merhabalar;
ogle menum;
esım geldı ıs yerıne ona ksbasl kasarlı pıde soyledm 1 lokma aldm ondan.
4 adet ızgara tavuk
300 ml ayran
2 yk pılav
salata
2 dılım salatlık tursusu
ara ;
2 adet beypazarı kurusu
15-20 adet beyaz leblebı
merhabalar;
ogle menum;
4 adet ızgara tavuk
300 ml ayran
2 yk pılav
salata
2 dılım salatlık tursusu
ara ;
2 adet beypazarı kurusu
15-20 adet beyaz leblebı
afiyet olsun beypazarı cıssss..çok güzel ama çok yağlıııı üstelik yedkçe yiyesin gelirrrrrrmerhabalar;
ogle menum;
4 adet ızgara tavuk
300 ml ayran
2 yk pılav
salata
2 dılım salatlık tursusu
ara ;
2 adet beypazarı kurusu
15-20 adet beyaz leblebı
spor ıcın 3 yada 4 gun dusunuyrum bugun hocayla program belırleyecegız neler calısmam gerektıgı konusunda spınıng plates kardıyo yuruyus yapmayı planlıyorum. sızce en cok zayıflatan hangısı. spınıngde 50 dk da 700 kalorı yakıyorsun.dıgerlerını bılmıyorum
yok canım ya, yağ oranım %27 çıktı, yüksek yani(
gerçi regldim ama olsun olsun %26 olsun, yine yüksek sonuçta(
düşürcem ama inşallah onu
oh oh maşallah pek bi hamarat gördüm seni :)))
ben de öğleyin eve gittim, annem hepsini halletmiş sağolsun, ben gidene kadar da brokoli haşlamış bana, çok iyi oldu walla :)))
bugün moralim bozuk canım bişi yemek istemiyo ara mara da yapmadımeskiden olsa canım sıkılınca yemeye yumulurdum şimdi de tam tersi
afiyet olsun canımmmmmmmmmm
bende 1 elma yedim şimdiii
afiyet olsun neruşum güzel menün
afiyet olsun hamarat hatun...
ben de elmamı yedim
bide öncesinde 5 yaban mersini, 15-20 kadar leblebi yemiştim
şimdi de 5 tane çubuk kraker yedim
regl olucam ya, iştahım açılıyo galiba((
spor ıcın 3 yada 4 gun dusunuyrum bugun hocayla program belırleyecegız neler calısmam gerektıgı konusunda spınıng plates kardıyo yuruyus yapmayı planlıyorum. sızce en cok zayıflatan hangısı. spınıngde 50 dk da 700 kalorı yakıyorsun.dıgerlerını bılmıyorum
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ?
kimseden çıt yokkk eee ben gidem bari yavaştan yavaştan,hadi görüşürüzzzzz yarın inaşllahhhhhhhhhhhhh,öpüyorum hepinizi
Hoşgeldin farmasicimmmmm nasılsınnnnkendi adıma iyiyim çokşükür kaçamklı bir pazarın ardından kaçamaksız bir haftaya merhaba dedimm ev işleri malum pazartesi olunca uğraşıyorum şimdi de sporumu yapıcam inşallahhhh
güle güle farmisto
beypazarı kurusu valla ısyerınde saolsun arkadsım hergun 1 paket yıyor yanımda (vede çöp gibi maşallah ) canım cektı aldım 2 tane. bı daha yemem okey. herkese cok tesekkurler tavsıyler ıcın
bizimkilerde çikolataları,tatlıları hületiyolar hergün karşımda ama kendimize bakacaz canımmmmmm,onlarda çöp gibi malesef:95:
Hoşgeldin farmasicimmmmm nasılsınnnnkendi adıma iyiyim çokşükür kaçamklı bir pazarın ardından kaçamaksız bir haftaya merhaba dedimm ev işleri malum pazartesi olunca uğraşıyorum şimdi de sporumu yapıcam inşallahhhh
bizimkilerde çikolataları,tatlıları hületiyolar hergün karşımda ama kendimize bakacaz canımmmmmm,onlarda çöp gibi malesef:95:
Ya kızlar benımde kılolarımla basım dertte ama bır turlu kendıme engel olamıyorum hıc bos durmuyorum acıkınca hemen mutfaga kosuyorum ..
Puff nasıl kurtulucam kı bu kilolardan :S
yaklaşık 2 saat öncede spora başlıyodun neruş başla artık,gün bitti bak yarın sporu yerine geçer ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?