60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yarın sabah başlıyoruz değil mi muz diyetine :)
ben birazdan çıkıyorum, yürüyüş den dönerken muz alıcam ona göre
bi kaç kişi olursak daha zevkli olur

Bende aldım sabah başlıyoruzzz.. Oleyyyy:sm_cool:

ya okuyan olmadı mı bir fikri olan yok muuuu?

Canım burda sirke bal falan yapanlar var, ama bilemiyorum canım.. Ama işe yarıyordur bence..

:)) sonunda geldim nasılsınız

Canım nerelerdesin?? Özlettin kendini..

Şok şeker.. Çatlasınlar çatlasınlar çatlasınlar....:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kaydirigubbakcemile3

canımsın yaa..hakaten çok özel ve güzel bi evliliğim var benim;cenneti dünyada yaşıyorum...
allah sana ve tüm bekar şekerciklerime en az benimki kadar mutlu,huzurlu ve mucizevi evlilikler nasip etsin inşallah...

Maşallah aplam..

Akşam bir kase çorba içicem dedim ama dayanamadım 1 tane ızgara köfte ve bir kaşık da pilav yedim çorbadan sonra.Artık yeşil çay dışında ağzıma bir şey koymayacağım..

canımsın yaa..hakaten çok özel ve güzel bi evliliğim var benim;cenneti dünyada yaşıyorum...
allah sana ve tüm bekar şekerciklerime en az benimki kadar mutlu,huzurlu ve mucizevi evlilikler nasip etsin inşallah...

Amin . . .:Saruboceq:

Hanımlar şu etiform dilimli ekmeklerinin 1 diliminin kaç cal olduğunu bilen var mı ?
Ambalajda o kadar minik yazıyor ki okuyabilene aşk olsun . . . :1closedeyes:

kızlar saat 4 te bi çıktım yürümekten tabanlarım ağrıdı valla,
eeee dünkü dondurmanın acısını çıkarmam lazım
bu arada muz diyetine başlıycak olan bacılar siz başlayın eğer olursa bende gelirim

Allah nazarlardan saklasın Amin inşallah :)))

tahmin etmiştim valla canımcığım. bu kız spor yapıyordur diye. Bakındım bakındım göremedim çünkü seni :))) kaydirigubbakcemile5

Hanımlar şu etiform dilimli ekmeklerinin 1 diliminin kaç cal olduğunu bilen var mı ?
cahilliğime ver kuzucum,etiformun dilimli ekmeği mi var?onu hiç görmedim ama uno'nunkinin bi dilimi 28 cal.

valla bi kornet neler açtı senin başına beya:):)hiç kıyamam..korkarım artık dondurma görmeye bile dayanamıycan:)
ama bi yanlışlık var bu işte canımcım,bi kornet yarım kilo aldırmaz..aldıramaz..

Allah nazarlardan saklasın Amin inşallah :)))

tahmin etmiştim valla canımcığım. bu kız spor yapıyordur diye. Bakındım bakındım göremedim çünkü seni :))) kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım şişlik varsada yarın ortaya çıkar valla bi daha dondurma mı tövbe valla :1shok:

eveeet kupa da bizim olduuuuu :hooray: tebrikler siyah-beyazlılarrrrr :lepi:

bugün neler yemişim bakim;bir dilim kepek ekmeği,azcık peynir,4 tane zeytin,yarım paket çubuk kraker,150 gram haşlanmış tavuk,15-20 tane leblebi,şekersiz çay kahve
hepsi bukaa

cahilliğime ver kuzucum,etiformun dilimli ekmeği mi var?onu hiç görmedim ama uno'nunkinin bi dilimi 28 cal.

Unonun bir dilimi 48 kalori benekcim.Sanırım hatlar karıştı.Öptüm seni..kaydirigubbakcemile3

Bu arada ben de duymadım etiformun ekmeğini hiç...:uhm:

Son düzenleme:
kızlar bi sürü şey yazmışsınız yrn sabah okurum artık konserden yeni geldim ayyy çok güzeldi konser daa bitmedi 1 de bitecekti ama ben bittim pilim bitti ölecem sandım artık açlıktan basım falan dönmeye başladı dedim özge sen kalk ewine git yoksa buralarda düşüp kalacan ne yemekler wardı kızlar stand kurmuşlar bi sürü dönerler mi diim kebaplarmı biralar votkalar havada uçuyodu zaten bugün tek lokma katı birşey yemedim saat 7 den 12ye kadar tam 5 saat ayakta kaldım oynadım dans ettim zıpladım ama sonuç felaket yorgunum hemen yatıcam duş bile alamıycam o kadar yorgunum yani,üff üstüm başım saçım hep sigara kokuyor kızlar kenan ozanı da getirmiti o daaa şeker bi sürü foto çektim we ben hayatımda bu kadar kalabalık görmedim yarında duman war dahada kalabalık olur kesin hadi bnm yatıp uyuyup enerji depolamam lazım yarına öptüm sizleri çokkk
kafamçokkarıştı

ya kızlar bu sohbete katılmak istiyorum.
gruba özel kurallar mı var
nasıl dayanışma içindesiniz.kilo bildirimi falan oluyormu?
bana bilgi verirmisiniz?

slm kizlarrr
bugün hic giremedim tatil alisverisine basladim bebegimle bütüngünnnn alisveris merkezindeydim 4 saat yürü yürü ne yedim ne ictim eve zor attim kendimi kaydirigubbakcemile3

her sabah kalkiyorum incelmisim biraz daha deliler gibi her sabah tartidayim ama kilomu pazar yazarim
ama regl haftasi sanirim 3 kilo veremicem hemde hic bisey yememe ragmen

olsunnn sonra bu sislikler gidince bayram ederim artik zaten önümüzdeki haftada sifir perhizimi sürdürmeyi düsünüyorum sanirim önümüzdeki haftada zaten 58 i görürüm kaydirigubbakcemile2

bu arada ay kücülüyo diyetleri SIKALIM biraz daha kolay verebiliriz unutmayin

iyi gecelerrrrrr

canım hani şu ülker altınbaşağında aynısından var ondan mı bahsediyorsun.
eğer onlardan bahsediyorsan altınbaşağın paketinde 10 adet var tanesi 17.7 cal cokacimcoook
umarım doğru anlamışımdır seni kaydirigubbakcemile3

bana bilgi verirmisiniz?

hoşgeldin,
boyunu, kilonu, istediğin kiloyu ve yaşını yazarsan flyy arkadaşım seni kaydeder

şekercik nedir bu sifir diyedi anlamadım ben yaw :uhm:

selam kıslar ayy bugün tartıldım 66 yım sabah sabah sizinle paylaşayım dedim flyy bi zahmet banada bi kg cetveli lütfen bilgilerimi yazmıştım ama sanırım görmedin boy 1.66 kg.66 diyete başlamadan 69.500 dü kilom başlayalı 3 hafta oldu.hepinizi öptm şekerler.

Günaydın şekerciklerim...

Güne 1 muzumla başlamış bulunmaktayım. Vatana millete hayırlı olsun...

Canım bu konserler bahar şenliklerimi Hacettepenin.? Duman hala geliyomu ya.. Tee benim zamanımda da geliyordu..kaydirigubbakcemile3
İyi eğlenin valla.. Çok güzel..

bana bilgi verirmisiniz?

Katıldın bile canımcığım.. Hoşgeldin aramıza..a.s.

hoşgeldin,
boyunu, kilonu, istediğin kiloyu ve yaşını yazarsan flyy arkadaşım seni kaydeder

Ayyynen öyle..kaydirigubbakcemile

Günaydın Ayçacım.. Kilo cetvelini ben yapmıyorum canımcığım.. Onu sen kendin yapabilirsin.. Detaylı bilgileri http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html bu linkte bulabilirsin canım..

Ben, Mayıs ayı yarışmamız var kendi aramızda yaptığımız, onun listesini tutuyorum.. Ona katılmak istersen seni ekleyebilirim.. Her pazar yada en geç pazartesi kilonu bildirmen gerek. Ona göre pazartesi akşamlaı listeyi yayınlıyorum..

Ohh ne güzel ya :)) baya kalori yakmışsındır hemde eğlenerek. okadar yorgunlukta olsun şekerim. :))

bana bilgi verirmisiniz?

Hoşgeldin. Kilonu boyunu yaşını yazıp bildirirsen flyyy arkadaşımız listeye ekler.

günaydınn ben geldim dün yazılanları okuyum dedim ama başedemedim bıraktım kaydirigubbakcemile3 dün gelemedim babama motosiklet çarptı salı akşamı senağlama Allaha çok şükür durumu iyi şuan dün o yorgunlukla bi dilim kek yedim ama pişman değilim ayakta durmaya halim yoktu şekerli bişiler ii geldi kaydirigubbakcemile3 dün sabah tartı güzel şeyler gösterdi bana ama pazara kadar sabredicem bidaha pazar günü tartılcam kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…