60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

boyunla kilon çok iyi gözüküyor valla kıskandım

ben kızımı uyutmaya gidiyorum.yazlık kışlık ayırmaya başlamıştım.sonrasında onlara devam ederim.
uğrarım yine buraya.
bol sohbetler.

Hoşgeldin semiha...Yalnız 1.72 boy,60 kilo çok ideal bence..Ama önemli olan senin mutluluğun tabii...Sağlıklı kilo vermeler...

a.s.
cahilliğime ver kuzucum,etiformun dilimli ekmeği mi var?onu hiç görmedim ama uno'nunkinin bi dilimi 28 cal.

kıralıçam saracığımdan aldım yanıtı teşekkür ediyorum cevabın için . . .

Unonun bir dilimi 48 kalori benekcim.Sanırım hatlar karıştı.Öptüm seni..kaydirigubbakcemile3

Bu arada ben de duymadım etiformun ekmeğini hiç...:uhm:

canım geç kalmış sayılmazsın . . . kaydirigubbakcemile3 denemeni şiddetle tavsiye ederim ki 1 dilimi sadece 20 calori imiş ben 40-45 fln gibi düşünüyordum . . .

Oh ne güzel kop kop yaptın demek ki . . .

ya kızlar bu sohbete katılmak istiyorum.
gruba özel kurallar mı var
nasıl dayanışma içindesiniz.kilo bildirimi falan oluyormu?
bana bilgi verirmisiniz?

Hoşgeldiniz . . .
a.s.
Özel kurallarımız yok sadece paylaşıyoruz . . .

Ciciş cevap için teşekkürler a.s. yoncicim hiç katı beslenmiyor bir süredir özel bir program uyguluyor dr. kontrolünde kendiside anlatacaktır . . .

canım bu aralar karpuz tüketiyomusun çünkü karpuz bi gün içinde hiç bişe yemeseniz bile acayip şişlik yapıyor

Karpız mıııı :1shok: Karpız çıktı mı ?

Sağol canımcığım fakat takip edenler bilirler cencefil bayağı iştah açıyor bu nedenle ben bu çayı gece uyumadan 1 saat önce içilmesi taraftarıyım . . .

Ben sabah cencefil aldığımda gözümün önünde yiyecekler horon tepiyo . . .

CANIMMMM ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM . . .

:asigim:

Evet kilonuz ideal görünüyor ama mühim olan tabi ki nasıl hissettiğimiz . . .

a.s.​

kızlar yıne mı kacırdım sızı yaaa. bende azcık bı degısme var. 64,4 geldım artık ne guzel. sade bır kahvaltı yaptım. bırdılım ekmek, bırdılım peynır, domates, salatalık ıkı dılımde etıform.. bu kadar uc bardakda cay ıncebellı den.... ya su kılo cızelgemı degıstırmeyı beceremedım.cızelgeyı yapmam bır yılımı aldı degıstırmem de bır yıl daha gıdecek herhalde :))

canım ben sabah biraz acıkmıştım ama zannedersem muz dan kaynaklanıyor yani zencefile bağlamadım ama dediğin doğru olabilir. Takip edicem bakalım.
Şimdi öğle yemeğinden geldim sıcağı sıcağına bildiriorum yediklerimi; diyet büfesinden yoğurtlu ıspanak ve zeytinyağlı brokoli ve tıka basa doluyum, biraz da kampüs de yürüdüm şimdi de geldim sunum hazırlicam benneyaptımki
Akşama ne yesem ki? patates salatası olabilir mi sizce? canım patates istio cokacimcoook

canım sen nerde calısıyorsun Allah askına... sırf o öglen mönüleri için forumca cv göndercez senin firmaya -tatlicadiarzu-

bu arada iyi dileklerin ve cay tarifin için cok mersi...

cay tarıfını ben de deneyeceğim...

bu arada kızlar baslayamadım ben muz dıyetıne bır hafta sonra falan baslıycam..

hem de sizden degerlendirmeleri alırım...

cok uyanık gördüm kendimi... kaydirigubbakcemile3

CANIMMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BUGÜN ÇOK YOĞUNUM Bİ TÜRLÜ OKUYAMADIM YAZILANLARI.ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN GÜZELİMM :Saruboceq:

HOŞGELDİN ARAMIZA 1 AYDA 10 KİLO VERMEK OLMAZ AMA 4-5 KİLO VEREBİLİRSİN.YAZILANLARI SIKI TAKİP ET a.s.

