kızlar yarın sabah başlıyoruz değil mi muz diyetine :)
ben birazdan çıkıyorum, yürüyüş den dönerken muz alıcam ona göre
bi kaç kişi olursak daha zevkli olur
muz diyeti nasıl oluyo yaaa ben bilmiyorum
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
tabi tabi ki latin ateşi 4 kişiyiz toplam . . .
Yani Pırlantam benden çok yaşaaacan valla.. Aynını ben yazacaaadım, benden önce şeettiin... kaydirigubbakcemile3
bende kocama sipariş verdim muzu :) bugün geliyo muzlarım.getirmezse diye tedbir olarak giderken 2-3 tane alabilirim yine o çikita olan hormonlu şeyden :) ama yarın sabah kahvaltım muz olcak
kızlar yaa bide aklıma takılan bişey var benim. hani benim karışık ot çayım varya.funda,biberiye,ısırgan otu,yeşilçay,mate,adaçayı,rezene,sinameki,kekik hepsinden 1 tatlı kaşığı 1 litreye demliyorum.ve gün içinde sürekli içiyorum onu.kötü bişeymi yapıyorum acaba.çok faydasını gördüğümü düşünüyorum ama bilemedim.zayıflayım derken biyerlerime bişey yapmam dimi??
teşekkürler tavsiyeleriniz için. ya bu site harika keşke daha önceden keşfetseydim. bu arada diğer forumlara baktım ve elma sirkesi+bal+su ve 1diş sarımsak+su ve cevizle ilgili yazıları gördüm. yarından itibaren bende deneyeceğim. bakalım neler olacak.
Slm kızlar
ya okuyan olmadı mı bir fikri olan yok muuuu?
dilerim canım, başka dilekleri olan varsa söylesin.
ben geçen sene 23 nisanda gittim, dilediğim dilek gerçekleşti
benden sülemesi :asigim:
:)) sonunda geldim nasılsınız
ya okuyan olmadı mı bir fikri olan yok muuuu?
selam canlarıııııım,oh oh allah muhabbetinizi arttırsın:)
kızlaaar hani benim böyle iyisin kilo verme diyen yakışıklı ve tatlı kocişim varyaaa,bu sabah çıkardı baklayı ağzından:)''zayıfladıkça iyice bi afet oldun,daha fazla kilo verme,valla çatlıycam kıskançlıktan''dedi...:lepi: (kargaya yavrusu şahin görünürmüşya,kocişiminkide o hesap)
ben bunu duydumya..daha bi hırslandım şincik:)kilolar verilecek ve kociş kıskançlıktan çıldırtılacak :lepi:
canımsın yaa..hakaten çok özel ve güzel bi evliliğim var benim;cenneti dünyada yaşıyorum...çok tatlısınız ya bayıldım...
maşAllahh....
o zaman yola devam ablam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?