Kızım şöyle açıaçına durma ya.. Metabolizmanı mahvediyosun.. Ben senin yaşlarında hacettepede aynen senin gibi kilo vericem diye aynen günde 1 öğünle idare ediyordum.. Bütün metabolizmam sağlığım hep mahvoldu.. Abla nasihatı sana.. 2 saatte bir birşeyler atıştır mutlaka.. Bir tane bisküvi bile yada bi bardak süt bile metabolizmanı çalıştırmaya yeter. 2 saatte bir at bişey ağzına hiç olmazsa..
tmm yiycem ama şimdi ew işi yapıyorum balkonu yıkadım çok işim war ablacım bi ara yerim
valla umarım bu diyetler işe yarar da aç kaldığımıza değer çayın tarifini sabırsızlıkla bekliyorum.
günaydınn ben geldim dün yazılanları okuyum dedim ama başedemedim bıraktım kaydirigubbakcemile3 dün gelemedim babama motosiklet çarptı salı akşamı senağlama Allaha çok şükür durumu iyi şuan dün o yorgunlukla bi dilim kek yedim ama pişman değilim ayakta durmaya halim yoktu şekerli bişiler ii geldi kaydirigubbakcemile3 dün sabah tartı güzel şeyler gösterdi bana ama pazara kadar sabredicem bidaha pazar günü tartılcam kaydirigubbakcemile2
sağol canımcım
yok kıs okadar ii bişi değil ama geçen hafta hiç vermeyince sevindim 65ama 64e doğru kayıyodu benim tarı eskilerden dijital değil yani gramı gramını bilmiyom ama dijital almaya karar verdim bugün yeni bi tartı alıcam kendime gramı gramı görmek istiyorum pazara kadar 64olursam iki kilo vermiş olcam :dance:
ve beklenen tarif, 2 bardak su da 4-5 parmak ucu kadar kuru ya da taze zencefili kaynatıyoruz 6 dakika kadar sonra 3-4 diş sarımsak koyuyoruz ve biraz daha kaynatıyoruz. daha sonra altını kısıp demlenmesini bekliyoruz, ılıyınca taze sıkılmış 2 tatlı kaşığı limon ve 2 tatlı kaşığı bal ile tatlandırıp sabah akşam birer fincan içiyoruz. Yanlız limon ve balı 1er kaşık içerken ekliyorlar mış.
Metobolizmayı çalıştırıp toksinleri atmanıza yardımcı oluyormuş.
Arkadaş hazırladığı çaydan bana getirdi tadına baktım, hiç sarımsak kokusu yok ama biraz acımsı
ve beklenen tarif, 2 bardak su da 4-5 parmak ucu kadar kuru ya da taze zencefili kaynatıyoruz 6 dakika kadar sonra 3-4 diş sarımsak koyuyoruz ve biraz daha kaynatıyoruz. daha sonra altını kısıp demlenmesini bekliyoruz, ılıyınca taze sıkılmış 2 tatlı kaşığı limon ve 2 tatlı kaşığı bal ile tatlandırıp sabah akşam birer fincan içiyoruz. Yanlız limon ve balı 1er kaşık içerken ekliyorlar mış.
Metobolizmayı çalıştırıp toksinleri atmanıza yardımcı oluyormuş.
Arkadaş hazırladığı çaydan bana getirdi tadına baktım, hiç sarımsak kokusu yok ama biraz acımsı
Yaa haftaya haftasonu arkadaşımın düğünü var.. ozamana kadar 59 olurum diye düşünüyordum ama yetişmicek sanırım kilo veremiyorum yaa... Offf...senağlama
selam canlarıııııım,oh oh allah muhabbetinizi arttırsın:)
kızlaaar hani benim böyle iyisin kilo verme diyen yakışıklı ve tatlı kocişim varyaaa,bu sabah çıkardı baklayı ağzından:)''zayıfladıkça iyice bi afet oldun,daha fazla kilo verme,valla çatlıycam kıskançlıktan''dedi...:lepi: (kargaya yavrusu şahin görünürmüşya,kocişiminkide o hesap)
ben bunu duydumya..daha bi hırslandım şincik:)kilolar verilecek ve kociş kıskançlıktan çıldırtılacak :lepi:
Amin . . .:Saruboceq:
Hanımlar şu etiform dilimli ekmeklerinin 1 diliminin kaç cal olduğunu bilen var mı ?
