60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün benim cnm hiç bi şey yemek istemiyor sabah kahvaltım bi havuçtu(7) forumların birinde bir gün içinde 4 5 bardak portakal ya da greyfurt suyu içildiğinde vucuttaki toksinleri atıyormuş ayrıca bi günde bir kilo veriliyormuş sadece meyve suyu ama tüm gün öyle duruyorsunuz ertesi günü diyete devam haftada bir yapıyorlarmış denesem mi acaba napsam :26:

ayy bende 9 mayıs oglumun dogum gunune kadar 65 olmak ıstıyorum ama boyle gıersem zor olacak bende 74 kg ıle 24 ocakta gırdım buraya 25 subatda 71 dım yanı 3 kılo gıtmıs ama gecen hafta 4 gün yürüyüş yaptım ondan verdım yoksa 600 gr mı veremezdım .bu hafat yürüyüs ımkanım yok yedıklerıme cok dıkkat etmem lazım bakalım napıcam:18:

günaydın kızlarrrrr
kahvaltımı yazayım kaçıcam hemen misafirlerim gelicek bugün hazırlık yapmam lazım
o yüzden kahvaltımda kardan adam bugün

1 dilim yoğun tahıllı ekmek ve 2 kk peynir ile yapılmış tost( ekmeği 2 ye böldüm)
1 kupa şkersiz açık çay
süper doydum bu ekmek mucize iyiki 2 dilimden yapmamışım.hazırlıllarımı yapmaya gidiorum hemen

Akşam yemeğim

4yk z.yağlı kabak yemeği

1 pasta tabağı brokoli salatası

2yk tavuk sote

1 kase yoğurt
pasta tabagı derken hangi marka? borcam ? arcoroc ? kütahya porselen ? ya da benim evdekiler gibi ismi markası olmayan çin yada endonezyadan ithal olanlardan ? açıklama bekliyoruzzzzz

karamsar olma canımmmmm,mayısa kadar istediğimiz kiloya gelemeyenelrimiz olacak,muhtemlen onlardan biride benimama eski halimizden çok daha iyi olucaz,geçen yaz giydiklerimiz bol gelecek,ne kadarda olsa kardayız,yazın diyet ve spor yapmakda daha kolay olur,yazında devam ederiz ve kışın kilolarımızı kapatmak için kat kat bol bol giyinmek zorunda kalmayız bize.dün bu yaz çekilen fotolarıma baktım,korkunç görünüyorum galiba oarda 71 kilodanda fazlaydım,çünkü öyle görünüyor,yani ohalimden daha iyiyim sonuçta o bile yeter dimi canım.ani yeter derken devam edcezzz tabi,durmak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

afiyet olsun canım ve de kolay gelsin

çok güzel kukilata afiyet olsun
Kızlar 1.73 boyundayım , kilom 67 :S
Hıc bu kadar kılo almamıstım ..
Cok fena moralım bozuluyor.
hoşgeldin canım bizleri takip edersen doğru yolu bulursun merak etme
afiyet olsun canım
akşam menüm

3 yk tavuk taşlığı
3 yk kapuska
3 yk yoğurt
afiyet olsun farmasi
afiyet olsun priene bende severim pancar yaprağını
hoşgeldin canım
hoşgeldin canım
Kızlae merhaba ;
Çok hastayım süt sıtması oldum, çok az yiyorum ondan yazmıyorum vazgeçtim sanmayın:)
Tek iyi yanı kilo verdim :)))

Öpüyorum hepinizi
geçmiş olsun canım kiloda vermişsin tebrik ederim
evet akşam yemegim
4kaşık tavuksote mantarlı
5kaşık patlıcan salatası

bisaat spor
şimdi çayla
2badem
5,6siyahüzüm kurusu
10leblebi
afiyet olsun hülyacım
afiyet olsun canım
Akşam yemeğim

