kızlar yarın sabah başlıyoruz değil mi muz diyetine :)
ben birazdan çıkıyorum, yürüyüş den dönerken muz alıcam ona göre
bi kaç kişi olursak daha zevkli olur
ya okuyan olmadı mı bir fikri olan yok muuuu?
:)) sonunda geldim nasılsınız
selam canlarıııııım,oh oh allah muhabbetinizi arttırsın:)
kızlaaar hani benim böyle iyisin kilo verme diyen yakışıklı ve tatlı kocişim varyaaa,bu sabah çıkardı baklayı ağzından:)''zayıfladıkça iyice bi afet oldun,daha fazla kilo verme,valla çatlıycam kıskançlıktan''dedi...:lepi: (kargaya yavrusu şahin görünürmüşya,kocişiminkide o hesap)
ben bunu duydumya..daha bi hırslandım şincik:)kilolar verilecek ve kociş kıskançlıktan çıldırtılacak :lepi:
canımsın yaa..hakaten çok özel ve güzel bi evliliğim var benim;cenneti dünyada yaşıyorum...
allah sana ve tüm bekar şekerciklerime en az benimki kadar mutlu,huzurlu ve mucizevi evlilikler nasip etsin inşallah...
canımsın yaa..hakaten çok özel ve güzel bi evliliğim var benim;cenneti dünyada yaşıyorum...
allah sana ve tüm bekar şekerciklerime en az benimki kadar mutlu,huzurlu ve mucizevi evlilikler nasip etsin inşallah...
kızlar saat 4 te bi çıktım yürümekten tabanlarım ağrıdı valla,
eeee dünkü dondurmanın acısını çıkarmam lazım
bu arada muz diyetine başlıycak olan bacılar siz başlayın eğer olursa bende gelirim
cahilliğime ver kuzucum,etiformun dilimli ekmeği mi var?onu hiç görmedim ama uno'nunkinin bi dilimi 28 cal.
Amin . . .:Saruboceq:
Hanımlar şu etiform dilimli ekmeklerinin 1 diliminin kaç cal olduğunu bilen var mı ?
Ambalajda o kadar minik yazıyor ki okuyabilene aşk olsun . . . :1closedeyes:
valla bi kornet neler açtı senin başına beya:):)hiç kıyamam..korkarım artık dondurma görmeye bile dayanamıycan:)kızlar saat 4 te bi çıktım yürümekten tabanlarım ağrıdı valla,
eeee dünkü dondurmanın acısını çıkarmam lazım
bu arada muz diyetine başlıycak olan bacılar siz başlayın eğer olursa bende gelirim
Allah nazarlardan saklasınAmin inşallah :)))
tahmin etmiştim valla canımcığım. bu kız spor yapıyordur diye. Bakındım bakındım göremedim çünkü seni :))) kaydirigubbakcemile5
valla bi kornet neler açtı senin başına beya:):)hiç kıyamam..korkarım artık dondurma görmeye bile dayanamıycan:)
ama bi yanlışlık var bu işte canımcım,bi kornet yarım kilo aldırmaz..aldıramaz..
cahilliğime ver kuzucum,etiformun dilimli ekmeği mi var?onu hiç görmedim ama uno'nunkinin bi dilimi 28 cal.
Amin . . .:Saruboceq:
Hanımlar şu etiform dilimli ekmeklerinin 1 diliminin kaç cal olduğunu bilen var mı ?
Ambalajda o kadar minik yazıyor ki okuyabilene aşk olsun . . . :1closedeyes:
ya kızlar bu sohbete katılmak istiyorum.
gruba özel kurallar mı var
nasıl dayanışma içindesiniz.kilo bildirimi falan oluyormu?
bana bilgi verirmisiniz?
slm kizlarrr
bugün hic giremedim tatil alisverisine basladim bebegimle bütüngünnnn alisveris merkezindeydim 4 saat yürü yürü ne yedim ne ictim eve zor attim kendimi kaydirigubbakcemile3
her sabah kalkiyorum incelmisim biraz daha deliler gibi her sabah tartidayim ama kilomu pazar yazarim
ama regl haftasi sanirim 3 kilo veremicem hemde hic bisey yememe ragmen
olsunnn sonra bu sislikler gidince bayram ederim artik zaten önümüzdeki haftada sifir perhizimi sürdürmeyi düsünüyorum sanirim önümüzdeki haftada zaten 58 i görürüm kaydirigubbakcemile2
bu arada ay kücülüyo diyetleri SIKALIM biraz daha kolay verebiliriz unutmayin
iyi gecelerrrrrr
kızlar bi sürü şey yazmışsınız yrn sabah okurum artık konserden yeni geldim ayyy çok güzeldi konser daa bitmedi 1 de bitecekti ama ben bittim pilim bitti ölecem sandım artık açlıktan basım falan dönmeye başladı dedim özge sen kalk ewine git yoksa buralarda düşüp kalacan ne yemekler wardı kızlar stand kurmuşlar bi sürü dönerler mi diim kebaplarmı biralar votkalar havada uçuyodu zaten bugün tek lokma katı birşey yemedim saat 7 den 12ye kadar tam 5 saat ayakta kaldım oynadım dans ettim zıpladım ama sonuç felaket yorgunum hemen yatıcam duş bile alamıycam o kadar yorgunum yani,üff üstüm başım saçım hep sigara kokuyor kızlar kenan ozanı da getirmiti o daaa şeker bi sürü foto çektim we ben hayatımda bu kadar kalabalık görmedim yarında duman war dahada kalabalık olur kesin hadi bnm yatıp uyuyup enerji depolamam lazım yarına öptüm sizleri çokkk
kafamçokkarıştı
bana bilgi verirmisiniz?
hoşgeldin,
boyunu, kilonu, istediğin kiloyu ve yaşını yazarsan flyy arkadaşım seni kaydeder
selam kıslar ayy bugün tartıldım 66 yım sabah sabah sizinle paylaşayım dedim flyy bi zahmet banada bi kg cetveli lütfen bilgilerimi yazmıştım ama sanırım görmedin boy 1.66 kg.66 diyete başlamadan 69.500 dü kilom başlayalı 3 hafta oldu.hepinizi öptm şekerler.
kızlar bi sürü şey yazmışsınız yrn sabah okurum artık konserden yeni geldim ayyy çok güzeldi konser daa bitmedi 1 de bitecekti ama ben bittim pilim bitti ölecem sandım artık açlıktan basım falan dönmeye başladı dedim özge sen kalk ewine git yoksa buralarda düşüp kalacan ne yemekler wardı kızlar stand kurmuşlar bi sürü dönerler mi diim kebaplarmı biralar votkalar havada uçuyodu zaten bugün tek lokma katı birşey yemedim saat 7 den 12ye kadar tam 5 saat ayakta kaldım oynadım dans ettim zıpladım ama sonuç felaket yorgunum hemen yatıcam duş bile alamıycam o kadar yorgunum yani,üff üstüm başım saçım hep sigara kokuyor kızlar kenan ozanı da getirmiti o daaa şeker bi sürü foto çektim we ben hayatımda bu kadar kalabalık görmedim yarında duman war dahada kalabalık olur kesin hadi bnm yatıp uyuyup enerji depolamam lazım yarına öptüm sizleri çokkk
kafamçokkarıştı
bana bilgi verirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?