Denemeye değer desene canım.. Evde zencefilde var sarımsakta
akşam yapsam mı naapsam.. :sm_confused:
slm kızlar.
hoşbuldum aranıza.
boyum 1.72 kilom 60 yaş 25
ideal kilom 55 ama bu aralar kilo vermeyi istemekle birlikte motivasyon kırıklığım var.anlayacağınız gaza ihtiyacım var.
dünden itibaren yediklerimi azaltmaya başladım.ve spor yapıyorum.
Bence dene, yani bunu sonuçta dr. Ender Saraç tarif etmiş ve kızlar bir aydır içiyorlar ve faydasını gördüler
boyunla kilon çok iyi gözüküyor valla kıskandım
slm kızlar.
hoşbuldum aranıza.
ideal kilom 55 ama bu aralar kilo vermeyi istemekle birlikte motivasyon kırıklığım var.anlayacağınız gaza ihtiyacım var.
cahilliğime ver kuzucum,etiformun dilimli ekmeği mi var?onu hiç görmedim ama uno'nunkinin bi dilimi 28 cal.
Unonun bir dilimi 48 kalori benekcim.Sanırım hatlar karıştı.Öptüm seni..kaydirigubbakcemile3
Bu arada ben de duymadım etiformun ekmeğini hiç...:uhm:
kızlar bi sürü şey yazmışsınız yrn sabah okurum artık konserden yeni geldim ayyy çok güzeldi konser daa bitmedi 1 de bitecekti ama ben bittim pilim bitti ölecem sandım artık açlıktan basım falan dönmeye başladı dedim özge sen kalk ewine git yoksa buralarda düşüp kalacan ne yemekler wardı kızlar stand kurmuşlar bi sürü dönerler mi diim kebaplarmı biralar votkalar havada uçuyodu zaten bugün tek lokma katı birşey yemedim saat 7 den 12ye kadar tam 5 saat ayakta kaldım oynadım dans ettim zıpladım ama sonuç felaket yorgunum hemen yatıcam duş bile alamıycam o kadar yorgunum yani,üff üstüm başım saçım hep sigara kokuyor kızlar kenan ozanı da getirmiti o daaa şeker bi sürü foto çektim we ben hayatımda bu kadar kalabalık görmedim yarında duman war dahada kalabalık olur kesin hadi bnm yatıp uyuyup enerji depolamam lazım yarına öptüm sizleri çokkk
kafamçokkarıştı
ya kızlar bu sohbete katılmak istiyorum.
gruba özel kurallar mı var
nasıl dayanışma içindesiniz.kilo bildirimi falan oluyormu?
bana bilgi verirmisiniz?
canım hani şu ülker altınbaşağında aynısından var ondan mı bahsediyorsun.
eğer onlardan bahsediyorsan altınbaşağın paketinde 10 adet var tanesi 17.7 cal cokacimcoook
umarım doğru anlamışımdır seni kaydirigubbakcemile3
şekercik nedir bu sifir diyedi anlamadım ben yaw :uhm:
canım bu aralar karpuz tüketiyomusun çünkü karpuz bi gün içinde hiç bişe yemeseniz bile acayip şişlik yapıyor
ve beklenen tarif, 2 bardak su da 4-5 parmak ucu kadar kuru ya da taze zencefili kaynatıyoruz 6 dakika kadar sonra 3-4 diş sarımsak koyuyoruz ve biraz daha kaynatıyoruz. daha sonra altını kısıp demlenmesini bekliyoruz, ılıyınca taze sıkılmış 2 tatlı kaşığı limon ve 2 tatlı kaşığı bal ile tatlandırıp sabah akşam birer fincan içiyoruz. Yanlız limon ve balı 1er kaşık içerken ekliyorlar mış.
Metobolizmayı çalıştırıp toksinleri atmanıza yardımcı oluyormuş.
Arkadaş hazırladığı çaydan bana getirdi tadına baktım, hiç sarımsak kokusu yok ama biraz acımsı
canım galiba anladım senin ne demek istediğini hani şu kıtır kıtır olanı söylüyorsun dimi.bi paketin kalori değeri 380 bir pakette 19 dilim oluyo 20 cal.e geliyo 1 dilimi :) bende çook seviyorum onu kıtır kıtır üzerine bide içim light krem peynir ve acı biber sosu ah ah ah cokacimcoook olsada yesem tamamdır yarın öğle yemeğim bu olsun :)
slm kızlar.
hoşbuldum aranıza.
a.s.
Sağol canımcığım fakat takip edenler bilirler cencefil bayağı iştah açıyor bu nedenle ben bu çayı gece uyumadan 1 saat önce içilmesi taraftarıyım . . .
Ben sabah cencefil aldığımda gözümün önünde yiyecekler horon tepiyo . . .
a.s.
canım ben sabah biraz acıkmıştım ama zannedersem muz dan kaynaklanıyor yani zencefile bağlamadım ama dediğin doğru olabilir. Takip edicem bakalım.
