hugocuk gittim doktora dişinde kist var dedi,beşyüz tl mal olacak ameliyat bana hemde 2 ay tedavi süreci dedi,hastanede yaptırırsam bir günde alacak kistimi hemde bedava,senin doktora sorar mısın hastanede birgünde aldırsam nasıl olur diye bu doktora özele gittim fena birisi soru da sorulmuyo başka özele doktora gittim bence hastanede yaptır o işe o para çok ne gereği var dediçok üzülüyorum mutsuzum
ya ben bazan az yediğimi sanıyorum bakıyorum karbonhidrat uçmuş yemiyorum ama kilo alıyorum sanıyorum. ben bu diyeti annemden öğrendim dr önerisiyle 25 kilo verdi çok eski bir diyet ama bu. bende geçende gittim dr a bana bi liste verdi bi haftada 3 kilo aldım olmuyor başka diyet yapamıyorum benim favorim karbonhidrat diyeti :93:
hb cnm tşk sayfayı inceledimde verilen listelerde karbonhidratı sayıyorum fazla çıkıyor :86: bakın benim listemde örneğin sabah 1 yumurta (0)
50 gr peynir (1)
6 tane siyah zeytin (10)
yarım domates (3)
14 karbonhidrat yapıyor.
ara öğün bi elma (16)
öğle sebze yemeği 4 kaşık (6)
bir dilim ekmek (12)
akşamda tavuk balık yada et köfte (0)
salata (5) toplam 53 karbonhidrat yapıyor bırakıyorum.. diğer verilen listeler bana fazla geldiben bi haftada 2 kilo verdim.. bu hafta cumartesi günü bi daha tartılacam bugün 70 te yedim kaçırdım sayılır. haftada bir günü serbest bırakıyorum. serbest derken 70 te yiyorum o gün ne kilo alıyorum ne de veriyorum
ya ben bazan az yediğimi sanıyorum bakıyorum karbonhidrat uçmuş yemiyorum ama kilo alıyorum sanıyorum. ben bu diyeti annemden öğrendim dr önerisiyle 25 kilo verdi çok eski bir diyet ama bu. bende geçende gittim dr a bana bi liste verdi bi haftada 3 kilo aldım olmuyor başka diyet yapamıyorum benim favorim karbonhidrat diyeti :93:
kalanchoecim kermitle fambık sanamı diyorlar kukuletam diye
bugün ki menümmm
sabah:
2kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz
roka
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:
1 elma
öğle:
1 kepçe mercimek çorba
1 kepçe kuru fasulye
3yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek
ara:
1 elma
1 fincan yeşil çay
akşam:
6-7 yk menemen yemeği
1.5 dilim kepekli ekmek
akşam 7 de spor var
selam herkese
öğlenki menüm
1 kepçe şehriye çorbası az kısır
akşam
1 orta boy domates
1 kbrt kutusu peynr
3 zeytn
1 şekersiz çay
malum yurtta olunca çok seçeneğim olmuo
ilerleyen saatlerde yeşil çayımı we 1 portakalımı yicem
hb cnm tşk sayfayı inceledimde verilen listelerde karbonhidratı sayıyorum fazla çıkıyor :86: bakın benim listemde örneğin sabah 1 yumurta (0)
50 gr peynir (1)
6 tane siyah zeytin (10)
yarım domates (3)
14 karbonhidrat yapıyor.
ara öğün bi elma (16)
öğle sebze yemeği 4 kaşık (6)
bir dilim ekmek (12)
akşamda tavuk balık yada et köfte (0)
salata (5) toplam 53 karbonhidrat yapıyor bırakıyorum.. diğer verilen listeler bana fazla geldiben bi haftada 2 kilo verdim.. bu hafta cumartesi günü bi daha tartılacam bugün 70 te yedim kaçırdım sayılır. haftada bir günü serbest bırakıyorum. serbest derken 70 te yiyorum o gün ne kilo alıyorum ne de veriyorum
iyi akşamlar kızlarrr
az önce akşam yimeemi yidim çok hafifti iştee şöyle
5 yk sarmısaklı yoortlu brokoli salatası
3 cm kalınlıgında yarım el ayası büyüklüğünde yagsız tavuk gögüs
yarım çarliston biber közlenmiş
yarım portakal bir küçük kivi
bu arada karbonhidrat diyeti hiç saglıklı değilbu diyetle kilo vereyim derken kolesterolü yükselen sağlığı bozulan insanlar var. en saglıklısı dengeli beslenmek burada yaptığımız gibi. belki haftada 2 kilo vermiyoruz ama yavaş ve saglıklı besleniyoruz...
akşam menüm
3 yk tavuk taşlığı
3 yk kapuska
3 yk yoğurt
iyi akşamlar kızlarrr
az önce akşam yimeemi yidim çok hafifti iştee şöyle
5 yk sarmısaklı yoortlu brokoli salatası
3 cm kalınlıgında yarım el ayası büyüklüğünde yagsız tavuk gögüs
yarım çarliston biber közlenmiş
yarım portakal bir küçük kivi
bu arada karbonhidrat diyeti hiç saglıklı değilbu diyetle kilo vereyim derken kolesterolü yükselen sağlığı bozulan insanlar var. en saglıklısı dengeli beslenmek burada yaptığımız gibi. belki haftada 2 kilo vermiyoruz ama yavaş ve saglıklı besleniyoruz...
Herkese iyi akşamlar
akşam menüm;
7-8 yk pancar yemeği (sapları ile beraber pişirdim.soğan,sarımsak zeytinyağı)
4 yk yoğurt
lahana-havuç salatası
Öğlen komşuda birkaç çeşit tatlı yedim ama çok çok az aldım. Eski ben olsam en az 5 katını yerdim :)
Öğleni 1 tabak çorbayla geçirdim. Akşam üstü 3 yk erişte ve 3 yk ıspanak yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?