60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok mu dion yaniii,bir avucum 30-40 taneyi srar sarmalara işte,ayyyy evet oluyo nugicimmmmm,ama aç aç eve gelince hemen onu avuçlayıverdimzaten bu hafta yemicem demiştim oda şişkinlik yapıyor hatta geçen hafta sanırm ondan dolayı fazla çıkmıştı kilommm.
artık akşamları ülkerin çubuk krakerinimi yesem ,1 paketi 166 kaloriymiş,3 dlm ekmek mi eder bu durumda .öfffffffffffffff napcam ben yaaaaa.valla sırf bu yüzden okula gitmek istemiyorum heeee

sağol canım iyiyim sen nasılsın,buralarda havlaar kötü ben ise öğle araları bile çıkmıyorum,gerçi ben gezmeyi sevmem zati

çok şükür çok iyiyim tatlım gezmeye bayılırım bennnnnnnnnnnnnnnn

hee içtim bitti valla ama tamam içmeyecem bidaha yani içerimde uzun bi süre içmem

nugya bunu da bir oku

bence her kafadan ayrı bir ses çıkıyor

kime neye inanacağız karar senin canım artık , kolay gelsin .

Kafein yağ yakıyor!

Son zamanlarda kahve ile ilgili çelişkili bilgiler alıyoruz. Kahve dost mu, düşman mı emin olamıyoruz. Kafeinle duygusal bir ilişkimiz olduğu ise muhakkak. Kafein hiç tartışmasız, bir ilaçtır. Sıcacık kahve fincanında, mis kokulu çayları yudumlarken hatta birçok meşrubatın içinde ve az da olsa çikolatadan aldığımız, reçetesiz satılan güçlü bir ilaçtır. Kafein aldıktan birkaç dakika sonra vücudumuzdaki etkileri kendini gösterir. 4-6 saat kadar bizimle yaşamaya, hayatımızı etkilemeye devam eder.

* Kafein bizi yatıştıran, sakinleştiren 'adenosin' adlı bir hormonu etkisiz bırakır. Kahve ile canlanmamız ve aynı zamanda uykumuzun kaçmasının nedeni budur.

* Öte yandan bize adeta adrenalin yani cesaret ve heyecan pompalar. Geçici bir canlanmaya yol açar ama ne yazık ki, ardından bitkin düşmemize neden olur.

STRES HORMONU

* Kafeinin bir başka etkisi de stres hormonu olarak tanıdığımız kortizol seviyelerini artırmasıdır.

* Kafein vücudumuzdaki dopamin adı verilen bir başka hormonunu da yükseltir. Kendimizi önce iyi hisseder, sonra inişe geçeriz. Kahve tiryakiliğininin altında biraz da dopamin tiryakiliği yatar.

* Kafein idrar söktürücüdür. Bu da genellikle vücudun su kaybetmesine neden olur. Kahvenin yanında bir bardak su getirilmesi oldukça anlamlıdır. Ama nescafe, meşrubat ya da çikolata yanında su içmek aklımıza gelmez.

SPORDAN ÖNCE YARARLI

Kafeinin olumlu tarafı metabolizmayı hızlandırması, egzersizden önce alınırsa yağ yakımını artırmasıdır. Az miktarda kahve, açlık hissini azaltarak kan şekerini dengede tutmaya da yardımcı olur. Yani kafein dostumuz da olabilir, düşmanımız da. Bütün mesele ne kadar ve ne zaman aldığımız.

* Günde 2 fincandan daha fazla kahve içmeyin. Kola içtiyseniz ya da çikolata yemek istiyorsanız bunların ilave kafein dozu olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

* Öğleden sonra saat 16'dan itibaren kafeinden uzak durun. Bu maddenin vücutta 6 saat kadar etkili olduğunu aklınızda tutun, uykunuzu riske atmayın.

* Spor yapmadan önce bir fincan kahvenin tadını çıkarabilirsiniz.

çok şükür çok iyiyim tatlım gezmeye bayılırım bennnnnnnnnnnnnnnn

koç burcundan da bu beklerinir zaten,benim eşiminde 1 ayağı hep dışarıdadır,evde reçel yok desem gece yarısı da olsa çıkar almaya gider,maksat dışarı çıkma olsunben de eve cuma akşamı bir giriyorum pazartesi sabahı çıkıyorummmevimi severim,evde olayım,işimi gücümü yapayım,kendime vakti ayırayım tv,müzizk,gazete,kitapp ohhhhhhhhhhh süper valla

fambık okula gitmeden ayran okuldada bi tane meyve yesen yada 2 tane ye ne olcakki zaten meyve hakkımız var akşam eve gidince açlık hissetme saldırma yiyeceklere diye :26:

kızzz akıllı bıdık akşam yemeklerini yanına al. mesela kepek ekmeği var sandviç kepek ekmeği koy arasına yağını süzdüğün ton balığını marulu domatesi ye. böyle şeyler yap kuzu

nihancım bahar geliyor şimdilik dışarda yürü istersen ilerde alırsın koşu bandı taksitli falan alırsın belki

kızzz akıllı bıdık akşam yemeklerini yanına al. mesela kepek ekmeği var sandviç kepek ekmeği koy arasına yağını süzdüğün ton balığını marulu domatesi ye. böyle şeyler yap kuzu

hugo okulda beslenme saati mi var ne ara ve nerede yicem ben bunu,herkesin içinde mi yicem,ancak sandviç türü şeyler yenebilir yani,süt,ayran sürü şeyleri içebiliyorum

