su
kahvaltım
2 adet lıght üçgen peynir
2 minik dilim çavdar ekmeği(fırından aldım dilimlettim orda fırın ekmeğinin dilimleri daha ufak oluyor malum)
2 adet minik domates
1 salatalık
2 köy biberi
1,5 adet minik sosis ızgara(hani şu kokteyl olanlardan bir sosisin yarısı kadar gibi olan miniklerden)
kahvaltı sonrası yeşil çayımı içtimmm birazdan da ara yapıcam 1 elma yerim sanırım:26:
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ
sabah 10:00 da
1 saat fıtnees
4 tane zeytın
2 dılım cavdar ekmegı
1 tane haslanmıs yumurta
3 dılım domates 3 dılım salata
1 kupa yesıl cay
1 tatlı kasıgı bal bıcak ucu tereyağı
kızzzzzzzzzz tam gittim gidiyorum derken msn den de yediklerime bak deyince seni kıracağıma kilolarımı kırarım dedimgeldim.
Tam bir kaptan neruda menüsü ve de çok şık.
kahvaltın güzel yeşilçayın muhteşem her ne kadar ben bu çayı içemesem de. ama sana bir önerim olacak hayatından mikropları at demiyecemarada 1 elma ye üzerine de 500 ml lik suyu içmeye başla 30 -40 dakikada bitirmeye bak olur mu canımcım
hepinize günaydın arkadaşlar hepimiz gibi benim sıkıntımda kilolarım ben 1 57 boyunda 70 kiloyum((
ikişer ay olmak üzere iki hamilelik geçirdim düşük oldu hep.ozamnda aldım kiloları evleneli 2.5 yıl oldu yeni evliyken 56 kiloydum çalışmıyorumda hep ama hep evdeyim yürüyüş bile yapamıyorum.bundan 1.5 ay önce doktora gittim kolestrol çıktı diyetisyene yönlendirdi vucutta 25 kilo yağ varmış(( diyet listesi verdi sebze ağırlıklı yağsız tatlısız.bi çoğumuz gibi bende tatlısız çikolatasız duramıyorum.bu diyeti yklaşık bi aya kadar yaptım zayıfladığımı hissediyordum ama ne kadar bilmiyorum çünkü evde tartı yok dün akşam görümcem yurt dışından geldi ay kıslar canınız çekmesin bi çikolata yedim hepsi enfesti amaaaaaaaaa sabah müthiş bi baş ağrısı hoş yemeden öncede ağrıyodu ama bilmiyorum artık sebep ne bende tekrardan sıkı bi rejime girmeye karar verdim sağlığım daha önemli.şimdi aranızda bna yardımcı olck varmı biliyorum uzun oldu ama umarım okursunuz.
hepinize günaydın arkadaşlar hepimiz gibi benim sıkıntımda kilolarım ben 1 57 boyunda 70 kiloyum((
ikişer ay olmak üzere iki hamilelik geçirdim düşük oldu hep.ozamnda aldım kiloları evleneli 2.5 yıl oldu yeni evliyken 56 kiloydum çalışmıyorumda hep ama hep evdeyim yürüyüş bile yapamıyorum.bundan 1.5 ay önce doktora gittim kolestrol çıktı diyetisyene yönlendirdi vucutta 25 kilo yağ varmış(( diyet listesi verdi sebze ağırlıklı yağsız tatlısız.bi çoğumuz gibi bende tatlısız çikolatasız duramıyorum.bu diyeti yklaşık bi aya kadar yaptım zayıfladığımı hissediyordum ama ne kadar bilmiyorum çünkü evde tartı yok dün akşam görümcem yurt dışından geldi ay kıslar canınız çekmesin bi çikolata yedim hepsi enfesti amaaaaaaaaa sabah müthiş bi baş ağrısı hoş yemeden öncede ağrıyodu ama bilmiyorum artık sebep ne bende tekrardan sıkı bi rejime girmeye karar verdim sağlığım daha önemli.şimdi aranızda bna yardımcı olck varmı biliyorum uzun oldu ama umarım okursunuz.
neruda sabırla değil zevkle okudumçok doğru yazılanlar diyet sürekli yağsız tuzsuz şekersiz yemek demek değil,benim ara ara kaçamaklarım oluyo 1 çatal tatlı yada yarım poğça gibi ama aklımda kalmıyo yiycek,o yüzden ağır olsun ama sağlıklı olsun önceden olsa ne yapardım 3 4 gün hiçbişey yemezdim dayanamaz 5 ci gün bozardım ama bu sefer öyle olmadı 2 3 haftadır istikrarla devam ediyorum kaçamaklarım olmasa daha iyi tabi
neruda yazı için çok sağol canım.
Tabii ki eğer arkasını getirmiyosak zaten bunun bir sakıncası yok eziyete dönüşür eğer hiçbir canımızın istediğini yemesek ve bir hepsine saldırma ihtimalimiz çok yüksek oluryani bir hastalık olmadığı sürece ve kararında kalınabiliyosa 1-2 çatal almak elbette çok mantıklı ben de öyle yapıyorum hatta ben çatalları biriktirip pazar günleri bütün olarak da yiyebiliyorum ama abartmadan bizler sağlıklı besleniyoruz aç kalmak-yasaklar yok kaçamka yaptıysak sonraki öğünde ya da günlerde dengeliyoruz veee kurtuluyoruz tüm fazlalıklardaaaan ve kurtulucazzz inşallah sağlıklaa :13:
Günaydın kızlar ,
hepiniz cok samimisiniz cok sevindim..
bi öceki menümde kepek ekmeği yazmayı unutmusum ekmek yiyorum yani.Sabah öğle aksam birer dilim.
bugün henüz kahvaltı ettim 1 saat kadar önce :)
1 kk orta yağlı peynir
1 kase limonlu roka marul yarım domates
4 küçük zeytin
2 fincan limonlu açık çay
1 dilim kepek ekmeği.
hepinize güzel haftasonları diliyorummmm
sevgili nugya ve neruda ikinizede hem cevapladığınız için hemde dualarınız için.uzunca oln yazıyı şimdi okuycm.bide şunu sormak istiyorum salataya nar ekşisi koyuyormusunuz o bari olsun yaaa yoksa çok yavan oluyo tatsız tuzsuz olmaması gerek esasında içinde şeker olduğu için ama yinede merak ettim siz kullanıyormusunuz.o zaman doktorumun bana verdiği diyet listesine devam mı edeyim ne dersiniz yoksa başka yöntemler varmı sizde?
Ricaaa ederim nugiiciiiiiiiiiiiiimmmmmbuarada akşamki bk nı görmedim zannetmeeee ohhhh fambık sultan da yok rahat rahat yiyelim bk larda salataları ben de akşam yiycemmmm
Afiyet olsun tatlımmm:13: gayet güzel benceee
Rica ederim talım yazıyı lütfen oku bir de eğer paylaşma şansın varsa doktorunun verdiği listeyi bizimle paylaşırsan çok sevinirim burda diyetisyene giden arkadaşlar listeleriniz ve doktorlannın önerilerini de paylaşıyor elinde sana uygun böyle bir liste olması güzel ama yine de tabi eklemelr de yaparsın belki drurumuna göre. Nar ekşisi zaten 1tk bile salatay bol bol yeter ve gerçek nar eksişiyse o meyvenin şekeri ve zaten bizler günde 3 porsiyon meyve yiyioruz yani doğal olduktan sonra elbett koyabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?