60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol farmasi, teşekkür ederim çok iyiyim. Sen nasılsın?
Kızım birazdan uyanır,ona kahvaltısını yaptırdıktan sonra pilatese yetişebilirsem yapmayı planlıyorum.
Uayndı bile :)

Herkese günaydın kızlar

Önce akşam menümü yazayım
5 yk pirinçsiz kabak yemeği
3 yk yoğurt
3 yk salata
1 dilim kepek ekmeği

ıspanaklı börek yapmıştı annem ama ben yemedim....

sabah kahvaltımda

1 kk beyaz peynir
yarım domates
1 yeşil biber
3 dilim etimek

prienecim TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/
HARİKASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNCOLOR]

Son düzenleme:
Sağol farmasi, teşekkür ederim çok iyiyim. Sen nasılsın?
Kızım birazdan uyanır,ona kahvaltısını yaptırdıktan sonra pilatese yetişebilirsem yapmayı planlıyorum.
Uayndı bile :)

hamd olsun Rabbime çok şükür çok çok iyiyim canım herşey yolunda , korumaya devam . biraz önce çocuğu okula bıraktım geldim. bugün okul yok ders programım değişti iyi de oldu bu sefer perşembe öğleye kadar yok okul böylece gün aşırı spor yapabileceğim.
bir de bugün pazar işim var gitsin kalorilerrrrrrrrrrrr savulun ulennnnnnnnnnnnnnnnn

afiyet olsun canım çok güzel bir liste börek yememen de çok iyi olmuş.

nihayet fambikte gelmiş nasılsın bakem kuzum

günaydınnn canımmmmmmmyorgunummmmmmmmmmmm

afiyet olsun priene güzel menü,tebrikler bu arada

afiyet olsun canımmmmmmm,börek yemediğin için tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr
tartıldınmı sabah bakim

500 ml su içtim yarım saat içerisinde

benim bmı yani vücut kitle endeksi yüzde 23müş. hiç hesaplamamıştım tesadüf ölçüm sonuçlarıma bakarken farkettim. internetten baktım normalmiş artıkın normal olmuşum anormallikten kurtulmuşum o zaman normal sözcüğünü epeydir duymamıştım kulağa garip geliyor :86:

sorma fambik havada berbat burda çok soğuk başımda ağrıyor sanırım azcık üşüttüm öğleye sıcak duş alırım falan ıhlamur falan iyi gelir. uyusam uyurum valla başım ağrıyor dün duştan sonra başımı kuruttum ama malesef dışarı çıktım işim vardı ne kadar kurutsamda çarptı sanırım

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geldim balım geldim burdayımmm ay size ne diyecem ya servisle hep gelirken bişeyler düşünüyo oluyorum bazen iyi bazen karamsar oluyorum hemen aklıma siz geliyosunuz hemen moralim düzeliyo sizede oluyomu böyle evdede öyle sabah yatağımı falan düzeltirken genelde aklıma geliyosunuzu bana bi moral oluyo valla sevindirik oluyoum iyiki varsınız valla burda belki sanalda olsa çok güzel arkadaşlıklar edindik bence allah tamamını göstersin.menümü yazayım hemen
akşam
6 yk bezelye yemeği
2 yk pirinç pilavı (annem yeni pişirmiş bende sıcacık yiyeyim dedim)
cacık miktarını bilmiyorum hesaplamadım :26: ama orantılı yani fazla değil
salata
ekmek yemedim
sabah
kalkınca bir su bardağı ılık su
1 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
domates-salatalık
1-5 dilim uno kepekli ekmek
1 yumurta
şimdi yine nescafe içiyorum şekersiz

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn,nasılsınız kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
ben de iyiyim çok şükür,akşam okuldan saat 21.15te döndümmm,çok yorgunum çokkkkkkkkkk.kendime gelemedim hala
akşam ne yediğimi yazmasam daha iyi ama yazmam lazım dimi
okula gitmeden 1 saat önce yani 16:00da 1 elma yedim

saat 19.00da 200 ml süt içtim

akşam evde
1 avuç sarı leblebi
3 kuru kayısı
20 adet soslu mısır
5 adet kaju
2 yk yoğurt yedimmmm

çok kötü di mi,offffffff mecburen böyle oldu valla,hafta içi böyle olacak sanırım.

sabah menüm ise şöyle
1 kk light beyaz peynir
2 dlm denge-light ekmek
3 zeytin
maydanoz
1 tk bal(bu bala fazla dadandım 3-4 gündür,yemiyim artık)

benimde eskiden olurdu ama artık pek düşüncek vakitte olmuyor. ev işleri spor falan diyet derken düşüncek vakit kalmıyor. işler bitincede kuşlarımla oynuyorum falan vakit geçiyor onlar oyalıyor beni. ama elbette mesela burda olmassam özlüyorum burda daha iyi motive oluyorum. ahh ahh dişler olmasaydı dahada iyi olurdu onlar beni zorluyor ama olsun az kaldı onlarda bitecek

afiyet olsun zümrem nasılsın bu aralar hiç görüşemedik artık bahar olunca kendimi dışarılara vuruyorum eve girmek istemiyorum pc başında oturmak baya zor geliyor

arada olur öyle şeyler takma kafana kaldığın yerden devam. akşam yemeği yememişsin ondan olmuş akşam yemeği yerine geçmiş aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…