4yk z.yağlı kabak yemeği

1 pasta tabağı brokoli salatası

2yk tavuk sote

1 kase yoğurt

afiyet olsun neruşcum.yalnız burda bi tel bişeyi beğenmedim 1 pasta tabağı brokoliyi.keşke 1 bk tabağı yeseydin brokolini

aaa Arzu bacım da beni de ararmışşş bulamazmışşş. yaa nik değiştirme olmuyomuş yönetime yazmam lazımmış bende uğraşamadım yeni bir hesap açtım ama hala topikte görünmeyyo nedense...
akşamları evde kimse olmadığı için kendime hakim olabiliyorum da bu ara bana bişeyler oldu. hiç tatlı düşkünü biri değilimdir ama deli gibi canım ekler yada hani alman pastaları vardı ya ortaokul zamanlarımızda alırdık off ne canım çekiyo anlatamam.. ama yemiyorum yemedimde.. fakat bu hafta bişi verememiştim nazarın değdi kıız :84::84::84::84:

yahu arkadaşlar neden yaza fit girmek önemli olsun anlamıyorum gerçekten!e ne yapıcaz yani 3 ayımız var diye sağlıksız mı beslenicez.biz burda sağlık için çabalamıyormuyuz,herşeyi dengeli yemek için,her besinden almak için.
motive edici mesajlar paylaşalımmmm,bizi sinir eden insanlar çevremizde bolca var zaten,bari burda halden anlayan insanlar olsun

afiyet olsun farmasi

afiyet olsun priene tebrik ederim canım kaydır sağa doğru bakalım

1 portakal yedim
500 ml lik suyumu içmeye başladım
bu su mucize bir içecek ya sabahtan beri kaçıncı lavaboya taşınışım.

canım bide moralini bozuyorsun bir ayda 3 kilo vermişsin demek ki senin metocuun benimkinden daha hızlı. birde emziriyorsun oda sana kalori yaktırır. o yüzden moral bozmak yok. akşamları da dikkat edersen bence mayısta o kiloya inmek senin için hiçte zor olmaz. düşün 2 ay zamanın var ve vermen gereken 6 kilocuk var bu hızla devam edersen 3 kilo - ay . 2x3 = 6 kg to goooo

evet canım haklısın asla eskisi gibi olmicaz eger dikkat edersek. ben geçen seneki resimlerime bakamıyorum bile o kadar şişkoydum
yaa ben hedefim olan 55 e inmek için kendime 3 ay zaman vermiyorum imkansız o kadar kiloyu 3 ayda vermem çünkü benim meto hızım yeni kilolarda bile düşük eski kilolarda daha da zor olacak. ben ayda 2 kg versem öpüp başıma koycam yani mayıs 62 olsam zaten fıstık gibi olurum sanırım boyum 165 çünküüü bakalım neler olacak kilo çizelgemin log'unu tutuyorum ki açıp okuyunca motive oluyorum

ayy yerim ben seni tatlı bıdıkım kuzucuğum ben hayatımda hiç beyaz giyemedim yazın kıyafet çok zor oluyordu benim için göbek pörtlerdi hemen çok üzülürdüm eşimde dırdır ederdi. o yüzden ben hayatımda ilkez oramdan buramdan bişey çıkmadan beyaz giyeceğim bu yaz bu yüzden çok sevindirik oluyorum burda yazıyorum yaz geliyo falan diye ablan hem dombili olduğundan giyemiyordu ilkkez giyecek ondan sevindirik

afiyet olsun canım böreğide yememişsin tebrik ediyorum seni

hogucumcumm valla çok seviniyorum senin için. sende benim gibi ömür boyu dombililiğe mahkum olmamaya karar verip gerçekleştirenlerdensin ama tek fark ben daha yolun başındayım. yani senin kilolarda eski kilolardı benimki gibi demek ki veriliyomuş oleeeeeee

canım bunda sinir bozacak ne var anlamadım herkesin yaza fit görünümlü girmek istemesinin kendince bir ya da birçok sebebi olabilir.örneğin

