60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım en kısa zamanda biter dişlerin sabırlı olmak lazım işte.

geçmiş olsun canımmmmmm

afiyet olsunnnn,duygulu nugimmm benimmmmmmmmmmmmmmmm
heeeeee yine formaliteden bize sorduğun belli oluyo,içiyon yine dimi kahveni

Teşekkürler..

Tartıldım.. aşağıda da görüldüğü üzere...

hiç bişey anlaşılmıyo biz senin kilonu nası bilcez,neyse giden kilolara bakcaz galiba:44:öyleyse
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr

merhaba nugicik tüm samimiyetimle diyorum hepsi de süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ama kahve kafein içerdiği için diyeti olumsuz etkiler mi bi fikrim yok vücutta su tutar mı araştırmak lazım canım

günaydın fambığım bir avuç derken tek elinlemi iki elinlemi avuç diyosun :26:

hep bu zaman kadar fazla fazla çıkınca herşey normal sözcüğü garip geliyor fambıkcık. şimdi herşey normal şok oldum nen

arada olur öyle şeyler takma kafana kaldığın yerden devam. akşam yemeği yememişsin ondan olmuş akşam yemeği yerine geçmiş aslında

valla hügocuğum kaju ve mısırı bilerek yedim zaten,yemek yiyemedim bari şunlardan aldığım yağ mideme girsin azcık dedim,meyve yesem yine kar etmeyecekti,büskivi yesem karbonhidrat,iyisimi doğal bişeyler yiyeyimde yağlı olsun dedim,valla nekadar doğru bimiyorum ama,bigünlük öyle oldu

sağol farmasi.işte dün sormuştum bende ne yapmam gerekir diye burdaki arkdaşlara sadece fambık yazdı içme istersen dedi kremalıda olunca gerçi az katıyorum kremayı ama hergün içtiğim için yinede sorun olur diye düşünüyorum.önceden hiç alışkanlığım yoktu ne olduysa 2 haftadır alıştım bu nescafeye

biliyorsun son aya kadar benimde günde 10 bademim ve 10 antep fıstığım vardı toplamda yirmi tane hergün yiyordum ve çokta güzel kilo verdim. bişey olmaz.
ben kajuyu çok severdim bikere diyetisyen kontrolunden sonra ödül olsun diye 1 avuç yedim sonra delirtti midemi çıkardım en sonunda. acayip tiksindim hala içim kötü olur. dahada yiyemem artık ömrüm boyu

afiyet olsun zümrem nasılsın bu aralar hiç görüşemedik artık bahar olunca kendimi dışarılara vuruyorum eve girmek istemiyorum pc başında oturmak baya zor geliyor

sağol canım iyiyim sen nasılsın,buralarda havlaar kötü ben ise öğle araları bile çıkmıyorum,gerçi ben gezmeyi sevmem zati

kız kuzu ben sana dedimya nescafe yağ atılımını yavaşlatıyormuş diye ben normal sütlü içerdim kremasız onu bile içme şimdilik dedi diyetisyen. o yüzden türk kahvesi içiyorum zaten. fltre ekspresso olurmuş ama krema yok normal süt kullanılabilirmiş

1 avuç diyorum,tek elimle

iyi beeeee ne bağırıyon ala ala belki anlamıyom bugün anlama gıtlığım var
şimdi olay şöyle oluyor yine fambım bir avuç çok olmuş gerçekten aslında çeşit olark çok olduğu için sana çok yemişin gibi gelmiştir.ama bence bidefalık bişey olmaz hem akşam yemeği yerine geçiyor .ama gaz problemi olmadımı sende leblebiden dolayı :26:

abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvv tımam o zaman bırakıyorum bende içmeyem bi süre yada çok nadir içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…