işte geldim burdayımmm ben bu işte ustayım
benimde eskiden olurdu ama artık pek düşüncek vakitte olmuyor. ev işleri spor falan diyet derken düşüncek vakit kalmıyor. işler bitincede kuşlarımla oynuyorum falan vakit geçiyor onlar oyalıyor beni. ama elbette mesela burda olmassam özlüyorum burda daha iyi motive oluyorum. ahh ahh dişler olmasaydı dahada iyi olurdu onlar beni zorluyor ama olsun az kaldı onlarda bitecek
benim bmı yani vücut kitle endeksi yüzde 23müş. hiç hesaplamamıştım tesadüf ölçüm sonuçlarıma bakarken farkettim. internetten baktım normalmiş artıkın normal olmuşum anormallikten kurtulmuşum o zamannormal sözcüğünü epeydir duymamıştım kulağa garip geliyor :86:
geçmiş olsun canımmmmmmsorma fambik havada berbat burda çok soğuk başımda ağrıyor sanırım azcık üşüttüm öğleye sıcak duş alırım falan ıhlamur falan iyi gelir. uyusam uyurum valla başım ağrıyor dün duştan sonra başımı kuruttum ama malesef dışarı çıktım işim vardı ne kadar kurutsamda çarptı sanırım
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geldim balım geldim burdayımmm ay size ne diyecem ya servisle hep gelirken bişeyler düşünüyo oluyorum bazen iyi bazen karamsar oluyorum hemen aklıma siz geliyosunuz hemen moralim düzeliyo sizede oluyomu böyle evdede öyle sabah yatağımı falan düzeltirken genelde aklıma geliyosunuzu bana bi moral oluyo valla sevindirik oluyoum iyiki varsınız valla burda belki sanalda olsa çok güzel arkadaşlıklar edindik bence allah tamamını göstersin.menümü yazayım hemen
akşam
6 yk bezelye yemeği
2 yk pirinç pilavı (annem yeni pişirmiş bende sıcacık yiyeyim dedim)
cacık miktarını bilmiyorum hesaplamadım :26: ama orantılı yani fazla değil
salata
ekmek yemedim
sabah
kalkınca bir su bardağı ılık su
1 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
domates-salatalık
1-5 dilim uno kepekli ekmek
1 yumurta
şimdi yine nescafe içiyorum şekersiz
Teşekkürler..
Tartıldım.. aşağıda da görüldüğü üzere...
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geldim balım geldim burdayımmm ay size ne diyecem ya servisle hep gelirken bişeyler düşünüyo oluyorum bazen iyi bazen karamsar oluyorum hemen aklıma siz geliyosunuz hemen moralim düzeliyo sizede oluyomu böyle evdede öyle sabah yatağımı falan düzeltirken genelde aklıma geliyosunuzu bana bi moral oluyo valla sevindirik oluyoum iyiki varsınız valla burda belki sanalda olsa çok güzel arkadaşlıklar edindik bence allah tamamını göstersin.menümü yazayım hemen
akşam
6 yk bezelye yemeği
2 yk pirinç pilavı (annem yeni pişirmiş bende sıcacık yiyeyim dedim)
cacık miktarını bilmiyorum hesaplamadım :26: ama orantılı yani fazla değil
salata
ekmek yemedim
sabah
kalkınca bir su bardağı ılık su
1 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
domates-salatalık
1-5 dilim uno kepekli ekmek
1 yumurta
şimdi yine nescafe içiyorum şekersiz
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn,nasılsınız kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
ben de iyiyim çok şükür,akşam okuldan saat 21.15te döndümmm,çok yorgunum çokkkkkkkkkk.kendime gelemedim hala
akşam ne yediğimi yazmasam daha iyi ama yazmam lazım dimi
okula gitmeden 1 saat önce yani 16:00da 1 elma yedim
saat 19.00da 200 ml süt içtim
akşam evde
1 avuç sarı leblebi
3 kuru kayısı
20 adet soslu mısır
5 adet kaju
2 yk yoğurt yedimmmm
çok kötü di mi,offffffff mecburen böyle oldu valla,hafta içi böyle olacak sanırım.
sabah menüm ise şöyle
1 kk light beyaz peynir
2 dlm denge-light ekmek
3 zeytin
maydanoz
1 tk bal(bu bala fazla dadandım 3-4 gündür,yemiyim artık)
arada olur öyle şeyler takma kafana kaldığın yerden devam. akşam yemeği yememişsin ondan olmuş akşam yemeği yerine geçmiş aslında
merhaba nugicik tüm samimiyetimle diyorum hepsi de süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ama kahve kafein içerdiği için diyeti olumsuz etkiler mi bi fikrim yok vücutta su tutar mı araştırmak lazım canım
günaydın fambığım bir avuç derken tek elinlemi iki elinlemi avuç diyosun :26:
valla hügocuğum kaju ve mısırı bilerek yedim zaten,yemek yiyemedim bari şunlardan aldığım yağ mideme girsin azcık dedim,meyve yesem yine kar etmeyecekti,büskivi yesem karbonhidrat,iyisimi doğal bişeyler yiyeyimde yağlı olsun dedim,valla nekadar doğru bimiyorum ama,bigünlük öyle oldu
afiyet olsun zümrem nasılsın bu aralar hiç görüşemedik artık bahar olunca kendimi dışarılara vuruyorum eve girmek istemiyorum pc başında oturmak baya zor geliyor
hugocuk merhabaaaaaaaa........
senın koşu bandının markası neydi?
sağol farmasi.işte dün sormuştum bende ne yapmam gerekir diye burdaki arkdaşlara sadece fambık yazdı içme istersen dedi kremalıda olunca gerçi az katıyorum kremayı ama hergün içtiğim için yinede sorun olur diye düşünüyorum.önceden hiç alışkanlığım yoktu ne olduysa 2 haftadır alıştım bu nescafeye
1 avuç diyorum,tek elimle
kız kuzu ben sana dedimya nescafe yağ atılımını yavaşlatıyormuş diyeben normal sütlü içerdim kremasız onu bile içme şimdilik dedi diyetisyen. o yüzden türk kahvesi içiyorum zaten. fltre ekspresso olurmuş ama krema yok normal süt kullanılabilirmiş
nugya bak kadınlar kulübünde de ele alınmış kahve konusu oku bakalım istersen belki bir fikir verir ben de çarpıntıya sebep olduğu için içmiyorum zaten
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-332631.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?