60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam yürüyüşten sonra yağsız haşlanmış makarna ve yoğurt baharatlı garnütürleride olcak içinde çok az tuz ile harmanlasam bunu yiyemezmiyim....

kızlar yarın sabah başlıyoruz değil mi muz diyetine :)
ben birazdan çıkıyorum, yürüyüş den dönerken muz alıcam ona göre
bi kaç kişi olursak daha zevkli olur

kızlar yarın sabah başlıyoruz değil mi muz diyetine :)
ben birazdan çıkıyorum, yürüyüş den dönerken muz alıcam ona göre
bi kaç kişi olursak daha zevkli olur

tabi tabi ki latin ateşi 4 kişiyiz toplam . . .
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5​

Yani Pırlantam benden çok yaşaaacan valla.. Aynını ben yazacaaadım, benden önce şeettiin... kaydirigubbakcemile3

İkimizde aynı yaşayalım flyyycığım.

Bu aya yorgiye bende gitmek istiyorum. Haftaya giderim belki :)) Çok canım istedi büyük adaya gitmeyi. En çok sevdiğim yer İstanbulda :))

bende kocama sipariş verdim muzu :) bugün geliyo muzlarım.getirmezse diye tedbir olarak giderken 2-3 tane alabilirim yine o çikita olan hormonlu şeyden :) ama yarın sabah kahvaltım muz olcak
kızlar yaa bide aklıma takılan bişey var benim. hani benim karışık ot çayım varya.funda,biberiye,ısırgan otu,yeşilçay,mate,adaçayı,rezene,sinameki,kekik hepsinden 1 tatlı kaşığı 1 litreye demliyorum.ve gün içinde sürekli içiyorum onu.kötü bişeymi yapıyorum acaba.çok faydasını gördüğümü düşünüyorum ama bilemedim.zayıflayım derken biyerlerime bişey yapmam dimi??

Genellikle diyetisler bu tür çaylardan günde 2,en fazla3 bardak içmeyi tavsiye ediyorlar ama gene de sen bilirsin...:içelim:

ya okuyan olmadı mı bir fikri olan yok muuuu?

dilerim canım, başka dilekleri olan varsa söylesin.
ben geçen sene 23 nisanda gittim, dilediğim dilek gerçekleşti
benden sülemesi :asigim:

çay tarifini cok begendim...deneyeceğim canım

ben de vereyim kendi tarifimi .. mısır carsısından portakallı yesıl cay almıstım(içinde bildiğin portakal kabugu var ,minik minik kesilmiş,) ondan koyuyorum filtre kahve demliğime biraz tarcın ve bir minik dal kekik(kendi ellerimle topladım kendı memleketimden , ben kıyı egeliyim)atıyorum... ohh misss hem de rahatlatıcı...

bir de benim için de gölüme göre bir iş diler misin canım? bu aralar en cok ihtiyacım olan sey bu.

ya okuyan olmadı mı bir fikri olan yok muuuu?

ben o tarz seylerin işe yaramadıgı görusundeyım ama belkı de psikolojik olarak işe yarıyordur... cunku belli bir inançla yapılıyor..

istiyorsan bırını sec ve dene...

forumda arkadaslar sirkeli suyu yapıyorlar...faydası oldugu inancındalar

selam canlarıııııım,oh oh allah muhabbetinizi arttırsın:)
kızlaaar hani benim böyle iyisin kilo verme diyen yakışıklı ve tatlı kocişim varyaaa,bu sabah çıkardı baklayı ağzından:)''zayıfladıkça iyice bi afet oldun,daha fazla kilo verme,valla çatlıycam kıskançlıktan''dedi...:lepi: (kargaya yavrusu şahin görünürmüşya,kocişiminkide o hesap )
ben bunu duydumya..daha bi hırslandım şincik:)kilolar verilecek ve kociş kıskançlıktan çıldırtılacak :lepi:

çok tatlısınız ya bayıldım...

maşAllahh....

o zaman yola devam ablam...

çok tatlısınız ya bayıldım...

maşAllahh....

o zaman yola devam ablam...
canımsın yaa..hakaten çok özel ve güzel bi evliliğim var benim;cenneti dünyada yaşıyorum...
allah sana ve tüm bekar şekerciklerime en az benimki kadar mutlu,huzurlu ve mucizevi evlilikler nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…