Şimdi öğle yemeğinden geldim sıcağı sıcağına bildiriorum yediklerimi; diyet büfesinden yoğurtlu ıspanak ve zeytinyağlı brokoli ve tıka basa doluyum, biraz da kampüs de yürüdüm şimdi de geldim sunum hazırlicam benneyaptımki
Akşama ne yesem ki? patates salatası olabilir mi sizce? canım patates istio cokacimcoook
sağolun arkadaşlar. Şu an durumu iyi ilk gördüğümde korkmuştum ama Allahtan kırık olmamış sadece morluk ve şişlikler var yüzünü yere çarpmış senağlama birde tansiyonu çok yüksek olunca hastanede tuttular 20inin üstüne çıkmış burnu kanadı falan ucuz atlattk yani verilmiş sadakamız varmış. çok teşekkürederim buarada ilginiz için a.s. iiki varsınızz:1hug:
merhaba
yeni üye oldum ben
ve kilo vermek istiyorum
çok farklı bi site.. ne güzel herkes birbirini destekliyor çok hoşuma gitti
672 sayfayı okumak yıllarımı alacağına karar verdiğim için ara ara yerleri okudumnasıl yapıyorsunuz burda.. aylık kilonuzu nasıl verdiğinizi mi paylaşıyorsunuz .. bide cuma yarışmaları diye bir başlığa daha yazmıştım
bende birileriyle kilo vermek istiyorum tek başıma pek motive olamıyorum malesef
65 kiloyum 160 boyunda ve 55 kilo olmak isityorum 2 ay içinde ..mümkün müdür
a.s.
kıralıçam saracığımdan aldım yanıtı teşekkür ediyorum cevabın için . . .
:enbuyukkk:
canım geç kalmış sayılmazsın . . . kaydirigubbakcemile3 denemeni şiddetle tavsiye ederim ki 1 dilimi sadece 20 calori imiş ben 40-45 fln gibi düşünüyordum . . .
Oh ne güzel kop kop yaptın demek ki . . .
Hoşgeldiniz . . .
a.s.
Özel kurallarımız yok sadece paylaşıyoruz . . .
HEMDE ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLARRR kaydirigubbakcemile5
Ciciş cevap için teşekkürler a.s. yoncicim hiç katı beslenmiyor bir süredir özel bir program uyguluyor dr. kontrolünde kendiside anlatacaktır . . .
Karpız mıııı :1shok: Karpız çıktı mı ?
ÇIKTI ÇIKTI AMA KİLOSU 5 LİRA BEEEEŞŞŞŞ :1shok:
Sağol canımcığım fakat takip edenler bilirler cencefil bayağı iştah açıyor bu nedenle ben bu çayı gece uyumadan 1 saat önce içilmesi taraftarıyım . . .
Ben sabah cencefil aldığımda gözümün önünde yiyecekler horon tepiyo . . .
AYNI DERT BENDEDE VAR 2 HAFTA ÖNCE ÖKSÜRÜĞÜM İÇİN MECBURENN KULLANDIM SÜTLE AMA BÜTÜN GÜN NE YESEM ACABA DİYE MUTFAKTAN ÇIKAMADIM.GÜNDÜZ KESİNLİKLE İÇEMEM BENN İÇERSEMDE OLACAKLARDAN SORUMLU DEĞİLİM :roflol:
CANIMMMM ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM . . .
:asigim:
NE DEMEK DATLUUUMMM DİYETE BAŞLADIĞIMDAN BERİ YEDİĞİM HERŞEYİN KALORİSİNİ HESAPLADIĞIM İÇİN HER TÜRLÜ BİLGİ MEVCUT OLDU kaydirigubbakcemile3 DOĞRU ŞEYDEN BAHSEDİYOMUŞUM DİMİ.BENİM YÖNTEMLE Bİ ÖĞÜNÜNÜ GEÇİRMEYE ÇALIŞ ÇOK GÜZEL VE DOYURUCU OLUYO ÇOOOKKK alkisalkisalkis ACI SOS KREM PEYNİR (TABİİKİ LİGHT)
Evet kilonuz ideal görünüyor ama mühim olan tabi ki nasıl hissettiğimiz . . .
a.s.
canım ben sabah biraz acıkmıştım ama zannedersem muz dan kaynaklanıyor yani zencefile bağlamadım ama dediğin doğru olabilir. Takip edicem bakalım.
Şimdi öğle yemeğinden geldim sıcağı sıcağına bildiriorum yediklerimi; diyet büfesinden yoğurtlu ıspanak ve zeytinyağlı brokoli ve tıka basa doluyum, biraz da kampüs de yürüdüm şimdi de geldim sunum hazırlicam benneyaptımki
Akşama ne yesem ki? patates salatası olabilir mi sizce? canım patates istio cokacimcoook
Canım akşam patates yeme . . . yasakkelime
Patates gibi bol karbohidratlıları mümkünse günün ilk öğününde tüket . . .
İlk öğünde mus yiyios o da olmas o zaman öğlen yersin . . .
Sabah mus akşam patito olmazzzz . . . :1shok:
Saracığım cencefil öle böle değil yani benim iştahımı dehşet açtı :1shok: fakat ben bu oldu diye onu tüketmekten asla vazgeçmedim çünkü bi o kadar da faydalı . . . Yonciciğim sağ olsun . . . :asigim:
Akşam içiyorum . . .
Uyumadan 1-2 saat önce . . .
Canım akşam patates yeme . . . yasakkelime
Patates gibi bol karbohidratlıları mümkünse günün ilk öğününde tüket . . .
İlk öğünde mus yiyios o da olmas o zaman öğlen yersin . . .
Sabah mus akşam patito olmazzzz . . . :1shok:
Saracığım cencefil öle böle değil yani benim iştahımı dehşet açtı :1shok: fakat ben bu oldu diye onu tüketmekten asla vazgeçmedim çünkü bi o kadar da faydalı . . . Yonciciğim sağ olsun . . . :asigim:
Akşam içiyorum . . .
Uyumadan 1-2 saat önce . . .
Hoşgeldin canım..Evet burası harika bir site..
Biz burda kendi aramızda bi yarış yapıyoruz.. Pazartesi tartılıyoruz.. Yaşını da bildirirsen senide listeye ekleyeyim canım..
2 ay içerisinde rahatlıkla 10 kilo verirsin canım merak etme..
o zaman akşam yine salata yiyim ben. bir dilim ekmekle olar mı:uhm:
bi de gece midem cok yanıodu, %0 yağlı süt içtim. yanlış bişey yapmamışımdır diye umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?