Çok mıhteşemmmm süperrrr olmuş cicimmmmafiyet olsunnnnn
Yurtta evet bilirim kolay değilll ama güzel bence akşam kahvaltı olmuş değişiklik iyidir ama öğlen keşke yoğurt-ayran salata gibi bişeyler olsaymış canım öğlen az ve biraz tek yönlü olmuş
Ttalım bizler pek öyle hesaplı şeyler yapmıyoruz her öğünde her besinden karraında yiyerek kilolarımızdan kurtulmaya çalışıyoruz çok şükür güzel gidiyor kilolar inşallah da böyle devam edersen diyet listemle kilo aldım demişsin belki senin için uygun bir liste değildi:26: öğünlerine baktım da aslında yediklerin bizden çok farklı değil ben mesela sabah zaytin pek yemiyorum ama ekmek 1-2 dilim yerim öğlen bana biraz az geldi yoğurt-salata falan olabilir bence yanında sanırım senin hesaplamalarına çok puan eklemez yoğurt ve salatayani tabii sen bilirsin bu şekilde veriyosan sorun yok ama ben açıkçası uğraşamam hespla dengeli şekilde heşeyden yemeye çalışıyorum tüm arkadaşlar da öyle yapıyor sen de inşallahhh kurtulursun tüm fazla kilolarından spor yapıyo musun pekii? bizler mesela haftada 3 gün 45dk-1 saat arası kardiyo yapıyoruz fazlası az olan arkadaşlar plates de yapıyor
İyi akşamlar arkadaşlar,yeşil çayı istediğimiz saatte içebilir miyiz,bilen var mı acaba ?
cnm her saat tüketebilirsin ama dr lar her gün tüketilmesin vucudu alıştırmayın bir gün için ertesi günü başka bi bitki çayı için diyorlar. bugün ablam beni uyardı vucudu tembelliğe alıştırıyormuş. bilginiz olsun :)
bitanem gerçekten hepsi de çok güzel afiyet olsunevet akşam yemegim
4kaşık tavuksote mantarlı
5kaşık patlıcan salatası
bisaat spor
şimdi çayla
2badem
5,6siyahüzüm kurusu
10leblebi
merhaba esw beden kitle indeksi de çok önemli benim için o sebepten dolayı senin boy ve de kilo oranına göre yediklerin hiç abartılı değil her zaman dediğim gibi BMİ yani beden kitle indeksinle topiğin mankenisin.iyi geceler herkese misafir vardı gelemedim akşam
yemeğimi yazayım hemen
4 yk pilav
3 kk tavuk
3 dilim patates, havuç ( annem tavuğu fırında patates havuçla yapmış da)
salata
ekmek yok
yemekten önce 50 dk koşu bandında yürüyüş
misafirin yanında 3 kk yalancı tavuk göğsü
şimdi de 1 elma yedim, birazdan yatıcam zati
Akşam yemeğim
4yk z.yağlı kabak yemeği
1 pasta tabağı brokoli salatası
2yk tavuk sote
1 kase yoğurt
afiyettttttttttttttttttttt olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn süperrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar merhaba, benim bugün 5 öğün et yiyerek 5 günde 5 kilo verme diyeti girişimim 2. olarak hezeyanla sonuçlandı.Kendimi çok halsiz ve bitkin hissettim, zaten ne beyaz nede kırmızı etle aram olmadığı için resmen tavukdan nefret ettim.Bu sebeplede 6 sene önce uyguladığım diyetime geri dönüyorum.
31 yaşındayım, 1.62 boyunda 60 kiloyum, 1 sene önce 49 kiloydumTabi dahada öncesine dönersek 18 yaşımdayken 74 kiloydum ama kendi çabalarımla 2 senede 47 kiloya düşdüm taki geçen seneye kadar.
Yarın itibariyle bende geçmişde uyguladığım diyete dönüyorum, amacım 12 kilo vermek.Bende sizinle günlük öğün listemi paylaşacağım, diyet desteksiz olmuyor malum, birbirimize destek olmak daha çabuk sonuçlar almamızı sağlayacakdır eminim.
bende 1.73 boy 70 kiloyum.senelerdir 60olmak istiyorum ama 66dan aşağıya inemedimbu sefer inmeyi düşünğyorum çok fena gaza geldim motive oldum.sabahları en geç 9 da kahvaltı ara öğün elma fln öğlen çorba yada sebze akşamda aynı şekilde en geç 7 de yemeyi düşünüorum yürüyüşe başaldım ha bi de 3 4 fincan yeşil çay içiom bugün itibariyle 1 nisanda bakalım ne kadar vermiş olcam :97:
Geçmiş olsun.Ben de olmuştum doğumdan 1 ay sonraydı sanırım. Bebişler küçükken çok ememediklerinden fazla süt birikiyor. Doktor mastit olmasın diye antibiyotik vermişti 3 gün kullandım.Hem emzirip hem sağdım, sıcak duş aldım 1 günde geçti.Kızlae merhaba ;
Çok hastayım süt sıtması oldum, çok az yiyorum ondan yazmıyorum vazgeçtim sanmayın:)
Tek iyi yanı kilo verdim :)))
Öpüyorum hepinizi
evet akşam yemegim
4kaşık tavuksote mantarlı
5kaşık patlıcan salatası
bisaat spor
şimdi çayla
2badem
5,6siyahüzüm kurusu
10leblebi
iyi geceler herkese misafir vardı gelemedim akşam
yemeğimi yazayım hemen
4 yk pilav
3 kk tavuk
3 dilim patates, havuç ( annem tavuğu fırında patates havuçla yapmış da)
salata
ekmek yok
yemekten önce 50 dk koşu bandında yürüyüş
misafirin yanında 3 kk yalancı tavuk göğsü
şimdi de 1 elma yedim, birazdan yatıcam zati
Akşam yemeğim
4yk z.yağlı kabak yemeği
1 pasta tabağı brokoli salatası
2yk tavuk sote
1 kase yoğurt
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
kahvaltımı yazayım 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir domates yeşilbiber
güzel sağlıklı mutlu huzurlu bir gün dileğiyle kızlar
sabah kalkınca
2 kuru kayısı
500 ml ılık su
kahvaltım
1 elmalı kurabiye( 1 kk büyüklüğünde)
2 tane peksimet yani haşhaşlı çörek bizim Uşak' ta çok meşhurdur.(yediklerimin tamamı 4 kk büyüklüğünde)
1 kk beyaz peynir
1 domates
250 ml şekersiz çay
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
kahvaltımı yazayım 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir domates yeşilbiber
güzel sağlıklı mutlu huzurlu bir gün dileğiyle kızlar
sabah kalkınca
2 kuru kayısı
500 ml ılık su
kahvaltım
1 elmalı kurabiye( 1 kk büyüklüğünde)
2 tane peksimet yani haşhaşlı çörek bizim Uşak' ta çok meşhurdur.(yediklerimin tamamı 4 kk büyüklüğünde)
1 kk beyaz peynir
1 domates
250 ml şekersiz çay
merhaba günaydın ycl ve priene nasılsınız kızlar ?
günaydın yclcim daha kimsecikler gelmemiş ikimiz varız sanırım fambikle nugiş yoldadırlar nerdeyse gelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?