Ambalajda o kadar minik yazıyor ki okuyabilene aşk olsun . . . :1closedeyes:
slm kizlarrr
bugün hic giremedim tatil alisverisine basladim bebegimle bütüngünnnn alisveris merkezindeydim 4 saat yürü yürü ne yedim ne ictim eve zor attim kendimi kaydirigubbakcemile3
her sabah kalkiyorum incelmisim biraz daha deliler gibi her sabah tartidayim ama kilomu pazar yazarim
ama regl haftasi sanirim 3 kilo veremicem hemde hic bisey yememe ragmen
olsunnn sonra bu sislikler gidince bayram ederim artik zaten önümüzdeki haftada sifir perhizimi sürdürmeyi düsünüyorum sanirim önümüzdeki haftada zaten 58 i görürüm kaydirigubbakcemile2
bu arada ay kücülüyo diyetleri SIKALIM biraz daha kolay verebiliriz unutmayin
iyi gecelerrrrrr
höy löy löy löy lööööyyyy oooooo BEŞİKTAŞŞŞŞ kaydirigubbakcemile5eveeet kupa da bizim olduuuuu :hooray: tebrikler siyah-beyazlılarrrrr :lepi:
bugün neler yemişim bakim;bir dilim kepek ekmeği,azcık peynir,4 tane zeytin,yarım paket çubuk kraker,150 gram haşlanmış tavuk,15-20 tane leblebi,şekersiz çay kahve
hepsi bukaa
ya kızlar bu sohbete katılmak istiyorum.
gruba özel kurallar mı var
nasıl dayanışma içindesiniz.kilo bildirimi falan oluyormu?
bana bilgi verirmisiniz?
Yaa haftaya haftasonu arkadaşımın düğünü var.. ozamana kadar 59 olurum diye düşünüyordum ama yetişmicek sanırım kilo veremiyorum yaa... Offf...senağlama
aaa aşk olsun umutlarımızı kaybetmiycez kilo weremiyorum demiycez demedik mi biz ablacım oldu mu şimdi hiç mavi benek ablamız duymasın walla çok kızar
klava:
moral bozmak yok....
anneme zencefil tozu siparişi verdim bugün alabilirse yarın başlıcam sen ne zaman başlıyosun ayy benim bir de elma sirkesi+bal+su karışımım var ikisi birden bakalım ne kadar işe yarayacak.
canım hafta sonuna biraz zor, ama birdaha ki hafta sonuna kesin verirsin:1hug:
canım ben yarın sabah başlicam, bu akşam toplantı olduğundan yürüyüş yapamicam ama taksiden erken inip aktardan zencefil alıp hazırlicam.
Flycım; inan ben soğan sarımsak gibi şeylere elimi dahi sürmezdim ama bu çayın içinde hiç kokmuyo, tadını dahi almıosun.:1rolleyes:
merhaba
yeni üye oldum ben
ve kilo vermek istiyorum
çok farklı bi site.. ne güzel herkes birbirini destekliyor çok hoşuma gitti
672 sayfayı okumak yıllarımı alacağına karar verdiğim için ara ara yerleri okudumnasıl yapıyorsunuz burda.. aylık kilonuzu nasıl verdiğinizi mi paylaşıyorsunuz .. bide cuma yarışmaları diye bir başlığa daha yazmıştım
bende birileriyle kilo vermek istiyorum tek başıma pek motive olamıyorum malesef
65 kiloyum 160 boyunda ve 55 kilo olmak isityorum 2 ay içinde ..mümkün müdür
çay tarifini cok begendim...deneyeceğim canım
ben de vereyim kendi tarifimi .. mısır carsısından portakallı yesıl cay almıstım(içinde bildiğin portakal kabugu var ,minik minik kesilmiş,) ondan koyuyorum filtre kahve demliğime biraz tarcın ve bir minik dal kekik(kendi ellerimle topladım kendı memleketimden , ben kıyı egeliyim)atıyorum... ohh misss hem de rahatlatıcı...
bir de benim için de gölüme göre bir iş diler misin canım? bu aralar en cok ihtiyacım olan sey bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?