canım pilavı annem yaptığı için öyle yedim, iki kaşık alsam tabağıma laf edecekti bide ben artık kilo vermek istemiyorum, yağ yakmam lazım sadece, o yüzden yedim
tatlıyı da komşum getirdi, akşam o da vardı, poğaça başka bi tatlı daha vardı ama kıza ayıp olmasın diye onun tatlısını yedim ben de
ama yine de önerilerin için sağol canım

afiyet olsunn

canım hepsi çok güzel, afiyet olsun sana da

kahve dışında hepsi çok gzel nugicim :))

canım arada olur böyle takma kafana

bu arada herkese günaydınnnnn

ben de bu sabah 1 kase nesfit yedim kızlar
canım normal kahvaltı istemedi
bide regl oldum, canım da istemedi pek

fambık okula gitmeden ayran okuldada bi tane meyve yesen yada 2 tane ye ne olcakki zaten meyve hakkımız var akşam eve gidince açlık hissetme saldırma yiyeceklere diye :26:
nugicim koştur koştur okula gidiyorum çoğu zaman yetişemiyorum bile,aralrımızda fazla değil,bi de okulda o tür şeyler yemek garip geliyo bana nedense,işte meyve,yoğurt gibi.sanki büskivi türü daha rahat olur gibi ama oda karbonhidrat sonuçta,offf valla bi çıkmazdayımmm.dediğin gibi bir elma alayım çabucak kemireyim arada öyleyse

Günaydınlar kızçelerimm nasılsınız bakalımmmbugün hava sook ve gri bulutlar gökyüzünü kaplamış çook iş var ama ben sabah yeşilçayımla geçmişi okumayı seviyorummm. işte önce motive oluyorum
bugün tıkırımı değiştirme günümdü ama değiştircek bişi yok :18::18: yine 68,4 geldim ve aynen devam. gram bile vermemişim ama epeydir tuvalete çıkamadım mesela yarın sabah tartılsam farklı çıkar biliyorum ama artık bir günü tartılma günü yapmam lazım. hangi gün az çıkarsam o günü tartı günü yapacak halim yok şişko çıktıysak çıktık daha çok dikkat edicez işte ala alaa :26::26::26:
bugün bir mart dolayısı ile baharın ilk günü kızlar. yaz iyice yaklaşıyor bizim kilo vermek için yani en azından benim için mayısın sonuna kadar zamanım kaldı. buda 3 ay eder. size benimle ilgili ufak bir kaç istatistiki bilgi vermek istiyorum... kendim için de iyi olur.
buraya mountainmist olarak ilk 5 ocak 2011 de girdim. Ekim ayından bu tarihe kadar sadece akşamları dikkat ederek 3 ayda 3,3 kg vermiştim. yani ayda 1,1 kg yapar.buraya girdiğim tarih yani 5 ocakta 72,3 kg idim. 1 şubat itibarı ile 70,3 kg ya inmiştim yani ocak ayında 2 kg vermişim. tabi ocak ayında hiç spor yapamadım imkanlardan dolayı. sonra şubat 15 gibi evde spor yapmaya başladım.1 mart itibarı ile yani bugün 68,4 kg geliyorum yani bu ay toplamda sadece 1,9 kg vermişim. fakat söylemem de yarar var şimdiye kadar verdiğim bu kilolar yaklaşık 3 senelik kilolardı. 5 sene önce bir ara 63 e kadar inmiştim ama sadece 2-3 ayda hepsi geri geldi. dolayısı ile bu kilolar neredeyse 15-20 senedir benimle. işim daha da zorlaşıyor üfffff

demekki koç olmam bir taraftan bir yandan da yükselenimin aslan olması sebebiyle hem eşin gibiyim hem de senin gibiyim % 50 iki burçtan da özellikler geçmiş
arkadaşlarım çevremdekiler bana derler hiçbir şey için hiç üşenmiyorsun . hemen hazırlanır çıkıveririm . eşim de der gezme olunca 2 dk da hatun hazır diye sıfır makyajlı bir insan olduğum için giyin taran krem sür çık
ama zaman zaman evimde vakit geçirmeyi de çok severim evde kalınca da illa bir işler bulurum kendime.örneğin kaporta bakım temizlik , dolap düzeni, çocuklarla vakit geçirme ( büyük oğlumla ders çalışma , küçükle boyama yapma her ikisiyle de dans etme ,oyun oynama kimi zaman beraber babamıza çörek bile yaparız üzerinin susamlarını koyuverirler ) ,kitap okuma,nette dolanma, mutfak işleri özellikle hamur işi tatlı vs yapma evdekilere süprizler hazırlama gibi ... onların beğenileri bütün yorgunluğumu alır götürür.

Son düzenleme:
işler çok bunalttı beni yap yap bitmiyo yaa bunaldımmm:84::84::84:
birazda havadan galiba. zaten pazartesileri de hiç sevmem

kızzz meltem bende seni arıyorum bu kız nerde dıye yazı tipinden tanıdım da profılıne baktım resmı gorunce tamam dedım ısmını degıstırmıssın oyle oluyo mu kılolar ne alemde ben aksamları dayanamkıyorum herseye saldırmak ıstıyorum yaa

ESWcim ben zaten yediklerin senin için çok normal dedim Beden kitle indeksin senin zaten 19 canım ben bki değeri 25 olan biri için yazardım dedim zaten belirttim

kolay gelsin canım umutsuzluk yok ama .

bence de haklısın yaza fit girmek önemli . ben de Mayısta okuldaki öğretmen arkadaşlarla Trabzon'a gideceğim o geziye kadar en azından bu kilomu korumam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…