60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun esracığım. Allaha şükür bişeyi yokmuş.
Neyse arada bir kaçamak olur. insanın kendinide mutlu etmesi lazım.

Çok geçmiş olsun canım yaa... Ay çok üzüldüm.. Bişey varmı? Sağlığı nasıl? Çok geçmiş olsun valla..:çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun umarım baban iyidir.

ben sabah 1 bardak sirkeli suyumu içtim ve 1 muz yedim yani ben de muz diyetindeyim kızlar haberiniz olsun.

flyyy beni de kaydettin mi?

çok geçmiş olsun cnm

ben sabah 1 bardak sirkeli suyumu içtim ve 1 muz yedim yani ben de muz diyetindeyim kızlar haberiniz olsun.

AÇıkçası su an hatırlayamadım canım liste evde..
Sen bana tekrar yaşını boyunu ve kilonu yaz.. Evde ben bakar eklerim canım..

yalnız bişey dah sölicem. müthiş şiş hissediyorum kendimi sanki karnım patlayacak neden acaba pzt. gününden beri böyleyim hala geçmedi aslında karnım boş yani .

bu arada akşam ben de spor yaptım ve bir yemek davetinde olmama rağmen ve sofrada nefis şeyler olmasına rağmen sadece az çorba zeytinyağlı fasulye salata ve 2-3 yemek kaşığı pilav yedim.

Bana da öyle şişlik oluyor bazen.. Ama benim midem rahatsız.. Aç kaldıkça daha çok şişiyorum o yüzden.. Rezene çayı çok iyi geliyor bu tip durumlarda..

Davette abartmadığın içinde ayrıca tebrik ederim canım..

Geçmiş olsun esracığım. Allaha şükür bişeyi yokmuş.
Neyse arada bir kaçamak olur. insanın kendinide mutlu etmesi lazım.

Çok geçmiş olsun canım yaa... Ay çok üzüldüm.. Bişey varmı? Sağlığı nasıl? Çok geçmiş olsun valla..:çok üzgünüm:

sağolun arkadaşlar. Şu an durumu iyi ilk gördüğümde korkmuştum ama Allahtan kırık olmamış sadece morluk ve şişlikler var yüzünü yere çarpmış senağlama birde tansiyonu çok yüksek olunca hastanede tuttular 20inin üstüne çıkmış burnu kanadı falan ucuz atlattk yani verilmiş sadakamız varmış. çok teşekkürederim buarada ilginiz için a.s. iiki varsınızz:1hug:

şekerler günaydın
ayy hiç bi kemiğimi hissetmiyorum şuan fena yorulmuşum ya flyycım ewet duman hala geiyo walla
tartılcam birazdaN inş 63.5u görürüm kuzenim gelicek bugün gidip onu alcam gar dan bide kızlar biraz ewi temizlemem gerekio kiloma bi bakiim ona göre kahve içiyim azcık atıştırıyım ya çünkü bugün kahvaltı yapıp bütün gün onunla idare etmeyidüşünüyorum genel olarak
yazarım birazdan kilomu

Yaa valla allah korumuş yine.. Korkunca tansiyonuda çıktı tabi..
Tekrar geçmiş olsun..

canım bu aralar karpuz tüketiyomusun çünkü karpuz bi gün içinde hiç bişe yemeseniz bile acayip şişlik yapıyor

Kızım şöyle açıaçına durma ya.. Metabolizmanı mahvediyosun.. Ben senin yaşlarında hacettepede aynen senin gibi kilo vericem diye aynen günde 1 öğünle idare ediyordum.. Bütün metabolizmam sağlığım hep mahvoldu.. Abla nasihatı sana.. 2 saatte bir birşeyler atıştır mutlaka.. Bir tane bisküvi bile yada bi bardak süt bile metabolizmanı çalıştırmaya yeter. 2 saatte bir at bişey ağzına hiç olmazsa..

günaydın ben geldim :)
ben de sabah bir bardak elmalı çayımdan içtim, duşumu aldım ve arkasından bir tane muzumu yedim.
birazdan 3 tane kepekli bisküvi yicem:)
Çok da merak ediorum bu muz diyeti ile zayıflayan kişi ne kadar zamanda vermiş kilocukları? ve tam olarak ne yapmış ki.
bizim burdan 2 kız ender saraç´a gidiolar, 1 ay da 5 kilo verdiler. bir çay tarifi vermiş onlara bana da vericekler. alır almaz sizinle paylaşıcam kıslar

canım çok geçmiş olsun
çok merak ettim kaç çıktığını tartıda hadi söyle söyle söyle :sm_cool:

valla umarım bu diyetler işe yarar da aç kaldığımıza değer çayın tarifini sabırsızlıkla bekliyorum.

canım çok geçmiş olsun
çok merak ettim kaç çıktığını tartıda hadi söyle söyle söyle :sm_cool:

sağol canımcım
yok kıs okadar ii bişi değil ama geçen hafta hiç vermeyince sevindim 65ama 64e doğru kayıyodu benim tarı eskilerden dijital değil yani gramı gramını bilmiyom ama dijital almaya karar verdim bugün yeni bi tartı alıcam kendime gramı gramı görmek istiyorum pazara kadar 64olursam iki kilo vermiş olcam :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…