hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn zuzum canım benim nasılsınnnnnnnnnnnnnnnn? pc açık ben içerde dans ediyorum
iyi yapiyon fit bir hatunsun valla:87::87:....ben tam 1 yilda 12 kg verdim sen bi okadarin birkac ayda verdin masallah sana
hoşgeldin ve de kolaylıklar dilerim canım listeni de arkadaşlara örnek olması açısından paylaşman yerinde olur canımmrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranızahemen konuya girmek gerekirse ben yıllaaaarrdır hep kendi kafama göre diyetler yapardım ve tabiki sonuç ; başarısızlık ! ama artık öyle olmayacak çünkü diyetisyene başladım 10 gün oldu hemen hemen.ilk başladığımda 71i biraz geçiordu kilom ama şimdi 69a düştüm.hedefim de 50 ve hiç aç kalmıyorum hatta sofradan öyle bir kalkıyorum ki midem şişmiş oluyor :) diyetisyene gittikten sonra anladım eskiden diyet değil açlık grevi yaptığımı eğer isterseniz listemi sizinle de paylaşabilirim
benıde aranıza alırmısnız kızlarrr 162 boyunda 63.5 kıloyum 11bucuk kılo fazllagım war
öğle yemeğine kadar ara öğün yapma ihtiyacı hissetmedim spor yaptım 250 ml su içtim.
öğlen menüm
3 yk bakla yemeği
4 yk erişte
3 yk yoğurt
1yk komposto
şimdi 250 ml su içtim
mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranızahemen konuya girmek gerekirse ben yıllaaaarrdır hep kendi kafama göre diyetler yapardım ve tabiki sonuç ; başarısızlık ! ama artık öyle olmayacak çünkü diyetisyene başladım 10 gün oldu hemen hemen.ilk başladığımda 71i biraz geçiordu kilom ama şimdi 69a düştüm.hedefim de 50 ve hiç aç kalmıyorum hatta sofradan öyle bir kalkıyorum ki midem şişmiş oluyor :) diyetisyene gittikten sonra anladım eskiden diyet değil açlık grevi yaptığımı eğer isterseniz listemi sizinle de paylaşabilirim
benıde aranıza alırmısnız kızlarrr 162 boyunda 63.5 kıloyum 11bucuk kılo fazllagım war
merhabalarrrrrrrrrrrrrrrr çıtırlar bugün pazar tabi fazla kişi yok.kahvaltımı saat 13:00 de yaptım bu arada 100 gr vermişimsabah kahvaltımı yazayım
çift sarılı yumurtayla taze soğan ve domatesle yağsız yapılmış omlet
1 üçgen lıhgt peynir
domates-salatalık
4 tane zeytin
2 dilim kepek ekmek
3 bardak şekersiz çay
3 çay kaşığı tahin pekmez karışımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?