60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm sabah bir saat, öğle sonuda bir saat tempolu yürüyorum her gün o kadar. yogurt küçük su bardağı dolusu 12 karbonhidrat oluyor arada yarım bardak alıyorum light kepek ekmeği aldım o da bi dilimi 1,5 karbonhidrat salatada bir porsiyonu 5 karbonhidrat ya ben arada baklava börek falanda yiyorum çikolatalı pasta dondurmada yiyorum ama 50 55 i geçmiyorum mesela bi dilim pasta 36 karbonhidrat ben yarısını yiyorum18 karbonhidrat yapıyor o da beni etkilemiyor her ürünün karbonhidratı var onları hesaplıyorum bi sürü diyet denedim yapamadım en uygunu bu geliyor 2 3 ayda istediğim kiloya ulaşabiliyorum.. kendimi zorlamamaya dikkat ediyorum.. bazan hesap yapmak can sıkıcı olabiliyor o yüzden bir süre ara veriyorum ve hesapsız sadece dikkat ederek geçiriyorum. 10 kilo verdikten sonra 4 ay ara verdim tekrar kilo almadım sabit kaldı.. şimdi tekrar başladım 50 kilo olmaya çok var ama uğraşıyorum inşallah başarılı olacam bi daha da kilo almicam

İyi akşamlar arkadaşlar,yeşil çayı istediğimiz saatte içebilir miyiz,bilen var mı acaba ?

cnm her saat tüketebilirsin ama dr lar her gün tüketilmesin vucudu alıştırmayın bir gün için ertesi günü başka bi bitki çayı için diyorlar. bugün ablam beni uyardı vucudu tembelliğe alıştırıyormuş. bilginiz olsun :)

ilk kez duydum çok teşekkür ederim,ben de günde iki bardak içeceğim diye kendimi zorluyordumm :)

yaptığınız kilo çizelgesine özendim yapmaya çalıştım başaramadım bi daha deneyim

Son düzenleme:
evet akşam yemegim
4kaşık tavuksote mantarlı
5kaşık patlıcan salatası

bisaat spor
şimdi çayla
2badem
5,6siyahüzüm kurusu
10leblebi

iyi geceler herkese misafir vardı gelemedim akşam

yemeğimi yazayım hemen

4 yk pilav
3 kk tavuk
3 dilim patates, havuç ( annem tavuğu fırında patates havuçla yapmış da)
salata
ekmek yok

yemekten önce 50 dk koşu bandında yürüyüş

misafirin yanında 3 kk yalancı tavuk göğsü

şimdi de 1 elma yedim, birazdan yatıcam zati

Akşam yemeğim

4yk z.yağlı kabak yemeği

1 pasta tabağı brokoli salatası

2yk tavuk sote

1 kase yoğurt

yaaa kizlar sabahtan beri ugrasiyorum su cizelgeyi bi turlu yapamiyorum hep hata veriyo ne yapmam lazim bilen varmi ((

evet akşam yemegim
5kaşık patlıcan salatası

bisaat spor
şimdi çayla
2badem
5,6siyahüzüm kurusu
10leblebi
bitanem gerçekten hepsi de çok güzel afiyet olsun
merhaba esw beden kitle indeksi de çok önemli benim için o sebepten dolayı senin boy ve de kilo oranına göre yediklerin hiç abartılı değil her zaman dediğim gibi BMİ yani beden kitle indeksinle topiğin mankenisin.
fakat bu yediklerini 25 BMİ nin üzerinde biri yemiş olsaydı aynen şunu yazardım patates elma dilim galiba eğer öyleyse yanında üstelik 4 yk pilav o da sanırım pirinç pilavı hiç olmamış derdim.
ikisini bu ölçüde yemeseydin keşke .ikisini de yiyecektiysen 1 dilim patates en fazla 2 yk pilav derdim.sadece pilav bile olsa o beden kitle indeksinde biri için gene 2 yk pilav bence normal.

gelelim tavuk göğsüne senin için çok ama çok normal.ama 25 BMİ ye sahip biri için arkasını getirmeyecekse eğer en fazla 2 tk yeterli olurdu.

Akşam yemeğim

4yk z.yağlı kabak yemeği

2yk tavuk sote

1 kase yoğurt

nerudam canım ciğerim gene kaptanlığını konuşturmuşsun savulun ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gidecek kilolarrrrrrrrrrrrrr
et sebze süt üçlüsü yerinde 3 ü birarada gibi olmuş afiyet olsun cincanımm

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
kahvaltımı yazayım 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir domates yeşilbiber

güzel sağlıklı mutlu huzurlu bir gün dileğiyle kızlar

sabah kalkınca

2 kuru kayısı
500 ml ılık su

kahvaltım

1 elmalı kurabiye( 1 kk büyüklüğünde)
2 tane peksimet yani haşhaşlı çörek bizim Uşak' ta çok meşhurdur.(yediklerimin tamamı 4 kk büyüklüğünde)
1 kk beyaz peynir
1 domates
250 ml şekersiz çay

merhaba günaydın ycl ve priene nasılsınız kızlar ?

Herkese günaydıın.
Bugün kendime özel bir kahvaltı hazırladım :)
Değişiklik olsun diye normalde hergün yediklerimi (peynir,domates,biber,zeytin) 2 dilim ekmeğin üzerine döşeyip ızgaraya verdim.
Elmalı çay yaptım. Elma,tarçın,tane karabiber,karanfili 3-4 dk kaynattım.Ocağın altını kapayınca içine 1 tk kadar yeşil çay attım demledim.
Ekmeğimi yedim, çayımı içiyorum.

Bugün 58,7 çıktım. Hemen tickerımı değiştireceğim :)

afiyettttttttttttttttttttt olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn süperrrrrrrrrrrrrrrr

Teşekkür ederim farmasim:)

Hoşgeldiniz.

Kızlae merhaba ;
Çok hastayım süt sıtması oldum, çok az yiyorum ondan yazmıyorum vazgeçtim sanmayın:)
Tek iyi yanı kilo verdim :)))

Öpüyorum hepinizi
Geçmiş olsun.Ben de olmuştum doğumdan 1 ay sonraydı sanırım. Bebişler küçükken çok ememediklerinden fazla süt birikiyor. Doktor mastit olmasın diye antibiyotik vermişti 3 gün kullandım.Hem emzirip hem sağdım, sıcak duş aldım 1 günde geçti.
Daha sonra hiç olmadı neyse ki.Memeden keserken olma riski var şimdi de.

evet akşam yemegim
5kaşık patlıcan salatası

bisaat spor
şimdi çayla
2badem
5,6siyahüzüm kurusu
10leblebi

Çok güzel afiyet olsun.

Afiyet olsun.Pilav biraz fazla olmuş ama insan özleyince dayanamıyor.

Akşam yemeğim

4yk z.yağlı kabak yemeği

2yk tavuk sote

1 kase yoğurt

<afiyet olsun, harikasın yine.

Günaydın hugocuk. Afiyet olsun farmasi.

günaydın yclcim daha kimsecikler gelmemiş ikimiz varız sanırım fambikle nugiş yoldadırlar nerdeyse gelirler

günaydın prienecim nasılsın datluşum tatlısız şekersiz yaşamaya alışabildinmi zorlanıyomusun bebem

Afiyet olsun canım

merhaba günaydın ycl ve priene nasılsınız kızlar ?

Günaydın canım.. Afiyet olsun..

günaydın yclcim daha kimsecikler gelmemiş ikimiz varız sanırım fambikle nugiş yoldadırlar nerdeyse gelirler

Günaydın Hugocuk.. geçmişe dalmıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…