1. Daha sağlıklı ve fit görünüme sahip olmak istendiği için olabilir.
2. yazın daha açık renkli özellikle de beyaz renkli kıyafetleri rahatça giyebilmek isteniyor olabilir.
3. Denize gidecekler için mayo ya da bikiniyi giydiğinde güzel görünmek istenebilir.
4.önemli bir yakınının düğün nişan sünnet töreni vardır ve de orada güzel bir gece kıyafeti giyebilmek istiyor olabilir.
5. mesela benim gibi yazın sıcağında diyet yapmak kan şekeri ve tansiyonu düşük olduğu için zorluyor ve de bu sorunu kış döneminde sona erdirmek istiyor olabilir.
6. Artık çevresindekilerin iğneleyici söz ve bakışlarının tesiri altında kalmaktan bıktığı için olabilir.
7. başta kendini ve çevresindekileri şaşırtmak istiyor olabilir.
8.ilerleyen yaşla birlikte bu kiloların ona yapışmadığını görmek ve göstermek istiyor olabilir.
aklıma gelenleri sıraladım ama tabii bunlar çoğaltılabilir. çünkü herkesin kendine göre bir nedeni var .

Son düzenleme:
eswcim eğer kalori oranı belli bir beslenme uygulamazsan kas kaybın dahada olabilir kilon dahada azalabilir bebem. biliyorum sen çok yiyemiyorsun hemen doyuyorsun ve bu yüzden zaten kas kaybın oldu ama işte kas oranı sağlık için görüntü içinde gerekli. yağını aslında yüzde 23 e düşürsen süper olur benimde yüzde 23. gerçi ben bıktığım için artık yağdan falan yüzde 20 ye düşüreceğim ama yani normali aslında yüzde 23 tür. yüzde 20 ile 25 arası aslında idealdir. ben en düşük seviye istiyorum zaten kas kaybı olmadı bende ama sebebi elbette beslenme yani bende dikkat etmesem kas oranım düşer ve çabucak tartıda rakamlar aşarıya iniverir. canım hiç üzülme bence 4 kilo yağ versen yeterli bence. ama işte dediğim gibi kalorisi belli şekilde beslenmelisin spor zaten var. ben senin yerinde olsam 1500 kalorilik bir diyetten aşarısını yapmazdım. bu kalori miktarı senin kaslarını arttırır sporla ve ilk zamanlar belki bikaç ay kas artacağı için kilo almış gözükürsün tartıda ama aslında artan kasındır bikaç ay oyalar seni bu durum ama yapacak bişey yok. senin metabolizma hızında aşarı yukarı benim gibi ve ben 1600 kalorilik uyguluyorum canım. bence vakit hiç kaybetme ve kalorisi belli bir liste uygula canım. çok zor değil ve yağoranında öyle abartı değil yani yüzde 27 çok değil. bence başla bian önce.

afiyet olsun kukilatam

hepimiz kısa sürede kilolarımızdan kurtulup,bu dediklerini yaşamak isteriz.bunları istemek garip değil tabiki.
ama yaza kadar vermek önemli,yazın incecik olmamız lazım diye yazılan yazılar zaten diyet yaparken zorlanan insanları baskı altına alıyor,uafacık bir kaçamakta mutsuz oluyor,o hafta kilo veremediyese motivasyonu düşüyor çünkü bu durumda 3 ayın bitmesine çok az kalmış oluyor.
eee sağlık durumundan dolayı (ycl gibi) diyetini yavaşlatanlar var,onların morali bozulmuyor mu
yani şunları söylemek çok mu zor,herkes aynı hızda kilo vermez,önemli olan kilo hızıda değil,giden kiloların yağdan olması,sağlığızı bozmadan beslenme alışkanlığımzıda değiştirerek tekrar almayacak şekilde kilo vermektir demek
sağlıksız iki büklüm 45 kilo insanlarda görüyorum çok mu hoş görünüyorlar yani,yada yine zayıfff ama göbeği var,sırtında yağlar var,yüzü çökmüş,çünkü sağlıklı vermemiş,

Günaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnn güzelleri güzeliiii arkadaşlarımmmmmm nasılsınız sağlıklı mutlu huzurlu neşeliiii kilolarımızdan kurtulduğumuzzzzz yağların gittiği güzzzeeelll bir gün diliyorum hepimizeeee:13::13:

saat 8de kalktım

kalkınca 2 kuru kayısı 500ml su

kahvaltım

1 haşlanmış yumurta

1kk yağsız peynir

1,5 dilim çavdar ekmeği

1 salatalık

2 köy biberi

1 bardak şekersiz açık çay

şimdi de yeşil çayımı içiyorummmmm

Biraz geçmişi okuyayımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…