60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tmm yiycem ama şimdi ew işi yapıyorum balkonu yıkadım çok işim war ablacım bi ara yerim

valla umarım bu diyetler işe yarar da aç kaldığımıza değer çayın tarifini sabırsızlıkla bekliyorum.

ve beklenen tarif, 2 bardak su da 4-5 parmak ucu kadar kuru ya da taze zencefili kaynatıyoruz 6 dakika kadar sonra 3-4 diş sarımsak koyuyoruz ve biraz daha kaynatıyoruz. daha sonra altını kısıp demlenmesini bekliyoruz, ılıyınca taze sıkılmış 2 tatlı kaşığı limon ve 2 tatlı kaşığı bal ile tatlandırıp sabah akşam birer fincan içiyoruz. Yanlız limon ve balı 1er kaşık içerken ekliyorlar mış.
Metobolizmayı çalıştırıp toksinleri atmanıza yardımcı oluyormuş.

Arkadaş hazırladığı çaydan bana getirdi tadına baktım, hiç sarımsak kokusu yok ama biraz acımsı

Şeniz alkisalkisalkis

Ya çok güzelde.. Sarımsak diyince ben bi tuhaf oluyorum işte...kafamçokkarıştı

Neyse deneyin siz bakalım.. İşe yararsa belki hani kendimi aşabilirsem bi denerim bende...kaydirigubbakcemile3

düm tek tek eşliğinde temizlik yapıyorum allahhh oh, oh ohhihoyyythihoyyythihoyyytsositosositosositosositosositososito:teytey::teytey::teytey:

anneme zencefil tozu siparişi verdim bugün alabilirse yarın başlıcam sen ne zaman başlıyosun ayy benim bir de elma sirkesi+bal+su karışımım var ikisi birden bakalım ne kadar işe yarayacak.

Yaa haftaya haftasonu arkadaşımın düğünü var.. ozamana kadar 59 olurum diye düşünüyordum ama yetişmicek sanırım kilo veremiyorum yaa... Offf...senağlama

Yaa haftaya haftasonu arkadaşımın düğünü var.. ozamana kadar 59 olurum diye düşünüyordum ama yetişmicek sanırım kilo veremiyorum yaa... Offf...senağlama

aaa aşk olsun umutlarımızı kaybetmiycez kilo weremiyorum demiycez demedik mi biz ablacım oldu mu şimdi hiç mavi benek ablamız duymasın walla çok kızar
klava:

benimkide göbek 10 cm önde gezerken dalga geçiyodu benle.şimdide yeter yaa daha fazla zayıflama ne gerek varki zaten çok güzelsin diyo dün akşam.böyle dediği zaman çok fena hırs yapıyorum çok güsel oluyooo kaydirigubbakcemile2

Amin . . .:Saruboceq:

Hanımlar şu etiform dilimli ekmeklerinin 1 diliminin kaç cal olduğunu bilen var mı ?
Ambalajda o kadar minik yazıyor ki okuyabilene aşk olsun . . . :1closedeyes:

canım galiba anladım senin ne demek istediğini hani şu kıtır kıtır olanı söylüyorsun dimi.bi paketin kalori değeri 380 bir pakette 19 dilim oluyo 20 cal.e geliyo 1 dilimi :) bende çook seviyorum onu kıtır kıtır üzerine bide içim light krem peynir ve acı biber sosu ah ah ah cokacimcoook olsada yesem tamamdır yarın öğle yemeğim bu olsun :)

harikasın yaa bende zayıflayınca deli gibi alışveriş yapcam.bu arada güzel bi haber daha bugün sabah 4 yıl önce aldığım 36 beden bi pantolonuma girebildimmm kaydirigubbakcemile2

höy löy löy löy lööööyyyy oooooo BEŞİKTAŞŞŞŞ kaydirigubbakcemile5

ya kızlar bu sohbete katılmak istiyorum.
gruba özel kurallar mı var
nasıl dayanışma içindesiniz.kilo bildirimi falan oluyormu?
bana bilgi verirmisiniz?

HOŞGELDİN ARAMIZAAA...:içelim:

aaa aşk olsun umutlarımızı kaybetmiycez kilo weremiyorum demiycez demedik mi biz ablacım oldu mu şimdi hiç mavi benek ablamız duymasın walla çok kızar
klava:

moral bozmak yok....

Saolun canlarım.. Doğru dersiniz valla.. Daha tam 10 gün var.. Veririm belki.. Bi bakmışım akıp gitmiş kilocuklar...
kaydirigubbakcemile2
Şeniz

anneme zencefil tozu siparişi verdim bugün alabilirse yarın başlıcam sen ne zaman başlıyosun ayy benim bir de elma sirkesi+bal+su karışımım var ikisi birden bakalım ne kadar işe yarayacak.

canım ben yarın sabah başlicam, bu akşam toplantı olduğundan yürüyüş yapamicam ama taksiden erken inip aktardan zencefil alıp hazırlicam.

Flycım; inan ben soğan sarımsak gibi şeylere elimi dahi sürmezdim ama bu çayın içinde hiç kokmuyo, tadını dahi almıosun.:1rolleyes:

merhaba
yeni üye oldum ben
ve kilo vermek istiyorum
çok farklı bi site.. ne güzel herkes birbirini destekliyor çok hoşuma gitti
672 sayfayı okumak yıllarımı alacağına karar verdiğim için ara ara yerleri okudum nasıl yapıyorsunuz burda.. aylık kilonuzu nasıl verdiğinizi mi paylaşıyorsunuz .. bide cuma yarışmaları diye bir başlığa daha yazmıştım
bende birileriyle kilo vermek istiyorum tek başıma pek motive olamıyorum malesef
65 kiloyum 160 boyunda ve 55 kilo olmak isityorum 2 ay içinde ..mümkün müdür

canım hafta sonuna biraz zor, ama birdaha ki hafta sonuna kesin verirsin:1hug:

İşallah canım.. Valla hiç kaçamak yapmıyorum inan..

Denemeye değer desene canım.. Evde zencefilde var sarımsakta
akşam yapsam mı naapsam.. :sm_confused:

Hoşgeldin canım..Evet burası harika bir site..
Biz burda kendi aramızda bi yarış yapıyoruz.. Pazartesi tartılıyoruz.. Yaşını da bildirirsen senide listeye ekleyeyim canım..
2 ay içerisinde rahatlıkla 10 kilo verirsin canım merak etme..

dilerim canım tabiiki umarım güzel Allahım en kısa sürede gönlüne göre bir iş verir, pazartesi günü için izin aldım arkadaşlarla gidiorum

slm kızlar.
hoşbuldum aranıza.
boyum 1.72 kilom 60 yaş 25
ideal kilom 55 ama bu aralar kilo vermeyi istemekle birlikte motivasyon kırıklığım var.anlayacağınız gaza ihtiyacım var.
dünden itibaren yediklerimi azaltmaya başladım.ve spor yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…