Bugün geç uyandık.
7:30 da uyandığımda 2 kuru incir yedim ve su içip yattım tekrar.
Saat 11 den sonra kahvaltı edebildik;
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
4-5 zeytin
domates
biber
2 çk tereyağı
2-3 tk tahin-pekmez
çay
ara;
1 mandalina
ara;
1 avuç beyaz leblebi
ara; 1 mandalina
ara;
1 avuç beyaz leblebi
Öğle yemeği yiyemedik gezmekten.
Eve gelince saat 17 gibi 1 dilim pastırma yedim.
Akşam yemeğim (saat 18 de);
1 dilim ekmek
3 tavuk baget,ızgara
Havuçlu lahana salatası
3 fırında mantar (sade)
ara;
4 kuru erik
ara;
1 kupa kakaolu süt
1 yk pekmez
Sabah tekrar 58,9 kg çıkınca bugün artık 59 kilo hediyemi aldık. Eşofman takımı.
57 kilo hediyem de yine eşofman takımı olsun, çok hoşuma gitti dedim. Fikrim değişmezse 57 olunca 1 takım daha alacağım :)
afiyet olsun hediyende çok güzel güle güle giyyyyyyy
nem bugün iyice bi kaçamk yaptım yazmıyom menüyü
Bugün geç uyandık.
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
4-5 zeytin
domates
biber
2 çk tereyağı
2-3 tk tahin-pekmez
çay
ara;
1 mandalina
ara;
1 avuç beyaz leblebi
ara; 1 mandalina
ara;
1 avuç beyaz leblebi
1 dilim ekmek
3 tavuk baget,ızgara
Havuçlu lahana salatası
3 fırında mantar (sade)
ara;
4 kuru erik
ara;
1 kupa kakaolu süt
1 yk pekmez
Sabah tekrar 58,9 kg çıkınca bugün artık 59 kilo hediyemi aldık. Eşofman takımı.
57 kilo hediyem de yine eşofman takımı olsun, çok hoşuma gitti dedim. Fikrim değişmezse 57 olunca 1 takım daha alacağım :)
nugiş fambık daha gelmedinizmi şimdiden günaydın cici kıslar hepinizi özledim. prienecim yeni cicilerin hayırlı olsun canım çok sevindim sanırım tatlıda yemedin onada sevindim canım
günaydın kızlar nasılsınız bakalım. benim hafta sonu alt porselenler takıldı. üstte sorun çıktı yeniden yapılacak off daha bitmedi anlayacağız 2 tanede yirmilik dişim var çekilecek kızlar. çarşamba günü yine gideceğim ölçü alacaklar. sanırım bi tanede yirmilik çektiririm off offf yirmilik çekilince 1 haftada ancak düzeliyo acıyo hep
Bugün geç uyandık.
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
4-5 zeytin
domates
biber
2 çk tereyağı
2-3 tk tahin-pekmez
çay
ara;
1 mandalina
ara;
1 avuç beyaz leblebi
ara; 1 mandalina
ara;
1 avuç beyaz leblebi
1 dilim ekmek
3 tavuk baget,ızgara
Havuçlu lahana salatası
3 fırında mantar (sade)
ara;
4 kuru erik
ara;
1 kupa kakaolu süt
1 yk pekmez
günaydınnnnnnnnnnn cicişlerrr nasılsınız ben iyiyim şükür dün eşim şehir dışındaydı kahvaltıdan sonra kızımla çarşıya çıktık biraz dolaştık geldik.sonra hafta sonu misafirlerim gelecek onlara birşeyler hazırlayıp deepfreeze koydum sonra akşam yemeğimi yedim.akşam menümü yazmıştım şimdi sabah kahvaltımı yazıyorum
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
4 tane zeytin
1 dilim kepek ekmeği
bu arada dün 100 gr verdiğimi yazmıştımsadece 100 gr
herkese günaydınnnnnnnnnnnn,mutlu huzurlu sağlıklı,neşe dolu bir hafta olsun inşallallah.
haftasonu pek bir iştahım açıktı abur cubur yememek için okadar zorladım ki kedimi ama çıtır leblebileri,kuru kayısıları,bir iki adet soslu mısırı fazla kaçırdım cumartesi akşamı neyseki bunada şükür,gözlerim pek bir dört dönüyordu çünkü.
dün akşam misafirlikteydik saat 20.30 gibi ikramlar geldi,kendi tabağımdan artık ayıp olasın diye 1 yk kuskus salatası 1 kk kadarda elmalı tart yedim,sonra eşimin yarım bıraktığı tabağı ile kendiminkini çaktırmadan değiştirdim eşim bu sefer benim tabağıda yedi.böylece atlatmış oldum
ctesi sabh tartıldım tekrar 64.5 olmuşum bir kilo fazla çıkıyordumya ,bu durumda 1 haftada 1 kilo vermiş mi oldumhayır tabiki,benim vucut böyle işte duraklama döneminde hep bunu yaşıcam sanırım
cuma,ctesi ve pazar günü 50'şer dakika yürüyüş yaptım
sabah kahvaltım ie şöyle
1 tk balhayatımda bal sevmem,yememde ama burada duydukça canım çekiyor sanırım,haftasonuda reçel yedim çünkü kahvaltıda
1 normal kalınlıkta salam
1 dlm light ekmek
1 dlm denge ekmek
1 kk light beyaz peynir
1 tk ketentohumlu yoğurt
haydi bakalımmmmmmmmmm,geçmişe döneyim biraz bari
tekrardan günaydın kızlar
fambik kendini tutup ikramlara saldırmamakla iyi etmişsin canım
nugişim olsun az gider yağdan gider demişler ehehe atasözü oldu sankicanım sevindim demekki metabolizman yavaşlamamış gittiğine göre güzel bence. canım sen şimdi artık kaç beden giyebiliyorsun canım. nugişim koşu bandı kullanmasan bile acep pilatese başlasan hafta sonları yapsanmıki şimdi yeni başlayacağın için epey kalori yaktırır seni zayıflatır zaten sağolsun ebru şallı kardiyo gibi hızlı hızlı yaptırdığı için yağ yaktırıryor onun pilatesi diyetisyenimlede konuştuk onun pilatesi kardiyo gibi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?