BANADA HERKES BOYUN VAR KİLONU GÖSTERMİYOSUN FALAN DİYOLAR AMA BANYODA GÖBEĞİMLE BAŞ BAŞA KALAN BENDİM :CüvCüv:
UMARIM HERKES İSTEDİĞİ VÜCUT ÖLÇÜLERİNE KAVUŞURRR :Saruboceq:
BENDEDE BOY 1.74 KİLO 72 DEN 64 E DÜŞTÜÜÜ yerimseniben BİRAZ SIKI SPORUDA EKLEYİNCE FİTNESSLE TAM OLCAM TAMM :hooray:

Canım akşam patates yeme . . . yasakkelime

Patates gibi bol karbohidratlıları mümkünse günün ilk öğününde tüket . . .
İlk öğünde mus yiyios o da olmas o zaman öğlen yersin . . .
Sabah mus akşam patito olmazzzz . . . :1shok:

Saracığım cencefil öle böle değil yani benim iştahımı dehşet açtı :1shok: fakat ben bu oldu diye onu tüketmekten asla vazgeçmedim çünkü bi o kadar da faydalı . . . Yonciciğim sağ olsun . . . :asigim:
Akşam içiyorum . . .
Uyumadan 1-2 saat önce . . .

KIZLARR BUGÜN YEDıKLERıMıDE YAZAYIM
TABııKııı SABAH KALKAR KALKMAZ 2 BARDAK SUUU
SONRA ORTA BOY EN YERLıSıNDEN MUZZ(ALMIŞ KOCAM )
ıŞ YERıNDE BOLCA HAŞ 2 OOO (500 LÜK ŞıŞE 4 KERE DOLDU)
PORTAKALLI YEŞıL ÇAY 1 BARDAK
BERGAMOTLU ÇAY 2 BARDAK (BU ARADA KISLAAAR BERGAMOT ÖDEM ATIYOMUŞŞ kaydirigubbakcemile2)
1 ACTıVıA KAYISILI
1 BARDAK PORTAKAL ÇAYI
5 PARMAK GALETAYLA BERABER ZEYTıNYAĞLI FASULYE( ZEYTıN YAĞI YERıNE BECEL LıGHT KULLANMIŞTIM AMA DONACAĞI AKLIMA GELMEDı kaydirigubbakcemile3 HANı HERŞEY LıGHT OLCAKYA -tatlicadiarzu-)
ŞıMDıDE KENDıME KAYISILI FORM ÇAYIMI YAPTIM ONU ıÇCEM :içelim:

YA BıDE BEN BıŞEY DıYCEM BEN YEDıKLERıMıN TAHMıNı CAL DEĞERıNı ÇIKARIYORUM HERGÜN AMA HıÇ DAHA 1000 ı GEÇMEDı KÖTÜ BıŞEYMı YAPIYORUMM :sm_confused:

TATLIM BENDE AKŞAMLARI CANIM SÜT İSTEDİĞİNDE ZENCEFİLLİ VE TARÇINLI SÜT İÇİYORUM AMA GÜNDÜZ ASLAAAAA :sm_cool: YOKSA KITLIKTAN ÇIKMIŞ GİBİ OLUYORUM YAA
BU ARADA SABUNCUM BEN SENİ FACE DE EKLEDİMMİ EKLEDİYSEM SENİN ADIN NEE

o zaman akşam yine salata yiyim ben. bir dilim ekmekle olar mı:uhm:
bi de gece midem cok yanıodu, %0 yağlı süt içtim. yanlış bişey yapmamışımdır diye umuyorum.

hoşbulduk :dance: .. çok sağol..ama nedense gözümde çok büyüyor :çok üzgünüm:
bu arada yaşım 22

ne yapamam gerekiyor şimdi .. CADIARZU

yemeklerden kısmayı düşünüyorum
günlük spor olarak ne yapıyorsunuz
krem falan kullanmam gerek mi selülit için

Son düzenleme:
o zaman akşam yine salata yiyim ben. bir dilim ekmekle olar mı:uhm:
bi de gece midem cok yanıodu, %0 yağlı süt içtim. yanlış bişey yapmamışımdır diye umuyorum.

HATTA ÇOK İYİ YAPMIŞSIN AKŞAM YATMADAN ÖNCE İÇİLEN SÜT METABOLİZMAYI HIZLANDIRIYOMUŞŞŞ şakkıdı İÇEBİLİRSEN HER AKŞAM İÇ.BEN PEK YAPAMIYORUM O KADAR ÇOK SIVI TÜKETİYORUMKİ AKŞAMLARI KARNIMIN LIKIRTISINDAN UYUYAMIYORUM kaydirigubbakcemile3

bugün yediklerim sabah 1 muz (baya tok tuttu)
öğlen az çorba az zeytinyağlı fasulye 1 tane de yaprak sarma(dayanamadım)
2 yeşil erik

çok mu olmuş ya acaba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…