60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çarşamba günü gideceğim canım eni konu sorarım sana haber veririrm canım. geçmiş olsun

ya ben bazan az yediğimi sanıyorum bakıyorum karbonhidrat uçmuş yemiyorum ama kilo alıyorum sanıyorum. ben bu diyeti annemden öğrendim dr önerisiyle 25 kilo verdi çok eski bir diyet ama bu. bende geçende gittim dr a bana bi liste verdi bi haftada 3 kilo aldım olmuyor başka diyet yapamıyorum benim favorim karbonhidrat diyeti :93:

doktor tavsiyesi karbomhidrat diyetimi listeyi yazarmısın merak ettim

herkesin seçimi ayrı cnm ben ve çoğu arkadaşımda böle hesap kitap asla uğraşmazalar hele onla bu yenmez karbonhidratla protein yenmez vs. lere hiç aklım yatmaz herşeyden yerim sağlıklı beslenirim ve böle yaparak ben 7 kilodan fazla verdim dier arkadaşlarda çok güzel kilolar veriolar.

akşam yemeğim
1 kepçe tel şehriye çorba
4-5 kaşık etli kuru fasülye
1 dilim yoğun tahıllı ekmek( hepsini bitremem die tahmn ediorum)
2 yk yoğurt
1-2 parça turşu

herkese iyi akşamlrrrr öpüldünz yarın görüşmek üzüereee:79::79::79:

akşam yemeği öncem de haşhaşlı çöreklere yeni ödüller ekledim

1/2 kk patatesli ıspanaklı börek

1.5 kk elmalı kurabiye

iyi akşamlar kızlarrr
az önce akşam yimeemi yidim çok hafifti iştee şöyle
5 yk sarmısaklı yoortlu brokoli salatası
3 cm kalınlıgında yarım el ayası büyüklüğünde yagsız tavuk gögüs
yarım çarliston biber közlenmiş
yarım portakal bir küçük kivi

bu arada karbonhidrat diyeti hiç saglıklı değil bu diyetle kilo vereyim derken kolesterolü yükselen sağlığı bozulan insanlar var. en saglıklısı dengeli beslenmek burada yaptığımız gibi. belki haftada 2 kilo vermiyoruz ama yavaş ve saglıklı besleniyoruz...

akşam menüm

3 yk tavuk taşlığı
3 yk kapuska
3 yk yoğurt

Çok mıhteşemmmm süperrrr olmuş cicimmmmafiyet olsunnnnn

Yurtta evet bilirim kolay değilll ama güzel bence akşam kahvaltı olmuş değişiklik iyidir ama öğlen keşke yoğurt-ayran salata gibi bişeyler olsaymış canım öğlen az ve biraz tek yönlü olmuş

Ttalım bizler pek öyle hesaplı şeyler yapmıyoruz her öğünde her besinden karraında yiyerek kilolarımızdan kurtulmaya çalışıyoruz çok şükür güzel gidiyor kilolar inşallah da böyle devam eder sen diyet listemle kilo aldım demişsin belki senin için uygun bir liste değildi:26: öğünlerine baktım da aslında yediklerin bizden çok farklı değil ben mesela sabah zaytin pek yemiyorum ama ekmek 1-2 dilim yerim öğlen bana biraz az geldi yoğurt-salata falan olabilir bence yanında sanırım senin hesaplamalarına çok puan eklemez yoğurt ve salatayani tabii sen bilirsin bu şekilde veriyosan sorun yok ama ben açıkçası uğraşamam hespla dengeli şekilde heşeyden yemeye çalışıyorum tüm arkadaşlar da öyle yapıyor sen de inşallahhh kurtulursun tüm fazla kilolarından spor yapıyo musun pekii? bizler mesela haftada 3 gün 45dk-1 saat arası kardiyo yapıyoruz fazlası az olan arkadaşlar plates de yapıyor

afiyet olsun canım çok güzel olmuş

ohhhhhh süper bence

Herkese iyi akşamlar
akşam menüm;
7-8 yk pancar yemeği (sapları ile beraber pişirdim.soğan,sarımsak zeytinyağı)
4 yk yoğurt
lahana-havuç salatası

Öğlen komşuda birkaç çeşit tatlı yedim ama çok çok az aldım. Eski ben olsam en az 5 katını yerdim :)

Öğleni 1 tabak çorbayla geçirdim. Akşam üstü 3 yk erişte ve 3 yk ıspanak yedim.

afiyettttttttttttttttttttt olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn süperrrrrrrrrrrrrrrr

bende 1.73 boy 70 kiloyum.senelerdir 60olmak istiyorum ama 66dan aşağıya inemedim bu sefer inmeyi düşünğyorum çok fena gaza geldim motive oldum.sabahları en geç 9 da kahvaltı ara öğün elma fln öğlen çorba yada sebze akşamda aynı şekilde en geç 7 de yemeyi düşünüorum yürüyüşe başaldım ha bi de 3 4 fincan yeşil çay içiom bugün itibariyle 1 nisanda bakalım ne kadar vermiş olcam :97:

Kızlar merhaba, benim bugün 5 öğün et yiyerek 5 günde 5 kilo verme diyeti girişimim 2. olarak hezeyanla sonuçlandı.Kendimi çok halsiz ve bitkin hissettim, zaten ne beyaz nede kırmızı etle aram olmadığı için resmen tavukdan nefret ettim.Bu sebeplede 6 sene önce uyguladığım diyetime geri dönüyorum.

31 yaşındayım, 1.62 boyunda 60 kiloyum, 1 sene önce 49 kiloydum Tabi dahada öncesine dönersek 18 yaşımdayken 74 kiloydum ama kendi çabalarımla 2 senede 47 kiloya düşdüm taki geçen seneye kadar.

Yarın itibariyle bende geçmişde uyguladığım diyete dönüyorum, amacım 12 kilo vermek.Bende sizinle günlük öğün listemi paylaşacağım, diyet desteksiz olmuyor malum, birbirimize destek olmak daha çabuk sonuçlar almamızı sağlayacakdır eminim.

Kızlae merhaba ;
Çok hastayım süt sıtması oldum, çok az yiyorum ondan yazmıyorum vazgeçtim sanmayın:)
Tek iyi yanı kilo verdim :)))

Öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…